GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πιστευω οτι τις πρωτες δυο τουμπες δεν τις γλυτωνε ακομα και αν ειχε χωμα εκει, γιατι το μηχανακι πηγαινε σερνοντας με καμποσα χιλιομετρα,οποτε στο σημειο που θα εβρισκε αντισταση θα γυρνουσε τουμπα.....τις επομενες ισως τις απεφευγε καθως το χωμα θα αποροφουσε αρκετο κομματι απο την δυναμη της κρουσης σε σχεση με το γκαζον που ειναι πιο ενιαιο σαν κατασκευη και συμπεριφερεται σαν μονοκομματη επιφανεια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2013 από τον GeorStrat Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Μερικοί ξύνουν γόνατο, άλλοι ξύνουν και μέχρι αγκώνα....... αλλά και το κράνος (?) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 http://youtu.be/5Ze4bUULE3o απο τα καλύτερα βιντεακια που εχουν ανέβει σε αυτο το thread :punk: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Επειδή οι δρόμοι δεν είναι πίστα, αναρωτιέμαι αν ήμουν εγώ με τη μηχανή στη θέση του λευκού φορτηγού πώς θα τη σκαπούλαρα. Βασικά, ΑΝ.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Το Desmo Tracker του Roland Sands, εν δράσει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεν το χορταινω.... [spam] http://youtu.be/B8pOmrRAetk?t=8s [spam/] Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Ποιος είμαι εγώ για να κρίνω, αλλά GTP. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το πρώτο μου βιντεάκι με PowerDirector... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2013 από τον Ravendark 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Πολυ ομορφο το videaki . θα ηταν ακομη καλυτερο , νομιζω, αν δεν υπηρχει καθολου μουσικη υποκρουση . Πιστευω οτι ο ηχος του κινητηρα και η εικονα αρκουν !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Το πρώτο μου βιντεάκι με PowerDirector... KTMαρος.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μαλλον κανενας δεν το βλεπει μεχρι το τελος Γιωργο Παντως νομιζω φταις .... δεν σε ηθελε εκεινη η μερα . Θες ψωμι ακομα ...και για το riding και για το editing Yγ: Σηκωνουμε και κανα τηλεφωνο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2013 από τον patapios 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sonic 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Αυτά τα high πάντα έτσι τρομακτικά να ΄ναι ρε παιδί μου... :( :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Επειδή οι δρόμοι δεν είναι πίστα, αναρωτιέμαι αν ήμουν εγώ με τη μηχανή στη θέση του λευκού φορτηγού πώς θα τη σκαπούλαρα. Βασικά, ΑΝ.. http://youtu.be/5cI5SBrGkIw Και Χόντα και αμάξι, τι περίμενες... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Και Χόντα και αμάξι, τι περίμενες... αυτό να μου πεις.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sonic 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Η διαφορα του πανω βιντεο με αυτο.... :) 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Πιλότος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Για πλάκα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Για πλάκα! Αυτος στην BMW δεν εχει ιδεα απο πιστα, ετσι; :Ρ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Το πορνό δεν επιτρέπεται στο φόρουμ :P Θα ήθελα και ένα βίντεο με dash camera απο το 1290,αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ακόμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Πως δεν έχει; Έχει και παραέχει! Αφού καταφέρνει και πάει το ΚΤΜ από πίσω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 No kidding τωρα, σοβαρα πιστευεις πως παει καλα ο τυπας στην BMW?Κατα την γνωμη μου φρεναρει πολυ αργα, ειναι παντα στην λαθος ταχυτητα, και γενικα μου φαινεται straight road warrior...Περναει το ΚΤΜ στην ευθεια, μονο και μονο για να τον ξαναπερασει το ΚΤΜ στην στροφη.. Αν και μπορει να οδηγαει ετσι μονο και μονο για να εχει footage απο το ΚΤΜ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Για να το πάρουμε στα σοβαρά, τον οδηγό του ΚΤΜ τον θεωρείς καλό; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Τεσπα...αν παρατήρησες όλα τα μηχανάκια στην πίστα είναι ΚΤΜ...σαφώς είναι ένα βιντεάκι για να "δείξει" το νέο superduke και μιας που το superduke είναι ακόμα πρωτότυπο, σαφώς το βιντεάκι τραβήχθηκε από την ΚΤΜ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Ο οδηγος του ΚΤΜ ειναι νομιζω πως ειναι ο Jeremy McWilliams(υπαρχουν φωτογραφιες του με τα ιδια δερματα και το ιδιο κρανος, διπλα στο sduke).Αγωνιζοταν στο Moto3 και παλιο Moto2 και ειναι ενας απο τους ανθρωπους που βοηθησε να αναπτυχθει το Superduke 1290.. Τεσπα...αν παρατήρησες όλα τα μηχανάκια στην πίστα είναι ΚΤΜ...σαφώς είναι ένα βιντεάκι για να "δείξει" το νέο superduke και μιας που το superduke είναι ακόμα πρωτότυπο, σαφώς το βιντεάκι τραβήχθηκε από την ΚΤΜ... Και μενα αυτο μου φανηκε! Οπως και να'χει Killer ειναι το μοτερ!!!! :shoot: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες