Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να το ξαναπώ τότε... το Mobile τμήμα της της ουδεμία σχέση έχει με την ibm,το τμήμα που φτιάχνει PC κλπ...αλλά τεσπα.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Γιατί ξέρω οτι η lenovo είναι δημιούργημα της IBM? Χρόνια τώρα.... Είναι λάθος η γνώση μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 In May 2012, Lenovo announced an investment of US$793 million in the construction of a mobile phone manufacturing and R&D facility in Wuhan, China http://en.wikipedia.org/wiki/Lenovo Καμια σχεση με τους υπολοιπους τυχαρπαστους κινεζους κατασκευαστες που πουλανε μερικες χιλιαδες τηλεφωνα. ΥΓ λετε να ερθει και η αριστερη κινεζουλα της φωτο μαζι με το vibe μου? Yeah, dream on... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Γιατί ξέρω οτι η lenovo είναι δημιούργημα της IBM? Χρόνια τώρα.... Είναι λάθος η γνώση μου? το κομμάτι των υπολογιστών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2014 Να το ξαναπώ τότε... το Mobile τμήμα της της ουδεμία σχέση έχει με την ibm,το τμήμα που φτιάχνει PC κλπ...αλλά τεσπα.. Αναφέρθηκα εγώ στο Mobile τμήμα της; Ως εταιρία αναφέρθηκα γενικότερα. Το mobile ξεκίνησε δυναμικά το 2012, παρόλο που και νωρίτερα είχε παρουσία. το κομμάτι των υπολογιστών. Η Lenovo υπάρχει απο το '84, Καμία σχέση με την IBM. Απλά απο το 2005, αγόρασε το business κομμάτι της IBM για προσωπικούς Η/Υ και tablets, και φέτος το 2014, πλέον αγόρασε και το κομμάτι των servers. Με λίγα λόγια η IBM πλέον δεν φτιάχνει Η/Υ, laptops & servers. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Αυτο σημαινει οτι πρεπει να προτιμησω καποιο lenovo απο το coolpad f1 στο οποιο κατεληξα? Και αν ναι ...ποιο? Επειδη θα ειναι η πρωτη μου αγορα απο Κινα, για δωστε μερικες οδηγιες πλζ! Τι κανω, τι δεν κανω, κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 μια χαρά είναι και το coolpad. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τελικά με το Τελωνείο ισχύει οτι όσα αγαθά απο Κίνα, είναι freeshipping δεν περνάνε Τελωνείο η όχι? αν έχει συζητηθεί βάλτε λινκ παρακαλώ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 από τον sirax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 κανονικα οτι ερχεται απο εξωτερικο (εκτος ευρωπαικης ενωσης) πρεπει να περναει τελωνειο. εμενα ποτε απο ασια μερια και απο αυστραλια δεν μου εχει περασει τελωνειο. πιο πολυ να φοβασαι παραγγελιες απο αμερικη που και παλι ειναι οπως θα σου κατσει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Ρωτώ γιατί απο Αυστραλεζικο κινεζομαγαζο, με σκίσανε για κάτι προβόλια ... Οι απαντήσεις απο γνώστες ήταν το παραπάνω που γράφω. Όταν είναι φρι απο ταχυδρομικά, δεν παίζει Τελωνειο. Απο Ν. Υόρκη πάλι μου ήρθε ρολόι 150 δολαριων χωρίς τελωνείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 free η οχι κανονικα πρεπει να περνανε ολα. αν ομως εχει πολλα εξοδα αποστολης αυξανεις το ενδεχομενο να περασει τελωνειο. μην το ψαχνεις ειναι πως θα τυχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Ρωτώ γιατί απο Αυστραλεζικο κινεζομαγαζο, με σκίσανε για κάτι προβόλια ... Οι απαντήσεις απο γνώστες ήταν το παραπάνω που γράφω. Όταν είναι φρι απο ταχυδρομικά, δεν παίζει Τελωνειο. Απο Ν. Υόρκη πάλι μου ήρθε ρολόι 150 δολαριων χωρίς τελωνείο Από αμερική υπάρχει όριο αξίας... με αμερικάνικο ταχυδρομείο (USPS, όχι UPS) όσα είναι μέχρι 150 ευρώ δεν περνανε τελωνείο (μάλλον περνάνε αλλά δεν πληρώνεις δασμούς). Ότι σταλεί με courier (βλέπε UPS, Fedex κτλ) δεν ισχύει το όριο των 150 ευρώ, και τα εκτελωνίζουν μόνοι τους (μπορείς βέβαια να τους πεις ότι θα το εκτελωνίσεις εσύ ο ίδιος και να γλυτώσεις το 80άρι περίπου της αμοιβής του εκτελωνιστή τους) Από κίνα, με απλό ταχυδρομείο δεν πληρώνεις τπτ (οι κινέζοι πάντα γράφουν χαμηλή αξία στην αποστολή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Αυτά που λέει ο απο πάνω. Αν και οι Κινέζοι γράφουν πάντα ελάχιστη τιμή στο πακέτο ή το στέλνουν σαν gift. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 ρε οι κινεζοι κανουν κουμαντο μην κολλατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 ρε οι κινεζοι κανουν κουμαντο μην κολλατε μη το λες... Ουκ ολίγοι έχουν πληρώσει κερατιάτικα,ακόμα και με αυτές τις μεθόδους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου παραγγελία κι εγώ αυτές τις μέρες από Κίνα μεριά, το θέμα είναι ότι θέλω 2 κινητά, να τα βάλω στην ίδια παραγγελία ή σε ξεχωριστή για να μην φαίνεται μεγαλύτερη αξία κ μας το ανοίξουν στο τελωνείο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Εννοείται ξεχωριστή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Εννοείται ξεχωριστή. Βουρ τότε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Πήρα το boogee dagger 550 εχθές απο κινέζο πωλητη με έδρα Ενωμένο Βασίλειο. Με τις πουστιες του PayPal στη μετατροπή κ αυξημενα ταχυδρομικά λόγω 4 ημ παράδοση, έφτασε 164 εύρω. Απο τη μια σπαστηκα για τα περίπου 40+ ευρα που έδωσα παραπάνω απο την άλλη θα πόναγε πολύ Τελωνειακη επαφή τρίτου τυπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Πήρα το boogee dagger 550 εχθές απο κινέζο πωλητη με έδρα Ενωμένο Βασίλειο. Με τις πουστιες του PayPal στη μετατροπή κ αυξημενα ταχυδρομικά λόγω 4 ημ παράδοση, έφτασε 164 εύρω. Απο τη μια σπαστηκα για τα περίπου 40+ ευρα που έδωσα παραπάνω απο την άλλη θα πόναγε πολύ Τελωνειακη επαφή τρίτου τυπου δεν θα είχες τελωνείο από κίνα με τσαμπέ μεταφορικά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Το επόμενο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 ναι δε βαριέσαι, λαθαίνουμε για να μαθαίνουμε! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου παραγγελία κι εγώ αυτές τις μέρες από Κίνα μεριά, το θέμα είναι ότι θέλω 2 κινητά, να τα βάλω στην ίδια παραγγελία ή σε ξεχωριστή για να μην φαίνεται μεγαλύτερη αξία κ μας το ανοίξουν στο τελωνείο;; Εννοείται ξεχωριστή. Προς ενημέρωση, εγώ έφερα τον Μάρτιο 2 κινητά στην ίδια συσκευασία και όλα ήταν οκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Προς ενημέρωση, εγώ έφερα τον Μάρτιο 2 κινητά στην ίδια συσκευασία και όλα ήταν οκ! Παρομοίως , πρίν 15 μέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Μεχρι 4 κινητα μπορουν να ερθουν στην ιδια συσκευασια... Οι κουτες τους ειναι πολυ μικρες και χωρουν ολες μαζι στιβαγμενες σε μια μεγαλυτερη κουτα που και παλι ειναι εντος οριου βαρους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες