Jump to content
vasilis72t

Enduro 250cc

Recommended Posts

Για ! B)

Ψάχνω για μηχανή Enduro ,γύρω στα 250cc ,αλλά θέλω να είναι γα'ι'δούρι που λέμε!

Με λίγα λόγια να μην θέλει και πολί σιντίρηση.

Καμιά πρόταση κανείς?!

thanks! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για καντε την κουβεντα γιατι με ενδιαφερει,εγω κλεινω προς το XR 400ή250 αλλακυριος 400 το προβλημα ειναι οτι το εντουρο για να κανεις εντουρο θελει μιζα πολυ βασικο! η μιζα σε ενα τετοιο μηχανακι το σηκονει πολυ τη τιμη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα & τιποτα δεν ειναι ασπαστο..

Ακομα και το πιο ανθεκτικο να παρεις αν το αφησεις με τα ιδια λαδια για ενα σκασμο χλμ και του πινεις το αιμα θα ριμαξει .

Τα κλασικα πολιτικα εντουρο/on off/dual sport ειναι τα ttr250 , xr250(εχει και μιζατη εκδοση) , klx250(εχει και μιζατη εκδοση το παλιο καρμπυρατερατο μοντελο) dr250 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε με μανιβέλα να το παίζεις μούρη σαν εμένα...και αν δεν μπορείς να το βάλεις μπροστά το χειμώνα και περνάει κανά moon από δίπλα σου βγάλε το κινητό σου και κάνε ότι μιλάς ...σαν εμένα :mB_kalo_e: .Κλασικά κοίτα xr ,ttr,klx και ανεβαίνοντας bugdet δες και wr 250

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι τι λεφτα διαθετεις;

Ε για λεφτα τορα βλεπουμε τη βρισκουμε και ποσο αξιζει να δοσεις :P

Thanks παιδια!!

θα το ψαξω για τα μιχανακια που μου ιπαται! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε για λεφτα τορα βλεπουμε τη βρισκουμε και ποσο αξιζει να δοσεις :P

Thanks παιδια!!

θα το ψαξω για τα μιχανακια που μου ιπαται! :D

Δεν παει ετσι, βλεπεις τι δυνατοτητες εχεις και μετα κοιτας.

Εγω π.χ. σου προτεινω WR 250 F η CRF 250, εχεις τα λεφτα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν παει ετσι, βλεπεις τι δυνατοτητες εχεις και μετα κοιτας.

Εγω π.χ. σου προτεινω WR 250 F η CRF 250, εχεις τα λεφτα;

δεν θελει να εχουν μεγαλη συντηριση, οποτε βγαινουν εκτος τα καθαρα εντουρο και MX

ρε μπιλαρα όντως τα σκότωσες ολα, κανε κανενα ορθογραφικο έλεγχο :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Ελληνική γλώσσα την έχεις πιστολιάσει για τα καλά....

.

Ναι έχει κάνει πολλα ορθογραφικά λάθη . Εσυ τι είσαι όμως να του την πεις; Εάν ξέρεις άπαντας σε αυτό που ρωτάει αλλιώς δες τηλεόραση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα αν θες να κανεις εντουρο-εντουρο, να παρεις κατι που εχει μιζα.

Το γιατι θα το καταλαβεις, οταν θα χωθεις στα βαθια.. και σκαλωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

Ναι έχει κάνει πολλα ορθογραφικά λάθη . Εσυ τι είσαι όμως να του την πεις; Εάν ξέρεις άπαντας σε αυτό που ρωτάει αλλιώς δες τηλεόραση

Εγώ είμαι φιλόλογος και ψάχνω άτομα για ιδιαίτερα...Αν δεις πρώτα απάντησα και μετά έγραψα για τα ορθογραφικά λάθη του σε αντίθεση με σένα που πας να το παίξεις ρομπέν των ανορθόγραφων και μας αφήνεις εμάς χωρίς δουλεία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Ελληνική γλώσσα την έχεις πιστολιάσει για τα καλά....

Ε sorry ρε φίλε αν μπορούσα καλήτερα θα το έκανα.....

τι περιοχη μενεις?

Θασος! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον vasilis72t

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είμαι φιλόλογος και ψάχνω άτομα για ιδιαίτερα...Αν δεις πρώτα απάντησα και μετά έγραψα για τα ορθογραφικά λάθη του σε αντίθεση με σένα που πας να το παίξεις ρομπέν των ανορθόγραφων και μας αφήνεις εμάς χωρίς δουλεία...

Οκ δάσκαλε ότι πεις.... Αλλα εδω μιλάμε για μηχανάκια..... Ο άνθρωπος σου απάντησε ( αυτα ξέρω αυτα γράφω)

Τροποποιήθηκε από τον Georgearillas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην μαλωνετε ρε παιδια, ενταξει ειπαμε κατι, μας απαντησε, ολα οκ, ας τον βοηθησετε οσοι ξερετε κατι παραπανω. Μπιλαρα οπως σου ειπα και εγω το TTR νομιζω ειναι μια χαρα, παιδια το klx ξερετε ποσα αλογα εχει και το ΤΤR?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΩΝ ! ! ! :D :D :D εγραψες ιστορια tsi0u :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 250αρι ειναι ενα μηχανακι που μπορεις να κανεις τα παντα με ενα λογικο κοστος σε συντηρηση και γενικοτερα εξοδα, απο προσωπικη εμπειρια εχοντας 250αρι παλιοτερα μπορω να πω οτι ειναι το πρωτο βημα για να ανεβεις κατηγορια αλλα δεν ειναι το μηχανακι που θα σου χαρισει τις εντονες συγκινησεις στο χωμα, το XR400R που εχω τωρα μπορω να πω οτι ειναι ενα ευκινητο μηχανακι με ωραια γεωμετρια για την εποχη που κατασκευαστηκε, επισης εχει τοση δυναμη οση χρειαζεται για να κανεις εντουρο, ουτε πολυ δυνατο να σε τρομαζει αλλα ουτε και ψοφιο που να σε κανει να πλητεις, ειναι το καταλληλο μηχανακι για τον ερασιτεχνη εντουρα με μονο μειωνεκτημα οτι δεν εχει μιζα και καποιες φορες μπορει να σου φανει βουνο να το βαλεις μπρος, το 400αρι XR ομως ειναι δικοπο μαχαιρι, αν παρεις φθηνο θα εχει σιγουρα θεματα, για να παρεις ενα αξιοπρεπες θα πρεπει να δωσεις απο 2000 και πανω.

http://www.car.gr/cl...s/view/3072101/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα