Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Μάλιστα, αυτό ήταν σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Στα λίγα ελάχιστα μοτοσυκλετιστικά χρόνια μου, και τις ελάχιστες διαδρομές που έχω κάνει μπορούσα περήφανα να λέω πως δεν "κότεψα" με τον καιρό ποτέ. Το ασήμαντο ρεκόρ μου πιστεύω είναι καμιά-μιάμιση ώρα με τίγκα βροχή και κρύο. Όταν λοιπόν χτες ο φιλικότατος ταξιτζής στο φανάρι μου είπε "μπες κάπου να περιμένεις" ευθαρσώς απάντησα "ΟΧΙ! Δε μασάμε, χαχα!" Και μετά άρχισε ο πετροπόλεμος. Ειλικρινά, σφαλιάρα εφάμιλη πέτρας, ενώ κάθομαι αραχτός στο φανάρι, δεν την περίμενα ποτέ. "Ρε, αυτό πονάει ρε. Οκ, χαχα, δεν μασάν τα παλικάρια, φύγαμε. Ρε, αυτό πονάει περισσότερο με 50χαω" (προφανώς ηλίθιε). Μέχρι εκεί όλα "καλά". Εκεί που χέστηκα απάνω μου ήταν όταν διαπίστωσα πως στην Αλεξάνδρας είχε στρώσει χαλάζι. Και πως το άλλο προφανές γεγονός είναι πως το χαλάζι συμπεριφέρεται ακριβώς σαν αυτό που είναι. Υγρά βότσαλα. Γκάζι? Σπινιάρισμα και πάντηλα με 20χαω. Κατέβασμα ταχύτητας? Γλύστρημα πίσω. Πίσω φρένο? Τα ίδια και χειρότερα. Μπροστά φρένο? Μόνο τηλεπαθητικά, αλλιώς εγγυημένη σαβούρα. Ακόμα και το ABS πιστεύω δεν θα με έσωζε εάν είχα, θα "αμολούσε" αμέσως. Γενικά, τρόμος. Δεν έχει κάποιο σκοπό ή δίδαγμα το post, απλά θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας με το χαλάζι και τις όποιες συμβουλές. Μήπως είναι από τις περιστάσεις όπου απλά σταματάμε και κάνουμε την πάπια? Ήταν άλλος σύντροχος έξω χθες με τον κατακλυσμό? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Νομιζω οτι σε τοσο ακραιες περιπτωσεις περισσευει το "δε μαμιεται δε μασαμε" και κανουμε τη παπια Γιατι και εγω γουσταρω να τρωω τη βροχη αλλα αργα η γρηγορα θα τη πατησω/πατησουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εγω θα απαντησω ωμα κ θα πω οτι πρεπει να σεβεσαι πιο πολυ τον εαυτο σου κ τη ζωη σου...δεν συμπαθω τους ταξιτζηδες αλλα ορθα ελαλησε...κ οχι τιποτ αλλο,αντε κ δεν καταλαβαινεις εσυ,ο αμοιρος ο πεζος που θα πεσεις (φτου φτου ) πχ πανω του με το χαζοσπινιαρισμα η χαζοφρεναρισμα των 20 χλμ τι φταιει;;;ας φτασεις μιση ωρα μετα στον προορισμο σου κ ατσαλακωτος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Δεν ηταν Ταξιτζης...ο Άγγελός σου ηταν και μετα εξαφανιστηκε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Το χειρότερο φίλε είναι να σε πιάσει βαριά χιονόπτωση.Να είναι καλά ο φίλτατος αγρότης που με μετέφερε σπίτι μου(αν μπορούσε ας έκανε κ αλλιώς μέσα στη καρότσα του σταμάτησα).Παλιές καλές εποχές στα Ιωάννινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εγω θα απαντησω ωμα κ θα πω οτι πρεπει να σεβεσαι πιο πολυ τον εαυτο σου κ τη ζωη σου...δεν συμπαθω τους ταξιτζηδες αλλα ορθα ελαλησε...κ οχι τιποτ αλλο,αντε κ δεν καταλαβαινεις εσυ,ο αμοιρος ο πεζος που θα πεσεις (φτου φτου ) πχ πανω του με το χαζοσπινιαρισμα η χαζοφρεναρισμα των 20 χλμ τι φταιει;;;ας φτασεις μιση ωρα μετα στον προορισμο σου κ ατσαλακωτος Δίκιο έχεις μεν, αλλά σου εγγυώμαι πως χθες, με κίνηση-χαλί και χαλάζι στα 100bpm πεζός δεν υπήρχε ούτε για δείγμα σε μουσείο. Από την άλλη, τι θα έφταιγε και το όποιο αυτοκίνητο εάν έπεφτα απάνω του. Σωστός, δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι, είχα επικεντρωθεί στο "τώρα την μάζεψα, τώρα την μάζεψα, πως θα τρέχω δουλειά χωρίς χέρια/πόδια? Πω μαλακία, 3 ώρες θα κάνει το ασθενοφόρο." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Δεν είναι να είσαι έξω με χαλάζι πάντως.Ότι χειρότερο μπορεί να σου κάτσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ektelonisths 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThTRbvBMb7XrZVWopfFGWZ2TOcKYt1dgy8IOFXLhScArJtIcDzSw Νεξτ ταιμ τραει δις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Δεν ηταν Ταξιτζης...ο Άγγελός σου ηταν και μετα εξαφανιστηκε... το αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εγώ ήμουνα έξω και σταμάτησα γιατί δεν υπήρχε. ο συνδυασμός κίνησης λόγω απεργιών μαζί με τον καιρό τα έκανε όλα επικίνδυνα. Περίμενα κανά 15λετπο να κόψει. είναι χαρακτηριστικός ο ήχος σαν να πέφτουν πετραδάκια στο κράνος :lol: στην εθνική με 120-140 και η πολύ βροχή πονάει λίγο. αρκετές φορές σταματάω εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Tην προηγουμενη βδομαδα σε πολυ δυνατο μεσημεριανο χαλαζι εγω δεν μασαγα και πηγαινα! Σε καποια στιγμη ακουω φωνες "Εεεεεεε ελα εδω, ελα μεσαααααα" Ηταν 2 ανθρωποι σε μια αποθηκη που μου φωναζαν να παω εκει να κατσω μεχρι να σταματησει το χαλαζι! Να ναι καλα! φυσικα και πηγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) το αυτο! Το αυτό ! Είναι πακέτο καλό, το χαλάζι. Με τη μοτό το νιώθεις καλά, αλλά έχεις και επιλογες. Μπορεις να τρυπώσεις σε βενζινάδικο, σε μπαλκόνι απο κατω, σε...........πάρκινγκ πολυκατοικίας (μια και δυό... ), σε τέντα μαγαζιού, σε πυλωτή, κλπ. Γενικά, φύγε απο το δρόμο + χωσου κάπου. Ο δρόμος - οπως διαπίστωσες - γινεται φονικός, χάνεται αμεσως η όποια πρόσφυση, και γενικά ειναι πίκρα + επικίνδυνο. Με αμάξι ειναι χειρότερα... ΔΕΝ το καταλαβαίνεις, παρά οταν σπάσει κανα τζαμι.... Κι εκει θελει παλι να χωθεις, αλλά πρεπει να το κανεις γρηγορα. Μ'επιασε τις προάλλες σε ανοιχτό δρόμο εκτος πόλης, και εχωσα το αμαξι στο -αδειο- αντιθετο ρευμα κολλητα στα βράχια ωστε να περνά απο ΠΑΝΩ ΜΟΥ ! Τιπς. 1) ΜΗΝ βιαστεις να ξαναβγεις στην κυκλοφορία. Κατσε κανα 10λεπτο, διοτι γλυστρανε τα πάντα. Παγωμένο νερό ειναι, που λιώνει. 2) ΑΝ δεις οχήματα με χιονάκι στους καθαριστηρες - εκει συσσωρεύεται - τότε ΕΣΥ κατευθύνεσαι προς το χαλάζι... Αν εχεις ταχύτητα, κατεβασε 2 και ετοιμάσου να φυγεις απο την κυκλοφορία. Εχουν συμβει ατυχηματα, και αυτοί που ενεπλάκησαν ΔΕΝ ειχαν ιδέα οτι ειχε ριξει χαλάζι ΝΩΡΙΤΕΡΑ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον innova 04 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Πολύ πράμα ναουμ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εννοείται πως σε περίπτωση χαλαζιού βρίσκεις κάπου και περιμένεις να τελειώσει και μετά πηγαίνεις και κότα μέχρι να λιώσει και αυτό που έχει μαζευτεί κάτω κάτω... Τυχερός είσαι που δεν έγινε τίποτα χειρότερο!!! Απορία: Μήπως ο πατέρας του μοτοβροχούλη είναι ταξιτζής;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromxolikos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Μια φορα ετυχε να οδηγησω (εκτος πολης) με χαλαζι και τρελη καταιγιδα και σταματησα στο πρωτο βενζιναδικο μεχρι να σταματησει! Δεν λεω γουσταρω τον ασχημο καιρο και να κυκλοφορω στους δρομους (ειτε με το αμαξι, ειτε με την μηχανη) αλλα μερικες φορες πιστευω οτι ειναι καλυτερα να κανω την κοτα και να πιασω καμια κουβεντα με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου/πυλωτης που θα χωθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xiristos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Ριχνει χαλαζι τον χειμωνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Με στρωμένο χαλάζι σε εθνική οδό θυμάμαι είχα οδηγήσει πριν πολλά χρόνια. Μιλάμε ότι τα είχε κάνει όλα άσπρα και φυσικά μετά από 1 ώρα είχαν όλα λιώσει. Ήμουν με το κουτί. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι με 3η και στροφές κοντά στο ρελαντί οι κινητήριοι τροχοί δεν πατούσαν κάτω καθόλου και σπίνιερναν πυρετωδώς. Λες και ήμουν πάνω σε στρωμένο χιόνι. Προσοχή μάγκες. Η φύση δεν κάνει αστεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) χθες προλαβα και εβγαλα μερικες φωτογραφιες αν και ειχε αρχισει να λιωνει, μεγεθος φουντουκιου!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dexter08 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Μιλαμε για πετρες, οχι για χαλαζι. Ημουν και γω κεντρο χτες οταν επιασε. Με πιανει η μπορα στην ασκληπιου. Ψαχνομουν να βγω χαριλαου τρικουπη μηπως ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα κ με πιανει το χαλαζι. Μιας και εμενα στον αρειο παγο λεω ας παει στο καλο, και συνεχιζω, μεχρι που ειδα αλεξανδρας και τρικουπη αυτο που ειπε κ ο φιλος πιο πριν. ολος ο δρομος ασπρος απ το χαλαζι. φοβηθηκα δε λεω, αλλα ημουν στα 200 μετρα απ το σπιτι και εφτασα σωος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Περσινο 36ωρο... καπου κοντα στην Μεγαλοπολη... πιανει μια απιστευτη μπορα...λεω δεν μαμιεται συνεχιζω και εκεινη την στιγμη ανοιγουν οι ουρανοι και πεφτει χοντρο χαλαζι. Ειμαι μεσα σε κατι ξεφωτα χωραφια και το μονο που βρισκω να κρυφτω ειναι ενα δεντρακι σε μεγεθος λεμονιας που με το ζορι χωραω απο κατω. Το πολυ χαλαζι το γλιτωσα ....παγωσα ομως στην σκεψη τι αλλο θα μπορουσα να ειχα παθει με τοσες αστραπες που επεσαν: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Άσε Le Flwr, εχθές έριξα όσο γαμωσταυρίδη δεν έχω πει σε όλη μου τη ζωή. %$@$%&**^$#@ Έπρεπε να πάω, από Ομόνοια σε Αμπελόκηπους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Έπρεπε να πάω, από Ομόνοια σε Αμπελόκηπους. Απο Μαρουσι - Αιγαλεω Λε ΦΛΟΡΡΡΡΡ , εισαι ενας γεννημενος εντουρας . Κανονικα επρεπε να χωσεις μεσα ταχυτητα και να πας σουζαριστος ! Γενικα ο παγος και το χαλαζι ειναι απαγορευτηκα για την μηχανη. Με το χιονι κατι γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Οταν πρωτοειχα παρει το εντουραδικο κρανακι ειχα παει βυτινα βολτα.. Στο γυρισμο αρχιζει βροχη, ψιλο χαλαζι και μετα αρχιζει να βαραει πεπονια.. Να με εχει πιασει το μαζοχιστικο παραληρημα και μενα και να λεω μασανε ωρε τα παληκαρια? Ε σε καποια φαση σηκωνω λιγο το κεφαλι να δω το δρομο, περναει απ΄το σκεπαστηρι και το γεισο αναμεσα ενα ωραιο κομματι χαλαζιου, μου κανει μια μελανια που κρατησε καμια βδομαδα και ηταν λες και ειχα παιξει μπουνιδια. Αμα δεν ειχα και τα γυαλια απο μεσα παιζει να ημουν αοματος τωρα. Καπου εκει μασησανε τα παληκαρια και μπηκανε κατω απο κατι δεντρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Γατακια , δεν ξερετε τι θα πει χαλαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Καπου εκει μασησανε τα παληκαρια και μπηκανε κατω απο κατι δεντρα Δικος μας εισαι και εσυ. Αυτο το σκεφτηκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες