Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 εχουμε στο νησι ένα liebherr/τα πιο πεταμένα πάρα πολλά λεφτά που δώσαμε.Η κατάψυξη παγώνει τέρμα ενώ η συντήρηση είναι ελλεινη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω,τότε ψάξε για made in Germany και όχι Ag,Ioannis Rentis.Θέλεις συσκευές για νοικοκυριό και για μια ζωή,όχι να τις αλλάζεις κάθε 5 χρόνια.Πλυντήριο Bosh γερμανικό από το 92,πλυντήριο πιάτων,ίδια μάρκα,από το 98.Ακόμα νομίζεις ότι είναι καινούργια!Ψυγείο Πιτσος στα 4 χρόνια έσπασαν τα χερούλια και μετά από λίγο ρέψανε τα λάστιχα.Ναι και στη Samsung. made in germany ποια εννοεις? γιατι φυσικα δεν μιλαμε για τις γνωστες μαρκες που φτιαχνονται στην γειτονικη χωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Για ψυγειοκαταψυκτη δες τα LG. Εχω τετοιο 10 χρονια και ειναι πολυ καλο, αθορυβο και δεν κανει τους ανατριχιαστικους θορυβους που κανουν αλλα no frost. Πλυντηριο πιατων επισης LG, 8 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Επισης βγαζει πολυ καλα πλυντηρια ρουχων, μολις πεθανει το 18 ετων Brandt που εχω θα το αλλαξω με LG. Πολυ ευχαριστημενοι ειναι φιλοι που τα εχουν. Δεν δουλευω, ουτε εχω καμμια σχεση με την LG, για να μην θεωρηθει διαφημιση. Απλα ευχαριστημενος χρηστης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 αν εννοεις miele neuff θα το ηθελα πολυ αλλα θα τσουξει πολυ γιατι μιλαμε για κατι παραπανω απο διπλα λεφτα για καθε συσκευη.βεβαια οτι πληρωνεις περνεις. Για ψυγειοκαταψυκτη δες τα LG. Εχω τετοιο 10 χρονια και ειναι πολυ καλο, αθορυβο και δεν κανει τους ανατριχιαστικους θορυβους που κανουν αλλα no frost. Πλυντηριο πιατων επισης LG, 8 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Επισης βγαζει πολυ καλα πλυντηρια ρουχων, μολις πεθανει το 18 ετων Brandt που εχω θα το αλλαξω με LG. Πολυ ευχαριστημενοι ειναι φιλοι που τα εχουν. Δεν δουλευω, ουτε εχω καμμια σχεση με την LG, για να μην θεωρηθει διαφημιση. Απλα ευχαριστημενος χρηστης. εγω μια τηλεοραση μονο εχω lg και οφειλω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. στα ηλεκτρικα τα αλλα δεν εχω ιδεα.αν ηταν η παλια εποχη που ξεραμε τι φτιαχνεται που ναι. τωρα πλεον βλεπεις γερμανικες μαρκες να ερχονται απο ολο τον κοσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 ακομα πες οτι αποφασισαμε κλπ.μιας και θα αγοραστουν ολα απο ενα μαγαζι, εχετε να προτεινετε καποιο σχετικα με εξυπηρετηση κλπ.μεχρι στιγμης απο καθαρα αποψη τιμων δυο εχω σταμπαρει. κωτσοβολο και media markt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2016 Bρες τα μοντελα που θες και ψαξε μεσω skroutz για καλυτερες τιμες. Αν πας για μαζικη αγορα απο ενα καταστημα ισως ενα μικροτερο μαγαζι να ειναι πιο ευελικτο σε χαμηλοτερη τιμη.Οι εποχες ειναι δυσκολες για τους μικρους και τα 1500-2000€ θα εκτιμηθουν περισσοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 Το λοιπον Σε πεζο 206 παρατηρειται το εξης.Με 1η οταν αφηνω γκαζι και πεφτουν οι στροφες ακουγεται ενα μικρο τσιριγμα (πρεπει να εχεις κλειστο ραδιο να το ακουσεις).Μολις βγαλω σε νεκρα δεν ακουγεται τιποτα.Ο ηχος ακουγεται απο μπροστα και δεδομενου οτι η γυναικα δεν παιρνει το ποδι απο τον συμπλεκτη να ετοιμαζομαι για δισκο πλατο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 Μπορει να μην εχει καμια σχεση.Γτ δισκοπλατο?πατιναρει?απο 100 μεριες μπορει να ακουγεται ο "ηχος" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 Το λεω γιατι κανει ενα μικρο ηχο ενω εχει ταχυτητα μεσα και παταω συμπλεκτη και μολις βαλω νεκρα δεν ακουγεται τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 @spiros!!! δεν ξερω τι μπορει να ειναι ο θορυβος, αλλα αν θελει αλλαγη το δισκοπλατο θα το καταλαβεις γιατι θα πατιναρει στις αλλαγες και η συμπλεξη θα γινεται στο τερμα πατημα του συμπλεκτη (οχι πατωντας τον λιγο ισα ισα οπως οταν ειναι καινουριος ο δισκος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Ρε παιδιά όταν φτάνετε σε διόδια και έχει κίνηση τους κόβετε η περιμένετε στην ουρά; Εγώ έκοψα κανα 10 κουτιά και πριν μπω στη σειρά ρώτησα και με άφησε μια κοπελίτσα, μερικοί χλιμίντριζαν όμως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Η τιβι (σμαρτ lg) εχει μια τεχνολογια simplink τη λεει και μπορεις απο το χειριστηριο της να ελεγχεις αλλες συσκευες που συνδεονται σε αυτη μεσω hdmi.Μεχρι προσφατα η καμερα (sony) με το που τη συνεδεα μεσω του micro hdmi γυριζε στη θυρα αυτοματα και μπορουσα να τη διαχειριζομαι πληρως απο το χειριστηριο της τιβι. προσφατα ομως διαπιστωσα πως σταματησε να λειτουργει. Ο λογος αγνωστος. Γενικα τα update της τιβι τα εκανα οταν ζητουσε. Υπαρχει περιπτωση να μπαναραν οι κουφαλες της lg αλλες εταιρειες? το καλωδιο micro hdmi της καμερας δεν ειναι το μαμα (δυστυχως καπου το εχασα) αλλα το βλεπω ντιπ κουλο να παιζει η καμερα στην τινι αλλα να μην ειναι καταλληλο το καλωδιο για το simplink.η καμερα εχει wifi οποτε η εναλλακτικη ειναι χειρισμος μεσω σμαρτ φον, αλλα ειναι σπαστικο κατι που δουλευε μπομπα κι ηταν βολικο να σταματησε να δουλευει χωρις προφανη λογο.@ksino1100Για φωτισε λιγο Γιαννακο κι οποιος φιλος ξερει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Γιώργαρε, τσεκ στο μενού της τηλεόρασης μήπως δεν είναι ενεργό το simplink.Ομοίως και στην κάμερα (αν έχει επιλογή).Όντως κουλό!!! (να φανταστώ πως και πάλι συνδέεις την κάμερα με την τηλεόραση μέσω mini HDMI....σωστά? Γιατί το simplink δουλεύει μόνο με ψηφιακή σύνδεση......Αααααα.......Και τσεκ στις HDMI εισόδους της τηλεόρασης. Είναι μία ή δύο από τις HDMI in της TV, δηλωμένη για simplink. Μήπως πχ τις προηγούμενες φορές έπαιζες με την HDMI2 και τώρα σύνδεσες στην HDMI3 της TV?) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Καταρχην Γιαννακο σε ευχαριστω για την απαντηση.1. Ενεργο ειναι, το εκλεισα, το ξανανοιξα, εβγαλα την τιβι απο το ups για λιγο αλλα @@2. Στην καμερα την εψαξα 10 φορες αλλα δε βρηκα να εχει πουθενα επιλογη.3. Ναι με micro hdmi. Απλως εχασα αυτο που εδινε με την καμερα και αγορασα αλλο. 4. Η τιβι εχει 4 hdmi και τη καμερα τη δοκιμασα σε ολες. Εκανα ρισετ σε μαμα ρυθμισεις τοσο στην τιβι οσο και στην καμερα αλλα τιποτα. Το κακο ειναι οτι διαπιστωσα πριν λιγο οτι σταματησε και το ps να δουλευει. Δεν ειναι κακο για το ps (εχω το κοντρολ τη σονυ οποτε να μας) αλλα για το οτι ενισχυει πως μαλλον οι κοπανοι της lg το αφησαν να λειτουργει μονο σε/με συσκευες lg. Υγ:Κοιτα που μονο στο ios κομπιαζα για τα update που κυκλοφορουσαν και τωρα τον ηπια κι απο αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Σιγά τη δουλειά ρε Γιώργο. Μη το ξαναπείς..... Οπότε μλκία της LG.....Εγώ γενικά δε κάνω updates στις τηλεοράσεις. Γιατί έχουν παίξει κάτι περίεργα κλειδώματα στο παρελθόν (κυρίως σε αναπαραγωγή αρχείων στον media player για να μειώσουν τα κατεβασμένα αρχεία....). Αλλά εδώ μιλάμε για χαζομάρα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Μπα μπα μπα, με πηραν απο τον οτε οτι αναβαθμιζουν δωρεαν τη γραμμη μου αποτα 24 (το μοντεμ συγχρονιζει στα 4) σε vdsl στα 50. Τον ειπα λοιπον για τα 4 και οτι @@ αναβαθμιση θα γινει και μου ειπε οτι η vdsl ειναι με οπτικη & ονομαςτικη κι οχι δισυρματινο κι οτι αν δεν ειμαι 50, θα ειμαι το μινιμιμουμ 48. Δηλαδη του λεω θα φερετε οπτικη στο σπιτι???? κι εκει καπου τον βραχυκυκλωσα.τι παιζει εν τελει?@ksino1100 (Πού εισαι κολλητε;;;; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Η τιβι (σμαρτ lg) εχει μια τεχνολογια simplink τη λεει και μπορεις απο το χειριστηριο της να ελεγχεις αλλες συσκευες που συνδεονται σε αυτη μεσω hdmi. ...προσφατα ομως διαπιστωσα πως σταματησε να λειτουργει. Ο λογος αγνωστος.Το ίδιο έπαθα σήμερα με το raspberry. Δεν το "πιάνει" άμεσα, αλλά μόνο αν το επιλέξω (ως hdd recorder) πατώντας το πλήκτρο simplink στο τηλεκοντρόλ. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα παύει να λειτουργεί και πρέπει να το ξαναεπιλέξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Μπα μπα μπα, με πηραν απο τον οτε οτι αναβαθμιζουν δωρεαν τη γραμμη μου αποτα 24 (το μοντεμ συγχρονιζει στα 4) σε vdsl στα 50. Τον ειπα λοιπον για τα 4 και οτι @@ αναβαθμιση θα γινει και μου ειπε οτι η vdsl ειναι με οπτικη & ονομαςτικη κι οχι δισυρματινο κι οτι αν δεν ειμαι 50, θα ειμαι το μινιμιμουμ 48. Δηλαδη του λεω θα φερετε οπτικη στο σπιτι???? κι εκει καπου τον βραχυκυκλωσα.τι παιζει εν τελει?ρισκάρωντας λάθος (aka δεν είμαι 100% σίγουρος)οι vdsl "καμπίνες" (αυτά στον δρόμο ξεχνάω το όνομά τους) που συνήθως είναι δίπλα από τις παλιές adsl/pots καμπίνες του οτέ συνδέεονται με το ΑΚ(αστικό κέντρο) με οπτική ίνα . Από την καμπίνα μέχρι το εκάστοτε σπίτι/διαμέρισμα τυπικά αρχαίος χαλκόςοπότε αν εννοούν vdsl απο καμπίνα (που νομίζω έτσι δίνει ο ΟΤΕ)λογικά θα ανέβεις (εκτός και εαν έχεις βραχυκύκλωμα/ βλάβη απο την καμπίνα μέχρι το διαμέρισμα/σπίτιαν πάλι εννοούν vdsl απο το ΑΚ θα είναι καθαρός χαλκός όλη η διαδρομή και δεν θα δεις καμία άνοδο ελπίζω να βοήθησα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Καφαο τα λενε. Θα μαθουμε συντομα.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Καφαο τα λενε. Θα μαθουμε συντομα..............xaxaxaxaxaxa οπτική στο σπίτιιι?????????????? ο ΟΤΕ???? ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑ Θα ανεβάσεις ταχύτητα αλλά αυτό που σου είπε δεν παίζει.....ότι ισχυε για την adsl ισχύει και για την VDSL.....χαλκός της κακίας ώρας. ΚΑι ισχύει το έως 50....και 25 να πιάσεις σου λένε φίλος μέχρι 50 λεμε όχι 50....και πάιζει το κλασικο κατάσταση/αποσταση χαλκού από το dslam μέχρι το καφάο η ποιότητα χαλκού μέχρι και εντος της πολυκατοικίαςΗ μόνη που παίζει με οπτική (μέχρι το router σου παρακαλώ) είναι η INALAN που δίνει 100d/100u fix ούτε 86 ουτε 47 ούτε 97 αλλά 100 καμπάνα....με 27 το μήνα και τους έχει κατουρήσει όλους τους γαμάω παρόχους. Απλά δεν έχει μεγάλη κάλυψη ακόμα...αλλά ανοίγονται τα παιδιά (έκανα αιτηση μου είπαν σε κάνα 3μηνο θα τους έχω σπίτι εφόσον μαζέψουν αρκετο πελατολόγιο για να φέρουν οπτική εδώ) Βέβαια μέχρι να απλωθούν αυτοί θα παίζει WiMax παντού... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Koita Αντρεα και 15 να γινει το 4, παρτυ θα κανω. Απλα, ετσι οπως μου τα λες, ψιλοαπογοητευτηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Koita Αντρεα και 15 να γινει το 4, παρτυ θα κανω. Απλα, ετσι οπως μου τα λες, ψιλοαπογοητευτηκα.στην ξεφτύλα μια 25-30άρα θα την πιάσεις βρε μην τρελένεσαι. Κοίτα την INALAN πάντως.....δες αν παίζει στην περιοχή σου μπάλα είναι ωραία φάση. Καθαρά δικο τους δίκτυο όλο fiber χαλκός και οτε πουθενα.... και ερχεται συνεργείο να σου ανεβάσει την οπτική μέχρι το ρούτερ...ειναι μπροστα΄τα παιδιά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Πρωτη μερα σημερα (εβαλα το νεο ρουτερ, ΙΣΩΣ δεν εχουν ολοκληρωσει ακομα τα σεα και τα μεα τους) και η ταχυτητα πηγε στα 8.184kbps.Οκ, διπλασιασμος σε σχεση με αυτο που ειχα, αλλα απο τα 50 υπαρχει αποσταση μεγαλη. Στ0 13888 που καλεσα, κανει ελεγχο της γραμμης ενω περιμενεις και μου απανταει "το αιτημα σας ειναι σε εξελιξη" οποτε ελπιζω να δω κατι παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Πρωτη μερα σημερα (εβαλα το νεο ρουτερ, ΙΣΩΣ δεν εχουν ολοκληρωσει ακομα τα σεα και τα μεα τους) και η ταχυτητα πηγε στα 8.184kbps.Οκ, διπλασιασμος σε σχεση με αυτο που ειχα, αλλα απο τα 50 υπαρχει αποσταση μεγαλη. Στ0 13888 που καλεσα, κανει ελεγχο της γραμμης ενω περιμενεις και μου απανταει "το αιτημα σας ειναι σε εξελιξη" οποτε ελπιζω να δω κατι παραπανω.μέσα στο router βλέπεις στα πόσα συγχρονίζεις αλλά και στα πόσα κλειδώνει η γραμμή. Για τσέκαρε και πες είναι στα 24 ή στο 50 ? Αλλά για να λες 8 μάλλον στα 12 σε κλείδωσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Μπορεις να ξυριστεις σε 5 λεπτα με μια καλη ξυριστικη μηχανη, εφ οσων το κανεις καθε μερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες