Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Αν ειναι γρασσο βαλε φωτιστικο πετρελαιο!

(θα το βρεις και στα σουπερ μαρκετ)

Δεν ειναι γρασσο , ειναι λαδια απο την αλυσιδα. Μην φαναστεις πολυ πραγμα απλα καποιες σταγονες.

Φοβαμαι να καθαρισω οτιδηποτε αλλο εκτος της αλυσιδας με φωτιστικο πετρελαιο για να μην βγει το χρωμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εσύ τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Την εβαλα κοντα στον ξυλολεβητα να αναπαυεται στη ζεστουλα. Οσο και να πεις αλλο 8 και αλλο 15 βαθμοι κελσιου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περιμενω κατι πραγματακια να της φορεσω μαζι με το σερβις και μεχρι τοτε απλα την παιρνω και παω στη δουλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι γρασσο , ειναι λαδια απο την αλυσιδα. Μην φαναστεις πολυ πραγμα απλα καποιες σταγονες.

Φοβαμαι να καθαρισω οτιδηποτε αλλο εκτος της αλυσιδας με φωτιστικο πετρελαιο για να μην βγει το χρωμα..

Αν χρησιμοποιείς σπρέι γράσσου για την αλυσίδα είναι γράσσο. Τι είπα πάλι ε? :crazy:

Τέτοιες βρωμιές τις κάνω με πετρέλαιο, καθαρίζω και ξεπλένω με νερό.!

Τροποποιήθηκε από τον Padelas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικό σέρβις με άψογα αποτελέσματα 70 ευρώ και φουλάρισα βενζίνη να ετοιμαζόμαστε για την βόλτα 30ευρω καλά να είμαι να βγάζω για να μου τα τρώνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έφτιαξα τα νέα πίσω μου παταράκια! Επίσης, την έβγαλα από τον κλειστό χώρο που την έχω και μετά την έβαλα ξανά μέσα (σβηστή) για να τα φτιάξω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθαρισμα - τη γυαλισα, και αυριο φουλαρισμα.. Κουκλος ο Πηγασος. Ωραια πράγματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εκανα μια γυρα στο τετραγωνο (ποιο τετραγωνο, σε χωριο μενω.....) μπας και φυγει η σκουρια απο την πισω δισκοπλακα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον ηρθαν τα πραγματακια και δεν μπορουσα να περιμενω ως αυριο με το σερβις και τα περασα μονος.2013013001361.jpg2013013001351.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο 10 μερες ακινησιας, ηρθε η ωρα της και της κανονισα ραντεβουδακι για το σερβις της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήγα βόλτα μέχρι τα Καλάβρυτα έχοντας βάλει την κάμερα να "γραψει" αλλά ξέχασα να καθαρίσω την ... ζελατίνα! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως τη καβαλησα μετα απο 2 βδομαδες , αλλα δε το ειχα , ο πονος ηταν πιο δυνατος απο τη θεληση και την αναγκη της μετακινησης..

Γκρρ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε το καινούργιο κρανάκι από το net που περίμενα 10 μέρες με αγωνία κ βγήκα με την καλή μου για ένα test ride :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις την αποχωρηστηκα για λιγο. την αφησα σε καλα χερια ομως για το σερβις των 6000χλμ.

Την έπλυνα μετά από μια κοπιαστική μέρα ! :peep:

παρακαλω τους mods να γραφτει αυτη η μερα στα πρακτικα :tooth::_thumbsup::clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον makiswolf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα