Jump to content
l4m0

Βοήθεια μήπως και γλιτώσουμε 100€

Recommended Posts

Εχθές το βράδυ καθώς γυρνούσα από την νυχτερινή μου έξοδο έχοντας πιει 3-4 ποτηράκια τσίπουρο με σταματάνε για αλκοτέστ. Το μηχάνημα έγραψε 0,12 mg/l και με έγραψαν 200€ τα οποία γίνονται 100€ σε 10 μέρες. Καθώς είμαι και φοιτητής τα 100€ μου είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό να πληρώσω. Επειδή διάβασα και είδα ρε παιδιά ότι το όριο στης μηχανές είναι 0,20 και εγώ είμαι πολύ κάτω από το όριο γιατί με γράψανε???Βοηθήστε παρακαλώ μήπως και γλιτώσω αυτά τα τόσο σημαντικά 100€.Ξέρω ότι οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί, αλλά μία Παρασκευή και Σάββατο που βγαίνω καθώς έχει πέσει πολύ διάβασμα δεν γίνετε να μην πιεις έστω και λίγο,ούτε καν ζαλισμένος δεν ήμουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το πρόστιμο των 200 € ισχύει νομίζω απο 0,25-0,40 άρα κακώς σε γράψανε..

Αυτό είναι για τα αυτοκίνητα για τις μηχανές είναι από 0.20 και πάνω αλλά εγώ είχα 0.12 πώς γίνετε ρε παιδιά???Μήπως με πέρασαν για νέο οδηγό και τα όρια είναι λιγότερα?Αλλά και πάλι το δίπλωμα το έχω πάνω από 2 χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με μια προχειρη αναζητηση αναγραφετε οτι το εποτρεπομενο οριο ειναι 0,5 στο λιτρο αιματος...

οταν με σταματησαν και ειδαν οτι ειμαι νεος οδηγος μου ειπαν 0,2 στο λιτρο αιματος.

τ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα για να μην παιδευόμαστε με τα όρια καλό είναι να μην πίνουμε καθόλου και τελειώνει η υπόθεση..

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον. 3-4 ποτήρια τσίπουρο δεν είναι λίγα

2ον. το όριο στις μοτοσυκλετες είναι πολυ χαμηλότερο από τα αυτοκίνητα.

0,10mg/l είναι για τις μοτο, κι εμένα με εγραψαν με 0.13 επίσης 200 ευρώ περυσι και τα πλήρωσα (τα 100) κανονικά...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

πλήρωσέ τα και στην επόμενη εξοδο με μοτοσυκλετα πιες αναψυκτικό...

• Like 10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω οτι το μονο που μπορουσες να κανεις

ειναι εκεινη την στιγμη που σε σταματησανε

να εκανες ενσταση για να πας σε δημοσιο νοσοκομειο για επανελεγχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει ψωμι εδω.. :popcorn: :popcorn:

όρε μάνα μου τι έχει να γίνει, modeoner έχεις κι άλλα ?

ποπ κορν εννοώ

:popcorn: :popcorn:

oppan popcorn style :dance:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον. 3-4 ποτήρια τσίπουρο δεν είναι λίγα

2ον. το όριο στις μοτοσυκλετες είναι πολυ χαμηλότερο από τα αυτοκίνητα.

0,10mg/l είναι για τις μοτο, κι εμένα με εγραψαν με 0.13 επίσης 200 ευρώ περυσι και τα πλήρωσα (τα 100) κανονικά...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

πλήρωσέ τα και στην επόμενη εξοδο με μοτοσυκλετα πιες αναψυκτικό...

Το αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

Λιγο χωρο ρε παιδια ,να κατσουμε και εμεις........ :pray:

.1328724228_raccoon_eating_popcorn.gif

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-
  • Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω οτι το μονο που μπορουσες να κανεις

ειναι εκεινη την στιγμη που σε σταματησανε

να εκανες ενσταση για να πας σε δημοσιο νοσοκομειο για επανελεγχο

Το ξέρω αυτό μου το είπε και ο αστυνομικός ο οποίος παρεμπίπτοντος ήταν πολύ ευγενικός και σωστός και μπράβο του αλλά δεν ήθελα να μπω σε τέτοια διαδικασία αφού ήξερα το σφάλμα μου.

@themata Ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικός!Δηλαδή καταλήγουμε στο ότι το όριο είναι 0,10 για μοτοσυκλέτες οπότε δικαίως και με γράψανε..

Εντάξει μου βγήκε 100€ η χθεσινή έξοδος και δεν κάναμε και κεφάλι..Στην ζωή είναι αυτά. Καλύτερα να κερνούσα 2-3 μπουκάλια στο σπίτι τους φίλους μου και κανένα κοριτσάκι αλλά τέλοσπαντων.

Τροποποιήθηκε από τον l4m0
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξέρω αυτό μου το είπε και ο αστυνομικός ο οποίος παρεμπίπτοντος ήταν πολύ ευγενικός και σωστός και μπράβο του αλλά δεν ήθελα να μπω σε τέτοια διαδικασία αφού ήξερα το σφάλμα μου.

@themata Ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικός!Δηλαδή καταλήγουμε στο ότι το όριο είναι 0,10 για μοτοσυκλέτες οπότε δικαίως και με γράψανε..

Εντάξει μου βγήκε 100€ η χθεσινή έξοδος και δεν κάναμε και κεφάλι..Στην ζωή είναι αυτά. Καλύτερα να κερνούσα 2-3 μπουκάλια στο σπίτι τους φίλους μου και κανένα κοριτσάκι αλλά τέλοσπαντων.

Μπορεί να τη γλύτωνες, μέχρι να σε πάνε και μέχρι να κάνεις τις εξετάσεις θα 'χες πέσει σίγουρα 2 πόντους :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε υπ' όψιν σου ότι αν σε ξαναπιάσουν για αλκοτέστ δεύτερη φορά μέσα σ' ένα χρόνο σου παίρνουν το δίπλωμα εντελώς και μετά πρέπει να περάσουν 6 μήνες για να βγάλεις άλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε υπ' όψιν σου ότι αν σε ξαναπιάσουν για αλκοτέστ δεύτερη φορά μέσα σ' ένα χρόνο σου παίρνουν το δίπλωμα εντελώς και μετά πρέπει να περάσουν 6 μήνες για να βγάλεις άλλο!

Σοβαρά ισχύει κάτι τέτοιο?Δεν μου το είπανε αυτό παρόλο που πιάσαμε κανονικά την συζήτηση.. Είναι σίγουρο αυτό??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ευχαριστεις την τυχη σου που σου βγηκε μονο 100€ η χθεσινη σου εξοδος..ελπιζω να καταλαβεις τι εννοω..

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ευχαριστεις την τυχη σου που σου βγηκε μονο 100€ η χθεσινη σου εξοδος..ελπιζω να καταλαβεις τι εννοω..

Κατάλαβα τι εννοείς και έχεις δίκαιο. .Αλλά όταν βγαίνεις έξω θα πιεις και 2-3 ποτηράκια. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος που δεν έχει οδηγήσει έχοντας πιει έστω και λίγο χωρίς να νιώθει την παραμικρή ζαλάδα. Αλλά τα αλκοτέστ σε πιάνουν και ειδικά εάν το όριο στις μηχανές είναι 0,1 το οποίο είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το αυτοκίνητο.Άλλη φορά πόδια ή αν πάρω το παπί μέχρι μια μπύρα. Το πάθημα μάθημα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρεμπιπτόντως, το πρόστιμο για κινητό σε οδηγό αυτοκινήτου είναι 100 ευρώ, ενώ σε οδηγό δικύκλου 150 ευρώ. Είπατε τίποτις; :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρά ισχύει κάτι τέτοιο?Δεν μου το είπανε αυτό παρόλο που πιάσαμε κανονικά την συζήτηση.. Είναι σίγουρο αυτό??

Παθώς και μαθώς κύριε. Πέρισυ μου το πήραν (Γ' κατηγορίας,επαγγελματικό)

Η διαδικασία,παρ' όλα αυτά δεν είναι τόσο επίπονη σαν την πρώτη φορά είναι το λεγόμενο ΣΕΣΟ (Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών).Ξαναδίνεις σήματα και είναι στο χέρι του δασκάλου να σου βγάλει ένα κοστολόγιο για να πάρεις πίσω το δίπλωμά σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα την εβγαλες με τα 100.. Εγω ειχα φαει την 700αρα πιτσιρικας.. Δεν θες να ξερεις ποσο % ειχα.. :lipssealed: Χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...