Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 τέλια βράδια!! άντε και στην επόμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ψηθητε να κανουμε πανελληνια πιτα του χρονου να γινει της κακομοιρας. ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ.... Ξέρω, δυσκολεύτηκες να μας πείσεις. .................. Κύριε πρώην Συντονιστά, και τώρα πρωινιάτικα που δοκίμασα, πάλι μου βγάζει ότι δεν έχω άλλα Like. Πότε θ' ανανεωθούν? Πόσα είναι? Για πόσο ισχύουν? Πάει ανά 24ωρο ή αλλάζει με την είσοδο κάθε νέας μέρας? (αν ήταν έτσι βέβαια, τώρα θα είχα γεμάτο τ' όπλο, άρα μάλλον δεν παίζει έτσι το πράμα). Άντε γιατί έχουμε όρεξη για σπατάλες πάλι. :lol: καλά 2 ώρες έλειψα και γεμίσατε 10 σελίδες...!!!!! τι 'στε σεις βρε!!!! Ρε κοπελιά, εδώ γεμίζουμε άλλα κι άλλα θέματα στο πιτς φυτίλι, αυτό θ' αφήναμε? Να μη λείπετε δεσποινίς μου. Θα μείνετε πίσω στην ύλη.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 πολυ καλα ηταν, και του χρονου :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Part 2 ( section 2 ) The final . οτι μας εβαλες να στηθουμε 100φορες για να ανεβασεις ΑΥΤΟ?χαχααχαχα α ρε μητσακο εισαι μεγαλος φωτογραφος τελικα!!πολυ ωραια ηταν :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Διαπιστώσεις συμπεράσματα : 1.Μπορεί οι Βόρειοι νάχουν μάσα αλλά το χάβαλε των Νοτίων απλά ΔΕΝ υπάρχει ! 2.Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε ένας χόρεψε, ωραιότατα κιόλας και είναι φανατικός ΧΟΝΤΑΙΟΣ ! 3.Τέτοια παρέα απλά ΔΕΝ υπάρχει να χαιρετίσω και τα λάικ και τα πράσινα άλογα και τις κόκκινες φοράδες ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ρε σείς, γιατί όσοι έχετε κομμάτι απο την πίτα στο χέρι, κοιτάτε θυμωμένα ? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Διαπιστώσεις συμπεράσματα : 1.Μπορεί οι Βόρειοι νάχουν μάσα αλλά το χάβαλε των Νοτίων απλά ΔΕΝ υπάρχει ! 2.Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε ένας χόρεψε, ωραιότατα κιόλας και είναι φανατικός ΧΟΝΤΑΙΟΣ ! 3.Τέτοια παρέα απλά ΔΕΝ υπάρχει να χαιρετίσω και τα λάικ και τα πράσινα άλογα και τις κόκκινες φοράδες ! 4. Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) παιδες ωραια ητανε!! καλα περασαμε!! αντε και στην επομενη!κριμα που δε γνωρισα παιδια που δεν ηξερα παρα μονο τον rafo αλλα ειχα μπλεξει με τους γνωστους αγνωστους πρωην και νυν erαδες!!! οσο για τον φωτογραφο τι να πω μαλλον δε του αρεσε η μουτσουνα μου για να φαινομαι σε μια μονο..το μαλλι και το αριστερο μ χερι!! :tooth: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ρε σείς, γιατί όσοι έχετε κομμάτι απο την πίτα στο χέρι, κοιτάτε θυμωμένα ? :D Θα 'ταν μικρό φαίνεται. :P Μοτο-λιγοαπ'ολα-ούλη μη δίνεις σημασία. Προσπαθεί να πιστέψει και ο ίδιος ότι δεν τον νοιάζει το φαΐ. Αφού μόλις είδε πόσο φάγανε οι Βόρειοι πήγε 300 χιλιόμετρα βόλτα για να παρηγορηθεί που δε φάγατε εσείς. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Άντε μην σας κάνω κανά like τώρα και τρέχετε και δεν φτάνετε. Παίδες και του χρόνου ακόμα πιο πολλοί, πιο χαρούμενοι και με γεμάτα ντεπόζιτα. Έλα και κοπή το πίτα North & South all together :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Έλα και κοπή τη πίτα North & South all together :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά που επιμελήθηκαν την διεξαγωγή του "κοπή¨το πίττα" και βοήθησαν κατά την διάρκεια αυτής (karellen, Giorgos_S, HLIAS, vagelis, jimijo, alarm, deadshadow, renegade, Θάνος κα). από τις πιο ωραίες συναντήσεις μας (χωρίς ταξιδιωτικό), με πολλά νέα πρόσωπα!!! :) υγ: ... πατάτα... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ρε Ξουραφοπαιδο πιωμενος εισαι;; Εγω δεν παρευρεθηκα στην κοπη τη πιτας, και ουτε βοηθησα!! :uglystupid2: Ευχαριστω οπως και να 'χει παντως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Εχεις κλεισει σαν σερβιτορος για την επομενη εσυ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά που επιμελήθηκαν την διεξαγωγή του "κοπή¨το πίττα" και βοήθησαν κατά την διάρκεια αυτής (karellen, Giorgos_S, HLIAS, vagelis, jimijo, alarm, deadshadow, renegade, Θάνος κα). από τις πιο ωραίες συναντήσεις μας (χωρίς ταξιδιωτικό), με πολλά νέα πρόσωπα!!! :) Ρε Ξουραφοπαιδο πιωμενος εισαι;; Εγω δεν παρευρεθηκα στην κοπη τη πιτας, και ουτε βοηθησα!! :uglystupid2: Ευχαριστω οπως και να 'χει παντως!! Καλά το λέω εγώ..... κάτι είχαν ρίξει μέσα στην πίτα και τα ποτά αυτά τα δυο κωλοπαίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ρε Ξουραφοπαιδο πιωμενος εισαι;; Εγω δεν παρευρεθηκα στην κοπη τη πιτας, και ουτε βοηθησα!! :uglystupid2: Ευχαριστω οπως και να 'χει παντως!! δεν μετέφερες την πίτα??? εγώ αυτό κατάλαβα από μια φωτογραφία και την μετακίνηση των χρωμάτων της... αν όχι, φφφφφφφφφφφτττττ, το παίρνω πίσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 δεν μετέφερες την πίτα??? εγώ αυτό κατάλαβα από μια φωτογραφία και την μετακίνηση των χρωμάτων της... αν όχι, φφφφφφφφφφφτττττ, το παίρνω πίσω... Ηταν "πειραγμα" για τον Λιαγκουρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Θα 'ταν μικρό φαίνεται. :P Μοτο-λιγοαπ'ολα-ούλη μη δίνεις σημασία. Προσπαθεί να πιστέψει και ο ίδιος ότι δεν τον νοιάζει το φαΐ. Αφού μόλις είδε πόσο φάγανε οι Βόρειοι πήγε 300 χιλιόμετρα βόλτα για να παρηγορηθεί που δε φάγατε εσείς. :P 400 για να πνίξω τον πόνο μου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 400 για να πνίξω τον πόνο μου ! Ρε πότε θα μας ξαναγεμίσετε την καραμπίνα με τα like? Ξεμείναμε από "σφαίρες" χτες. :lol: Σαββούλη, i Like. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ρε πότε θα μας ξαναγεμίσετε την καραμπίνα με τα like? Ξεμείναμε από "σφαίρες" χτες. :lol: Σαββούλη, i Like. :D Me too ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 + ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Αυτός ο μουρλοΚεφαλλονίτης, πώς κι έχει ακόμα? Θα τον πιάσανε οι τσιγγουνιές χτες βράδυ, δεν εξηγείται αλλιώς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 τώρα που έκανα reload και εγώ την επαναληπτική, θα σας πεθάνω, κάτσε να το πάρω μια από την αρχή το θέμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Από αύριο μόνο γιατί πάλι μου τελείωσαν τα like... Μα είναι θέμα αυτό? Ούτε 2 λεπτά δεν κράτησαν τα 10 like στα χέρια μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες