Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

Να το ξαναπώ τότε...

το Mobile τμήμα της της ουδεμία σχέση έχει με την ibm,το τμήμα που φτιάχνει PC κλπ...αλλά τεσπα..

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατί ξέρω οτι η lenovo είναι δημιούργημα της IBM?

Χρόνια τώρα....

Είναι λάθος η γνώση μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

In May 2012, Lenovo announced an investment of US$793 million in the construction of a mobile phone manufacturing and R&D facility in Wuhan, China

http://en.wikipedia.org/wiki/Lenovo

Καμια σχεση με τους υπολοιπους τυχαρπαστους κινεζους κατασκευαστες που πουλανε μερικες χιλιαδες τηλεφωνα.

ΥΓ λετε να ερθει και η αριστερη κινεζουλα της φωτο μαζι με το vibe μου?

Yeah, dream on...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ξέρω οτι η lenovo είναι δημιούργημα της IBM?

Χρόνια τώρα....

Είναι λάθος η γνώση μου?

το κομμάτι των υπολογιστών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το ξαναπώ τότε...

το Mobile τμήμα της της ουδεμία σχέση έχει με την ibm,το τμήμα που φτιάχνει PC κλπ...αλλά τεσπα..

Αναφέρθηκα εγώ στο Mobile τμήμα της; Ως εταιρία αναφέρθηκα γενικότερα. Το mobile ξεκίνησε δυναμικά το 2012, παρόλο που και νωρίτερα είχε παρουσία.

το κομμάτι των υπολογιστών.

Η Lenovo υπάρχει απο το '84, Καμία σχέση με την IBM. Απλά απο το 2005, αγόρασε το business κομμάτι της IBM για προσωπικούς Η/Υ και tablets, και φέτος το 2014, πλέον αγόρασε και το κομμάτι των servers. Με λίγα λόγια η IBM πλέον δεν φτιάχνει Η/Υ, laptops & servers.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να προτιμησω καποιο lenovo απο το coolpad f1 στο οποιο κατεληξα? Και αν ναι ...ποιο? :mB_kalo_e:

Επειδη θα ειναι η πρωτη μου αγορα απο Κινα, για δωστε μερικες οδηγιες πλζ! Τι κανω, τι δεν κανω, κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά με το Τελωνείο ισχύει οτι όσα αγαθά απο Κίνα, είναι freeshipping δεν περνάνε Τελωνείο η όχι?

αν έχει συζητηθεί βάλτε λινκ παρακαλώ...

Τροποποιήθηκε από τον sirax

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανονικα οτι ερχεται απο εξωτερικο (εκτος ευρωπαικης ενωσης) πρεπει να περναει τελωνειο.

εμενα ποτε απο ασια μερια και απο αυστραλια δεν μου εχει περασει τελωνειο. πιο πολυ να φοβασαι παραγγελιες απο αμερικη που και παλι ειναι οπως θα σου κατσει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτώ γιατί απο Αυστραλεζικο κινεζομαγαζο, με σκίσανε για κάτι προβόλια ...

Οι απαντήσεις απο γνώστες ήταν το παραπάνω που γράφω.

Όταν είναι φρι απο ταχυδρομικά, δεν παίζει Τελωνειο.

Απο Ν. Υόρκη πάλι μου ήρθε ρολόι 150 δολαριων χωρίς τελωνείο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

free η οχι κανονικα πρεπει να περνανε ολα.

αν ομως εχει πολλα εξοδα αποστολης αυξανεις το ενδεχομενο να περασει τελωνειο. μην το ψαχνεις ειναι πως θα τυχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτώ γιατί απο Αυστραλεζικο κινεζομαγαζο, με σκίσανε για κάτι προβόλια ...

Οι απαντήσεις απο γνώστες ήταν το παραπάνω που γράφω.

Όταν είναι φρι απο ταχυδρομικά, δεν παίζει Τελωνειο.

Απο Ν. Υόρκη πάλι μου ήρθε ρολόι 150 δολαριων χωρίς τελωνείο

Από αμερική υπάρχει όριο αξίας... με αμερικάνικο ταχυδρομείο (USPS, όχι UPS) όσα είναι μέχρι 150 ευρώ δεν περνανε τελωνείο (μάλλον περνάνε αλλά δεν πληρώνεις δασμούς).

Ότι σταλεί με courier (βλέπε UPS, Fedex κτλ) δεν ισχύει το όριο των 150 ευρώ, και τα εκτελωνίζουν μόνοι τους (μπορείς βέβαια να τους πεις ότι θα το εκτελωνίσεις εσύ ο ίδιος και να γλυτώσεις το 80άρι περίπου της αμοιβής του εκτελωνιστή τους)

Από κίνα, με απλό ταχυδρομείο δεν πληρώνεις τπτ (οι κινέζοι πάντα γράφουν χαμηλή αξία στην αποστολή)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά που λέει ο απο πάνω.

Αν και οι Κινέζοι γράφουν πάντα ελάχιστη τιμή στο πακέτο ή το στέλνουν σαν gift.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε οι κινεζοι κανουν κουμαντο μην κολλατε

μη το λες...

Ουκ ολίγοι έχουν πληρώσει κερατιάτικα,ακόμα και με αυτές τις μεθόδους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου παραγγελία κι εγώ αυτές τις μέρες από Κίνα μεριά, το θέμα είναι ότι θέλω 2 κινητά, να τα βάλω στην ίδια παραγγελία ή σε ξεχωριστή για να μην φαίνεται μεγαλύτερη αξία κ μας το ανοίξουν στο τελωνείο;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα το boogee dagger 550 εχθές απο κινέζο πωλητη με έδρα Ενωμένο Βασίλειο. Με τις πουστιες του PayPal στη μετατροπή κ αυξημενα ταχυδρομικά λόγω 4 ημ παράδοση, έφτασε 164 εύρω.

Απο τη μια σπαστηκα για τα περίπου 40+ ευρα που έδωσα παραπάνω απο την άλλη θα πόναγε πολύ Τελωνειακη επαφή τρίτου τυπου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα το boogee dagger 550 εχθές απο κινέζο πωλητη με έδρα Ενωμένο Βασίλειο. Με τις πουστιες του PayPal στη μετατροπή κ αυξημενα ταχυδρομικά λόγω 4 ημ παράδοση, έφτασε 164 εύρω.

Απο τη μια σπαστηκα για τα περίπου 40+ ευρα που έδωσα παραπάνω απο την άλλη θα πόναγε πολύ Τελωνειακη επαφή τρίτου τυπου

δεν θα είχες τελωνείο από κίνα με τσαμπέ μεταφορικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου παραγγελία κι εγώ αυτές τις μέρες από Κίνα μεριά, το θέμα είναι ότι θέλω 2 κινητά, να τα βάλω στην ίδια παραγγελία ή σε ξεχωριστή για να μην φαίνεται μεγαλύτερη αξία κ μας το ανοίξουν στο τελωνείο;;

Εννοείται ξεχωριστή.

Προς ενημέρωση, εγώ έφερα τον Μάρτιο 2 κινητά στην ίδια συσκευασία και όλα ήταν οκ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς ενημέρωση, εγώ έφερα τον Μάρτιο 2 κινητά στην ίδια συσκευασία και όλα ήταν οκ!

Παρομοίως , πρίν 15 μέρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι 4 κινητα μπορουν να ερθουν στην ιδια συσκευασια... Οι κουτες τους ειναι πολυ μικρες και χωρουν ολες μαζι στιβαγμενες σε μια μεγαλυτερη κουτα που και παλι ειναι εντος οριου βαρους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα