Jump to content
ΚωσταςΤ

HONDA CBF1000FAA Εντυπώσεις (owners review)

Recommended Posts

Με τη σημερινη βολτα στη Χαλκιδα συμπληρωσα τα 10000χλμ (10109 για την ακριβεια).

Για αλλη μια φορα ευχαριστω οσους φιλους μου προτειναν να αγορασω τη συγκεκριμενη μηχανη.Ειναι αυτο ακριβως που ηθελα συμφωνα με τις απαιτησεις μου για το θεμα του ταξιδιου-βολτας-εκδρομης.

Απο τον Ιουνιο που κυκλοφορει η μηχανη (εκτος κεντρου παντα) η μεση καταναλωση αυτη τη στιγμη που ο υπολογιστης της μηχανης γραφει ειναι στα 5.5lt.με μεγιστη ταχυτητα προς το παρον τα 220χλμ/ω και οχι για πολυ (δεν εμπιστευομαι τα λαστιχα παλιο DOT απο μαμα).Στα 170χλμ εχω στιγμιαια καταναλωση περι τα 7.2 και βεβαια οσο ανεβαινει ανεβαινουν μαζι και τα λιτρα οπως ειναι φυσικο.

Τι να πω για την οδικη συμπεριφορα; απλα αψογη,Πολυ μεγαλη ανεση στο ταξιδι,εκει που θα χρειαστεις τη ροπη δεν σε προδιδει καθολου η μηχανη νοιωθωντας ασφαλης απο οδηγους φορτηγων η και αυτοκινητων που απειλουν τη σωματικη σου ακεραιοτητα.

Για τα στροφιλικια θεωρω οτι η μηχανη ανταποκρινεται επαξια και ακομα περισοτερο με το καταλληλο λαστιχο (ελπιζω να μη το διαβασει ο αγριος Μπιλ) κατι το οποιο ειδα στο Λεμονοδασος απο Ερμιονη-Πορτο Χελι που ειχαμε παει παρειτσα το προηγουμενο Σαββατο.

Βεβαιως η συντηρηση και τα αναλωσιμα ειναι ακριβα (HONDA γαρ) αλλα τουλαχιστον λαδι και φιλτρο προς το παρον θα αλλαζω μονος στο μικρο συνεργειο του σπιτιου μου.Αργοτερα ελπιζω να προχωρησω και σε αλλα τμηματα της μηχανης.Σιγα σιγα νεουδι ειμαι ακομα και κουλαδι βεβαια.

Σε γενικες γρμμες ειναι μια μηχανη καθαρα ταξιδιου και οχι πολης που με την καταλληλη προσοχη συντηρησης και συμπερφορας δεν θα απογοητευσει τον κατοχο της.

Υ.Γ Το παρον θρεντ να μη διαβαστει απο "Μοτοαγαπουλη" :peep: .....Ευχαριστω

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κώστα να την χαίρεσαι την κούκλα και εύχομαι να φτάσεις και εξαψήφιο αριθμό χιλιομέτρων. Με τον ρυθμό που πας βέβαια μέχρι τέλος του χρόνου τα έπιασες :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το να έχεις θετικά σχόλια μόνο, μετά απο τα πρώτα 10000 χλμ είναι ότι καλύτερο, καλοτάξιδη να είναι και 'συ γερός να την χαίρεσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..................

Για αλλη μια φορα ευχαριστω οσους φιλους μου προτειναν να αγορασω τη συγκεκριμενη μηχανη...................Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα. :D

.................

Υ.Γ Το παρον θρεντ να μη διαβαστει απο "Μοτοαγαπουλη" :peep: .....Ευχαριστω Σιγά μη μου ξέφευγε ρε βλαμμένε. :shades: :P

Χαίρομαι που είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα στενοχωριόμουνα αν σε "παίρναμε στο λαιμό μας" με λάθος συμβουλές.

Αυτή η ποιότητα κύλισης που έχει είναι αυτό που μ' αρέσει τόσο πολύ.

Δυστυχώς λόγω κατάστασης δεν έκατσε να το πάρω και μάλλον δεν το βλέπω.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρομαι που είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα στενοχωριόμουνα αν σε "παίρναμε στο λαιμό μας" με λάθος συμβουλές.Εσυ και ο Γιωργος (οι πιο φανατικοι) αλλα και ολοι οι συμφορουμιτες που προτειναν τη συγκεκριμενη μοτοσυκλετα καθε αλλο παρα στο λαιμο σας με πηρατε :_thumbsup:

Αυτή η ποιότητα κύλισης που έχει είναι αυτό που μ' αρέσει τόσο πολύ. Εμενα να δεις ποσο μ'αρεσει για υτο δηλωνω φανατιλας της συγκεκριμενης!

Δυστυχώς λόγω κατάστασης δεν έκατσε να το πάρω και μάλλον δεν το βλέπω.......Δεν πειραζει ρε Κωστη.Πρεπει να συμβαδιζουμε με τις εκαστοτε συνθηκες ζωης μας!Εχεις την εντυπωση οτι εαν παντρευομουν θα την ειχα παρει;Δεν νομιζω.Εφ οσον ομως την εχω θα της πιω το αιμα οσο μπορω σαν το σκουτερ.Σωστη χρησιμοποιηση εννοειτε ετσι;Οχι χωματα,ρυακια κλπ. :peep:

Σας ευχαριστω πολυ παιδια.Κι εσεις να χαιρεστε οσο μπορειτε τα μοτορια σας.Ο ρυθμος αυτος κοβεται για χειμωνα σιγα σιγα φιλε Αλεξη.Βεβαιως θα επανελθουμε δημητριοι..(εεε δρυμητεροι ηθελα να πω) απο ανοιξη μερια να ειμαστε καλα και αν ολα πανε καλα και δεν ερθει το τελος του κοσμο σε εναμιση μηνα :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε να τα κατοστήσεις αν και με τον ρυθμό που πας δεν θα αργήσεις. Μπορώ να υποθέσω ότι την χρονική περίοδο που το έχεις, έκανες τα περισσότερα χιλιόμετρα στο mybike.

Κύριος Mybike χιλιομετροφάγος 2012. Keep driving...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε να τα κατοστήσεις αν και με τον ρυθμό που πας δεν θα αργήσεις. Μπορώ να υποθέσω ότι την χρονική περίοδο που το έχεις, έκανες τα περισσότερα χιλιόμετρα στο mybike.

Κύριος Mybike χιλιομετροφάγος 2012. Keep driving...

Σας ευχαριστω πολυ παιδια αλλα οχι φιλε Μακη.Δεν μου αξιζει ο τιτλος σε καμια περιπτωση.Ισως εαν δεν ημουν κουλαδι.... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυχερή η κυρία. Όχι μόνο δεν πατάει σε πόλη, αλλά χόρτασε και βόλτες! Και είναι και κούκλα η άτιμη!

Κωστή εγώ θα έλεγα ότι "παντρεύτηκες' και πέτυχες και κελεπούρι!

Καλά χιλιόμετρα και λιώσ' την στα ταξίδια λέμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως ετσι ειναι! Το μηχανακι επεσε στα καταλληλα χερια. 10000χιλ σε 4 μηνες ουτε στα ονειρα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυχερή η κυρία. Όχι μόνο δεν πατάει σε πόλη, αλλά χόρτασε και βόλτες! μπαααα...μου ζηταει συνεχεια βασικα γι αυτο εκανα τοσα χλμ σε 4 μηνες Και είναι και κούκλα η άτιμη! Εμ για υτο δεν μπορεσα να αντισταθω.Ειναι κουκλαρα μαμωτο

Κωστή εγώ θα έλεγα ότι "παντρεύτηκες' και πέτυχες και κελεπούρι!

Καλά χιλιόμετρα και λιώσ' την στα ταξίδια λέμε!

Σ'ευχαριστω πολυ...ωχ φιλε μου..μου τελειωσαν τα LIKE.Γι αυτο κι εγω LIKE

Μα οταν σας ρωτουσα ποια ειναι πιο καλη αυτη η εκεινη διευκρηνησα οτι οποια κι αν παρω θα την "παντρευτω".Οντως την παντρευτηκα και ας λενε καποιοι (ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε :lipssealed: ) οτι η επομενη θα ειναι R1..Μπααα μενω σ'αυτη.

Σπυρεεεε....πες αλευρι...η Πυλος σε γυρευει... :yahoo::punk:

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεβαιως η συντηρηση και τα αναλωσιμα ειναι ακριβα (HONDA γαρ) αλλα τουλαχιστον λαδι και φιλτρο προς το παρον θα αλλαζω μονος στο μικρο συνεργειο του σπιτιου μου.Αργοτερα ελπιζω να προχωρησω και σε αλλα τμηματα της μηχανης.Σιγα σιγα νεουδι ειμαι ακομα και κουλαδι βεβαια.

Ερωτηση. Λαδια, φιλτρα που λες οτι θα αλλαζεις στο σπιτι, κοινως εσυ... Με την εγγυηση της μο/τας της θα γινει? Το εχεις ρωτησει αυτο? θα ισχυει κανονικα? Ρωταω, γιατι προφανως και αμα κανεις σερβις στο σπιτι σου τοτε δεν σφραγιζεις το βιβλιαρακι..

Επομενη κυρια συντηριση, θα συμβουλευα να ηταν, αλλαγη λαδιων στα μπροστινα... Εστω και με 10000χλμ θα δεις μεγαλη διαφορα, ειδικα σε αυτα που ειναι απο το εργοστασιο...

Αντε και μερικες φωτος...

13.jpg

Το μπροστινο λαστιχο ειναι αρκετα φαγωμενο, ή ετσι με φαινεται εμενα?

Μου θυμισε εντονα, μπροστινο λαστιχο απο BMW K series

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να την χαίρεσαι την κούκλα φίλε! Σε ζηλεύω όσο δεν πάει. Αν είχα τα λεφτά, κι εγώ την ίδια θα έπαιρνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανεμορφο Κωστη! Να το χαιρεσαι φιλε και παντα ορθιος! ;)

Περιμενουμε εκτενεστερο ρεπορταζ μετα απο καποια χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικη να τη χαιρεσαι. ομορφη μηχανη και απορω γιατι δεν εχει κυκλοφορησει καθολου. τοσα χρονια στην αθηνα δεν το εχω δει ποτε μπροστα μου την ωρα που εχω δει οτι πιο σπανιο μοτορι κυκλοφορει. δηλαδη τοσο καλυτερο ειναι το tdm?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερωτηση. Λαδια, φιλτρα που λες οτι θα αλλαζεις στο σπιτι, κοινως εσυ... Με την εγγυηση της μο/τας της θα γινει? Το εχεις ρωτησει αυτο? θα ισχυει κανονικα? Ρωταω, γιατι προφανως και αμα κανεις σερβις στο σπιτι σου τοτε δεν σφραγιζεις το βιβλιαρακι.. Θα το ρωτησω για το συγκεκριμενο στη Ν. Μακρη να δω τι θα μου πουνε.

Επομενη κυρια συντηριση, θα συμβουλευα να ηταν, αλλαγη λαδιων στα μπροστινα... Εστω και με 10000χλμ θα δεις μεγαλη διαφορα, ειδικα σε αυτα που ειναι απο το εργοστασιο...Εννοεις στις αναρτησεις μπροστα.Σωστα;

Το μπροστινο λαστιχο ειναι αρκετα φαγωμενο, ή ετσι με φαινεται εμενα?Γενικα τα λαστιχα δεν ειναι ο,τι καλυτερο.Μετα τον χειμωνα θα αλλαχθουν και τα 2 μπρος και πισω!

Μου θυμισε εντονα, μπροστινο λαστιχο απο BMW K series

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να προσθέσεις άλλο ένα μηδενικό απροβλημάτιστα! Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος, το πρώτο σκέλος αν κρίνω από το πόσο σύντομα έχεις κάνει αυτά τα χιλιόμετρα το καλύπτεις μια χαρά. :)

Μακάρι να προσθέσεις άλλο ένα μηδενικό απροβλημάτιστα! Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος, το πρώτο σκέλος αν κρίνω από το πόσο σύντομα έχεις κάνει αυτά τα χιλιόμετρα το καλύπτεις μια χαρά. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να την χαίρεσαι την κούκλα φίλε! Σε ζηλεύω όσο δεν πάει. Αν είχα τα λεφτά, κι εγώ την ίδια θα έπαιρνα!

Σ'ευχαριστω φιλε μου.Με δοσεις ειναι η μηχανη για 64 μηνες ακομα.Εχω πολυυυυ ψωμι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικη να τη χαιρεσαι. ομορφη μηχανη και απορω γιατι δεν εχει κυκλοφορησει καθολου. τοσα χρονια στην αθηνα δεν το εχω δει ποτε μπροστα μου την ωρα που εχω δει οτι πιο σπανιο μοτορι κυκλοφορει. δηλαδη τοσο καλυτερο ειναι το tdm?

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε....

Επειδη ειναι απο της πιο ακριβες μηχανες θεωρω και ο μεσος καταναλωτης αγοραζει συνηθως πιο οικονομικα μοτορια για διαφορες χρησεις ειτε μεσα στη πολη σε συνδυασμο με κανενα ταξιδακι,η συγκεκριμενη δεν ενδεικνυται και για το ενα και για το αλλο.Για μεσα στο κεντρο εκτος του τοι λυπασαι να τη βαλεις γιατι θα ακους τα βεντιλατερια συνεχεια εχει και πολυ μεγαλη καταναλωση.Αρα την αγοραζεις ΚΥΡΙΩΣ για ανοικτους δρομους!Να χει στην Ελλαδα 25 πωλησεις.Οντως ειναι σπανια μηχανη παντως και το καταλαβαινω γιατι στα φαναρια καμια φορα που παω Χαλανδρι για τη κοπελια, με κοιτανε σαν εξωγηινο.(με την καλη εννοια)!

Aυτά τα εργαλεία δεν θέλουν σχόλιο τι εντυπώσεις να γράψεις μιλάμε :shoot: :shoot: :shoot: το όργανο !

..και εμφανησιακά πανέμορφο είναι το καινούργιο έχει κάτι γραμμές υπέροχες... καλοτάξιδο αδερφέ!

Θενκ γιου Εχεις δικιο βασικα εψαχνα να βρω τι να πω εκτος απο καταναλωση,συντηρηση ειναι πραγματα που φαινονται.Τι αλλο να πεις;Βεβαια γουστα ειναι αυτα και πραγματ που ισως εμενα να αρεσουν μπορει σε καποιον αλλον να τον χαλανε.Οποτε ειπα αναφερω καποια πραγματα προς το παρον και βεβαια στο μελλον ο,τι παρουσιαστει καλο η κακο η παρεα εδω ειναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα να χαιρεσαι την μηχαναρα σου!!!

Πραγματικα αξιοζηλευτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

.Εννοεις στις αναρτησεις μπροστα.Σωστα;

Γενικα τα λαστιχα δεν ειναι ο,τι καλυτερο.Μετα τον χειμωνα θα αλλαχθουν και τα 2 μπρος και πισω!

Ρε μανια με τις παραθεσει ςσεντονια και χρωμματα του ουρανιου τοξου.. Σας εχει κολλησει ο Κωστας ο λιακαδας με φαινεται..

Ναι τις αναρτησεις λεω.

Επισης, συγνωμη αλαλ διαφωνω παρα πολυ σε αυτο που λες για τα λαστιχα..

Εκτος του οτι εχεις κανει 10000χλμ με τα πιο αθλια λαστιχα που θα εχεις ποτε στην μηχανη θες να τα αλλαξεις και το καλοκαιρι?

Τωρα ειναι που πρεπει να αλλαξεις λαστιχα... Αν ηταν του εμποριου και ειχαν ψωμι θα ηταν δεκτο αυτο που λες, αλλα μαμα λαστιχα και να περασεις χειμωνα με αυτα που εχουν και ηδη 10000 χλμ ??? Τρατζικ...

Εδω τα αλλα και τα κραταμε μαξιμουμ 12-13000 χλμ..

Και μην ακουσω κανα χαζο για 20000 και 25000χλμ με τα ιδια λαστιχα ε???

Το οτι εχεις abs δε σημαινει οτι θα γλιτωσεις την τουμπα απο γλιστριμα..

Γνωμη μου παντα...

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μανια με τις παραθεσει ςσεντονια και χρωμματα του ουρανιου τοξου.. Σας εχει κολλησει ο Κωστας ο λιακαδας με φαινεται..

Ναι τις αναρτησεις λεω.

Επισης, συγνωμη αλαλ διαφωνω παρα πολυ σε αυτο που λες για τα λαστιχα..

Εκτος του οτι εχεις κανει 10000χλμ με τα πιο αθλια λαστιχα που θα εχεις ποτε στην μηχανη θες να τα αλλαξεις και το καλοκαιρι?

Τωρα ειναι που πρεπει να αλλαξεις λαστιχα... Αν ηταν του εμποριου και ειχαν ψωμι θα ηταν δεκτο αυτο που λες, αλλα μαμα λαστιχα και να περασεις χειμωνα με αυτα που εχουν και ηδη 10000 χλμ ??? Τρατζικ...

Εδω τα αλλα και τα κραταμε μαξιμουμ 12-13000 χλμ..

Και μην ακουσω κανα χαζο για 20000 και 25000χλμ με τα ιδια λαστιχα ε???

Το οτι εχεις abs δε σημαινει οτι θα γλιτωσεις την τουμπα απο γλιστριμα..

Γνωμη μου παντα...

Οχι δεν με κολλησε ο αγαπουλης.Δεν ειναι καινουριο για μενα Αλλα εβγαλα τη φωτο δεν μπορεις να πεις. :D

Για το λαστιχο Ηλια θα σου πω οτι ηδη το λαστιχο μετραει ακριβως 3 χρονια ακινησιας και δεν ξερουμε σε ποιες συνθηκες ηταν παρατιμενο,ζεστη,κρυο,υγρασια κλπ Και ξερεις πολυ καλα οτι λαστιχο που δεν κινειται χανει την αποδοτικοτητα του.Ναι γλυστρανε τα λαστιχα οχι ομως σε τραγικο βαθμο.Γι αυτο...

1) Στη τελευταια βολτα εαν δεις καποιο βιντεακι του Θωμα προς Ερμιονη στροφες παταω φρενο πριν μπω εστω και με μικρη ταχυτητα

2) Ποσα ταξιδια θα κανω το χειμωνα;Πολυ λιγα

Οποτε το να βαλω τωρα καινουριο λαστιχο και να καθεται στη κυριολεξια, το θεωρω περιτο.Αλλα τελη Μαρτιου αρχες Απριλιου που θα εχω ηδη μαζεψει και χρημα και θα εχω εξοφλησει την εφορια,θα χτυπησω ενα sport touring λαστιχακι και θα ειναι ταμαμ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα