Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Προτάσεις για το πού θα την κόψουμε φέτος. Ρίχτε τις προτάσεις και από Δευτέρα ανοίγει δημοσκόπηση για το πού και το πότε. Μέχρι στιγμής έχουμε την πρόταση του Φούρναρη και φαντάζομαι πως παίζει και η πίστα στις Σέρρες. Έλα, τώρα που γυρίζει.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Η πίστα έχει ξαναπαίξει και παλιά και όχι μονο μια φορά..... Εγω πιστεύω οτι πρεπει να "τιμήσουμε" τον Φούρναρη...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Εκτος του Πετραν που ειμαι μεσα φυσικα,προτεινω Ταξιαρχη Χαλκιδικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 ψήφος στο Πέτρο.....αλλά και Θεσσαλονίκη σε κάποιο μαγαζί........ :blush2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Fournaris for president Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Η πίστα έχει ξαναπαίξει και παλιά και όχι μονο μια φορά..... Εγω πιστεύω οτι πρεπει να "τιμήσουμε" τον Φούρναρη...... +1, FOURNARIS. Θα παίξουν και ημερομηνίες για ψήφισμα ή μόνο η τοποθεσία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Και εγώ ψηφίζω να πάμε προς τα μέρη του. Του το έχουμε υποσχεθεί εδώ και καιρό, και όλο τον κουβαλάμε στην Θεσσαλονίκη και μας ταϊζει με ωραία πραγματάκια κάθε φορά :) Και εγώ είμαι μέσα για την πρώτη εκδοχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 My vote to Fournaris! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Ρε σείς, δεν ψηφίζουμε εδώ, μόνο ιδέες ρίχνουμε, και αν είναι δυνατόν όσο πιο συγκεκριμένες. Όλες θα μπούνε στην κάλπη από Δευτέρα. Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε: ΚαταχάΠίσταΤαξιάρχηΜαγαζί Θεσσαλονίκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Τι είναι το καταχά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Τι είναι το καταχά; Μια μεγάλη χορτολειβαδική έκταση που στρώνουμε κατάχαμα τα τραπεζομάντηλα και τρώμε. Εξ' ου και το όνομα, Καταχά............. :P Ρε, ο Καταχάς είναι το χωριό του Φούρναρη. Πέτρο, το παληκάρι έχει αποκλεισμό από την πίτα που θα τους κουβαλήσεις αύριο.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Τι είναι το καταχά; To χωριό του Φουρναrelli..............................https://maps.google.gr/maps?q=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%82,+%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BF&hl=el&ie=UTF8&ll=40.442767,22.588406&spn=0.105691,0.154324&sll=38.145929,24.4813&sspn=13.963474,19.753418&oq=%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A7%CE%91%CE%A3&hnear=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%82,+%CE%A0%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1&t=m&z=13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Αααα δεν το γνώριζα. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι μένει σε χωριό στον Νομό Πιερίας. :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Φουρναrelli αυτο το παρατσουκλι εχει κοπηραητ και η χρηση του ειναι δωρεαν σε ολους πλην των αναβατων Χονδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 αν μεινει κανα κομματι στειλτε και στους νοτιους τιποτα γιατι δεν βλεπω να τρωμε τη πιτα απο το κοπη φετος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Πέτρο, το παληκάρι έχει αποκλεισμό από την πίτα που θα τους κουβαλήσεις αύριο.... Μη σου πω οτι πρεπει να μπαναριστει και για ενα 24ωρο για το ατοπημα που εκανε. Κανε τα κουμαντα ντε, τι σοϊ χρωματιστος εισαι;;;;; :D :D :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Πιερία και τα μυαλά στα κάγκελα. Είναι μέρος που θα είμαστε άνετοι από άποψη ψησίματος. Στην πίστα ή σε μαγαζί,νομίζω δεν θα είναι ευκολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Φουρναrelli αυτο το παρατσουκλι εχει κοπηραητ και η χρηση του ειναι δωρεαν σε ολους πλην των αναβατων Χονδα. Αστο Χρηστακη......... ........ηδη το εχω ''μαγαρισει'' το Φουρναrelli........ ο Πετραν μου το παραχωρησε για test ride στα Τζουμερκα,και ετσι δεν υφισταται copyright για εμενα......... Πετρο σε ευχαριστω και παλι για την εμπιστοσυνη,και για την δυνατοτητα να εχω ''ατου'' να την λεω στον ακατανομαστο........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Άντε ρε παίδες! Πού είναι η δημοσκόπηση? Οι Αθηναίοι σχεδόν έχουν απποφασίσει! Είναι πιο γρήγοροι ή εμείς πιο χαλλλαρά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Άντε ρε παίδες! Πού είναι η δημοσκόπηση? Οι Αθηναίοι σχεδόν έχουν απποφασίσει! Είναι πιο γρήγοροι ή εμείς πιο χαλλλαρά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Έλα, ρε βιαστηκέ, Δευτέρα είπαμε για να μαζέψουμε μερικές συγκεκριμένες προτάσεις. Δευτέρα σήμερα, οπότε έρχεται....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Οκ καταλάβαμε. ΧαΛΛΛΛΛααραααά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Ρε σείς, τα ίδια που γράφουμε εδώ εκείνοι τα βάλανε σε ψηφοφορία, πάλι μπροστά είμαστε, τι δεν καταΛΛαβαίνετε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
star ad 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 καταχα αφου ειναι δωρο και οι βενζινες... (στα 2km ειναι το βενζιναδικο του γιαννη πετρακ. αιγινιο και κερναει βενζινη για την γιορτή του...!) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 To λοιπόν, ψηφίζουμε στην παραπάνω δημοσκόπηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες