NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 αυτον το συναδελφο και συντροχο εγω δεν μπορω να τον χειροκροτησω για την οδηγικη του συμπεριφορα....(ελπιζω να ειναι καλα...απο υγεια) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) αυτον το συναδελφο και συντροχο εγω δεν μπορω να τον χειροκροτησω για την οδηγικη του συμπεριφορα....(ελπιζω να ειναι καλα...απο υγεια) Είναι νεκρός εδώ και χρόνια. Αν θυμάμαι καλά τον έκλεισε νταλίκα ή κάτι παρόμοιο. BTW : Τι έρωτας το zx9r... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 από τον telephoner Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Είναι νεκρός εδώ και χρόνια. Αν θυμάμαι καλά τον έκλεισε νταλίκα ή κάτι παρόμοιο. BTW : Τι έρωτας το zx9r... δεν το ηξερα λυπαμαι πολυ...ισως δεν επρεπε να το ανεβασω...αλλα μου εκανε εντυπωση το οτι παραβιασε τον κοκκινο σηματοδοτη πολλες φορες,θετοντας σε κινδυνο πρωτιστως τον εαυτο του...(Σε τοπους φωτεινους...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 δεν το ηξερα λυπαμαι πολυ...ισως δεν επρεπε να το ανεβασω...αλλα μου εκανε εντυπωση το οτι παραβιασε τον κοκκινο σηματοδοτη πολλες φορες,θετοντας σε κινδυνο πρωτιστως τον εαυτο του...(Σε τοπους φωτεινους...) Λειτούργησε σαν κράχτης για το περιοδικό moto. Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Λειτούργησε σαν κράχτης για το περιοδικό moto. Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα... Ο Άλκης Σινιώρης ήταν.. Δε μου φαίνεται και πολύ επικίνδυνο, το κατείχε το άθλημα και φαίνεται να είναι σε πλήρη εγρήγορση παρόλες τις παρανομίες. Οι γέροι πιο επικίνδυνοι είναι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Είναι ο χειρότερος κάφρος ever. Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πιλοτος!!! τα έκλεψα για fb !!! Μα καλά, τον αγώνα κανένας μ@#άκας δεν τον διακόπτει ????? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 από τον originalksd Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΙΚ 996 1.105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι ο χειρότερος κάφρος ever. Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Πωωω μάυρο σκυλί ο Ρώσος! Έσκασε με τα μάτια στην άσφαλτο σε προσγείωση γκαζάτου άλματος, έκανε το χέρι του σκ#τά και συνέχισε. [4:20] Και μέχρι εκείνη την φάση έλεγα "τι κάνει ο μλκς με τα τακούνια στην βρεγμένη άσφαλτο" Καλός πιλότος όμως. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 από τον tzoutz 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 καφρλαρααααςςς.... πολυ τιμονι παντως... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ο Άλκης Σινιώρης ήταν.. Δε μου φαίνεται και πολύ επικίνδυνο, το κατείχε το άθλημα και φαίνεται να είναι σε πλήρη εγρήγορση παρόλες τις παρανομίες. Οι γέροι πιο επικίνδυνοι είναι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis72t 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Μια σειρά από βεντεάκια , από έναν οδηγώ..... και έναν .................................................τράγο?? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dahs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 χααααααααααααααααααα πολυ καλο αλλα το κουρασανε το ζωακι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 http://www.liveleak.com/view?i=06a_1385917718 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STAMSAM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Xliif0McrwE εισέρχομαι στο θέμα με το συγκεκριμένο βίντεο, ελπίζω να μην έχει ξαναποσταριστεί (είναι και μεγάλο το θέμα!) τα περισσότερα είναι από την χώρα της τρέλας και της βότκας ΡΩΣΙΑ. (που έχει ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ οδηγούς και ελάχιστους μοτοσυκλετιστές) μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι "ήρωες" εδώ φορούν κράνος...σε μια χώρα που την κράζουμε και τους λέμε μπεκρήδες και βλαχαδερά! το νου μας μάγκες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Eνα πολυ ομορφο βιντεακι στη μνημη του Kurt. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 http://youtu.be/RS3iB47nQ6E 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΑΙΚ 996 1.105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 από τον ΜΑΙΚ 996 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Και εγω που εκανα 2 πεταλιες σουζα και νομιζα οτι ημουν ο travis pastrana :P 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Και εγω που εκανα 2 πεταλιες σουζα και νομιζα οτι ημουν ο travis pastrana :P Καλα που εχει και καναδυο τουμπες στο τελος και καταλαβαινουμε οτι δεν ειναι ρομποτ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δοκιμη καμερουλας καθ'οδον για mybike καφε! tip1 το κολληδι στο 1,41 tip2 η αφεντια μου στο στροφομετρο στο τελος του βιντεο Ξερω θελει καθαρισμα η ζελατινα 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 ωραιος Κοσμα! να σε ρωτησω, ποιο τραγουδι παιζει απο πισω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Το "Θα ξεράσω αν το ξανακούσω" .....χάλασε ο κόσμος !!! Τι στον πέουλα ακούει η νεολαία; Χάθηκε μία Madonna, δύο Modern Talking, ένας Black για την κατάθλιψη και ένας Rick Astley στο τσακίρ κέφι; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες