ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Όντως. Απίστευτο! Οι φωτό πάντως πρέπει να είναι χοντρικά 4 ετών. Τουλάχιστον για την περιοχή μου! [Noobάς mode on]Το γράφει κάφρεεεεε Οι φωτό είναι Ιούλιος 2011[/mode off] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Ποια από τις 2 είναι καλύτερη λέτε; 1)http://www.ebay.co.uk/itm/32GB-Samsung-EVO-microSD-SDHC-Ultra-fast-UHS-1-class-10-up-to-48MB-s-MB-MP32D-/201083258177?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item2ed17f0541 2)http://www.ebay.co.uk/itm/32GB-Samsung-Plus-microSD-SDHC-UHS-1-memory-card-upto-48MB-s-class-10-speed-/171244981278?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item27deff0c1e Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Παραπλήσιες (αν όχι ολόιδιες). Εγώ θα επέλεγα την μαύρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 γιατί Κυρ Γιάννη μου;Λόγω χρώματος;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Λόγω δοκιμής (η EVO δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Η plus τουλάχιστον έχει άριστα αποτελέσματα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Grazie amore mio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 ξέρει κανείς κανένα έμπιστο και δοκιμασμένο κατάστημα επισκευής smartphone στην Αθηνα? εχω ενα galaxy duos και εχει σπασει μονο το εξωτερικό τζαμι αφης (το ανταλλακτικό ειναι στα 50€ ) και η συσκευή καινουργια εχει 105. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Παιδια μου δινουν ενα αμαξακι 1600 cc[η ξαδερφη μου]το peaguet 206 cabrio στα 1400 ευρω Θεωρω οτι ειναι πολυ καλη τιμη .Απλα εχοθυν μαυρισει αρκετα οι ζαντες και εχει ενα βαθουλωμα στο δεξι φτερο[ποσο να παει να φτιαχτει αυτο?]120000 χιλλομετρα εχει.ΤΙ λετε αξιζει να το χτυπησω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Την ηλεκτρική οροφή να ελέγξεις αν ανεβοκατεβαίνει σωστά. Εκεί είναι οι ακριβές βλάβες. Το φτερό με κανένα 100άρικο γίνεται. Και οι 4 ζάντες με 150 € γίνονται καινούριες με ηλεκτροστατική βαφή. Αρκεί να μην είναι στραβές. Η τιμή είναι καλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Στο youtube παλιοτερα ειχα ενα προγραμματακι που οποιο τραγουδι/βιντεο κλιπ εβλεπα, μπορουσα αν ηθελα με ενα κλικ (πανω αριστερα στο βιντεο) να το κατεβασω στον υπολογιστη σαν τραγουδι.. Και σε καλη ποιοτητα,οχι 240 κλπ.. το θυμαστε? μπορει καποιος να μου πει πιο να βαλω? εχω δοκιμασει 2-3 απο αυτα που αντιγραφεις το λινκ και το επικολλας σε μια σελιδα και το κατεβασζει αλλα ειναι μλκιες.. χαλια ποιοτητα κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Στο youtube παλιοτερα ειχα ενα προγραμματακι που οποιο τραγουδι/βιντεο κλιπ εβλεπα, μπορουσα αν ηθελα με ενα κλικ (πανω αριστερα στο βιντεο) να το κατεβασω στον υπολογιστη σαν τραγουδι.. Και σε καλη ποιοτητα,οχι 240 κλπ.. το θυμαστε? μπορει καποιος να μου πει πιο να βαλω? εχω δοκιμασει 2-3 απο αυτα που αντιγραφεις το λινκ και το επικολλας σε μια σελιδα και το κατεβασζει αλλα ειναι μλκιες.. χαλια ποιοτητα κλπ Αυτο το εχεις δοκιμασει? Επιλεγεις την ποιοτητα που θες να κατεβει http://www.clipconverter.cc/επισης υπαρχουν πολλα σαν ad-ons στον firefox, αλλα δεν εχω δοκιμασει κανενα να σου πω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Αυτο το εχεις δοκιμασει? Επιλεγεις την ποιοτητα που θες να κατεβει οχι αλλα το avg δεν με αφηνει να προχωρησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 οχι αλλα το avg δεν με αφηνει να προχωρησω ασφαλες ειναι παντως, δεν εχει κανενα θεμα, εγω απο εκει κανω μετατροπες οταν χρειαζεται. Κοιτα μηπως το κανεις καμια εξαιρεση στο avg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Ok boy μου, θα το ξανακοιταξω παντως φανηκε πολυ ωραιο ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 παιδιά για εξουσιοδότηση θα πρέπει να ειναι παρών και οι δυο ή μόνο αυτός που εξουσιοδοτεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Αυτος που εξουσιοδοτει αρκει. Εννοειτε οτι κραταει ολα τα νομιμα εγγραφα του εξουσιοδοτημενου στα χερια του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Σε Χbox 360 με RGH (τσιπαρισμένο) παίζουν εγκατεστημένα παιχνίδια από τον σκληρό δίσκο του xbox (όχι εξωτερικό usb) χωρίς δισκάκι ; Προσοχή δεν αναφέρομαι σε iso αλλά για εγκατεστημένο παιχνίδι από δισκάκι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Σε Χbox 360 με RGH (τσιπαρισμένο) παίζουν εγκατεστημένα παιχνίδια από τον σκληρό δίσκο του xbox (όχι εξωτερικό usb) χωρίς δισκάκι ; Προσοχή δεν αναφέρομαι σε iso αλλά για εγκατεστημένο παιχνίδι από δισκάκι . Υποτίθεται πως ναι. Σε μερικά παιχνίδια που έχω δοκιμάσει όμως δεν τα έπαιζε. τη δίσκο έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Slim είναι η κονσόλα με 250gb hdd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Τα κατεβάζεις και τα περνας στον σκληρό. δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψουν όλα τα παιχνίδια αν τα Ριπαρεις από το cd. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Παιδια μπορει κανενας να μου πει καποιο μαγαζι που να κανω σε καποια πραγματα ηλεκτροστατικη βαφη (στις δαγκανες) και σε καποια μονο αμμοβολη (ωστε να φυγουν σκουριες,χρωματα και επιστρωσεις); Ξερω μονο τον Πεττα αλλα απο τιμες καιει λιγακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Ίσως η πιο άκυρη ερώτηση που έχει γίνει σε φόρουμ αλλά μήπως ξέρει κανένας πως μπορούμε να απομακρύνουμε τις σαύρες απο την σοφίτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Ίσως η πιο άκυρη ερώτηση που έχει γίνει σε φόρουμ αλλά μήπως ξέρει κανένας πως μπορούμε να απομακρύνουμε τις σαύρες απο την σοφίτα; Ξερω οτι ο ασβεστης τις απωθει οποτε θα πρεπει να ασπρισεις λιγο Ισως και η κιμωλια (ξερω οτι διωχνει τα μυρμηγκια) μπορει να κανει δουλεια Ψαξε βρες στην σοφιτα σου καπου εχεις ρωγμη και τρυπωσαν απο εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) κατω απο την πορτα εχει 1εκ κενο οποτε μολις ξεμπερδεψω θα βαλω ενα τετοιο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2014 από τον strokt up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 Είχα δεί παλιότερα μια βάση για δισκόπλακα η οποία βιδόνωνταν στην θέση της εξαπλέτας στον τροχό του ποδηλάτου, με σκοπό να μπαίνει (ανάποδα) μπροστά με δισκόπλακα όμως πάνω του. Ξέρει κανένας που μπορώ να το βρώ στο ίντερνετ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες