Jump to content
Μανώλης93

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Recommended Posts

Μαστορα,επιτρεπεται σε ελιγμο να παιρνεις και τη δεξια λωριδα ναι η οχι?

Προφανως οταν βλεπεις καθετα ενα βαν στο δρομο να σου κλεινει και τις 2 λωριδες,τι ελιγμο να κανεις???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τωρα που καλοκαιριασε, αρχισαν να κανουν την εμφανιση τους και οι τυποι με την παντοφλα τη mitsuco και το διχαλο, που πανε παραλια

Σχετικά μ'αυτό που λες, εγώ με αυτό που'δα στη φώτο δεν μου ξαναπερνάει απ'το μυαλό η σαγιονάρα.

Μην το ανοίξετε οι ευαίσθητοι και σίγουρα όχι μετά από φαγητό.

546217d1402346535-why-you-dont-wear-flip-flops-motorcycle-motorcycle-foot-skinned.jpg

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον βλεπεις που ειναι?

Ο κοκ ειναι ξεκαθαρος.

Οταν κανεις αριστερα στροφη σε τετοιο δρομο τοποθετεισαι αριστερα στη λωριδα σου,οχι το παιρνεις λες και στριβεις τριαξονικο.

28w1oiw.jpg

Οταν εχει τοποθετηθει ο αλλος ετσι,ο αλλος πισω να μυρισει τα νυχια του τι θα κανει?

Το οτι εβγαλε φλας τι σημαινει?

Ξερεις ποσες φορες μου εχει τυχει να βγαζουν φλας απο τη μια και να πηγαινουν απο την αλλη?

Να βγαζουν φλας και να πηγαινουν ευθεια?

Φταιει το βαν χωρις αμφιβολια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν δεν είσαι σίγουρος 100% (που ποτέ δεν είσαι) τι θα κάνει το όχημα εμπρός σου, η λογική (και ο κοκ) λέει να κόψεις ταχύτητα και να μην επιχειρήσεις προσπέραση μέχρι να τελειώσει τις (όποιες) μανούβρες του. Just sayin'

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχετα με το τι εκανε το βαν (αφου υποτιθεται οτι στη πολη οδηγεις λες και εισαι αορατος), οι μηχανές που ακούγονται να πηγαίνουν μαλιοκουβαρα στο βίντεο, προφανως ειναι αυτες που πλησιάζουν.. γιατι ο ηχος χανεται οταν ξεκινάει να φρενάρει η μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον βλεπεις που ειναι?

Ο κοκ ειναι ξεκαθαρος.

Οταν κανεις αριστερα στροφη σε τετοιο δρομο τοποθετεισαι αριστερα στη λωριδα σου,οχι το παιρνεις λες και στριβεις τριαξονικο.

28w1oiw.jpg

Οταν εχει τοποθετηθει ο αλλος ετσι,ο αλλος πισω να μυρισει τα νυχια του τι θα κανει?

Το οτι εβγαλε φλας τι σημαινει?

Ξερεις ποσες φορες μου εχει τυχει να βγαζουν φλας απο τη μια και να πηγαινουν απο την αλλη?

Να βγαζουν φλας και να πηγαινουν ευθεια?

Φταιει το βαν χωρις αμφιβολια.

Το φλας δεν δηλώνει υποχρέωση. Δηλώνει πρόθεση.

Το ότι βλέπεις φλας δε σημαίνει ότι ο άλλος θα πάει προς την κατεύθυνση που έχει ανάψει το φλας.

Άρα το να ανάψει φλας και να παει ευθεία δεν είναι λάθος. Για τον x,y λόγο κρίνεις ότι δεν ήταν ασφαλής η αλλαγή κατεύθυνσης και συνεχίζεις την πορεία σου.

Ξεκαθάριζουμε αυτό και συνεχίζω.

Τον εκόψε αγορί μου καλό στη μεσαία λωρίδα;

Δεν τον επηρέασε ούτε σε 0.01% το άνοιγμα που έκανε το βαν.

Αυτός ερχόταν ΤΑΠΑ από αριστερά και ξεκίνησε να φρενάρει αφού το βαν είχε σχεδόν στρίψει.

Για αυτό και το κεφάλι της κοπέλας χτύπησε στον κώλο του βαν οριακά.

Το ότι το βαν ανοίχτηκε δεν ενόχλησε κανένα και δεν είναι η αιτία του ατυχήματος.

Προφάση είναι να δικαιολογήσουμε την παπαριά που έκανε ο μηχανόβιος.

Θα ήταν αιτία, αν ήταν στην μεσαία λωρίδα το βαν, και άναβε φλας αριστερό για να στρίψει αριστερά πηδώντας την αριστερή λωρίδα.

Τότε ναι, φουλ δίκιο.

Αν ο τύπος με τη μηχανή, φρέναρε νωρίτερα, δεν έτρεχε και έκανε έναν ελιγμό, θα τον είχε αποφύγει.

Εδώ βλέπουμε και ακούμε, μια μηχανή να ανοίγει το γκάζι ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε το βαν να έχει βγάλει αριστερό φλας και να ξεκινάει, έστω και λανθασμένα, την διαδικασία για αλλαγή κατεύθυνσης.

Επιμένεις ότι φταίει το βαν. Δεν το βασίζεις κάπου ΝΟΜΙΚΑ όμως. Μόνο στο ότι το άνοιγμα του, δεν είναι σωστό και τον μπέρδεψε.

Αν τον μπέρδευε, να μην μύριζε τα νύχια του. Να έκοβε, και να περίμενε να δει τι θα κάνει. Δεν είδα/άκουσα κάτι τέτοιο.

Μην πάμε να δικαιολογήσουμε τα αδικιολόγητα. Είναι ξεκάθαρα λάθος του μοτοσυκλετιστή. Απ'όλες τις απόψεις.

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι. Δεν φταιει αυτο. Δεν προσπαθησε καν να αποφυγει. Αργει να φρεναρει, κλειδωσε, τελος. Το βαν δεν εστριψε τελευταια στιγμη χωρις φλας, ειχε αναψει φλας και εκοψε. Το ανοιγμα του εγινε πριν καν ο μηχανοβιος φρεναρει.

Ειναι απο πισω, ετρεχε οποτε σορρυ που σου χαλαω τη δικαστικη σου αποφαση, αλλα φταιει.

e9b15218a86c233a8f6983babd12b599.jpg

Sent from my Coolpad 7320

Το καλύτερο στοπ καρέ.

Δείτε πως κινείτε το βαν και που είναι η μηχανή.

Βάλε στο παιχνίδι και τον ήχο μιας τουλάχιστον μηχανής που ακούμε να έρχονται τάπα.

Ακόμα πιστεύετε πως φταίει το βαν;

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα παιδια ομως ο αλλος ερχωταν με "300" θα μπορουσε να πηγαινε λιγο πιο αργα και αν το τουβλο μεσα στο βαν του εκοφται να περιμεναι 5 δευτερα δεν θα γινωταν τιποτα ενταξει ειπαμε κοκ αλλα και λιγη αντιλυψη δεν βλαπτει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα παιδια ομως ο αλλος ερχωταν με "300" θα μπορουσε να πηγαινε λιγο πιο αργα και αν το τουβλο μεσα στο βαν του εκοφται να περιμεναι 5 δευτερα δεν θα γινωταν τιποτα ενταξει ειπαμε κοκ αλλα και λιγη αντιλυψη δεν βλαπτει :P

Και λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

Ουπς, μόλις το έκανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θεωρω πως οταν πηγαινει με 300χλμ δεν νομιζω πως αυτος που οδηγει αυτοκινητο και κοιταζει τον καθρεφτη του μπορει να καταλαβει με ποσο παει, αφου μια που θα τον δει στο βαθος και μια που θα τον προσπερασει ο μηχανοβιος.

Τροποποιήθηκε από τον dimkat23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχετε οδηγήσει όχημα με μεγαλύτερο μήκος των κοινών αυτοκινήτων και τα λέτε???.... Τα βαν/αγροτικά κτλ στρίβουν αρκετά λιγότερο από τα ΙΧ λόγω του αυξημένου μήκους τους. Οπότε αναγκαστικά αν δεν τον παίρνει να στρίψει, θα χρησιμοποιήσει περισσότερο χώρο

https://m.youtube.com/watch?v=01UYS3QTBkc

Sent from my ST26i

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως αυτος με τη μηχανη τον ειδε που εκανε δεξια και κινηθηκε στην αριστερη μερια για να τον προσπερασει.

Το θεμα ειναι,τηρησε τον κοκ αυτος με το βαν?οχι.τελος.

εαν πηγαινε οπως οριζει,τοτε θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα και κατα 95% δε θα ειχε γινει τιποτα.Μη κοιτατε τι εκανε ο μοτοσυκλετιστης αλλα το βαν που εκανε πρωτο τη κινηση.

μη το κανετε σα τους γερους που πεταγονται στο στοπ ,τρως τη τουμπα απο τα φρενα και σου λενε οτι δε σε ακουμπησα εγω,εγω σταματησα και επεσες μονος σου ,ενω το μισο αυτοκινητο ειναι στο δρομο.

Οσο για τον ελιγμο του βαν ,εχει στο αντιθετο ρευμα 2 λωριδες για να κανει τον ελιγμο του.οταν μπαινει που μπαινει εκει για να στριψει ,δε χρειαζεται να πιασει και ολο και το δικο του ρευμα.στην τελικη εαν δε σε χωραει να κανεις τον ελιγμο,δε το κανεις,δε θα βαζεις σε κινδυνο τη ζωη του αλλου επειδη σοι και καλα θες να μπεις καπου.

Οσο για το εαν το στηριζω νομικα,στο απαντησα.εχει πιασει τις 2 λωριδες στο δικο του ρευμα και κανει στριβει αριστερα.μονο αυτο χρειαζεται να ξερει καποιος,τιποτα αλλο.τον αδελφο μου ετσι τον εριξαν ακριβως μονο που ηταν διπλα στο αυτοκινητο.ο ανθρωπος ουτε λεξη δεν ειπε γιατι ηξερε οτι φταιει.

εαν ηταν στην αριστερη μερια της λωριδας του και ειχε τοποθετηθει νομιμα και εσκαγε ο αλλος απο πισω θα σου ελεγα φταιει προφανως ο αλλος ειτε πηγαινε με 30 ειτε 300.

Τωρα εαν καποιοι δεν εχετε οδηγησει πανω απο 60χλμ να δειτε τι και πως και εαν ειναι ευκολο να αντιδρασεις η να κανεις ελιγμο να αποφυγεις βαν που εχει πιασει 1,5 λωριδα,οοοταν οδηγησετε ελατε να μου γραψετε σε αυτο το θεμα.

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν φαινεται η σημανση, αλλα εκει που στριβει το βαν η 2πλη διαχωριστικη γινεται διακεκομενη, αρα επιτρεπει να την πατησεις. και λογικα ειτε να μπεις ειτε να βγεις απ το στενο.

αρα δε βλεπω καποιο λαθος στο φορτηγακι .

Χρονια πολλα Γιωργο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν φαινεται η σημανση, αλλα εκει που στριβει το βαν η 2πλη διαχωριστικη γινεται διακεκομενη, αρα επιτρεπει να την πατησεις. και λογικα ειτε να μπεις ειτε να βγεις απ το στενο.

αρα δε βλεπω καποιο λαθος στο φορτηγακι .

Χρονια πολλα Γιωργο :)

Ναι δε λεω οτι δεν επιτρεπεται να στριψεις,αλλα για να στριψεις,να κανεις ακριβως αυτο που ειπες,να πατησεις τη διπλη και να στριψεις στη διακεκομμενη.οχι να πατησεις στην δεξια λωριδα σου,λες και κανεις αναστροφη.

ΥΓ.Θενκ γιου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δε λεω οτι δεν επιτρεπεται να στριψεις,αλλα για να στριψεις,να κανεις ακριβως αυτο που ειπες,να πατησεις τη διπλη και να στριψεις στη διακεκομμενη.οχι να πατησεις στην δεξια λωριδα σου,λες και κανεις αναστροφη.

ΥΓ.Θενκ γιου!

Άμα είναι να σου δώσω το φορτηγό του πατέρα μου, να δούμε αν θα μπορείς να το στρίψεις χωρίς να ανοιχτείς στην άλλη λωρίδα, δεν παίζει, απλά.

Βαν έχει ο τύπος, όχι σμαρτάκι.

Επίσης, εγώ ξέρω πως ό,τι και να κάνει ο μπροστινός, είμαι υποχρεωμένος να έχω την απόσταση που προβλέπεται, πάντα φταίει ο πίσω κλπ κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ηταν στενο εκει που εμπαινε και ειχε παρκαρισμενα, λογω ογκου, καλα επραξε.

εσυ σαν οδηγος τα φλας του οχηματος μπροστα δεν κοιτας??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα είναι να σου δώσω το φορτηγό του πατέρα μου, να δούμε αν θα μπορείς να το στρίψεις χωρίς να ανοιχτείς στην άλλη λωρίδα, δεν παίζει, απλά.

Βαν έχει ο τύπος, όχι σμαρτάκι.

Επίσης, εγώ ξέρω πως ό,τι και να κάνει ο μπροστινός, είμαι υποχρεωμένος να έχω την απόσταση που προβλέπεται, πάντα φταίει ο πίσω κλπ κλπ.

Δεν νομιζω να σε δικαιολογει ομως ο κοκ.με δικη σου ευθυνη το κανεις.Επισης δεν εσκασε απο πισω του,για να μετραει το φταιει ο πισω.Και οπως ειπα εχει 2 λωριδες απο το αλλο ρευμα για να κανει με ανεση τον ελιγμο του.δεν οδηγαει σμαρτακι αλλα ουτε και λεωφορειο.

Τελος παντων,εαν θεωρειτε οτι απο αυτη τη θεση ειναι νομιμο και δεν ειναι επικινδυνο να στριβει καποιος...

28w1oiw.jpg

Τοτε εγω στη θεση σας δε θα οδηγουσα.

Thats all from me...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα ηταν επικαθημενο θα επρεπε να παει τερμα-τερμα δεξια και το διακιολογει και ο κοκ και η διαγραμμιση (τοτε τι θα λεγαμε? ποιος θα εφταιγε?) .

Επισης απ τα σηματα θυμαμαι οτι οταν προπορευεται μεγαλο οχημα, πρεπει να περιμενεις οτι μπορει να ανοιχτει για να στριψει.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βαν όντως ανοίχτηκε παραπάνω, εκεί που διαφωνούμε είναι ότι ο μοτοσυκλετιστής θα είχε χρόνο ν'αντιδράσει αν πήγαινε πιο χαλαρά ή αν έκοβε εγκαίρως και δεν πλακωνόταν τελευταία στιγμή στα φρένα πανικού, δεδομένου ότι υπήρχε (φαινομενικά τουλάχιστον) αρκετή απόσταση, καθώς και προειδοποίηση με το φλας και τα στοπ του βαν.

Αν το βαν όντως έβγαλε φλας τελευταία στιγμή (δεν μπορούμε να το ξέρουμε) και πλακώθηκε επίσης τελευταία στιγμή στα φρένα, τότε ναι, είναι 100% δικό του σφάλμα, ασχέτως του πόσο πήγαινε (εντός λογικών ορίων) ο μοτοσυκλετιστής. Ειδάλλως, για μένα ως είναι, είναι σε πιο "γκρίζα" περιοχή το σφάλμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω να σε δικαιολογει ομως ο κοκ.με δικη σου ευθυνη το κανεις.Επισης δεν εσκασε απο πισω του,για να μετραει το φταιει ο πισω.Και οπως ειπα εχει 2 λωριδες απο το αλλο ρευμα για να κανει με ανεση τον ελιγμο του.δεν οδηγαει σμαρτακι αλλα ουτε και λεωφορειο.

Τελος παντων,εαν θεωρειτε οτι απο αυτη τη θεση ειναι νομιμο και δεν ειναι επικινδυνο να στριβει καποιος...

28w1oiw.jpg

Τοτε εγω στη θεση σας δε θα οδηγουσα.

Thats all from me...

Τώρα ή θες να μας τρελάνεις ή πας να μαζέψεις την λανθασμένη αρχική σου άποψη.

Τι εννοείς δεν έσκασε πίσω του; Το κράνος που κοπάνησε; Στο μπροστά αριστερό φανάρι;

Μήπως πρέπει να εξηγήσουμε και τι θεωρούμε πίσω και μπροστά μέρος σε ενα όχημα;

Δεν είναι νόμιμο το άνοιγμα. Επικύνδυνο στην περίπτωση αυτή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Δεν ενόχλησε ΚΑΝΕΝΑΝ. Είναι μαλακία του μοτοσυκλετιστή. Δέξου το και πάμε παρακάτω.

Ναι έχεις δίκιο, ενώ στη δική σου θέση που παίρνεις το φλας ευαγγέλιο και βγάζεις συμπεράσματα για τις κινήσεις των άλλων, οδηγείς.

Στη δική μας που θα φρενάραμε αν βλέπαμε ένα βαν μπροστά μας να έχει αναμμένο φλας και να κάνεις άνοιγμα, μην οδηγείς.

Είμσατε μαλάκες και κουλοί.

Τουλάχιστον δεν έχουμε τάσεις αυτοκτονίας.

Γεια.

@Mr.Slow, δες το βίντεο ξανά και ξανά. Κοίτα πότε εμφανίζετε το βαν, αν έχει φλας και αν ακούγεται μηχανή από πίσω να ανοίγει γκάζι. Άκου ΠΟΤΕ κορνάρει και πότε καταλαβαίνει τι γίνεται ρίχνοντας ΑΓΚΥΡΕΣ και χάνοντας τον έλεγχο.

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...