Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

https://imgur.com/gallery/my6CI

Μπήκαν μανιτάρια gsg

Είχες πτώση/ατύχημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αγόρασα μεταχειρισμένο ορθοστάτη για το Tiger (μιας και για καινούργιο η τιμή ήταν απαγορευτική, άκου εκεί 250€...) και τώρα θα πάω να το περάσω. :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα καινούργιο μπουφανακι κράνος και γάντια!!

κόλλησε παιδιά συγγνωμη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι ο καιρος κατι η αρρωστια, υστερα απο ενα μηνα σχεδον ακινησιας, βγηκαμε βολτα.

μετα επεσε τρελο καθαρισμα σε αλυσιδα και πισω γραναζι και εγινε και ενα σπεσιαλ λαδωμα. α καθαρισα και τις ζαντες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κόλλησε παιδιά συγγνωμη!

Μήπως πήρες καινούργιο μπουφανάκι κράνος και γάντια; :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλαξα μανέτα στο scooter γιατί πήγα να την ισιώσω και έσπασε. Αν όλα πάνε καλά θα πουληθεί

αύριο 1000 ευρώ. Το aprilia μετά από 1 μήνα ακινησίας δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα όπως είναι

φυσικό και έβγαλα την μπαταρία για φόρτιση, αν πουληθεί το scooter θα κυκλοφορώ με το μεγάλο.

Επίσης έμεινα μαλάκας με την τιμιότητα ενός μάστορα, είχε μήνες να με δει και μου έδωσε 10 ευρώ

για ένα μπροστινό λάστιχο που του είχα αφήσει να πουλήσει... πριν 6 μήνες :worshippy:

Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που θα το έκαναν.

Τροποποιήθηκε από τον bihlas87

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατεβαίνω να την βγάλω από την αυλή, μίζα.. γιοκ!

Σπρώξε-γλύψε-τράβα-ρούφα στη ράμπα, την βγάζω έξω (that's what she said).

Δοκιμάζω μια τελευταία με μίζα, παίρνει μια χαρά (wtf.. :fool:).

Τη βολτάρω λίγο, σταματάω να ψωνίσω κάτι πράγματα για το μπέμπη, πάω να φύγω.. μπαααα.. μουλάρωσε.

Γμτ μπελά μου, τι να κάνω τώρα, ευτυχώς ήμουν κοντά στο μηχανικό μου, παραμάσχαλα και πάμε. :biker8zj:

Μεσημέρι, κλειστός ο μηχανικός, το κέρατο μέσα.

Μέχρι να σκεφτώ τι να κάνω, σκάει ένα αυτοκίνητο, τσουπ, να τος! :yahoo:

Δεν είχε άλλη μπαταρία διαθέσιμη όμως.. :doh:

Ε του την άφησα να την φορτίσει, αλλά τελικά από ότι φαίνεται η μπαταρία μας άφησε χρόνους (πέφτει πολύ γρήγορα).

Άντε τώρα να βρω αντιπρόσωπο της Motobatt στην Κύπρο και ανάθεμα αν θα δεχτεί μπαταρία αγορασμένη στην Ελλάδα για την εγγύήση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρά ε; Και έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Motobatt. Την είχες πολλά χρόνια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρά ε; Και έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Motobatt. Την είχες πολλά χρόνια;

Και εμένα έτσι μου είχαν πει, 23/9/2015 την έβαλα.

Τη μηχανή την μετακινούσα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, και έκανα και τις εκδρομούλες μου όποτε μπορούσα.

Με άφησε 1 φορά πέρσι τα Χριστούγεννα που είχε τρελό κρύο/χιόνια και δεν την είχα βγάλει για κανένα μήνα, και πριν 3 βδομάδες περίπου που έπιασαν τα κρύα και την αναβόσβησα σε σύντομο χρονικό διάστημα (κλείσε πόρτα αυλής, έλεγξε αέρα στα λάστιχα και βάλε βενζίνη μέσα σε 10 λεπτά).

Βέβαια μετά της είχα κάνει μια ξεγυρισμένη βόλτα 2,5 + 2,5 ωρών οπότε θεώρησα ότι θα έστρωνε.

Φταίει και ο συναγερμός βέβαια (Scorpio i900) αλλά δεν το περίμενα με μπαταρία 1,5 έτους να είναι έτσι. Η Yuasa που είχε πριν από εμένα ήταν νομίζω η εργοστασιακή (2011).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη μηχανή την μετακινούσα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, και έκανα και τις εκδρομούλες μου όποτε μπορούσα.

Με άφησε 1 φορά πέρσι τα Χριστούγεννα που είχε τρελό κρύο/χιόνια και δεν την είχα βγάλει για κανένα μήνα, και πριν 3 βδομάδες περίπου που έπιασαν τα κρύα και την αναβόσβησα σε σύντομο χρονικό διάστημα (κλείσε πόρτα αυλής, έλεγξε αέρα στα λάστιχα και βάλε βενζίνη μέσα σε 10 λεπτά).

Βέβαια μετά της είχα κάνει μια ξεγυρισμένη βόλτα 2,5 + 2,5 ωρών οπότε θεώρησα ότι θα έστρωνε.

Φταίει και ο συναγερμός βέβαια (Scorpio i900) αλλά δεν το περίμενα με μπαταρία 1,5 έτους να είναι έτσι. Η Yuasa που είχε πριν από εμένα ήταν νομίζω η εργοστασιακή (2011).

Μανιβέλα-only FTW. Η μαμά κινεζο-yuasa έχει βγάλει 2 χρόνια χωρίς να κάνει κιχ! :laugh:

Πέρα από την πλάκα ελπίζω να βγάλεις άκρη ASAP.

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλό είναι πως τελικά δεν θα χρειαστεί να ψάχνω αντιπρόσωπο της Motobatt και να τρέχω.

Το κακό είναι πως θα πρέπει να πληρώσω καινούργια μπαταρία γιατί η εγγύηση ήταν για 12 και όχι 24 μήνες όπως νόμιζα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Tiger φοράω Motobatt και την έβαλα 02/2016. Τώρα στα κρύα του Ιανουαρίου με άφησε. Ούτε 1 χρόνο δηλαδή δεν κράτησε. Βέβαια κι εγώ είχα να την κουνήσω 25 μέρες και είχε και ψόφο με μείον και χιόνια. Την φόρτισα 1μιση μέρα και τώρα είναι και πάλι κομπλέ. Δεν ξέρω για πόσο όμως...

On topic: Πέρασα ΚΤΕΟ την GP12. :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Tiger φοράω Motobatt και την έβαλα 02/2016. Τώρα στα κρύα του Ιανουαρίου με άφησε. Ούτε 1 χρόνο δηλαδή δεν κράτησε. Βέβαια κι εγώ είχα να την κουνήσω 25 μέρες και είχε και ψόφο με μείον και χιόνια. Την φόρτισα 1μιση μέρα και τώρα είναι και πάλι κομπλέ. Δεν ξέρω για πόσο όμως...

...................

Εμ, καλά λέω ότι πρέπει να εκθέσω τη μπαταρία του V-Strom σε λαϊκό προσκήνυμα. :worthy::laugh:

9 ετών και 3 μηνών πλέον, πέρασε και το "test" των κρύων ακούνητη για πολύ καιρό (1,5 μήνα τουλάχιστον) και σε μια μικρή έξοδο το Σάββατο πήρε με την 1η, αν και "ζορίστηκε" λίιιιιιιγο (έκανε δυο σκορτσαρίσματα η καημένη, δίκιο είχε....) Κράταγε ρεύματα όμως κανονικότατα, σύμφωνα με το βολτόμετρο που έχω πάνω για να ελέγχω.

@spyrosk42: Τα CBF έχουνε ένα θεματάκι με τη μπαταρία, η οποία δείχνει να μη σηκώνει εύκολα τις υποχρεώσεις της απέναντι στο συγκεκριμένο μοτόρι (ίσως του πέφτει μικρή, δεν ξέρω), ενώ θέλει και αυστηρά να το βάζεις μπρος κάθε βδομάδα - ιδίως με κρύο το χειμώνα - αλλιώς το παίρνεις στο χέρι ---> πέφτει η μπαταρία, γυρνάει η μίζα γκργκργκργκρ, κολλάει (η μίζα) και πάπαλα. :dry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις αλλάξει ποτέ μπαταρία στο Strom ή είναι η μαμά;

:lac: 

Η μαμά είναι. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mονο made in japan!

https://guideimg.alibaba.com/images/shop/78/09/18/4/battery-yuasa-ytx-12-bs-maintenance-free_5039184.jpg

Aυτη φορας στο στρωμα?

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20-rear-view-one-wide-lid.jpgwide-opannier-lids-end-result.jpgDeauville%252520-%252520leg%252520protec

Τέσπα... χοντρικά... οι μεγάλες βαλίτσες και τα foot guards στην προνομιακή τιμή των 60 λιρών (75 ευρώ) τα περιμένω απο σκωτία πλεον :)

και μην πειτε καμια μλκια για το ποσο φαρδύ γίνεται πίσω.... χωράει μισή οικοσκευή :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lac: 

Η μαμά είναι. :blink:

Ε γι αυτό τότε. :tongue: Μην το υπερηφανεύεσαι πολύ. ΌΤΑΝ σου μείνει η μαμά, μετά θα αλλάζεις κάθε 1-2 χρόνια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα