GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Για το merimobile τελικα υπαρχει καμμια γνωμη? Εμπιστο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 ακριβό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 παιδια θελει να παρει ενας φιλος μου table απο minideal λετε να υπαρξει θεμα με τελωνειο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Για το merimobile τελικα υπαρχει καμμια γνωμη? Εμπιστο? Ετσι και ετσι. παιδια θελει να παρει ενας φιλος μου table απο minideal λετε να υπαρξει θεμα με τελωνειο; Οχι αν διαλεξει απλο συστημενο, θα εχει θεμα με την μεταφορα καθως ειναι λιγακι αργοι. Μεσα σε 25 μερες να περιμενει το προιον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 επειδη εγω θα κανω την παραγγελια εχεις επιλογη για το πως θα ερθει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 επειδη εγω θα κανω την παραγγελια εχεις επιλογη για το πως θα ερθει; Ψωνίζω απο το geekbyuing και θεωρώ καλύτερο απο αυτό που λες γιατι η συσκευασία του ειναι ολα τα λεφτά. Αλλα φαντάζομαι οταν φτάσεις στο σημείο να κάνεις check out τοτε θα υπάρχουν 3 επιλογές να διαλέξεις. Μια από αυτές ειναι και το <register air mail.> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Απο μπαταρία νομίζω ότι είμαι καλά... Απο την Παρασκευή και είμαι σήμερα στο 30% με παιχνίδια και φουλ ίντερνετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Απο μπαταρία νομίζω ότι είμαι καλά... Απο την Παρασκευή και είμαι σήμερα στο 30% με παιχνίδια και φουλ ίντερνετ. Πιο κινητό είναι και τι μπαταρία έχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Απο μπαταρία νομίζω ότι είμαι καλά... Απο την Παρασκευή και είμαι σήμερα στο 30% με παιχνίδια και φουλ ίντερνετ. σε μισώ..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Έδωσα σήμερα κι εγώ παραγγελιά (!) το Lenovo A760 sto minideal. Άιντε, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 Πιο κινητό είναι και τι μπαταρία έχει; Lenovo A850 και μπαταρία 2250 mAh/8.33Wh σε μισώ..... Να σκάσεις..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2014 σε μισώ..... Ακόμα να διορθωθεί το πρόβλημα; μήπως να το ξαναστείλεις πίσω; ξέρω σπάσιμο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Κάτι έχω κουτσοκαταφέρει,αλλά όχι σε βαθμό του από πάνω κυρίου.Βαριέμαι να ξαναπεράσω το πήγαινε έλα πάλι και να χρεωθώ και μεταφορικά ξανά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Παντως φιλε Μακη και το δικο μου ZTE 965 S στην κατασταση αναμονης καταναλωνει καποια ενεργεια. Στην διαρκεια της νυχτας καταναλωσε περιπου 6 με 7%. Φανταζομαι ειναι φυσιολογικο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 6 είναι δεν είναι.Το 20% δεν είναι όσο και να θες αδερφέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Κάτι έχω κουτσοκαταφέρει,αλλά όχι σε βαθμό του από πάνω κυρίου.Βαριέμαι να ξαναπεράσω το πήγαινε έλα πάλι και να χρεωθώ και μεταφορικά ξανά! καλύτερα να το περάσεις άλλη μια φορά και να έχεις ένα σωστό κινητό παρά να μείνεις με αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 καλύτερα να το περάσεις άλλη μια φορά και να έχεις ένα σωστό κινητό παρά να μείνεις με αυτό... Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Στην τελική αν είναι ελαττωματικό γιατί να επιβαρυνθείς εσύ με τα έξοδα αποστολής;;; Αλήθεια πόσα ήταν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2014 Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Στην τελική αν είναι ελαττωματικό γιατί να επιβαρυνθείς εσύ με τα έξοδα αποστολής;;; Αλήθεια πόσα ήταν; έτσι είναι φίλε Μιχάλη στις αγορές απο Κίνα.και να εκραγεί ακόμα,εσύ χρεώνεσαι τα έξοδα της επιστροφής.Την πρώτη φορά ήταν 15 ευρώ. Είναι και βαρύ βλέπεις με όλα τα ζιμπράγκαλα μαζί.Αν είναι να μου φτάσει 200 ευρ'ω με τα πήγαινε έλα κάνω υπομονή μέχρι το καλοκαίρι και χτυπάω ένα άλλο μιας και θα έχουν πέσει οι τιμές καθώς έχουν μπει σε γραμμή να βγουν τα 8πύρηνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Σκέψου να υπολόγιζε και τις παραγγελίες από εξωτερικό!Λεφτά υπάρχουν http://www.enikos.gr/economy/214178,Jodeyame_93000000%E2%82%AC_gia_tablets.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Κύριοι έχω μια απορία, απο τις 23/1 είμαι σε αναμονή....,σαν να άργούν λιγάκι; ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 23-01-2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Μια χαρά είναι.τι πήρες πάλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Μια χαρά είναι.τι πήρες πάλι; Για εναν φίλο, Lenovo A760. Μια απορία για το δικό μου, το βάζω να φορτίσει και ποτέ δεν φτάνει στο 100%, μετά απο 3-4 ώρες και είναι μόνιμα στο 99%..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Κλασσικό θέμα στα android κινητά μη σε αγχώνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 ειχαν αργιες οι κινεζοι αυτες τις μερες γι αυτο ισως να αργησε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 ειχαν αργιες οι κινεζοι αυτες τις μερες γι αυτο ισως να αργησε δεν έχει να λέει. Άπαξ και έχει φύγει από Κίνα δεν φέρει ευθύνη το κατάστημα για τυχόν αργοπορίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες