Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Τα triple/daytona έχουν μια ιστορία με πηνία...no? :S

Ναι και γι' αυτό τα άλλαξα προληπτικά στην εγγύηση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τις κατεβασα τα μουτρα να πανε για φτιαξιμο.

Τι έπαθαν τα μούτρα Νικόλα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσπασε ενα πλαστικο που παταει αρκετα το προβολακι μαλλον και το εκανε κομματια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα σχολή το πρωί. Αλλά μετά το 2ο διάλειμμα, με έπιασε ένα :wub:... Δεν υπήρχε λόγος να αντισταθώ, οπότε πήγα στο πάρκινγκ, άραξα πάνω και πάτησα μίζα... Μόλις χτύπησε για μέσα, έσβησα και έφυγα. Καθιερωμένη βόλτα μετά το σχόλασμα δεν είχε, γιατί έβρεχε... :sad:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα την ταισα vpower οπως κλασικα κανω καθε τριτη και αυτη με πηγε γουργουριζοντας μεχρι το κουκακι για καφε :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν παρεα με τη δικια μου (το kle).  Σήμερα δε βγήκαμε παγανια στα περιξ μπας και πετύχουμε κανα shiver.  Πηγαμε μονο για να πληρωσουμε το κινητό. 

Κι ομως, αυτό που δε βρήκαμε χτες,  το βρήκαμε σήμερα.  Ήταν ένα μαύρο shiver μοντέλο του 08 (όπως το ψάχνω) παρκαρισμενο εξω απο ένα τυροπιτααδικο.  

Η καρδιά μου χτυπαγε ακριβώς οπως όταν είμαι ερωτευμένος, το θεωρω πανέμορφο. Πηγα καρφι και ρωτησα το παλικάρι με το κράνος αν είναι δικιά του. 

Μου είπε πως ναι, και αφού του έκανα 2-3 ερωτήσεις, του λεω "σε πειράζει να ανέβω πάνω μια να δω πως είναι;".  

Και πιάνει ο θεος να μου δώσει το κλειδί.  :blink:.  Μου φάνηκε απίστευτα ευγενική χειρονομια (ακομα κ αν το δινε να το βάλω μπροστά μονο), φυσικά αρνηθηκα (υπαγε οπισω μου σατανα :_devil:), αλλα ανεβηκα μια ππάνω και ήταν αψογο για το μποι μου.  

:wub::wub::wub:

Υγ.  Η Κλαιρη (kle) επειδή με ειδε πρώτη φορά να κάνω έτσι για άλλη,  μου έδωσε τη συγκατάθεση της για να πάει να ξεκουραστεί κάποια στιγμή. Έτσι κι αλλιώς οι πρώτες αγάπες δε ξεχνιούνται.  

Αντε καλα να μαστε και να γεμίσει ο κουμπαρας γρήγορα :biggrin:

Υγ2.  Αν ήταν κάποιος από δω,  τον ευχαριστώ πολύ. 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν παρεα με τη δικια μου (το kle).  Σήμερα δε βγήκαμε παγανια στα περιξ μπας και πετύχουμε κανα shiver.  Πηγαμε μονο για να πληρωσουμε το κινητό. 

Κι ομως, αυτό που δε βρήκαμε χτες,  το βρήκαμε σήμερα.  Ήταν ένα μαύρο shiver μοντέλο του 08 (όπως το ψάχνω) παρκαρισμενο εξω απο ένα τυροπιτααδικο.  

Η καρδιά μου χτυπαγε ακριβώς οπως όταν είμαι ερωτευμένος, το θεωρω πανέμορφο. Πηγα καρφι και ρωτησα το παλικάρι με το κράνος αν είναι δικιά του. 

Μου είπε πως ναι, και αφού του έκανα 2-3 ερωτήσεις, του λεω "σε πειράζει να ανέβω πάνω μια να δω πως είναι;".  

Και πιάνει ο θεος να μου δώσει το κλειδί.  :blink:.  Μου φάνηκε απίστευτα ευγενική χειρονομια (ακομα κ αν το δινε να το βάλω μπροστά μονο), φυσικά αρνηθηκα (υπαγε οπισω μου σατανα :_devil:), αλλα ανεβηκα μια ππάνω και ήταν αψογο για το μποι μου.  

:wub::wub::wub:

Υγ.  Η Κλαιρη (kle) επειδή με ειδε πρώτη φορά να κάνω έτσι για άλλη,  μου έδωσε τη συγκατάθεση της για να πάει να ξεκουραστεί κάποια στιγμή. Έτσι κι αλλιώς οι πρώτες αγάπες δε ξεχνιούνται.  

Αντε καλα να μαστε και να γεμίσει ο κουμπαρας γρήγορα :biggrin:

Υγ2.  Αν ήταν κάποιος από δω,  τον ευχαριστώ πολύ. 

Αν δεν την αγαπάς πχια την Κλαίρη μπορώ να την αγαπήσω εγώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού έβγαλα αυτές τις άθλιες μανέτες που είχε το καβλασάκι μου(βλέπε φωτό #1) ούτε στο R6 δεν είχε τόσο μεγάλες άσε που δεν χωράνε καλά καλά οι χούφτες(βλέπε σημάδια φωτό #2 και φωτό 3) είμαι πανέτοιμος για clutch wheelies, endos και ό,τι άλλο προκύψει... ΝΟΤ!

Kawasaki+KLX250+2009+13.jpg

IMG_20160125_130342_HDR.jpg

IMG_20160125_130334_HDR.jpg

Αφού έβγαλα αυτές τις άθλιες αφτερμαρκετ μανέτες που έβαλα προχθες, έβαλα πάλι αυτές τις γαμάτες μανέτες που είχε από την μάνα του. Το πήγα βουνό και με κούρασε και ο συμπλέκτης επειδή είναι πιο κοντός(μικρότερος μοχλός) και το φρένο για τον ίδιο λόγο, θέλουν και τα δύο παραπάνω δύναμη + ότι τετραγωνίζουν και λίγο και είμαι πανέτοιμος για clutch wheelies, endos και ό,τι άλλο προκύψει... ΝΟΤ!

ΥΓ: :kaaaala:

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να την βάλω μπροστά..

Φώτα, check

Αντλία Βενζίνης, check

Συναγερμός, check

Μίζα.. Γκουχ γκουχ γκουχ.. Έλααααα μπα, δεν παίρνει!

(ακούγεται να γυρνάει λίγο αλλά δεν παίρνει. Την πίεσα λίγο αλλά ανάβουν λαμπάκια, μάλλον ενεργοποιείται και ο συναγερμός λόγω timer)

Λόγω κρύου και γιορτών δεν την είχα βγάλει παρά μόνο για μια μικρή 5 λεπτη διαδρομή πριν κάνα 2 βδομάδες και από ότι φαντάζομαι θα την άκουσε η μπαταρία με τον συναγερμό.

Αύριο έχουμε σπρώξιμο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν την αγαπάς πχια την Κλαίρη μπορώ να την αγαπήσω εγώ!

Την αγαπαω, απλά είναι κουρασμενη..  Το πράγμα αν πάει καλά, θα μαζέψω μαρουλια το νωριτερο  Σεπτέμβρη..  Οτι θες στείλε pm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα ειχαμε καλη μαζωξη με καφεδακι, rock μουσικη και φροντιδα για τα μωρα ωστε να ειναι ετοιμα με τα πρωτα track days

2s17x51.jpg

14kgpjr.jpg

149mvdf.jpg

t68rhv.jpg

προχωρησαμε και λιγο το project του φιλου και μηχανικου μας (ZXR750 '92) για να ειναι κι αυτος ετοιμος ν' ακολουθησει στις πιστες

zum6ig.jpg

m9m8o8.jpg

jfye89.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αρκετή έρευνα στο διαδίκτυο αποφάσισα να ασχοληθώ με τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων. Ζόρικα τα πράγματα, θέλει αρκετό trial and error η υπόθεση, αλλά νομίζω πως είμαι σε καλό δρόμο. Μέχρι και η γυναίκα διέκρινε διαφορά όταν ανέβηκε επάνω, οπότε κάτι κάναμε... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εβαλα μπροστα και πηγα βολτα!

Πω ρε παιδι μου, 245 κιλα μοσχαρι σε αποτομη ανηφορα μου εβγαλε την πιστη να την ανεβασω..

Τουλαχιστον πηρε με την πρωτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εβαλα μπροστα και πηγα βολτα!

Πω ρε παιδι μου, 245 κιλα μοσχαρι σε αποτομη ανηφορα μου εβγαλε την πιστη να την ανεβασω..

Τουλαχιστον πηρε με την πρωτη.

Ψιθυρίζω στον εαυτό μου: "μην μιλάς μαλάκα για τα 140, μην μιλάς! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα μενεις σε ανηφορα, να εχεις μεινει απο μπαταρια, να ξαμωλας τα 230 κιλα στην κατηφορα γκρεμο που εχεις, να την αφηνεις καμια 40ρια μετρα, και να αμολας συμπλεκτη με 4η, και να παιρνεις τα @@ σου.. Και να πρεπει φουλ ντυμενος με ισοθερμικα, παντελονια μπουφαν, μποτες κρανος, να ξανασπρωξεις τα 230 κιλα στην ανηφορα τουλαχιστον 40 μετρα, για να την βαλεις στο γκαραζ... Μην σου τυχει!!!

Υ.Γ: Και πριν την βαλεις στο γκαραζ, βλαστιμωντας την εκδρομη που εχασες, λες θα ξαναπατησω μιζα. Και να παιρνει με μιση μιζια!  :blink: :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα μενεις σε ανηφορα, να εχεις μεινει απο μπαταρια, να ξαμωλας τα 230 κιλα στην κατηφορα γκρεμο που εχεις, να την αφηνεις καμια 40ρια μετρα, και να αμολας συμπλεκτη με 4η, και να παιρνεις τα @@ σου.. Και να πρεπει φουλ ντυμενος με ισοθερμικα, παντελονια μπουφαν, μποτες κρανος, να ξανασπρωξεις τα 230 κιλα στην ανηφορα τουλαχιστον 40 μετρα, για να την βαλεις στο γκαραζ... Μην σου τυχει!!!

Υ.Γ: Και πριν την βαλεις στο γκαραζ, βλαστιμωντας την εκδρομη που εχασες, λες θα ξαναπατησω μιζα. Και να παιρνει με μιση μιζια!  :blink: :laugh:

Χαχαχα ναι.. Λούτσα έγινα, το μπουφάν στα μισά το πέταξα πάνω στη σέλα και νομίζω για κανένα 10λέπτο ήμουν στο ίδιο σημείο.

Την έκανα 20-30 πόντους μπροστά, κουραζόμουν, άφηνα συμπλέκτη και τσουλούσε και εκείνη άλλους τόσους προς τα πίσω μέχρι να πιάσει η 1η και να σταματήσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξέρω πως τις κουνανε τις μηχανες ολοι τους.. Εγω το κλε και με τα χέρια μόνο (οχι δλδ να κάθομαι στη σελα και να σπρωχνω με πόδια) δε μπορώ να το πάω πάνω από 2 μέτρα... :baby:

Στο ον τοπικ τώρα,  πήρα τη cbr 600f του @kalimera8764  για κανα χιλιμετρο και...

• Ρε,  αυτα τα σκυφτα δεν είναι καθόλου αβολα
  • Ρε,  νταξ και καλά δεν έχουν ροπή τα i4 χαμηλα άλλα ψοφιο δεν είναι καθόλου.. 
  • Πω μ@λακα, τι ηχος
  • Ποτε επιασε τα 140; λες και γλιστράει στο πάγο είναι σε σχέση με το δικό μου.. 
  • Κοίτα να δεις πόσο καλή ανεμοκαλυψη εχουν αυτά τα σκυφτα.. 
  • Έριξα και το χαζοχαρουμενο χαμόγελο μου μέσα από το κράνος οσο ανεβαζε στροφές με συνοδεία τετρακυλινδρου ουρλιαχτου το cbr-ακι... :_devil:

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινούργια μπαταρία και τακτοποίηση των πλαστικών στα μούτρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλύσιμο, καθάρισμα/λάδωμα αλυσίδας, φουλάρισμα βενζίνη, τσεκ αέρα ελαστικών, βολτούλα με την κοπελιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα