telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Εγω παιδια πηρα εχοντας περασει αππ κινεζικα πηρα αποφαση εδωσα κατι παραπανω και πηρα το s6 και εχω το κεφαλι μου ησυχο και απο sar και στα πανταΚαι από το bloatware της Sammy έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Δεν τα ξερω αυτα . Τι ειναι το bloat ware Εννοεις προεγκαταστημενες εφαρμογες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Καμία πληροφορία από κάποιον που εχει κινητό της UMI; Σκέφτομαι αυτό. Από Specs (h/w και s/w) με καλύπτει, ενώ δεν είναι φτηνό, ούτε ακριβο. Καμία άλλη πρόταση στα δια χρήματα;Γιατι οχι καποιο xiaomi?Ιδια λεφτα,καλυτερα specs,πολυ καλυτερη αξιοπιστια και υποστηριξη απο ελληνικη κοινοτητα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fanisneo 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Της Xiaomi το Redmi Note 3 ειναι πολυ αξιολογο για τα χρηματα που δινεις κ αξιοπιστια της Xiaomi. http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-3gb-32gb 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Από τότε που πήρα το πρώτο μου xiaomi έχω κολλήσει εκεί. Δεν πρόκειται να αλλάξω εύκολα σε άλλη εταιρία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Coolpad F1Tο εχω περιπου 2 χρονια και ειναι ακομα απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν πραγματικα με αμετρητες rom. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2016 από τον klaipelas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 ευχαριστώ για την πρόταση. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το μέγεθος της οθόνης. Θεωρώ πως από θέμα ευχρηστίας (χρήση με ένα χέρι), οι 5" είναι όριο. Από την άλλη, είναι θέμα συνήθειας.προς το παρόν βολεύτηκα (περίπου) με ένα huawei g630 και απο τον ερχόμενο μήνα, βλέπουμε αν με συμφέρει η επιδότηση που έχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δες το ΜΙ4.5αρα οθονη και τουμπανο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Coolpad F1Tο εχω περιπου 2 χρονια και ειναι ακομα απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν πραγματικα με αμετρητες rom.Το παρήγγειλα για ένα φίλο στα 130€ από Minideal.Σήμερα ήρθε το ειδοποιητήριο , αύριο πάω να το πάρω. Η φωτογραφική του πρέπει να μαμάει , έτσι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Eιναι ακομη απο τα καλυτερα και αν αλλαξεις Rom λενε οτι με ενα patch η καμερα γινεται 21Mp. Βαλε του την jolvano v.2 η την emui 3.0.262 και θα δεις αλλο κινητο. Οτι χρειαστεις ρωτα το εχω παθει πολλα και το εχω μαθει σε μεγαλο βαθμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Όποιος θέλει το Redmi Note 3 να πάρει το καινούριο με τον Snapdragon όχι με τον MTK, αφού η Xiaomi άρχισε τις μλκιες και βγάζει κάθε εβδομάδα κινητό . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Επειδή οι 5.5" μου φαίνονται πολλές το Xiaomi Redmi 3 πως σας φαίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Xiaomi εγγύηση! Έχω το mi3, το mi4 και το mi4c. Όλα ένα και ένα! Επίσης η MIUI(το interface) δεν παίζεται, συνδυάζει όλα τα καλά του iOS και όλα τα καλά των android! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Πολυ καλο και αυτο.Απλα εαν εχεις στο νου σου αλλαγες ρομ να ξερεις οτι κλειδωσαν bootloader.Ειναι πιο ταλαιπωρια δηλαδη να αλλαζεις ρομ τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 (τροποποιήθηκε) Eιναι ακομη απο τα καλυτερα και αν αλλαξεις Rom λενε οτι με ενα patch η καμερα γινεται 21Mp. Βαλε του την jolvano v.2 η την emui 3.0.262 και θα δεις αλλο κινητο. Οτι χρειαστεις ρωτα το εχω παθει πολλα και το εχω μαθει σε μεγαλο βαθμο.Καλα το να πηγαινει 21ΜΡ με ενα patch ειναι υποπτο.Το πιο πιθανο να κανει τις φωτο απλα 21 ΜΡ χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εχουν καλυτερη ποιοτητα(δε θυμαμαι πως λεγεται στα αγγλικα ο ορος.ουσιαστικα βγαζει τις φωτο στα 13 και τις αποθηκευει στα 21,δε γινεται μαγικα 21 ο φακος).Απλα θα λεει οτι και καλα ειναι 21.Και εαν το υποστηριζε ο φακος δε βλεπω λογο να μη το διαφημιζαν εξαρχης. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Αυτο φανταζομαι και εγω αν και αρκετοι υποστηριζουν και εχω δει ιδιες φωτο να ξεχωριζει αυτη που τραβηχτηκε με Lgcamera pro. Αυτο φανταζομαι και εγω αν και αρκετοι υποστηριζουν και εχω δει ιδιες φωτο να ξεχωριζει αυτη που τραβηχτηκε με Lgcamera pro. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Μιας και έσπασε η οθόνη του thl t6 pro μου ψάχνομαι για νέα κινεζιά οπότε και ζητώ την συμβουλή-πρότασή σας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Μιας και έσπασε η οθόνη του thl t6 pro μου ψάχνομαι για νέα κινεζιά οπότε και ζητώ την συμβουλή-πρότασή σας....Μπορείς να μας πεις budget, min-max μέγεθος, αν θες 2καρτο κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Μιας και έσπασε η οθόνη του thl t6 pro μου ψάχνομαι για νέα κινεζιά οπότε και ζητώ την συμβουλή-πρότασή σας....Xiaomi Redmi 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Πάντως πραγματικά έτσι όπως το πάνε οι Κινέζοι σε κανα χρόνο θα ψάχνουμε κανά αξιόλογο μη κινέζικο smartphone!Έχουν ανέβει πολύ σε ποιότητα κατασκευής και οι τιμές νορμάλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Το ΜΙ5 το δατε?Με ψηνει να δωσω το note 3 pro που μου ηρθε τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Και εγώ αναμένω να κυκλοφορήσει να το χτυπήσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Συμφωνώ! Για την ακρίβεια ήδη ψάχνουμε για αξιολογο μη κινέζικο. Αμα δεις τι σαβούρα βγάζουν οι "επώνυμοι" κατασκευαστές( βλέπε Samsung, HTC, Sony) στις mid range και low end κατηγορίες, εύκολα καταλαβαίνεις πόσο έχουν ανεβάσει τον πήχη οι κινέζοι. Απο "επωνυμους" στα 200Ε ζητημα 3-4 συσκευες να αξιζουν.Οι κινεζοι κανουν παρτυ σε αυτη τη κατηγορια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 στα 200 μεταξύ μας δεν αξίζει καμία.Ειδικά στα samy που κοστολογεί ακόμα κινητά με 1gb ram στα 220 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Μπορείς να μας πεις budget, min-max μέγεθος, αν θες 2καρτο κλπ;Στα 100+ θέλω να παίξω, 5 άρι έχω ήδη και με έχει βολέψει το να είναι δίκαρτο δεν είναι απόλυτα απαραίτητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες