steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 EEE Κωστη θα χασουμε το μυαλο μας με τις φωτο που ποσταρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Δεκεμβριος 2012 στο χιονισμενο Πηλιο Πω Πω Πω κατι ER-γαλεία!! Φτου φτου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Tυμπανος-Αργιθεα Μαρτιος 2013 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Πολυ ωραιες φωτο ρε παιδια!Χανομαστε μαζι τους...Μπραβο σε ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Δεκεμβριος 2012 στο χιονισμενο Πηλιο Τι ωραίες λαστιχάρες είναι αυτές.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Konangera να σαι καλα φιλε και να χαιρεσαι το τουμπανο σου :D AngelER ειναι τα michelin pilot road 3.Ειναι λιγο τσιμπιμενα στην διασταση που φορανε τα εργαλεια μας αλλα ειναι λαστιχαρες και βγαζουν και χλμ. B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Konangera να σαι καλα φιλε και να χαιρεσαι το τουμπανο σου :D AngelER ειναι τα michelin pilot road 3.Ειναι λιγο τσιμπιμενα στην διασταση που φορανε τα εργαλεια μας αλλα ειναι λαστιχαρες και βγαζουν και χλμ. B) Michelin φοράω και στο παπάκι και στο αμάξι μου μόνο στην μηχανή έχω pirelli γιατί ότι τα είχε φορέσει ο προηγούμενος και δεν είχε γράψει καθόλου χλμ.. Από τα Michelin είμαι πάααααααρα πολύ ευχαριστημένος και εννοείται ότι θα είναι τα επόμενα λάστιχα μου και στο ERγαλείο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Παιδια,που και που θα κανω και ενα up στο αρχικο ποστ,για να το βλεπουν και καποιοι που δεν εχουν διαβασει τα πρωτα μηνυματα..Θα παρακαλουσα επισης σε καθε ποσταρισμα να υπαρχει ΜΙΑ μονο φωτογραφια!!Η επομενη σε αλλο ποστ,και παει λεγοντας... Απλα για να μην (πολυ) ξεφευγουμε απο το ολο θεμα.. Οποιος θελει μαζι με την φωτογραφια του να μας πει και δυο κουβεντουλες,εχω φτιαξει και εδω ενα θρεντακι για αυτον ακριβως τον λογο!!! keep posting... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Victhor 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λίμνη Κεριού, Ζάκυνθος, Ιούνιος 2013. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2013 από τον Victhor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Δεν σου μίλησαν από τα μεγάφωνα που σταμάτησες εκεί; Στην Εγνατία δεν είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Οχι, αλλα εχω ακουσει αλλους που τους "την λενε" αν σταματησουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Ένας είμαι και εγώ. Σταμάτησα με το GSR παλιότερα και μου είπαν "Σας παρακαλώ αν μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας" και ότι απαγορεύεται η στάθμευση. Μάλιστα είπα στην κυριούλα, καβάλησα κι έφυγα. :P Πάντως τα μούτρα μου έπρεπε να τα βγάλω φωτογραφία. Κοίταζα γύρω μου σαν χάνος. χαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Ένας είμαι και εγώ. Σταμάτησα με το GSR παλιότερα και μου είπαν "Σας παρακαλώ αν μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας" και ότι απαγορεύεται η στάθμευση. Μάλιστα είπα στην κυριούλα, καβάλησα κι έφυγα. :P Πάντως τα μούτρα μου έπρεπε να τα βγάλω φωτογραφία. Κοίταζα γύρω μου σαν χάνος. χαχαχαχαχαχαχαχα Αν εχεις κατι να κανεις, τους γραφεις κανονικα δε τιθεται θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Καπου στη μεση του δρομου Βυτινα- Στεμνιστα μεσω Ελάτης 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Patentas 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγνώμη που ακόυγεται άκυρο... πως ανεβάζω φωτογραφία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Συγγνώμη που ακόυγεται άκυρο... πως ανεβάζω φωτογραφία? Ανεβαζεις την φωτο στο imageshack.us κανεις αντιγραφη την διευθυνση και μετα στην απαντηση πατας στο εικονιδιο "Εικονα" επικολληση την URL και εισαι ετοιμος Μαγκες θα συμφωνησω με τον Maggellanos ας ποσταρουμε την καλυτερη φωτο μας και οχι σχολιασμους (καλα θα ηταν να προστετουμε και την διαδρομη μας ωστε καποιος που μαγευτηκε απο την φωτο μας να μπορει να περασει απο εκει αν επιθυμει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Ιεράπετρα με παρέα... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Patentas 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Να λοιπόν και μια φωτογραφία από την Άνδρο.. τα σαμάρια τα αφήσαμε στο ξενοδοχείο... Και εις άλλα καινούρια ταξίδια με υγεία...Συγγνώμη, αλλά βγήκε πολύ μικρή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2013 Να λοιπόν και μια φωτογραφία από την Άνδρο.. τα σαμάρια τα αφήσαμε στο ξενοδοχείο... Και εις άλλα καινούρια ταξίδια με υγεία... Συγγνώμη, αλλά βγήκε πολύ μικρή... Ντάξει κάτι φαίνεται.. (αστειάκι) ok spam off.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Αυστρία, 2013, Grossglockner 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Απ΄την Κυριακάτικη βόλτα μου. Εδώ στη Κοιλάδα Αργολίδας. Κυριακή 14/7/13. Πλησιάζοντας τον Γαλατά. Απέναντι φαίνεται ο Πόρος 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Τρίτοξο γεφύρι Καλουτά, Ζαγόρι 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Διάλεξα να βάλω μια φωτογραφία με πολλές αναμνήσεις τραβηγμένη πολλά χρόνια πίσω 1999 Βόλτα από Χανια προς Παλαιοχωρα για camping με το XR δικαβαλο + σακίδιο με τα απαραίτητα Στο βάθος φαίνονται τα Φαλασαρνα και το Λιβικο πέλαγος 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaslyk 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Πάνω από τα φιορδ της Νορβηγίας: Ελαφρύ ταξίδι, ως συνήθως: 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες