nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ Γι' αυτό και γω θα σου βάλω σως για να γλυστράει.... Αρχίσαμε, πάλιιιι. Φτου σας !!! :P Έλα Λιάκο... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Παιδες ωραια περασαμε ειχε πολυ χαβαλε χαρηκα που ξαναειδα ατομα που τα ειχα χασει για τουλαχιστον 1 χρονο και βαλε ... με το καλο και του χρονου !!! ΥΓ. κλαιω με τις φωτο .... και υπηρξαν και φασεις απιστευτες ( gay alerts )χωρις καμερα ομως μπροστα.... ΥΓ.μοτο- αγαπουλη τι καταδρομικη ηταν αυτη ρε ... μετα λεμε για τον αντρεα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 ΑΑΑΑ!!!! ΞΕχασα να πω, πως εχθες πηγα και πηρα τα κρασια του karelllen. Ο τυπος εχει κανει φοβερη δουλεια. (δεν λεω παραπανω...θα σηκωσουν φωτο οι νικητες που τα κερδισαν) μονο που εχω να τους πω κατι.. Θα σας παραδωθει το μπουκαλι, αδεηο.. για ενθυμιο.. Εγω σαν καηευλος σας φικος και σωστοθ εκανα ελεγχοοοοο για να δω τι ποιοτειτας κρασια φτιαχνει.. καλα ειταν.. ΧΙΚ !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Bλεπω ξανα και ξανα τις φωτογραφιες.. Και σκεφτομαι.. :think: Το ποσο ομορφος μπορει να ειμαι.. Μα καλα δεν υπαρχω.. Ξεχειλιζω Μα αγαπητέ μου φίλε, η απάντηση εξαρτάται από το ποιός στέκεται δίπλα σου..... ...ομορφάντρα μουυυυυυ!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 καλα ειταν.. ΧΙΚ !!!! Οντως τα εχει κατεβασει αυτος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Οντως τα εχει κατεβασει αυτος Τι να κάνουμε θα το καταπιούμε και αυτό και δεν θα μιλήσουμε. Αχνά δεν θα βγάλουμε Ένας μας έμεινε πια μετα την εθνοκαθαρση και πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά του μη στραβώσει και μας φύγει και αυτός. Αχχχχ! Αναθ@μα την ανάγκη μας, έχουμε να καταπιούμε πολλά ακόμα :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Αχχχχ! Αναθ@μα την ανάγκη μας, έχουμε να καταπιούμε πολλά ακόμα :crazy: Κατι τετοιο εννοεις ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 καλά εσύ ξέρεις τι θα ντυθείς αν πας στο μασκέ, ε! http://www.mybike.gr...ost__p__1361662 ούτε στολές ούτε τίποτα! χααχαχαχααχαχαχαχααα...... Δεν ξέρεις... :P κι όμως! αν έρθω με παρέα (που έχω στο μυαλό μου) θα κάνω τη διαφορά, έτσι γιατι δεν μου αρέσει να είμαι προβλέψιμη!!!! αναμείνατε!!.... Εσύ ξέρεις. Η ερώτηση ήτανε παγίδα ναι!!! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ και ντροπή ουκ έχω!!! αν βέβαια εννοείς εμένα.....γιατί γυρνούσαν κι άλλα θήλεα στο χώρο.....;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 ΑΑΑΑ!!!! ΞΕχασα να πω, πως εχθες πηγα και πηρα τα κρασια του karelllen. Ο τυπος εχει κανει φοβερη δουλεια. (δεν λεω παραπανω...θα σηκωσουν φωτο οι νικητες που τα κερδισαν) μονο που εχω να τους πω κατι.. Θα σας παραδωθει το μπουκαλι, αδεηο.. για ενθυμιο.. Εγω σαν καηευλος σας φικος και σωστοθ εκανα ελεγχοοοοο για να δω τι ποιοτειτας κρασια φτιαχνει.. καλα ειταν.. ΧΙΚ !!!! Εεεεεεπ αύριο θάρθει το κρασί μου Λυκαβητό λέμε αλλιώς θα γίνω δράκουλας και θα πιώ αίμα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Όποιος θέλει να κατακτήσει την Tinkerbell στο πάρτι μασκέ παρακαλείται να ντυθεί Peter Pan και να είναι έτοιμος να αναμετρηθεί με τον Captain Hook. (τί λέω;;; ) κι άμα πρόκειται για τούτο δω.....που ήταν έτσι..... κι έχει γίνει....... ........ ....... ....... ΕΤΣΙ!!! ε τότε θα την καθιερώσω τη στολή, θα κυκλοφορώ έτσι μπας και με βρει!!! το άλλο του μισό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εεεεεεπ αύριο θάρθει το κρασί μου Λυκαβητό λέμε αλλιώς θα γίνω δράκουλας και θα πιώ αίμα ! .......................... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 .......................... Καλά θα σας στείλω αυτόν : :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 το αλλο δεν το λεμε δημοσια τώρα αυτό το "άλλο" ή κακό είναι ή πονηρό και δεν λέγεται δημόσια.....τι κατάσταση πια κι αυτή???? χαχαχααχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 απλή σοκολάτα η γέμιση ή κάστανο???? να φέρω καμιά εκατοστή μαχαιροπήρουνα να σου την "πέσουμε" όλοι μαζί αν πρόκειται για τη γνωστή επωνυμία....;) Το πιασες πονηρη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 ενδιαφέρον μόνο αν έχει και επικάλυψη σοκολάτας..... γνήσιο τερκενλή όχι μαιμούδες....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Εννοειται, δεν κανουμε μαιμουδιες 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Είπαμε,εγώ θα είμαι η γέμιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 ζουμερό αγόρι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Εννοειται, δεν κανουμε μαιμουδιες Γιαμαχάκια κανόνισε και είναι επικίνδυνη ώρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 τώρα αυτό το "άλλο" ή κακό είναι ή πονηρό και δεν λέγεται δημόσια.....τι κατάσταση πια κι αυτή???? χαχαχααχαχαχαχαχα το εχεις ακουσει και live ,μην αγχωνεσαι ,αμεσως εσενα ο νους σου οτι ειναι πονηρο ,ψωναρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Εεεεεεπ αύριο θάρθει το κρασί μου Λυκαβητό λέμε αλλιώς θα γίνω δράκουλας και θα πιώ αίμα ! Το κρασι ειπαμε δεν θα ερθει.. Το μπουκαλι μπορει.. σοβαρα τωρα. Δεν νομιζω οτι θα ερθω αυριος. θα προσπαθησω παντως μονο και μονο γι αυτο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Το κρασι ειπαμε δεν θα ερθει.. Το μπουκαλι μπορει.. σοβαρα τωρα. Δεν νομιζω οτι θα ερθω αυριος. θα προσπαθησω παντως μονο και μονο γι αυτο :) Καλημέρα Λιάκο και σε όλους τους φίλους. Βρε σύ πλάκα κάνω ως συνήθως, να μην έρθεις μόνο για αυτό αν έχεις μπλέξει και δεν μπορείς, εγώ και τούτη και την άλλη πρώτα ο Θεός βέβαια νάμαστε καλά εκεί θάμαι. Όποτε μπορείς λοιπόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 τελικά για μασκέ έχουμε νεότερα????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 τελικά για μασκέ έχουμε νεότερα????? Αϊντάαααα, ελάλησε τούτο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Αϊντάαααα, ελάλησε τούτο. σέλω σέλω σέλω!!! γι'αυτό και άνοιξα αμιγώς καρναβαλομασκορομπαξεκουμπωτικό θέμα!!! για να μαζευτούν όλες οι πληροφορίες εκεί!!!! χεχεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες