xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Ισως ερθω, θα δουμε αυριο το πρωι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Fact no. 1... Πιο πολλά GSR είναι στην κοπή του mybike παρά στην περσινή του GSR Club. :P Fact no. 2... Θα γίνει χαμός που λέει και ο Αντώνης... Fact no. 3... Φρατζέσκο ευχαριστούμε πολύ για την δωράκλα. Ελπίζω να την κερδίσω εγώ!!! Και κάτι ακόμα για τον Μανώλη93. Υπάρχει είπαμε μία θέση κενή σε αυτοκίνητο για όποιον θέλει. Απλά πρέπει να είναι 10 και τέταρτο στο city gate. Ε δεν θα πάμε να τον πάρουμε και κάτω από το σπίτι του! Ισως ερθω, θα δουμε αυριο το πρωι :lac: Τέλειωνε εσύ ρε τεντυ-μπόυ που μας το παίζεις και δύσκολος... :P Θες να φέρω καμιά αιθέρια ύπαρξη μπας και σε πείσω;;; :P :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fardis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 κανεις απο κοζανη με δυο ροδες για παρεα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kobe 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 1. Φράνκι+Σύζυγος 2. FOURNARIS+ΘΑΛΕΙΑ 3. Μπάμπης+XT660 4. Itom32+Pένα 5. Παναγιώτης Κ. + Αγγελική Κ. 6. DimitrisK72 + Ευδοκία K 7. Kalejaios 8. Icelover + Wife 9. TEOKOTZAK 10. Γιαμαχακιας + Αναστασια Κ 11. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ 12. Mental + Mentalitsa αν δεν βρέχει, χιονίζει ή κάνει πολύ κρύο 13. Toni Shark+Margi wife 14. ΛΑΚΗΣ.......solo 15. Stef64 + Βαση Κ 16. Billakos 17. gympowas+popi aprilia 18.Captain Slow + Italia super model +.. 19 Tre + Ειρήνη 20. Χρηστος & Γιαννης (Αιγινιο) 21. Σουλης+ Στελλα (φιλος μου με Zxr750) 22. Costagio 23. Μαρίλυ + Μαυρογέρακας (aka black_hawk) 24. BurningBeard (με επιφύλαξη λόγω εξεταστικής, αν δεν έρθω φάτε το κομμάτι μου ) 25.Θωμας + μαυρο bandit 26. Roger "Verbal" Kint 27. nikos_pc solo (Αν δουλευει απο το αυροιανο φουλ σερβις) 28. Schumi + γυναίκα 29. telixristos 30. Martinez 31. stantonop+wolf (γυναίκα αν την πω για βόλτα με την μηχανή θα με σπάσει 4 πλευρά) 32. stami10 + Νατάσα 33. star ad + kiki 34.johnny 35.dim.k+ Κωνσταντινα+φιλος 36. Panos Q. + κοπέλα 37.Vic+Ανιψιός 38. jimbakis 39. Kleanthis(με επιφύλαξη) 40. shadowhunter + Αντιγόνη 41.dirty 1 με συζηγο 50% 42. SaDoW (κατα 60% αν πανε ολα καλα) ( κανενας αλλος με 250 θα ειναι η θα νιωθω μοναδικος...? :P ) 43. Arxon (αν καταφέρω να αλλάξω βάρδια) 44. evangelos_k 45. BLoR (κατά 90% θα ξέρω παρασκευή βράδυ-σάββατο πρωί, TEΛIKA NAI 100%) 46. Γιωργος (Αφρικα) 47. thagro (με επιφυλαξη λογω οικογενειας) 48. this_is_was 49. fardis 50. Pit_hal + Coccinelle 51. Giwrgos2012 52. mario boni+κοπέλα 53.Ρoza(ακόμη δεν είναι μέλος) 54. GiwrgoS R 55. sakis46 56.Gabriel 57.jei-jei 58. alex21 59.kobe Πρώτο ποστ συμμετοχή στην κοπή της πίτας...θα τύχω φλουρί αύριο τελείωσε :P..Παρέα με alex21 όπως έγραψε παραπάνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 83;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 83;;;;;;; Θα μας δείξουν και στο STAR. Θα πάρω ένα τηλέφωνο τώρα να τους πώ οτι έχει διαδήλωση αγανακτισμένων μοτοσυκλετιστών στο χωριό σου. Αγανάκτησαν που δεν έχουν honda :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 1. Φράνκι+Σύζυγος 2. FOURNARIS+ΘΑΛΕΙΑ 3. Μπάμπης+XT660 4. Itom32+Pένα 5. Παναγιώτης Κ. + Αγγελική Κ. 6. DimitrisK72 + Ευδοκία K 7. Kalejaios 8. Icelover + Wife 9. TEOKOTZAK 10. Γιαμαχακιας + Αναστασια Κ 11. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ 12. Mental + Mentalitsa αν δεν βρέχει, χιονίζει ή κάνει πολύ κρύο 13. Toni Shark+Margi wife 14. ΛΑΚΗΣ.......solo 15. Stef64 + Βαση Κ 16. Billakos 17. gympowas+popi aprilia 18.Captain Slow + Italia super model +.. 19 Tre + Ειρήνη 20. Χρηστος & Γιαννης (Αιγινιο) 21. Σουλης+ Στελλα (φιλος μου με Zxr750) 22. Costagio 23. Μαρίλυ + Μαυρογέρακας (aka black_hawk) 24. BurningBeard (με επιφύλαξη λόγω εξεταστικής, αν δεν έρθω φάτε το κομμάτι μου ) 25.Θωμας + μαυρο bandit 26. Roger "Verbal" Kint 27. nikos_pc solo (Αν δουλευει απο το αυροιανο φουλ σερβις) 28. Schumi + γυναίκα 29. telixristos 30. Martinez 31. stantonop+wolf (γυναίκα αν την πω για βόλτα με την μηχανή θα με σπάσει 4 πλευρά) 32. stami10 + Νατάσα 33. star ad + kiki 34.johnny 35.dim.k+ Κωνσταντινα+φιλος 36. Panos Q. + κοπέλα 37.Vic+Ανιψιός 38. jimbakis 39. Kleanthis(με επιφύλαξη) 40. shadowhunter + Αντιγόνη 41.dirty 1 με συζηγο 50% 42. SaDoW (κατα 60% αν πανε ολα καλα) ( κανενας αλλος με 250 θα ειναι η θα νιωθω μοναδικος...? :P ) 43. Arxon (αν καταφέρω να αλλάξω βάρδια) 44. evangelos_k 45. BLoR (κατά 90% θα ξέρω παρασκευή βράδυ-σάββατο πρωί, TEΛIKA NAI 100%) 46. Γιωργος (Αφρικα) 47. thagro (με επιφυλαξη λογω οικογενειας) 48. this_is_was 49. fardis 50. Pit_hal + Coccinelle 51. Giwrgos2012 52. mario boni+κοπέλα 53.Ρoza(ακόμη δεν είναι μέλος) 54. GiwrgoS R 55. sakis46 56.Gabriel 57.jei-jei 58. alex21 59.kobe 82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Εμείς τελικά και όπως έχει αποφασίσει η Π.Ν.Ο. (δικαίως κατά την ταπεινή μας προσωπική, οικογενειακή άποψη) δεν θα τα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε το φλΟρι... Τα ιστία στις προπέλες μας θέλουν τάισμα για να ψηλώσουν λίγο ακόμα κατά πως φαίνεται, περικαλώ όμως, όπως μας υπολογίσετε για την πολιτογράφηση που λέγαμε ενωρίτερα... Κ α λ ά ν α π ε ρ ά σ ε τ ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. Φράνκι+Σύζυγος 2. FOURNARIS+ΘΑΛΕΙΑ 3. Μπάμπης+XT660 4. Itom32+Pένα 5. Παναγιώτης Κ. + Αγγελική Κ. 6. DimitrisK72 + Ευδοκία K 7. Kalejaios 8. Icelover + Wife 9. TEOKOTZAK 10. Γιαμαχακιας + Αναστασια Κ 11. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ 12. Mental + Mentalitsa αν δεν βρέχει, χιονίζει ή κάνει πολύ κρύο 13. Toni Shark+Margi wife 14. ΛΑΚΗΣ.......solo 15. Stef64 + Βαση Κ 16. Billakos 17. gympowas+popi aprilia 18.Captain Slow + Italia super model +.. 19 Tre + Ειρήνη 20. Χρηστος & Γιαννης (Αιγινιο) 21. Σουλης+ Στελλα (φιλος μου με Zxr750) 22. Costagio 23. Μαρίλυ + Μαυρογέρακας (aka black_hawk) 24. BurningBeard (με επιφύλαξη λόγω εξεταστικής, αν δεν έρθω φάτε το κομμάτι μου ) 25.Θωμας + μαυρο bandit 26. Roger "Verbal" Kint 27. nikos_pc solo (Αν δουλευει απο το αυροιανο φουλ σερβις) 28. Schumi + γυναίκα 29. telixristos 30. Martinez 31. stantonop+wolf (γυναίκα αν την πω για βόλτα με την μηχανή θα με σπάσει 4 πλευρά) 32. stami10 + Νατάσα 33. star ad + kiki 34.johnny 35.dim.k+ Κωνσταντινα+φιλος 36. Panos Q. + κοπέλα 37.Vic+Ανιψιός 38. jimbakis 39. Kleanthis(με επιφύλαξη) 40. shadowhunter + Αντιγόνη 41.dirty 1 με συζηγο 50% 42. SaDoW (κατα 60% αν πανε ολα καλα) ( κανενας αλλος με 250 θα ειναι η θα νιωθω μοναδικος...? :P ) 43. Arxon (αν καταφέρω να αλλάξω βάρδια) 44. evangelos_k 45. BLoR (κατά 90% θα ξέρω παρασκευή βράδυ-σάββατο πρωί, TEΛIKA NAI 100%) 46. Γιωργος (Αφρικα) 47. thagro (με επιφυλαξη λογω οικογενειας) 48. this_is_was 49. fardis 50. Pit_hal + Coccinelle 51. Giwrgos2012 52. mario boni+κοπέλα 53.Ρoza(ακόμη δεν είναι μέλος) 54. GiwrgoS R 55. sakis46 56.Gabriel 57.jei-jei 58. alex21 59.kobe Και σίγουρα χάθηκαν κάποιοι στις παραθέσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Η μετακόμιση συνεχίζεται και αύριο... :( Καλά να περάσετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgoS R 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Η διαδρομη που θα ακολουθησουμε ειναι η παρακατω http://maps.google.g...mra=ls&t=m&z=10 Πολύ χαίρομαι που δε θα πάμε απο Εθνική! Είχα αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 10+15 στο εξωτερικο παρκινκ του citi gate Η διαδρομη που θα ακολουθησουμε ειναι η παρακατω http://maps.google.g...mra=ls&t=m&z=10 Ωχ..!!! Τώρα είδα την διαδρομή.. Ακριβώς μπροστά από το σπίτι μου θα περάσουμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Ευχαριστώ πολύ,πολύ,πολύ τον Schumi,αλά τελικά δεν θα έρθω.Καλύτερα,θα κάτσω να διαβάσω για την εξεταστική.Ευχαριστώ και πάλι ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Τα λουκανικα συσκευαστηκαν και περιμενουν να παρουν το δρομο για τα στομαχια σας. :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Υπάρχει μια περίπτωση να μην έρθω στο ραντεβού του city gate λόγω ότι πάει να με "ρίξει" στο κρεβάτι.... Σ' αυτήν την περίπτωση καβαλάω το πουστροκούτι μου και έρχομαι κατ' ευθείαν στην πίτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Ζηλεύω άπειρα μπορώ να πω και μου τη δίνει που δεν θα μπορέσω να έρθω...Καλά να περάσετε παίδες και να βγάλετε πολλές πολλές φώτος να δούμε και όσοι δεν θα παραστούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fardis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 απο κοζανη κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Ευχαριστώ πολύ,πολύ,πολύ τον Schumi,αλά τελικά δεν θα έρθω.Καλύτερα,θα κάτσω να διαβάσω για την εξεταστική.Ευχαριστώ και πάλι ^_^ Εσύ ξέρεις Μανώλη. :_thumbsup: Έλα να πέφτουν για ύπνο οι πρωινοί!!!! εγώ θα βγω μια βολτίτσα με το gixxer γιατί έχει μείνει λίγη βενζίνα...να την κάψω κι αυτή και θα πάω να το γεμίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 απο κοζανη κανεις? Φίλε εγώ είμαι από Κοζάνη, αλλά λόγω συμμετοχής και της συζύγου αναγκαστικά θα πάμε με το carO... (το Triumph είναι ανασφάλιστο και το KLX δεν ενδείκνυται για δικάβαλο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Παιδες καλα να περασετε, να εξαφανισετε ολα τα τα σουβλακολουκανικομπιφτεκια, να κανετε απειρο χαβαλε, να βγαλετε πολλες φωτο να ζηλεψουμε κι'εμεις οι ξενιτεμενοι και οι οδηγοι να φροντισουν να μην πιουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ακόμα να ξυπνήσετε μαλήτες αλιάδες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ξύπνιοι είμαστε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πετραν......ξεκιναω.Ετοιμες οι πιτες ??? Τα λεμε σε καμια 1+ ωρα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ωχ ο παγοεραστούλης μας κάνει προσπέραση απο τα δεξιά! άσε τον πετρο και έλα στο city gate όπως θα έρχεσαι απο φλώρινα! απαγορεύεται να πάτε νωρίτερα και να χαθούν κομματάκια φουρναρελόπιτας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πετραν......ξεκιναω.Ετοιμες οι πιτες ??? Τα λεμε σε καμια 1+ ωρα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πετραν......ξεκιναω.Ετοιμες οι πιτες ??? Τα λεμε σε καμια 1+ ωρα...... Άσε κάτω τις πίτες, θα χτυπηθούμε :bruce_h4h: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες