Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Τι άποψη έχετε για αυτά τα δυο σαν επόμενο βήμα; Ενδεικτικά: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2665280/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2805288/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Ανεξαρτητα απο το ποιο απο τα δυο θα επιλεξεις, και τα δυο που εβαλες, τα θεωρω πανακριβα!! Σε αυτα τα λεφτα(~4.000) βρισκεις αξιολογο GS 1150, ενω Africa Βρισκεις πολυ καλο και με 2.5-2.700! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Συμφωνώ με τον από πάνω πρώτα από όλα. Εγώ θα επέλεγα την άφρικα γιατί μπορείς να βάλεις χέρι πάνω της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Εγω θα διαφωνησω με τον απο πανω στο δευτερο. Οχι οτι δεν βαζεις χερι στην Αφρικανα, προφανως και βαζεις, αλλα και ο Boxer σου δεινει πολλα πλεονεκτηματα σε αυτον τον τομεα!! Με τους κυλινδρους να εξεχουν, εχεις ευκολη προσβαση σχεδον σε ο,τι θελεις! Απλα με ψεκασμο, ABS κλπ κλπ, ειναι οντως λιγο πιο φορτωμενη πραγματα που δεν μπορεις να αγγιξεις, απο ο,τι η Αφρικα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ανεξαρτητα απο το ποιο απο τα δυο θα επιλεξεις, και τα δυο που εβαλες, τα θεωρω πανακριβα!! Το ένα είναι τσιμπημένο και το άλλο είναι Ηράκλειο. Δεν παίζει κανένα από τα δυο, ενδεικτικά τα έβαλα! :) Θεωρώ ότι είναι περίπου στην ίδια κατηγορία, πιο πάνω από Transalp 650, αλλά πιο κάτω από mega on-off. Δεν ξέρω να υπάρχει άλλη πρόταση σ' αυτήν την κατηγορία και κυβικά. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2012 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για να το λες εσυ, ισως μιλησες μαζι τους, απλα το ενα λεει Παλληνη και το αλλο Παλαιο φαληρο, για αυτο και εστιασα μονο στην τιμη. Κοιτα, αν και fan των GS, μιας και ειναι πολυ ικανα, ιδιαιτερα μηχανακια με αναρτησες και φρενα πολυ ανωτερα απο πολλα μηχανακια, αναμεσα σε αυτο το διλλημα θα προτιμουσα Africa.. Την θεωρω πιο ομορφη, απο το ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ 850/1100 και δεν θα μπορουσα να καβαλαω μοτοσικλετα που δεν γουσταρω εμφανισιακα! Παντως ειναι ανωτερη η 850αρα ετσι;; Πιο δυνατη, πιο ανετη σελα, καλυτερες αναρτησεις, μακραν καλυτερα φρενα! Και αν ειναι οπως και οι μετεπειτα GS λογικα θα ειναι και οικονομικη για τα κυβικα της. Αν και αυτο ΔΕΝ το ξερω. Απο την αλλη η Africa, ειναι πιο καλη στα εκτος δρομου κομματια, πιο ομορφη, πιο αλητικη, με λιγοτερα μπλιμπλικια, αλλα χωρις φρενα και αναρτησεις ιδιαιτερες! Ομως αυτα φτιαχνονται σχετικα ευκολα αν δεις οτι δεν σου φτανουν! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2012 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 όχι, εσύ έχεις δίκιο, είδα πολλές αγγελίες κι όταν το έγραψα είχα στο μυαλό μου αυτή: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3014160/ θεωρώ πάντως ότι με λίγη υπομονή μπορώ να τις βρω και τις δυο σε καλύτερα λεφτά. Όντως το GS είναι ιδιαίτερη μηχανή, παρόλο που από την ΤΑ που έχω τώρα και γενικώς την Honda δεν έχω κανένα παράπονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Έχω οδηγήσει και τα δύο. Καμία σχέση οδηγικά. Το άφρικα είναι στη κατηγορία του ΤΑ650. Το r850gs ξεφεύγει. Άλλες τουριστικές δυνατότητες, άλλο στήσιμο, άλλα φρένα, άλλο γκάζι (έχει αρκετή διαφορά), χαμηλότερη κατανάλωση, ευκολότερο σέρβις, δεν χρειάζεται τόσο συχνά μεγάλα σέρβις + ότι γλιτώνεις σέρβις στις εμπρός αναρτήσεις. Εάν οδηγήσεις και τα δύο θα καταλάβεις. Επίσης, η ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτική στο μοντέλο αυτό. Εάν δεις το δικό μου 850 που είναι του 96 θα καταλάβεις. Ο beverly300i αγόρασε το μοντέλο αυτό μεταχειρισμένο πριν κάμποσους μήνες. Ρώτα τον για εντυπώσεις. Από τιμές, πρόσφατα πουλήθηκε ένα r1100gs έναντι 1700 ευρώ. Ήθελε μόνο το ντεπόζιτο βάψιμο. Ευκαιρίες υπάρχουν παντού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Τώρα μπορώ να είμαι αντικειμενικός;;;;θα προσπαθήσω! Το συγκεκριμένο Gs φαίνεται άψογο(φαίνεται τονίζω),η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη πάντως...τα χιλιόμετρα είναι λίγα(αρκετά λίγα για την ακρίβεια),ο εξοπλισμός παραπάνω από full,το χρώμα του άψογο,αλλά νομίζω είναι αναμενόμενα μιας και η ποιότητα κατασκευής των συγκεκριμένων GS είναι πολύ πολύ παραπάνω από οτιδήποτε εκείνης της εποχής! Πάμε στις γενικές εντυπώσεις...δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ πως αγοράζεις μία μοτοσυκλέτα 12ετίας με 70+ χιλιάδες χιλιόμετρα...η δική μου ήταν 12ετίας με 108000 χιλιόμετρα,και το μόνο που ζήτησε ήταν πλεξούδα....άλλαξα και σωληνάκια με υψηλής και είναι σαν καινούργια! Κατανάλωση με λογική χρήση πόλης κοντά στα 5 λίτρα/100χιλ,σε ταξίδι με μέση ταχύτητα 140 πάνω από 6lt/100km δεν θα δεις ποτέ!Είναι οικονομικότατη! Σέρβις χρειάζεσαι κάθε 4 με 5 αλλαγή λαδιών,και κάθε 9 με 10 λάδια και φίλτρο λαδιού!κάθε 20 κάνεις και το μεγάλο με αλλαγή υγρών κιβωτίου,μετάδοσης,βαλβίδες κλπ....χέρι σου δίνει να κάνεις τα πάντα....είναι πανεύκολη στην συντήρηση και αν πιάνει το χέρι σου μπορείς να μην πας ποτέ σε συνεργείο... Τα φρένα=πολύ δυνατά,με σημαντικότατο ύπαρξη ABS,ήδη με έχει σώσει αρκετές φορές!!!!Σημαντικότατο ξανατονίζω! Θόρυβος ελάχιστος και καθόλου ενοχλητικός.... Σταθερότατη στο δρόμο...και αυτό το telelever το έχω ερωτευτεί... Σου δίνει και δυνατότητες για εκτός δρόμου οδήγηση...ήδη έχω κάνει αρκετές εξορμήσεις.... ότι θες να ρωτήσεις και ξέχασα να πω...ρώτησε με ελεύθερα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Τα έξτρα πληρώνεις και στα 2.. Την τριπλέτα συγκεκριμένα... Μπορείς να το παζαρέψεις πολύ, ειδικά αν έχεις δικά σου πράγματα. Το αφρικα θα διάλεγα γιατί μου αρέσει η oldschool γραμμή του και γιατί το χάζευα από μικρό παιδί :) Φαίνεται καλοσυντηρημένο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 30.000 χλμ σε μοντέλο του 2000; Δεν είναι πολύ λίγα για 12 χρόνια;Μου φαίνεται ύποπτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) 30.000 χλμ σε μοντέλο του 2000; Δεν είναι πολύ λίγα για 12 χρόνια;Μου φαίνεται ύποπτο... Μαλλον εννοεί μίλια...αλλά έγραψε χιλιόμετρα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2012 από τον R1d3r3285 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Πολύ λίγα είναι όντως. Η δικιά μου είχε 60000 σε 14 χρόνια λειτουργίας (την είχε ο αδερφός μου) και ήταν απελπιστικά λίγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Την συγκεκριμένη παραλαγή της Άφρικα με το ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ κιβώτιο δεν την ξέρω, ίσως είναι αυτό που ανεβάζει την τιμή κατά 2.000 € από όσο κυκλοφορούν καλά κομμάτια στην πιάτσα........... :P Τα μηχανάκια που έβαλες είναι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πολύ ακριβά, ψάξε καλύτερα, αυτή την εποχή μα τα λεφτά στο χέρι μπορείς να τα βρείς με τα μισά πάνω-κάτω από όσο τα έχουν στις αγγελίες που έβαλες. Για το πιό από τα δύο, θέμα γούστου και χρήσης. Το Άφρικα το θεωρώ πιό βολικό σε πόλη και χώμα, το BMW σε ταξίδι. Επίσης θεωρώ πολύ πιο οικονομική την κατοχή συντήρηση της Αφρικάνας καθότι είναι στην χαμηλή κλίμακα των τελών κυκλοφορίας και το e-bay βρωμάει από ανταλλακτικά, αξεσουάρ και βελτιώσεις (ανάρτηση πχ που το χρειάζεται). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) έχεις δίκιο, με το υπάρχον καθεστώς για 75 κε βγάινει επιπλέον 65 ευρώ ετησίως, ενδεχομένως με την ίδια λογική και στα ασφάλιστρα να βγαίνει ελαφρώς ακριβότερο αναλόγως την εταιρεία, οι περισσότερες κλιμακώνουν ανάλογα τα κυβικά. ξαναλέω για τρίτη φορά :P τα λινκ τα έβαλα ενδεικτικά, έτσι ή αλλιώς δεν πρόκειται να κάνω κίνηση σύντομα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2012 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
m&f 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 φίλε μου η ποιότητα κατασκευής των αφρικα είναι παροιμοιώδης και δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο. Τίμια μηχανή ΧΩΡΙΣ προβλήματα. Βρίσκεις σε άψογη κατάσταση και απλά υπολογίζεις περίπου άλλα 200 ευρώ για προληπτική αλλαγή τρόμπας βενζίνης και ανορθωτή. Μπορείς να βάλεις ΠΑΝΤΟΥ χέρι και θα βγάλεις απροβλημάτιστα πολλά πολλά πολλά χιλιόμετρα. Μήν μπλέκεις μέ άξονες, θα το μετανοιώσεις. Στο Άφρικα μια αλυσίδα και 2 γρανάζια κάθε 30,000 χλμ και είσαι σένιος. Επίσης -αν και είναι υποκειμενικό- η εμφάνιση του Αφρικα θεωρείτε ακόμα και τώρα αξεπέραστη και στα σύν βάλε πως είναι και 100% φτιαγμένη JAPAN και όχι Μαλαισίες και Ισπανίες, Κίνες και Ινδίες. Γιατί άλλωστε κυκλοφορούν ακόμα τόσα Αφρικα ακόμα και απο το 89? Επίσης σκέψου και την μεταπώληση που σε ένα Αφρικα γίνεται στο πίτς φυτίλι. Απο τιμές μπορείς να βρείς Αφρικα απο 96 και μετά (το τελευταίο μοντέλο δηλαδή) απο 2000 έως 3000 με αρκετά έξτρα. Καλή τύχη και καλή επιλογή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Αν το οτι δεν ανεβαινεις σε κυβικα ειναι το θεμα των παγιων εξοδων, κακως το σκεφτεσαι.. Τα τελη ειναι μεν 65 ευρω περισσοτερα τον χρονο, αλλα η ασφαλεια ειναι το ιδιο απο τα 500 κυβικα και πανω. Αν δηλαδη βρισκεις, και θελεις, ενα 1150gs ή ενα Caponord ή κατι τετοιο, και αντεχει ητσεπη σου την συντηρηση, τοτε τα 65 ευρω τον χρονο, ειναι μηδαμινο ποσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ανάμεσα στα δύο AFRICA δαγκωτό... Για μένα είναι απλά έρωτας ..... και ο μόνο λόγος που δεν την έχω είναι ότι βαρέθηκα να περιμένω να βρω σε καλή κατάσταση..... Άψογη ποιότητα κατασκευής, Ελάχιστα προβλήματα που πιθανόν να έχουν ήδη διορθωθεί (π.χ. τρόμπα βενζίνης, ανορθωτής). Δε σπάει δε χαλάει, πάει παντού και ζητάει ελάχιστη προσοχή βενζίνη και λάδι. Στα μείον της τα φρένα που δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη (το ίδιο με την Τ/Α) και η κατανάλωση βενζίνης που δύσκολα έως ποτέ θα τη δεις κάτω από τα 6 - 6,5 λίτρα/100χλμ. Με τόσα χρήματα όμως κανένα από τα δυο..... Φίλε μου με την κρίση βρίσκεις για πλάκα μηχανάκια πολύ πιο καινούργια για σκότωμα...... Δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις τόσα χρήματα ... εκτός και αν παίζει έρωτας ... οπότε η λογική πάει πάσο. Υ.Γ. Μην ακούς τον gkourmoul είναι γνωστός προδότης .... φαντάσου ότι έχει Honda ( :worshippy: ) και μαζί έχει και ένα χρέπι BMW ( :puke: ) ενώ πρόσφατα έξαχβε να πάρει και σκούτερ!!!!!! ( :bash: ). Τι άλλο να σου πω!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 4200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Εχω οδηγήσει λίγο μονο την Αφρικάνα...αλλά έχω να πω μόνο ένα... Bayerische Motoren Werke... οι υπόλοιποι στον καιάδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Την συγκεκριμένη παραλαγή της Άφρικα με το ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ κιβώτιο Αυτο σε χαλασε?? Εδω ειναι η παραλλαγη με τα 65 αλογα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ανάμεσα στα δύο AFRICA δαγκωτό... Για μένα είναι απλά έρωτας ..... και ο μόνο λόγος που δεν την έχω είναι ότι βαρέθηκα να περιμένω να βρω σε καλή κατάσταση..... Άψογη ποιότητα κατασκευής, Ελάχιστα προβλήματα που πιθανόν να έχουν ήδη διορθωθεί (π.χ. τρόμπα βενζίνης, ανορθωτής). Δε σπάει δε χαλάει, πάει παντού και ζητάει ελάχιστη προσοχή βενζίνη και λάδι. Στα μείον της τα φρένα που δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη (το ίδιο με την Τ/Α) και η κατανάλωση βενζίνης που δύσκολα έως ποτέ θα τη δεις κάτω από τα 6 - 6,5 λίτρα/100χλμ. Με τόσα χρήματα όμως κανένα από τα δυο..... Φίλε μου με την κρίση βρίσκεις για πλάκα μηχανάκια πολύ πιο καινούργια για σκότωμα...... Δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις τόσα χρήματα ... εκτός και αν παίζει έρωτας ... οπότε η λογική πάει πάσο. Υ.Γ. Μην ακούς τον gkourmoul είναι γνωστός προδότης .... φαντάσου ότι έχει Honda ( :worshippy: ) και μαζί έχει και ένα χρέπι BMW ( :puke: ) ενώ πρόσφατα έξαχβε να πάρει και σκούτερ!!!!!! ( :bash: ). Τι άλλο να σου πω!!!! Δημήτρη, κάτσε στην σέλα της μπέμπας, ξεκίνα τα την τσουλάς, παρατήρησε την ποιότητα κύλισης και το ζύγισμα που έχει, φρέναρε δυνατά και μετά εάν σου ξαναμυρίσει η Άφρικα, βάφω μπλε την μπέμπα μου και την πετάω στον κούλε.... Μιλάμε για άλλη κατηγορία μοτοσυκλέτας. Σαν να συγκρίνεις xt66r με dl650, ή xt660x με versys 650... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Λέτε όλοι για την εξαιρετική ποιότητα της άφρικα. Ναι οκ, στο μοτέρ, ναι, αν και κάτι θέματα με τις φούσκες των κάρμπς τις έχει... Το πλαίσιο όμως; Σιδεριά είναι αλλά το κακό δεν είναι αυτό, το κακό είναι ότι όποτε έχω δει άφρικα, ακόμα και τότε που ήταν πιο καινούριες, το πλαίσιο ειδικά στα πιο χαμηλά μέρη του, όλο και κάπου είχε πετάξει το χρώμα και είχε κάνει σκουριές. Πιτσιλιές σκουριάς μόνο, αλλά σκουριάς. Μπας και αυτό το ''ποιότητα'' είναι πιο πολύ μνήμη που τα ωραιοποιεί και όχι η πραγματικότητα; Καλά εννοείται από την σαβούρα το μπιεμντάμπλγιου, αιώνες καλύτερο το άφρικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Εγω εχω ενα gs 1100 ειναι το ιδιο με το 850 ... μονο στα κυβικα διαφερουν ... ο κολητος μου εχει αφρικα .. χρονια οδηγουμε μοτοσυκλετες και οι δυο ... οταν ο κολητος μου κατεβηκε απο το gs ( την πρωτη φορα που το οδηγησε ) αποφασισε να δωσει το αφρικα και να παρει gs ... Οσο αφορα την ποιοτητα κυλισης , την στοιβαροτητα , τα φρενα και την αναρτηση το gs δεν εχει ανταγωνιστη .. Στα πολυ θετικα του επισεις ειναι η ποιοτητα κατασκευτης και η πληροτητα των αξεσουαρ , σκεφτειτε πως ειναι μια μοτο του 96-99 και εχει ψεκασμο, καταλυτη , abs , θερμοκρασια λαδιου , δεικτη βενζινης , ενδειξη ταχυτητας στο κiβωτιο , θερμαινομενα grip , nicasil κυλινδρους και αλλα πολλα ... Πολυ αξιοπιστο μηχανημα που αλλα οπως ολλα τα μηχανηματα μπορει και αυτο να παρουσιασει προβληματα ... εγω για παραδειγμα στο δικο μου εχει χρειαστει να επισκευασω το διαφορικο , τις πεταλουδες στα ιντζεκσιον και καποια στιγμη θελω και και ρουλεμαν στο κιβωτιο ... Στην αλλη οχθη τωρα η Αφρικανα ειναι και αυτη ενα γερο μηχανημα που εχει αφησει ιστορια ... παιζει μπαλα ομως σε μικροτερη κατηγορια ... και μην μου πει κανεις πως ειναι πιο αξιοπιστο απο το 1100 γιατι μπορω και εγω να μετραω βλαβες οπως ανορθωτες , αντλιες , δηθεν αδιαβροχα τριπ μαστερ , μεμβρανες καρμπ κλπ κλπ ... υποκοιμενικα παντα τα γουστα και οι αποψεις ... Εγω διαλεγω το Gs ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Δημήτρη, κάτσε στην σέλα της μπέμπας, ξεκίνα τα την τσουλάς, παρατήρησε την ποιότητα κύλισης και το ζύγισμα που έχει, φρέναρε δυνατά και μετά εάν σου ξαναμυρίσει η Άφρικα, βάφω μπλε την μπέμπα μου και την πετάω στον κούλε.... Μιλάμε για άλλη κατηγορία μοτοσυκλέτας. Σαν να συγκρίνεις xt66r με dl650, ή xt660x με versys 650... Το ίματζ μου έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια για να το ρίξω στα τάρταρα με μία μόνο κίνηση..... Αν θες σε ιδιωτικό περίκλειστο χώρο και αφού σου έχω αφαιρέσει το κινητό να ανέβω στο χρέπι σου...... Πέρα από την πλάκα.... Ανάμεσα στα μηχανακια που προτείνει το παιδί... επαναλαμβάνω δαγκωτό africa. Και ο ποιο σοβαρός λόγος είναι η ευκολία συντήρησης, πράγμα πολύ σημαντικό λαμβάνοντας υπόψη ότι και τα δύο είναι πολύ παλιά οχήματα. Στις τιμές τώρα που προτείνει το παιδί καμία από τις δύο.... Βρίσκεις μηχανάρες πολύ πιο σύγχρονες και από τις δύο σε πολύ καλή κατάσταση...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες