Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2017 (τροποποιήθηκε) Έστειλα το παπί, και ψάχνω σκούτερ για να μπορεί και η γυναίκα. Βλέπω ότι μόνο το συμ συμφονυ έχει και μανιβέλα. Μεταξύ αυτού και του κυμκο αγκυλιτι, πιο προτείνετε; Εγώ θα πήγαινα στο Sym!Έμαθα πάντως ότι κάποιος εδώ δίνει ένα PCX Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2017 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 λοιπον το τελευταιο διαστημα , δεν θυμαμαι αν ηταν ακριβως απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση, παρατηρω οτι κανει διακοπη η συνδεση του wi fi και αρχιζει μονο του παλι.διεγραψα καποιες εφαρμογες που ειχα περασει προσφατα μηπως και φταιει αυτο και το παρακολουθω τωρα. εχω το s6 και φοραει 6.0.1.εχεις κανεις καμια ιδεα σε απλα ελληνικα ομως παρακαλω καθοτι ειναι ειμαι ερασιτεχνης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 (τροποποιήθηκε) λοιπον το τελευταιο διαστημα , δεν θυμαμαι αν ηταν ακριβως απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση, παρατηρω οτι κανει διακοπη η συνδεση του wi fi και αρχιζει μονο του παλι.διεγραψα καποιες εφαρμογες που ειχα περασει προσφατα μηπως και φταιει αυτο και το παρακολουθω τωρα. εχω το s6 και φοραει 6.0.1.εχεις κανεις καμια ιδεα σε απλα ελληνικα ομως παρακαλω καθοτι ειναι ειμαι ερασιτεχνηςΌταν είχες κάνει την αναβάθμιση είχες κάνει καθάρισμα cache και factory settings; Αν όχι:1. Κράτα backup στο PC ότι θέλεις να κρατήσεις, θα σβηστούν όλα, σαν να το πήρες καινούριο.2. Ακολούθα αυτόν τον οδηγό (πρόσεξε για να μπεις στο μενού αυτό πρέπει να πατάς τα κουμπιά όπως τα δείχνει στο βίντεο):https://www.youtube.com/watch?v=NUsV75KFLzA3. Δοκιμάζεις και μας λες αποτελέσματα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2017 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 husqvarna 235 rενω δουλευε κανονικα,ξαφνικα,μετα απο ενα γεμισμα βενζινολαδου(σωστη αναλογια 2%),μολις δινω τερμα γκαζι σβηνει,κανει σα να μπουκωνει.τι μπορει να ειναι?μπορω να κανω κατι?γιατι μολις το πηρα απο μαστορα.φιλτρο τσεκαρα ειναι οκ,το ιδιο και το μπουζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ετοιμάζομαι να πάρω 4τροχο και μάλλον κλείνω στο Honda Jazz. Ο πωλητής λέει ότι είναι Made In Japan αλλά ψάχνοντας λίγο βλέπω ότι υπάρχουν πολλά εργοστάσια που το φτιάχνουν. Πως μπορώ να βρω αν λέει παραμύθια ή όχι; Ψάχνω στο Internyet αλλά δεν βρίσκω κάτι..ΥΓ Στη Βικιπαίδια το έχει έτσι:AssemblyYorii, JapanSumaré, BrazilAyutthaya, ThailandPingtung, TaiwanKarawang, Indonesia (from 2014)Malacca, MalaysiaGuangzhou, China (Guangqi Honda)Celaya, Guanajuato, Mexico (from Feb 2014)Rajasthan, India (from Jan 2015)Εγώ το καταλαβαίνω ότι τώρα το φτιάχνουν Ινδία Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2017 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 Ετοιμάζομαι να πάρω 4τροχο και μάλλον κλείνω στο Honda Jazz. Ο πωλητής λέει ότι είναι Made In Japan αλλά ψάχνοντας λίγο βλέπω ότι υπάρχουν πολλά εργοστάσια που το φτιάχνουν. Πως μπορώ να βρω αν λέει παραμύθια ή όχι; Ψάχνω στο Internyet αλλά δεν βρίσκω κάτι..ΥΓ Στη Βικιπαίδια το έχει έτσι:AssemblyYorii, JapanSumaré, BrazilAyutthaya, ThailandPingtung, TaiwanKarawang, Indonesia (from 2014)Malacca, MalaysiaGuangzhou, China (Guangqi Honda)Celaya, Guanajuato, Mexico (from Feb 2014)Rajasthan, India (from Jan 2015)Εγώ το καταλαβαίνω ότι τώρα το φτιάχνουν Ινδίαhttp://www.autohausaz.com/honda-auto-parts/honda-vehicle-identification-numbers.html Βρες τον VIN, στην αρχη πρεπει να εχει ενα "J" που σημαινει Japan και προσδιοριζει την χωρα κατασκευης. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 http://www.autohausaz.com/honda-auto-parts/honda-vehicle-identification-numbers.html Βρες τον VIN, στην αρχη πρεπει να εχει ενα "J" που σημαινει Japan και προσδιοριζει την χωρα κατασκευης.Ωραίος ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 βασικα απο τον αριθμο πλαισιου. τουλαχιστον στη vw το 13 γραμμα προσδιοριζει χωρα κατασκευης αν θυμαμαι καλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 βασικα απο τον αριθμο πλαισιου. τουλαχιστον στη vw το 13 γραμμα προσδιοριζει χωρα κατασκευης αν θυμαμαι καλαΜπήκα στο site που έβαλε ο PaNick και τα βρήκα όλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2017 Μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρω το παρακάτω κινητό κοντα σε αυτήν την τιμή στην Ελλάδα?http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3G-3GB-32GB-Smartphone---Black-377527.html?source=ShareAsale Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2017 Έχω πάρει ένα OBD scan tool για το αυτοκίνητο (Honda Jazz) Ενώ μου δίχνει θερμοκρασία νερού μέσω της εφαρμογής (Torque Pro) δεν μου δείχνει θερμοκρασία λαδιού. Υπάρχει περίπτωση η Honda να έχει κάποιον περίεργο κωδικό που δεν τον βρίσκω πουθενά όμως. Έχει τύχει ποτέ να ασχοληθεί κανείς με κάτι τέτοιο; Δηλαδή είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Εχω εναν κινητηρα απο τα χρονια του παππου μου που δουλευε στην οικοδομη ο οποιος δουλευε πανω σε ανεβατορι. Ο συγκεκριμενος εχει πολλα χρονια να παρει μπροστα και μαλιστα για την εκκινηση του χρησιμοποιουσε βενζινη και μολις επαιρνε μπροστα γυριζαν το ρουμπινετο στο diesel. Μολις τελειωσω με τις μαλακιες και τα διαβασματα θα τον ανοιξω και θα δω αν γινεται. Ανρατιωμουν που μπορω να τον χρησιμοποιησω και θυμηθηκα οτι εχω μια μικρη γεννητρια της yamaha η οποια δεν δουλευει ο κινητηρας της και ισως μπορω να αξιοποιησω το πηνιο της με τον "πινακα ελεγχου" αν και νομιζω πως δεν θα αξιοποιησω την δυναμη του κινητηρα καθως ειναι 10 αλογων και λογω της χρησης πετρελαιου ειναι πιο ροπατος απο εναν αντιστοιχο των 10 (απο τα λεγομενα του παππου μου). Ριξτε καμια ιδεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Την 24 Απριλίου 2017 at 8:04 ΠΜ, το μέλος Sledgehammer έγραψε: Έχω πάρει ένα OBD scan tool για το αυτοκίνητο (Honda Jazz) Ενώ μου δίχνει θερμοκρασία νερού μέσω της εφαρμογής (Torque Pro) δεν μου δείχνει θερμοκρασία λαδιού. Υπάρχει περίπτωση η Honda να έχει κάποιον περίεργο κωδικό που δεν τον βρίσκω πουθενά όμως. Έχει τύχει ποτέ να ασχοληθεί κανείς με κάτι τέτοιο; Δηλαδή είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ Πώς ειμαστε σιγουροι οτι το ξιαμα σου εχει αισθητηρα θερμοκρασιας λαδιου???? πριν 2 ώρες, το μέλος propapias έγραψε: Εχω εναν κινητηρα απο τα χρονια του παππου μου που δουλευε στην οικοδομη ο οποιος δουλευε πανω σε ανεβατορι. Ο συγκεκριμενος εχει πολλα χρονια να παρει μπροστα και μαλιστα για την εκκινηση του χρησιμοποιουσε βενζινη και μολις επαιρνε μπροστα γυριζαν το ρουμπινετο στο diesel. Μολις τελειωσω με τις μαλακιες και τα διαβασματα θα τον ανοιξω και θα δω αν γινεται. Ανρατιωμουν που μπορω να τον χρησιμοποιησω και θυμηθηκα οτι εχω μια μικρη γεννητρια της yamaha η οποια δεν δουλευει ο κινητηρας της και ισως μπορω να αξιοποιησω το πηνιο της με τον "πινακα ελεγχου" αν και νομιζω πως δεν θα αξιοποιησω την δυναμη του κινητηρα καθως ειναι 10 αλογων και λογω της χρησης πετρελαιου ειναι πιο ροπατος απο εναν αντιστοιχο των 10 (απο τα λεγομενα του παππου μου). Ριξτε καμια ιδεα Φτιαξε μια φρεζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Καλη ιδεα, εχουμε και μπαξε στο σπιτι μου θα χρησιμευσει σε κατι. Σκεφτωμουν κιολας να αναβαθμησω την μηχανη του γκαζον καθως αρχισε να "πεφτει" το μοτερ της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 πριν 27 λεπτά, το μέλος propapias έγραψε: Καλη ιδεα, εχουμε και μπαξε στο σπιτι μου θα χρησιμευσει σε κατι. Σκεφτωμουν κιολας να αναβαθμησω την μηχανη του γκαζον καθως αρχισε να "πεφτει" το μοτερ της 10hp μηχανη δεν ειναι καπως υπερβολη ωρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Νομιζω πως θα ειναι πολυ υπερβολικη και η βλακεια με το φρεζακι ειναι οτι θα δυσκολευτωνα βρω χωρο να το βαλω. Με τετοιου ειδους μηχανη οι χρησεις της ειναι λιγες καθως φτιαχτηκε να δουλευει σε σταθερες στροφες. Θα βρεθει η ακρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Η φρεζα θελει παντως σταθερες στροφες. μπετονιεριτσα εχεις? κανενα ποταμι εκει κοντα να φτιαξεις αντλια? βραχια να κανεις κανενα σπαστηρα? ελιες να φτιαξεις αεροσυμπιεστη για τα ελαιοραβδιστικα? αντλια για ψεκασμο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Ισως να μπορουσα να το βαλω σε αεροσυμπιεστη γιατι ειχαμε εναν και δεν μπορουσαμε να τον χρησιμοποιησουμε γιατι ηταν τριφασικο, 350lt νομιζω ηταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Καμια αξιοπιστη προταση για αναλογικο κατα προτιμηση μετρητη πιεσης ελαστικων; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος propapias έγραψε: Εχω εναν κινητηρα απο τα χρονια του παππου μου που δουλευε στην οικοδομη ο οποιος δουλευε πανω σε ανεβατορι. Ο συγκεκριμενος εχει πολλα χρονια να παρει μπροστα και μαλιστα για την εκκινηση του χρησιμοποιουσε βενζινη και μολις επαιρνε μπροστα γυριζαν το ρουμπινετο στο diesel. Μολις τελειωσω με τις μαλακιες και τα διαβασματα θα τον ανοιξω και θα δω αν γινεται. Ανρατιωμουν που μπορω να τον χρησιμοποιησω και θυμηθηκα οτι εχω μια μικρη γεννητρια της yamaha η οποια δεν δουλευει ο κινητηρας της και ισως μπορω να αξιοποιησω το πηνιο της με τον "πινακα ελεγχου" αν και νομιζω πως δεν θα αξιοποιησω την δυναμη του κινητηρα καθως ειναι 10 αλογων και λογω της χρησης πετρελαιου ειναι πιο ροπατος απο εναν αντιστοιχο των 10 (απο τα λεγομενα του παππου μου). Ριξτε καμια ιδεα Μη της βάλεις ντίζελ παντος γιατί θα την καταστρέψεις, αυτά τα μηχανάκια δουλευαν τοτε βενζίνη φωτιστικό πετρέλαιο, που ηταν φτηνο. Αυτή τη στιγμή το φωτιστικό πετρέλαιο είναι ποιο ακριβό από την βενζίνα όποτε μόνο με βενζίνη σε συμφέρει να το δουλέψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Ο παππους μου ειπε πως εβαζε κινησης, αν και θα τον ξαναρωτησω. Ειπε επισης πως ηταν πιο οικονομικη με το πετρελαιο, φυσικα αυτο που με τραβηξε ηταν το γεγονος οτι συνδυαζε και τα δυο καυσιμα και οχι να την βαλω πανω σε ενα μηχανημα. Το αστειο ειναι πως την ανακαλυψα λογω μιας diesel μπετονιερας που δουλευαν κατι κτιστες εξω απο το σπιτι μου και απο ενδιαφερον ρωτησα τον παππου μου και μου ειπε ολη την ιστορια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 16 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Καμια αξιοπιστη προταση για αναλογικο κατα προτιμηση μετρητη πιεσης ελαστικων; Νο 1 αυτος http://www.subito.it/hobby-collezionismo/manometro-michelin-vigil-anni-60-udine-35040055.htm τον είχα πάρει κάνα 35αρι σε μικρο στην αρχή της μεσογείων που βάζει και λάστιχα http://www.stigmap.gr/view85573-dirtyteam-axesouar-kai-elastika-motosykletas-athina-ampelokipoi.html Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2017 από τον ibar132 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος propapias έγραψε: Νομιζω πως θα ειναι πολυ υπερβολικη και η βλακεια με το φρεζακι ειναι οτι θα δυσκολευτωνα βρω χωρο να το βαλω. Με τετοιου ειδους μηχανη οι χρησεις της ειναι λιγες καθως φτιαχτηκε να δουλευει σε σταθερες στροφες. Θα βρεθει η ακρη Το ότι έχει γκοβερνο για να κρατεί σταθερή περιστροφή στις μεσαίες τις στροφές είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να χειρίζεσαι το γκάζι της αυτοβούλως, να αυξομειώνεις συνεχώς τις στροφές κατά βούληση από το τέρμα έως το ρελαντί πριν 17 λεπτά, το μέλος propapias έγραψε: Ο παππους μου ειπε πως εβαζε κινησης, αν και θα τον ξαναρωτησω. Ειπε επισης πως ηταν πιο οικονομικη με το πετρελαιο, φυσικα αυτο που με τραβηξε ηταν το γεγονος οτι συνδυαζε και τα δυο καυσιμα και οχι να την βαλω πανω σε ενα μηχανημα. Το αστειο ειναι πως την ανακαλυψα λογω μιας diesel μπετονιερας που δουλευαν κατι κτιστες εξω απο το σπιτι μου και απο ενδιαφερον ρωτησα τον παππου μου και μου ειπε ολη την ιστορια... Ο κινητηρας της ντιζελ μπετονιερουλας ειναι αλλο πραμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έβαζε ντιζελ ο παπους σου ούτε 1 στο 1.000.000. Αν σου πει ότι έβαζε ντίζελ μάλλον έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν θυμάται καλά. Μέχρι σήμερα, ετούτη εδω την ώρα που γράφοντα αυτές οι γραμμές δεν έχει κατασκευαστεί κινητήρας εσωτερικής καύσεως που να χρησιμοποίει μπουζί και να μπορεί να κάψει ντίζελ. Αν του το βάλεις θα το κάψει βεβαία αλλά θα κουδουναει σαν χύτρα με μειωμένη ισχύ και μόλις το σβήσεις δεν θα ξαναπάρει μπροστά μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 Εχεις δικιο, οπως και να εχει εχω ενα προτζεκτ για το καλοκαιρι και αν ολα κατσουν καλα και δουλεψει θα βρω και καποια χρηση για αυτον. Οταν τον ανοιξω ενδεχεται να υπαρξει και φωτογραφικο υλικο. Παρεμπιπτοντως εχει δυο ρεζερβουαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2017 πριν 23 ώρες, το μέλος ibar132 έγραψε: Νο 1 αυτος http://www.subito.it/hobby-collezionismo/manometro-michelin-vigil-anni-60-udine-35040055.htm τον είχα πάρει κάνα 35αρι σε μικρο στην αρχή της μεσογείων που βάζει και λάστιχα http://www.stigmap.gr/view85573-dirtyteam-axesouar-kai-elastika-motosykletas-athina-ampelokipoi.html Μ εφτιαξες Λια!!! Το τσιμπησα σημερα. Χιλια ευχαριστω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες