Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηθελα απο καιρο να γραψω δυο λογακια για τη γριουλα μου.... Αγοραστηκε απο Κατερινη εναντι 1500 ευρω στα 40.000 χλμ. Η φωτο που ειχε στο Car.. Ηταν σε καλη κατασταση εξωτερικα και ηταν οτι καλυτερο για το χαμηλο μπατζετ που ειχα τοτε. Πριν την αγορασω ειχα κανει πολυβδομαδη (sic) ερευνα σε φορουμ και Messageboards του εξωτερικου και ειχα παρει μια αρκετα καλη ιδεα για τα καλα του και τα κουσουρια του. Αφου καναμε τα χαρτια εκει στην Κατερινη το παρελαβα κι εκανα και την πρωτη μινι βολτα στα Πιερια....Η πρωτη φωτο που της εβγαλα απο το κινητο. Μετα την πρωτη βολτα επιστροφη στη Θεσσαλονικη πλυσιματακι και περισυλλογη. Ειχα ηδη κανει μια λιστα με τα Upgrades που ηθελα να κανω και απο την πρωτη βολτα ειχα και μερικα clues Παραπανω για τα υπολοιπα. Η πισω αναρτηση αν και βρακι ηταν σε πολυ καλη κατασταση οποτε μπηκε χαμηλα στη λιστα. Η μπροστα ηταν δραμα και μπηκε στην πρωτη :P Tα φρενα ευτυχως ηταν ικανοποιητικα καθοτι φορουσε ηδη σωληνακια υψηλης και μεταλλικα Brembo. Oi πρωτες παρεμβασεις που εκανα ηταν μικρες και καθαρα αισθητικες. Επισης αλλαξα τα λαδακια του αν και μου ειπε ο πρωην ιδιοκτητης οτι ειχαν 1000χλμ το πολυ. Εβαλα τα αγαπημενα μου Bel Ray Thumper γιατι το κιβωτιο παραηταν σκληρο ακομα και για Yamaha :P Πρωτη φωτογραφηση Το πρωτο ταξιδακι εγινε με φιλο Τρασαλπερ στις Σερρες οπου καναμε τον κυκλο της Κερκινης πριν καταληξουμε στην πολη. Ηδη με τα χιλιομετρα ειχα αντιληφθει οτι η βαρκαδα μπροστα παραηταν μεγαλη για να προερχεται μονο απο το χαλια μαμα πηρουνι (το οποιο παρεπιμπτοντως ειχε φρεσακα ελατηρια-λαδια απο τον προηγουμενο κατοχο. Σε αυτο το ταξιδι την τελικιασα πρωτη φορα (200 στο κοντερ) και το βαρκα στο γιαλο ειχε περασει σε αλλη διασταση. Γυριζοντας θεσσαλονικη το πηγα αμεσως για ακτινολογηση και η κατασταση βελτιωθηκε αρκετα. Μπαινοντας ο χειμωνας κανονιστηκε ενα πρωτο μικροσερβισακι και αλλαγη των μπροστινων ελατηριων με προοδευτικα της WP με λαδια της ιδιας εταιρειας. Επισης η MIcron που φορουσε κοντυνε γιατι ηταν χτυπημενη μπροστα και εχανε συμπιεση. Μπουζακια φιλτρακια και τα συναφη...Αλλαχτηκαν επισης τα φωτα με Xenon Η7 που σε αντιθεση με οσα διαβαζα παντου λειτουργησαν αψογα χωρις προβληματα σε ρευματα και κατοπτρα και καναν τεραστια διαφορα στο φως και απο την αποψη της ορατοτητας του ιδιου του αναβατη και απο την αποψη των τριτων Μικρη ονοφαδα αμεσως μετα το σερβισακι Στο σερβισακι εγινε και λυσιμο καθαρισμα του καρμπυρατερ και διορθωθηκε το θεμα της καταναλωσης το οποιο περιεργως ανεξαρτητως χρησης εκαιγε 10λ/100 :P Πλεον σε νορμαλ επαρχιακη διαδρομη η καταναλωση κατεβηκε στα 6,5 λ και το μαξ στην πολη στα 9. Τα ελατηρια μεταμορφωσαν τη λειτουργια της μπροστινης αναρτησης και το φρεναρισμα και σε συνδυασμο με το χαλαρογατακιακο στυλ οδηγησης μου το μηχανακι πλεον εγινε ευχαριστο και ξεκουραστο. Σε μια ευκαιρια αλλαξα και τα ελεεινα φλασακια-ταψι μπακλαβα με τα κλασσικα μοντερνα της Yamaha απο ενα Fazer 600. Επισης η κομμενη MIcron τα ψιλοεφτυσε και αντικατεσταθη απο μια δεξια Remus Grand Prix απο Diversion 600 :P Το καλοκαρι περασε με πολλες εκδρομες και το φθινοπωρο αλλαξα εργασιακο περιβαλλον και πλεον την χρησιμοποιουσα καθημερινα σε διαδρομη 50 χλμ. Πριν πιασει ο χειμωνας και επειδη την διαδρομη αυτη την φοβομουνα και την απεφευγα σαν τον διαολο πριν πιασω εκει δουλεια (Δρομος Θερμης-Πολυγυρου) αλλαξα τα λαστιχα. Η μηχανη φορουσε επανω MItas E70 και E90 τα οποια ηταν εξαιρετικα στο χωμα, καλουτσικα στην ασφαλτο μετρια προς το κακο στην βροχη. Αλλαχτηκαν με Michelin Anakee 2 τα οποια μεχρι τωρα με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο και με βοηθησαν στον ακραιο χειμωνα που ακολουθησε. Επομενη αναβαθμιση ηταν τα τρισαθλια εργοστασιακα λαιμα τα οποια περα του οτι σκουριαζουν για πλακα στην δικη μου ηταν και χτυπημενα χαριζοντας ενα εμετικο θεαμα. :P Αγορα ενα ζευγαρι ανοξειδωτους ατσαλινους λαιμους της Motad απο το αγγλικο φορουμ του σουπερ Τενερε . Οχι μονο ομορφυνε πολυ το μπροστα αλλα μου "χαρισαν" περιπου 500 στροφες ροπη. Με την ευκαιρια εβαψα και καποια μικροτμηματακια της μηχανης μαυρα ματ (μαρσπιε συνοδηγου-σχαρα-προστατευτικο εξατμισης)..Καπου εκεινη την περιοδο εφυγε και η Medium ζελατινα της Kappa που φορουσε και αντικατασταθηκε με μια ημιφιμε MRA Vario Touring. (συνεχιζεται) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2014 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Να τη χαιρεσαι Χρηστο! Βεβαια να ξερεις οτι οσες φορες και να την φωτογραφιζεις, Αφρικα δεν γινεται.... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Βεβαια να ξερεις οτι οσες φορες και να την φωτογραφιζεις, Αφρικα δεν γινεται.... Δοξα τω θεω!!!!!!! :puke: Ειχα ηδη αρχισει σιγα σιγα και αλλαζα προληπτικα ρουλεμανακια φλαντζουλες και ντιζες...Καπου στα 50.000 μου κοπηκε η ντιζα του Τσοκ, απο δικη μου χαζομαρα, πραγμα το οποιο με ταλαιπωρησε γιατι ηταν πολυ χειμωνας και το ρημαδι δεν παιρνει χωρις τσοκ. Ευτυχως ο Δελαμανης ειχε μια μια στοκ μου την εστειλε γρηγορα και σε καλη τιμη. Καπου εκει περιπου παρεδωσε το πνευμα ο ατερμονας και ευτυχως συναδελφος απο Αθηνα ειχε εναν ελαχιστα μεταχειρισμενο σε αριστη τιμη καθοτι η μαμα Yamaha ηθελε 80 ευρα. Με την ευκαιρια αλλαξα και την ντιζα του κοντερ. ΕΙχα ηδη φθασει στα 53,000 χλμ και δεν ειχα ελεγξει βαλβιδες αν και δεν αγχωνομουν. Το καλοκαιρακι κανονιστηκε να γινει ο ελεγχος (καθοτι ο μηχανικος μου και στενος μου φιλος και καμμενος Χονδακιας) ειχε μετακομισει εξω απο την Καβαλα. Μαζι θα αλλαζαμε και τακακια μπρος πισω (πηρα SBS εξ αναγκης, αφου δεν εβγαινε το χρονοδιαγραμμα για τα αγαπημενα μου AP, τα οποια ευτυχως αποδειχθηκαν αριστα) την γλιστρα του ψαλιδιου που τα χε φτυσει και η αλυσιδα χτυπουσε αλυπητα το Ντελταμποξ ψαλιδακι μου και καποια αλλα ψιλολογια...Επισης εφοσον θα ετρωγα εκει ενα διημερο θα μπορουσα εγω ταυτοχρονα να γυαλισω διαφορα μερη και κυριως την ποδια που ηταν σε τρατζικ κατασταση. Ταυτοχρονα θα δεναμε καλα ττο τελικο που ως προιον πατεντας ειχε χαλαρωσει σε 2-3-5-6 σημεια και πετουσε παφ παφ και εχανε και συμπιεση . Αφου καναμε ολα τα ψιλολογιδια ανοιξαμε την κεφαλη και εβλεπα τον φιλο μου να μετραει και να μετραει και να μετραει.....Με ειχαν ζωσει τα φιδια κι ειχα καπνισει μιση σακκουλα....Οι 4 απο τις 6 εισαγωγης και οι 3 απο τις 4 εξαγωγης ηταν θεοκλειστες. Ενα βημα πριν το ρουφηγμα. Μας εξεπληξε το γεγονος καθοτι δεν ειχε δωσει το μηχανακι κανενα δειγμα. Επιταχυνση τελικες καταναλωση ρεπριζ ολα κανονικα. :crazy: Anyway αν και φανατικος αντιΓιαμαχακιας ο φιλος μου δεν μου το ριξε στην καζουρα αντιθετως ειχε εκπλαγει γιατι δεν ειχε ξαναδει τπτ τετοιο εχοντας μεγαλη εμπειρια με την συγκεκριμενη οικογενεια κινητηρων της Yamaha. Επειδη εν τελει το να αλλαξουμε καπελοτα δεν ηταν η ενδεικνυομενη λυση αποφασισαμε να αλλαξουμε τις ενοχες βαλβιδες. Ευτυχως η μαμα Yamaha εχει γενικα φθηνα ανταλλακτικα, αλλα ελα ομως που εκεινο τον καιρο εγω ημουν γονατισμενος και ειχα μετρημενα κουκια.....Η λυση δοθηκε παλι απο συναδελφο και φιλο Σαλονικιο ο οποιος ειχε ενα δευτερο μοτερ με σπασμενο καρτερ και στροφαλο απο ατυχημα και ο οποιος μου χαρισε την κεφαλη με τις βαλβιδες Κατα τις μερες που μεσολαβησαν μεχρι να παρω και να στειλω την κεφαλη ο φιλος μου βρηκε και την αιτια του προβληματος σε Κ.Ε.Μ (Κλασσικο Ελληνα Μαλακα) ο οποιος εβαλε καποια στιγμη χερι κι εκανε μια "πατεντα" για να σκληρύνει τα ελατηρια των βαλβιδων..... :wallbash: Αγορασαμε και καινουρια τσιμουχακια και το μοτερακι κελαηδουσε παλι χαρουμενο. Πλεον ειμαστε στα 59000 χλμ και συνεχιζουμε.... Προσφατα αγορασα απο εναν Πολωνο συναδελφο προεκτασεις για τα μαρσπιε καθως τα μαμα του ειναι πολυ στενα για την νο 47 μποτα μου... Μπηκε και 15αρι γραναζι μπροστα (ενα δοντι μικροτερο) εφοσον το μηχανακι εχει 40χλμ αχρηστης τελικης (200 αλλα πανω απο τα 160 κουνιουνται ολα και πινει σαν Ρωσσοποντιος). Πλεον τραβαμε πολυ καλα απο τις 2000rpm. Επισης παραγγελθηκαν μακρυτερα λινκς (2,5 cm) για το μοχλικο το οποιο με την ευκαιρια θα βγει καθαριστει και αλλαχθουν τα σωθικα του.... Το μηχανακι το εχω παντρευτει φυσικα, το πηρα κυριως λογω των κακων οικονομικων, ομως ηταν παντα στα αγαπημενα μου απο 10 χρονων παιδι που βλεπαμε με τον μακαριτη τον πατερα μου το Ραλλυ Ντακαρ και θαυμαζα τα γαλαζια και τα ασπροκοκκινα Τενερε να κυριαρχουν στην ερημο. Το μηχανακι το εχω αγαπησει πραγματικα και δεν προκειται να φυγει ποτε. ΑΝ τα οικονομικα βελτιωθουν ( :rotfl: ) θα αποκτησει παρεα δε θα φυγει. Μενουν ακομα αρκετες αναβαθμισεις να κανω σιγα σιγα ειναι και πιο ωραια και θα σας ενημερωνω απο δω...(οχι that you care, αλλα κουβεντα να γινεται. :P) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2012 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 ΩΩΩ, πενα φιλε, γιαλλιζει το εργαλειο. Keep riding 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 ΩΩΩ, πενα φιλε, γιαλλιζει το εργαλειο. Keep riding Αντε ρε κατεβα να παμε καμμια βολτα Ταξιαρχη με τον Χαμπο να με περιμενετε κανα 15λεπτο να σας φτασω. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Αντε ρε κατεβα να παμε καμμια βολτα Ταξιαρχη με τον Χαμπο να με περιμενετε κανα 15λεπτο να σας φτασω. :P ΕΕΕ κανονισε, μου εχεις υποσχεθει τραμπα. Θελω να οδηγησω ενα old school japanese μηχανακι. Θα κατεβω τα ΧMASS για λιγο και θα παμε δικαβαλο με τον μπαμπινο, εκτος και αν βρω δανεικο μηχανακι να σας ακολουθησω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 εξαιρετικο χρησταρα.μπραβο σου!να το χαιρεσαι καθε μερα κ να το απολαμβανεις!παντα ορθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 ωραια η μηχανη αλλα και η αναλυση των υπερ και των κατα.. παντα απροβληματιστη να ειναι και εσυ γερος και δυνατος για να την χαιρεσαι... χαιρομαι οταν βλεπω παλιοτερες μηχανες σε αριστη κατασταση... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Ωραίος και μερακλής. Πάντως με τα μαζέματα ήσουν τυχερός, γνωστός εδώ, γνωστός εκεί :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 ωραιο ρε φιλε, αλλα αυτη η καταναλωση δεν σε γονατιζει? ΠΩΣ να βελτιωθουν τα οικονομικα σου οταν το ρημαδι καιει 6.5 ελαχιστη καταναλωση μεχρι και 9 λιτρα μεσα στην πολη? Αυτη ειναι η φυσιολογικη του καταναλωση? Αλλοι κατοχοι τι λενε? Τα ιδια περνουσα και εγω με το bandit που ειχα, εφτανε τα 10 λιτρα στα 100 χλμ ανετα και χωρις ζορισμα, πολλες φορες τα ξεπερνουσε κι ολας , αλλα τοτε εκανε 0.80 η βενζινη και οχι 1.80 ....δεν με εκαιγε και τοσο, σιγουρα αν το ειχα τωρα θα το ειχα βαλει φωτια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Ωραίος ρε Χρήστο, πολλά και καλά χιλιόμετρα με την γριούλα σου εύχομαι και ας είσαι και εγκάθετος............. .................... ΕΕΕ κανονισε, μου εχεις υποσχεθει τραμπα. Θελω να οδηγησω ενα old school japanese μηχανακι. ....................... Άμα θέλεις ντε και καλά old scool μηχανάκι, φρόντισε τουλάχιστον να είναι κανένα από τα καλά και όχι ετούτο το φορτηγό...... Αν μπορείς να έχεις την Ζωή Λάσκαρη, ποιός ο λόγος να πας με την Σαπφώ Νοταρά; :P :P :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Πολυ μπροστα απο την εποχη του εκεινο τον καιρο,με το 10βαλβιδο μοτερακι του. Οποια συγκριση με το Αφρικα ειναι ατυχης,αφου ο Τενεκες με χαμηλοτερο κεντρο βαρους ειναι πιο ''ευκολος''. Χρηστο ωραια η περιγραφη,αλλα με μπερδευεις πολλυ με το θεμα των βαλβιδων. Γιατι αλλαξατε βαλβιδες και δεν αλλαξατε μονο σιμ στα καπελοτα?Τι πατεντα ειχε κανει στα ελατηρια που λες? Παντως εαν η μοτο εχει μονο 55000χλμ,αυτο θα πει οτι θα την εχεις για άλλα 150000χλμ,ακομη..............ανετα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 ώραίο θέμα φίλε(μακάρι να βλέπουμε πιο πολλά παρόμοια θέματα)! η μοτοσυκλέτα σου όπως στην τρίτη φωτό είναι πανέμορφη χωρίς τον "κουβά" από πίσω.. εάν τον έχεις μόνο για να παρατάς το κράνος μάθε να το κουβαλάς μαζί σου(δεν είναι τιποτα ιδιέτερο)..αλλά άν το έχεις για να μεταφέρεις τα κοψίδια και λοιπά αγαθά οκ!! πολύ ομορφη η μοτοσυκλέτα σου!!Μου κάνει ιδιέτερη εντύπωση όλες οι "πουτ@νίτσες" με το που φτάνουν τα 15 χρόνια και άνω δείχνουν πολύ πιο όμορφες απο ότι όταν ήταν καινούργιες..!!αρε πουτ@να nostalgia....ήταν όμορφα και ειρηνικά εκείνα τα χρόνια.... υ.σ.βγάλε οποσδήποτε τα ανόητα προστατευτικά σφουγγάρια στα καλάμια και αντικατέστησε τα με πλαστικά εντουρο στο χρώμα που θέλεις θα δώσει όγκο τώρα δείχνουν σαν οδοντογλυφίδες.. κράτα το θέμα update Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όσον αφορά την κατανάλωση, σκεφτήτε ότι η μοτοσυκλέτα πάει συνέχεια διπλή, με όχι πολύ καλή αεροδυναμικότητα και δεν καίει περισσότερο από Africa, το οποίο μάλιστα μπορεί να δείξει 200 κοντέρ, μόνο εδώ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2012 από τον makisp 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Είσαι μερακλής ρε φίλε, τέλος! Να χαίρεσαι την μηχανή σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 πολύ το γουστάρω αυτό το 750! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Ωραία ανάλυση Χρηστάρα! Για την κατανάλωση μη φοβάσαι! Ειναι θέμα αναλογίας κιλών/ίππο. Τώρα έχει πέσει αυτή η αναλογία οπότε θα καίει λιγότερο.!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Πάντως με τα μαζέματα ήσουν τυχερός, γνωστός εδώ, γνωστός εκεί :) Ειμαι αγαπησιαρης κι αγαπω και μ αγαπουν.... ωραιο ρε φιλε, αλλα αυτη η καταναλωση δεν σε γονατιζει? ΠΩΣ να βελτιωθουν τα οικονομικα σου οταν το ρημαδι καιει 6.5 ελαχιστη καταναλωση μεχρι και 9 λιτρα μεσα στην πολη? Αυτη ειναι η φυσιολογικη του καταναλωση? Αλλοι κατοχοι τι λενε? Τα ιδια περνουσα και εγω με το bandit που ειχα, εφτανε τα 10 λιτρα στα 100 χλμ ανετα και χωρις ζορισμα, πολλες φορες τα ξεπερνουσε κι ολας , αλλα τοτε εκανε 0.80 η βενζινη και οχι 1.80 ....δεν με εκαιγε και τοσο, σιγουρα αν το ειχα τωρα θα το ειχα βαλει φωτια Ρε Μπαμπινο ποσο περιμενεις να καψει ενα 20 βαλβιδο δικυλινδρο 70 αλογων και 240 κιλων τεχνολογιας του 89 με ελληνικη βενζινη?????? Απλα κανω λιγοτερες βολτες, σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχουν ιντζεκτιον για οικονομια, και το χωρις μηχανη απλα δεν παιζει....:P , σκεφτήτε ότι η μοτοσυκλέτα πάει συνέχεια διπλή, Οχι πλεον διπλη....Μονομιση θα το ελεγα... -25 και συνεχιζουμε!!!!! η μοτοσυκλέτα σου όπως στην τρίτη φωτό είναι πανέμορφη χωρίς τον "κουβά" από πίσω.. εάν τον έχεις μόνο για να παρατάς το κράνος μάθε να το κουβαλάς μαζί σου(δεν είναι τιποτα ιδιέτερο)..αλλά άν το έχεις για να μεταφέρεις τα κοψίδια και λοιπά αγαθά οκ!! Ο κουβας μου την σπαει κι εμενα.....Ειχε οταν την πηρα κι ηταν το πρωτο πραγμα που εκπαραθυρωθηκε. Δυστυχως επειδη κουβαλαω πολυ πραμα απο και προς την δουλεια ειναι αναγκαιο κακο. Ευελπιστω αρχες του χρονου που πρωτα ο θεος θα φυγω απο κει να παρει ποδι.... υ.σ.βγάλε οποσδήποτε τα ανόητα προστατευτικά σφουγγάρια στα καλάμια και αντικατέστησε τα με πλαστικά εντουρο στο χρώμα που θέλεις θα δώσει όγκο τώρα δείχνουν σαν οδοντογλυφίδες.. ειναι λιγα τα ψωμια του αυτου του μπροστινου.... Είσαι μερακλής ρε φίλε, τέλος! Να χαίρεσαι την μηχανή σου! Σε ευχαριστω!!! πολύ το γουστάρω αυτό το 750! εισαι αδερφος εσυ Ειναι θέμα αναλογίας κιλών/ίππο. Τώρα έχει πέσει αυτή η αναλογία οπότε θα καίει λιγότερο.!!!! :P Ε ναι λοιπον....Με ξεσκεπασες....Ο λογος που ξεκινησα διαιτα ηταν να δωσω λιγη δυναμη στο ρημαδι.....Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι με τα λεφτα που χω δωσει στη διαιτολογο, στις πανακριβες λαητ μαλακιες (τυρια κασερια γαλοπουλες) και στα ρουχα που δεν μου κανουν πλεον, θα χα κοτσαρει πανω μοτερακι απο TRX 850 με FCR και κομπρεσσορα....:P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Πράγματι τυχερός που εξυπηρετήθηκες τόσες φορές με τα μαζέματα,αλλά τυχερή και η μηχανή που ασχολήθηκες τόσο μαζί της. ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιατι αλλαξατε βαλβιδες και δεν αλλαξατε μονο σιμ στα καπελοτα?Τι πατεντα ειχε κανει στα ελατηρια που λες? Hταν ενα κλικ πριν το ρουφηγμα και δεν θελαμε να το διακινδυνεψουμε...Εξαλλου με το τριψιμο-γυαλισμα κλπ θα χρειαζοταν νουμερο καπελοτου που δεν βγαζει καν η Yamaha....Τωρα την πατεντα δεν μπορω να την μεταφερω σωστα γιατι εχω ξεχασει πως ακριβως μου το ειπε, οταν ξαναβρεθουμε θα τον ρωτησω και θα σε πω.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2012 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 αψογη η γιαγια!να την χαιρεσαι και να σε χαιρεται .οι προεκτασεις των μαρσπιε πόσο κοστισαν?φτιαχνει και για αλλα μηχανακια ο Πολωνος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Ωχ αμαν ! Βιος και πολιτεια ο 666? Κατι παιζει ! Για παμε την συνεχεια ( Θελω να μαθω ποσα χιλιομετρα εχει πανω τωρα για να τα βλεπουνε καποιοι :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 .οι προεκτασεις των μαρσπιε πόσο κοστισαν?φτιαχνει και για αλλα μηχανακια ο Πολωνος? 30 ευρα με τα μεταφορικα. Κοιτα απο οτι εχω καταλαβει ο τυπος ασχολειται γενικα, αυτα τα εφτιαξε μονος του με lazer κι ετσι...To δικο του ειναι πολυ πενα και τα χει κανει ολα μονος του πανω..... Θα τον ρωτησω οταν τον πετυχω στο FB αν μπορει να φτιαξει και γι αλλα μηχανακια.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Θα τον ρωτησω οταν τον πετυχω στο FB αν μπορει να φτιαξει και γι αλλα μηχανακια.... οταν εχεις νεα στειλε πμ,thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες