Jump to content
μάθο...

Εγκλωβισμενος με τη μοτοσυκλετα μου...

Γ@μω λεφτα γ@μωκΕνωνια...  

189 ψήφοι

1. 1. Με την κριση νοιωθεις εγκλωβισμενος με την νυν μοτο σου ;

• Ναι,μαλλον ναι,σιγουρα ναι και γενικως ΝΑΙ.Αν παιζαν φραγκα θα την ειχα αλλαξειΝοιωθω εγκλωβισμενος.
      51
    • Μπα οκ γουσταρω και δεν εχω θεμα.Δηλαδη απαντω ΟΧΙ δεν νοιωθω εγκλωβισμενος!
      123
  2. 2. Αν παιζαν φραγκα θα την αλλαζες;

• Ναι μαλλον ναι κλπ κλπ...ναι!
      59
    • Μπα μια χαρα.Οχι θα την κρατουσα
      39
    • Οχι αλλά θα επιαρνα κι αλλη μια(δυο τρεις...)
      76
  3. 3. Ανεξαρτητα απο φραγκα και λεφτα παιζει η σκεψη να την αλλαξεις;

• Ναι
      79
    • Οχι
      95

Recommended Posts

Αν επαιζαν χρήματα...θα ξεκινούσα πρώτα από αυτό για κανα χρόνο...και μετά θα πήγαινα στο GS...αλλά επειδή είμαι των άκρων...πήγα από το ποδήλατο κατευθείαν στο GS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο τα λιγα που πετυχα στο διαδικτυο κ απο οσα μου ειπαν οι φιλοι μου στην ιταλια αναμενεται το 14(?) να παρουσιαστει ανανεωμενη εκδοση του sh300 κ ηδη εμφανιστηκε το forza 300 με τον κινητηρα του sh300,με χαμηλοτερη ιπποδυναμη στα 24 αλογα απο τα 28.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο αντεχει η τσεπη μου θα την κρατησω...ουτε εγλωβισμενος νιωθω ουτε τιποτα...και ασχετα με τα φραγκα, δεν θα την αλλαζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογω της οικονομικης καταστασης νοιωθεις καπως εγκλωβισμενος με την νυν μοτο σου;Δηλαδη εχεις αυτη την αισθηση οκ μωρε καλη ειναι αλλά αν δεν υπηρχε θεμα με τα φραγκα θα ειχα ηδη αλλη;Κατα μια εννοια δηλαδη ειμαστε εγκλωβισμενοι με την μοτοσυκλετα που εμεινε στα χερια μας με αυτη την οικονομικη κατασταση ή μπα δεν τρεχει τιποτα και μια χαρα ειμαστε και όποτε γουσταρουμε την αλλαζουμε κιολας;....

Προσοχη:Το ερωτημα μου δεν εχει να κανει με το αν ειναι καλη ή οχι η μοτοσυκλετα που εχουμε αλλά με την δυνατοτητα μας ή οχι να την αλλαξουμε ή να την ειχαμε ηδη αλλαξει αν και εφοσον...φραγκα...

καλά σε κατάλαβα προχθές ότι το ψήνεις πολυ το ΚΤΜ Adv 1200.....είσαι κρυφός αλλά καρφώθηκες! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά σε κατάλαβα προχθές ότι το ψήνεις πολυ το ΚΤΜ Adv 1200.....είσαι κρυφός αλλά καρφώθηκες! :lipssealed:

Παντα ειχα μια αδυναμια στην ΚΤΜ...δεν το κρυβω αλλά δυσκολο πλεον για μια ΚΤΜ που θελω...πλεον εχουν αλλαξει τα δεδομενα δραματικα κι αυτη η ΚΤΜ που θελω δεν ...δεν... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είμαι 93% ευχαριστημένος με το Fazer. Από design, ποιότητα, ταχύτητα, ευκολία, οικονομία, αξιοπιστία, άνεση...σίγουρα το ψαλίδι του S2 είναι πιο άρτιο κατασκευαστικά και αισθητικά, επίσης τις 4τραπίστονες του S2 οκ αλλά δεν με έχουνε πουλήσει τα διπίστονα με γλύστρα. Απλά αυτές οι 2 μετατροπές ολοκληρώνουν την εικόνα του παλιού διότι κάτι με χαλάει στο μούτρο του καινούριου...(υποκειμενικό άλλωστε), τα οργανάκια αν και δεν είμαι φαν του ψηφιακού κοντέρ, δεν είναι άσχημα όμως...και με την συμβίωση δεν με χαλάει κάτι επι της ουσίας, αντίθετα τη γουστάρω που την έχω και την καβαλάω...

Απλά, μετά από 7,5 χρόνια (100.000χλμ) αισθάνομαι πως μίκρηνε η μηχανή...από τα πολλά πλυσίματα μάλλον...και σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία και τα φράγκα, θέλω κάτι άλλο. Ένα FZ1 (2006-2012) θα ήτανε το ιδανικό. Ματαιόδοξία βέβαια, διότι ας πούμε για τα ελληνικά δεδομένα τα 600άρια τετρακύλινδρα πιστεύω είναι άψογα, αλλά τι να κάνουμε που με το άλλο θα είμαι 97% ευχαριστημένος....

Αν ήτανε να το σφάξω για να πάρω κάτι άλλο, δεν θα το έκανα...άλλωστε αν πέσουνε φράγκα, το κρατάω άνετα απλά μετά πάμε σε R1. Οπότε και θα έχω τελείως καθορισμένη χρήση για κάθε μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα την αλλαζα με τιποτα! ειναι η πρωτη μοτοσικλετα μου και την εχω φερει ακριβως στα μετρα μου, αν ειχα γκα-φρα θα επερνα αλλη μια αλλα ποτε δεν προκειτε να δωσω το hondaki μου και για κανενα λογο! :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω δηλώνω ευχαριστημένος και όχι εγκλωβισμένος. Μέχρι να δωθεί το αμάξι ένιωθα εγκλωβισμένος αλλά πλέον όχι. Η χρήση που κάνω πλέον στην μηχανή είναι όσο μου στόιχιζε στο αμάξι ασφάλεια και τέλη.

Αν και κλείνω χρόνο σε λίγο με την συγκεκριμένη δεν σκέφτομαι να την δώσω και θα την κρατήσω αν θα την άλλαζα μόνο με κάτι ταξιδιάρικο καθαρά και μόνο για αυτό όμως μιας και τα κυβικά τα θεωρώ ότι πρέπει και με καλύπτουν σε όλα.

Τώρα, αν δυσκολευτώ να δίνω και τα 50 που δίνω σε βενζίνες τον μήνα τότε σημαίνει μάλλον ότι δεν θα χω ούτε να φτύσω οπότε θα έχω πολυ σοβαρότερα προβλήματα αλλά μέχρι τότε θα :kill: στο δρόμο. :punk: .

Τροποποιήθηκε από τον BLoR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεεεεεεεεεπ θέλω και εγώ ε?

Μη με ξεχάσετε, έχω του λόγους μου ! :tooth: :tooth: :tooth:

Παιδιά, να βάλω πούλμαν μήπως μαζευτούνε κι άλλοι? :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα έρθει η ώρα μου, Ελπίζω να μην έχουν επικρατήσει οι ηλεκτροκίνητες μέχρι τότε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα θα κρατισω το παπί μου :wub: αλλα κάποια στιγμη αν μπορεσω θα παρω και ενα motard (dreambike)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι μια χαρά.

Την έχω φέρει ακριβώς στα μέτρα μου με τις περιφερειακές βελτιώσεις.

Άρα:

Δεν είμαι εγκλωβισμένος. Είμαι ακόμα ερωτευμένος!

Αν έπαιζαν φράγκα θα την κρατούσα και πάλι.

Ανεξάρτητα των €, δεν σκέφτομαι να την αλλάξω.

μια απο τα ιδια! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ χαλαρά την έδινα για να πάρω κάτι διαφορετικό, αλλά δεν βλέπω να φεύγει εύκολα. Ή το σκοτώνεις ή μένεις μαζί του, δυστυχώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, να βάλω πούλμαν μήπως μαζευτούνε κι άλλοι? :rotfl:

Ναι βρε να βάλεις...............................

αφού θα βρέχει σίγουρα αλλιώς θάχει αντί για στεγνή...................................

βρεγμένη σανίδα ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαντώ αργοπορημένα στο θέμα.

Εμένα, παίδες το Transalp μου πάει. Αυτά που του ζητάω μου τα δίνει και με ρέστα κιόλας.

Εγκλωβισμένος, λοιπόν, δεν είμαι.

Και ειδικά μετά τη μεγάλη εκδρομή που έκανα με τη γυναίκα μου τον Ιούλιο σε 5 Βαλκανικές χώρες, γράφοντας 3.500 χιλιόμετρα σε (προσέξτε) 7 μέρες, διανύοντας καθημερινά από 300 έως και 750 χιλιόμετρα, δικάβαλο, με 3 βάλιτσο + tank bag, όμορφα κι ωραία, το έβαλα μέσα στην καρδιά μου το μηχανάκι.

Δεν αποκλείω στο μέλλον να το αλλάξω. Και για να μην απορείτε, για GS 800 με κόβω. Αλλά δεν περιμένω πώς και πώς να έρθει αυτή η ώρα. Περνάω καλά με το Transalp.

Μ' αρέσει που είναι απροβλημάτιστο (μέχρι στιγμής).

Μ' αρέσει που δεν ξέρει τί θα πει ανάκληση, εγκέφαλος, μπρίζωμα, πέρασμα νέου προγράμματος, Updates, επίσημος Επισκευαστής και ένα σωρό.

Μ' αρέσει που, αν και είναι σύγχρονο (με ψεκασμούς, ABS) μπορώ να το συντηρώ μόνος μου.

Μ' αρέσει που έχει γαμιστερή σέλα. Στην εκδρομή ήτανε "λουλούδι".

Μ' αρέσει που έχει σωστό ψεκασμό (Keihin), γιατί δεν έχω καλή γεύση από τον ψεκασμό του ΧΤ που είχα πριν. Και δεν είναι καθόλου δεδομένο πράγμα ο "καλός ψεκασμός". Ακόμα και σήμερα σε πολλά μηχανάκια (σβησίματα, αρρυθμίες κι ένα σωρό).

Μ' αρέσει που καίει λίγο και δεν το λέω μόνο για λόγους οικονομίας αλλά και αυτονομίας.

Οπότε, μια χαρά είναι το Transalp (για μένα).

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και παρόλα τα τόσα "μ' αρέσει που", πας γυρεύοντας για προβλήματα? :wallbash:

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψήφισα σε όλα ναι, θα ήθελα να την αλλάξω με ένα πιο νέο μοντέλο της ίδιας εταιρείας. αλλά εκεί που έχουν καταλήξει οι οικονομικές συνθήκες δεν με πειράζει να περιμένω αρκετό καιρό ακόμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαντώ αργοπορημένα στο θέμα.

Εμένα, παίδες το Transalp μου πάει. ...

Ελα ρε Κωστα και το πηρα αλλιως...οπως το'πες λεω το'σπρωξε το Τρανσαξιον και παει για ομοστ(κ)αυλος... :mB_kalo_e: ...που θα παει... :blush2:

edit:Χουμορ ο κιαρατας ε;... :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγλωβισμενος δεν νιωθω σε καμια περιπτωση! Την εχω πολυ λιγο καιρο, μου αρεσει απιστευτα εμφανισιακα, ειναι αυτη που παντα ηθελα, με κ@υλωνει και στον δρομο, και γενικα δεν ζηταει πολλα!!

Σιγουρα, μεσα στα σχεδια, ειναι να την αναβαθμισω λιγο στα περιφεριακα της, ωστε να παμε την αγαπη μας ενα βημα πιο περα!

Ομως, παντα μεσα στο μυαλο μου(ο,τι μηχανακι και να ειχα) γυρναει η η σκεψη της αλλαγης/αναβαθμισης. Δεν ξερω αν θα εδινα το Monster μου, ή οχι, αλλα σιγουρα θελω ενα Εντουρο διχρονο! Το κακο ειναι, πως δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα ουτε για αποκτιση αλλα ουτε και για συντηρηση και τριτης μοτοσικλετας.

Και ξερω, πως τα πραγματα δεν θα αλλαξουν προς το καλυτερο. Αρα, μενω ως εχει, προσπαθω να χαρω οσο περισσοτερο μπορω την Ιταλιδα μου, και αναλογως των συνθηκων βλεπουμε!

Αν καποια στιγμη στριμοκωλαστω τοσο πολυ, δεν θα μου κακοπεσει να την αλλαξω με ενα μικρο Εντουρο! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε Κωστα και το πηρα αλλιως...οπως το'πες λεω το'σπρωξε το Τρανσαξιον και παει για ομοστ(κ)αυλος... :mB_kalo_e: ...που θα παει... :blush2:

edit:Χουμορ ο κιαρατας ε;... :crazy:

Δε Μπουλιέται με τίποτα το γ@μήδι. Αστα να πάνε, ρε Κωστή. :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή την στιγμή νιώθω λίγο εγκλωβισμένος στο μοτό μου μια και θέλω κάποια μεγαλύτερη...όμως φράγκα δεν παίζουν προς το παρόν και θα αρκεστώ σε αυτό που έχω. Από τη άλλη βέβαια το κόστος συντήρησης της τωρινής μοτο είναι ελάχιστο και είναι και αξιόπιστο. Υπομονή κι όταν το επιτρέψει ο καιρός βλέπουμε.

Τροποποιήθηκε από τον dimitriskokk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα