o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Τόοοοοοοσα και τόσα άκουγα για αυτά τα S20 απο παντού...ε λοιπόν, ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσω και εγώ. Φορεμένα σήμερα στις 110/70 και 140/70. Για πρώτες αντιδράσεις, θα πώ ένα: χμμμμ... τουλάχιστον μέχρι να πατήσουν. Αρκετά έως πολύ διαφορετικά στη στροφή από τα rosso II, ίσως και λόγω φθοράς των τελευταίων. Ίδωμεν. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Θες να πάρεις μια βόλτα το 400 να πάθεις καπλαμά; Καλοφόρετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Θες να πάρεις μια βόλτα το ΤΤ; Καλοφόρετα. Δεν το πούλαγες υποτίθεται, τι φάση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Θες να πάρεις μια βόλτα το 400 να πάθεις καπλαμά; Καλοφόρετα τι του έκανες ρε ταλιμπάν;; θενξ Θες να πάρεις μια βόλτα το ΤΤ; Καλοφόρετα. Δεν το πούλαγες υποτίθεται, τι φάση; Το πούλαγα, και το πουλάω. Απλά στον ενάμιση μήνα που είναι η αγγελία πάνω συνολικά, το μηχανάκι προφανώς δεν έμενινε ακίνητο και το πίσω λάστιχο έφτασε σε μη αποδεκτό σημείο φθοράς, για να πω ότι πουλάω κάτι που δε χρειάζεται τίποτα. Έτσι τα άλλαξα, και αν και μέχρι να πουληθεί, έχω και εγώ λάστιχα και ο οποιοσδήποτε πιθανός επόμενος. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 το χμμμ είναι καλό χμμμ ή χμμμ τι σκατά πήγα και έβαλα Απόστολε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Έβαλα αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Χθες την πηρα στα χερια μου απο τον μαστορα. Αλλαχτηκαν και οι δυο τσιμουχες (λυθηκε που λυθηκε,δεν θα αλλαζα μονο την μια),γλυστρες(ή ξυστρες κατι τετοιο) και λαδακι white power και με μια μιξη εφτασε στο 13.. Καναμε μπανακι και βαλαμε και δεκαρικο τζινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έβαλα αυτό Πως το σύνδεσες? Κατευθείαν πάνω στην μπαταρία? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2015 από τον kpapageo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Καθαρισμό καρμπ Καθαρισμό ρουμπινετου 4 μεμβράνες που θέλει στα καρμπ Γιατί και οι 4 είναι σχισμενες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Έβαλα τη μαμά εξάτμιση επάνω, αλλαγή στα λάδια, επιδιόρθωση βάσης μπαγκαζιέρας και κλειδαριάς σέλας. Αυτά τα ολίγα. Με τη αθόρυβη πλέον εξάτμιση -με είχε κουράσει η χειροποίητη- νιώθω ότι πήρα καινούριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Πως το σύνδεσες? Κατευθείαν πάνω στην μπαταρία? Ναι ώστε να μπορώ να φορτίσω χωρίς να εδώ το κλειδί πάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 και εγώ έτσι το έκανα μόνο που έβαλα μια ασφαλειοθήκη και αφαιρώ την ασφάλεια όταν δεν θέλω να πηγαίνει ρεύμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 200 και κάτι χιλιομετράκια βόλτα και δωράκι πλύσιμο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Σαν τσιχλόφουσκα έγινε το βερσάκι!! Άσχετο αλλά το hugger πίσω ποιας εταιρίας είναι? Είσαι ευχαριστημένος με την κάλυψη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Θα σε γελάσω και δεν το θέλω, ο προηγούμενος το είχε βάλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2015 Θα σε γελάσω και δεν το θέλω, ο προηγούμενος το είχε βάλει. Χαχαχα δεν υπάρχει, όσους βερσάκιδες έχω ρωτήσει όλοι το ίδιο μου λένε!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Φτιαχτηκε το ενα φλας και αλλαξαμε λαμπα στο πισω φαναρι, αφου πρωτα εκαψε κανα 2 κατευθειαν ετσι για πρωινο. Γεια σου χοντα με τα ηλεκτρικα σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 την ξεσκεπασα σαν γκοτζιλα, την εβαλα μπρος και τη ζεστανα κανα 2λεπτο, εκανα χαλαρα ζιγκ ζαγκ για κανα χλμ και μετα 2-3 σκισηματα στον επαρχιακο. Ετσι γιατι μου τη βιδωσε και ο καιρος που δεν ξερει τι θελει να κανει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2015 Φιλτρο σημερα, μπουζι προχθες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΑΟ 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2015 Της άλλαξα φίλτρο-λάδια και βόλτα κοντά στα εκατό χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balkan_express 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Μολις τελείωσα το πλύσιμο της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μολις τελείωσα το πλύσιμο της 05:05.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2015 από τον George_® 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 1.ενα βρεγμενο πανάκι, ένα στεγνό πανάκι και πλύσιμο, τίποτα άλλο, μόνο νερό. 2.έκανα την πινακίδα αναδιπλούμενη για την εθνική και τις κάμερες. με παίδεψε λίγο γιατί στη μαμίσια θέση δε χώραγε και έπρεπε να τη φερω 10 ποντους έξω περίπου. με ψιλοξενερώνει τώρα, χαλάει την κωλάρα της :/ από το να μου πάορυν το δίπλωμα πάντως, καλύτερα λίγη ασχήμια, οδηγάω και φορτηγά και δε με πέρνει . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 1η μας σούζα :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΑΟ 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Άλλαξα το μπροστινό φανάρι Γιατί κάποιο μουνοπανο μου το πέταξε και μου Το γρατζουνισε :@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες