vasilis72t 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Για ! B) Ψάχνω για μηχανή Enduro ,γύρω στα 250cc ,αλλά θέλω να είναι γα'ι'δούρι που λέμε! Με λίγα λόγια να μην θέλει και πολί σιντίρηση. Καμιά πρόταση κανείς?! thanks! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Μεχρι τι λεφτα διαθετεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 για καντε την κουβεντα γιατι με ενδιαφερει,εγω κλεινω προς το XR 400ή250 αλλακυριος 400 το προβλημα ειναι οτι το εντουρο για να κανεις εντουρο θελει μιζα πολυ βασικο! η μιζα σε ενα τετοιο μηχανακι το σηκονει πολυ τη τιμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 τι περιοχη μενεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 ttr 250+600 enduro καποια εχουν κ μιζα κ ξεκινανε οι τιμες απο 800Ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Κανενα & τιποτα δεν ειναι ασπαστο.. Ακομα και το πιο ανθεκτικο να παρεις αν το αφησεις με τα ιδια λαδια για ενα σκασμο χλμ και του πινεις το αιμα θα ριμαξει . Τα κλασικα πολιτικα εντουρο/on off/dual sport ειναι τα ttr250 , xr250(εχει και μιζατη εκδοση) , klx250(εχει και μιζατη εκδοση το παλιο καρμπυρατερατο μοντελο) dr250 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Πάρε με μανιβέλα να το παίζεις μούρη σαν εμένα...και αν δεν μπορείς να το βάλεις μπροστά το χειμώνα και περνάει κανά moon από δίπλα σου βγάλε το κινητό σου και κάνε ότι μιλάς ...σαν εμένα .Κλασικά κοίτα xr ,ttr,klx και ανεβαίνοντας bugdet δες και wr 250 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Ριξε μια ματια και στου Λιακου http://www.mybike.gr/page/classifieds/_/motorcycles/yamaha-ttr-250-%CE%BFpen-enduro-97-r1219 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Ριξε μια ματια και στου Λιακου http://www.mybike.gr...enduro-97-r1219 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis72t 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Μεχρι τι λεφτα διαθετεις; Ε για λεφτα τορα βλεπουμε τη βρισκουμε και ποσο αξιζει να δοσεις :PThanks παιδια!! θα το ψαξω για τα μιχανακια που μου ιπαται! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Την Ελληνική γλώσσα την έχεις πιστολιάσει για τα καλά.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Ε για λεφτα τορα βλεπουμε τη βρισκουμε και ποσο αξιζει να δοσεις :P Thanks παιδια!! θα το ψαξω για τα μιχανακια που μου ιπαται! :D Δεν παει ετσι, βλεπεις τι δυνατοτητες εχεις και μετα κοιτας. Εγω π.χ. σου προτεινω WR 250 F η CRF 250, εχεις τα λεφτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Δεν παει ετσι, βλεπεις τι δυνατοτητες εχεις και μετα κοιτας. Εγω π.χ. σου προτεινω WR 250 F η CRF 250, εχεις τα λεφτα; δεν θελει να εχουν μεγαλη συντηριση, οποτε βγαινουν εκτος τα καθαρα εντουρο και MX ρε μπιλαρα όντως τα σκότωσες ολα, κανε κανενα ορθογραφικο έλεγχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 ttr 250 με μίζα και μανιβέλα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 klr250 μανιβελα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Την Ελληνική γλώσσα την έχεις πιστολιάσει για τα καλά.... . Ναι έχει κάνει πολλα ορθογραφικά λάθη . Εσυ τι είσαι όμως να του την πεις; Εάν ξέρεις άπαντας σε αυτό που ρωτάει αλλιώς δες τηλεόραση 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Βασικα αν θες να κανεις εντουρο-εντουρο, να παρεις κατι που εχει μιζα. Το γιατι θα το καταλαβεις, οταν θα χωθεις στα βαθια.. και σκαλωσεις 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 . Ναι έχει κάνει πολλα ορθογραφικά λάθη . Εσυ τι είσαι όμως να του την πεις; Εάν ξέρεις άπαντας σε αυτό που ρωτάει αλλιώς δες τηλεόραση Εγώ είμαι φιλόλογος και ψάχνω άτομα για ιδιαίτερα...Αν δεις πρώτα απάντησα και μετά έγραψα για τα ορθογραφικά λάθη του σε αντίθεση με σένα που πας να το παίξεις ρομπέν των ανορθόγραφων και μας αφήνεις εμάς χωρίς δουλεία... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis72t 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Την Ελληνική γλώσσα την έχεις πιστολιάσει για τα καλά.... Ε sorry ρε φίλε αν μπορούσα καλήτερα θα το έκανα..... τι περιοχη μενεις? Θασος! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 από τον vasilis72t Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ είμαι φιλόλογος και ψάχνω άτομα για ιδιαίτερα...Αν δεις πρώτα απάντησα και μετά έγραψα για τα ορθογραφικά λάθη του σε αντίθεση με σένα που πας να το παίξεις ρομπέν των ανορθόγραφων και μας αφήνεις εμάς χωρίς δουλεία... Οκ δάσκαλε ότι πεις.... Αλλα εδω μιλάμε για μηχανάκια..... Ο άνθρωπος σου απάντησε ( αυτα ξέρω αυτα γράφω) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 από τον Georgearillas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 μην μαλωνετε ρε παιδια, ενταξει ειπαμε κατι, μας απαντησε, ολα οκ, ας τον βοηθησετε οσοι ξερετε κατι παραπανω. Μπιλαρα οπως σου ειπα και εγω το TTR νομιζω ειναι μια χαρα, παιδια το klx ξερετε ποσα αλογα εχει και το ΤΤR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 περιπου 22 ροδα ειναι και τα δυο,στην εργοστασιακη μορφη παντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Από πιο μέρος της Θάσου είσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Εγώ είμαι φιλόλογος και ψάχνω άτομα για ιδιαίτερα...Αν δεις πρώτα απάντησα και μετά έγραψα για τα ορθογραφικά λάθη του σε αντίθεση με σένα που πας να το παίξεις ρομπέν των ανορθόγραφων και μας αφήνεις εμάς χωρίς δουλεία... ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΩΝ ! ! ! :D :D :D εγραψες ιστορια tsi0u :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Το 250αρι ειναι ενα μηχανακι που μπορεις να κανεις τα παντα με ενα λογικο κοστος σε συντηρηση και γενικοτερα εξοδα, απο προσωπικη εμπειρια εχοντας 250αρι παλιοτερα μπορω να πω οτι ειναι το πρωτο βημα για να ανεβεις κατηγορια αλλα δεν ειναι το μηχανακι που θα σου χαρισει τις εντονες συγκινησεις στο χωμα, το XR400R που εχω τωρα μπορω να πω οτι ειναι ενα ευκινητο μηχανακι με ωραια γεωμετρια για την εποχη που κατασκευαστηκε, επισης εχει τοση δυναμη οση χρειαζεται για να κανεις εντουρο, ουτε πολυ δυνατο να σε τρομαζει αλλα ουτε και ψοφιο που να σε κανει να πλητεις, ειναι το καταλληλο μηχανακι για τον ερασιτεχνη εντουρα με μονο μειωνεκτημα οτι δεν εχει μιζα και καποιες φορες μπορει να σου φανει βουνο να το βαλεις μπρος, το 400αρι XR ομως ειναι δικοπο μαχαιρι, αν παρεις φθηνο θα εχει σιγουρα θεματα, για να παρεις ενα αξιοπρεπες θα πρεπει να δωσεις απο 2000 και πανω. http://www.car.gr/cl...s/view/3072101/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες