Jump to content
makisp

Αυτοκίνητα vs Μοτοσυκλέτες

249 ψήφοι

1. 1. Τα αυτοκίνητα είναι γρηγορότερα από τις μοτοσυκλέτες?

• Σε ανοικτή Πίστα
    • Σε κλειστή Πίστα
    • Σε επαρχιακό (χωρίς κίνηση)
    • Στην εθνική (χωρίς κίνηση)
    • Σε ταχύτητα μέσα στην στροφή
    • Άστο μπάρμπα
  2. 2. Ποιο οδηγάτε γρηγορότερα

• Αυτοκίνητο
    • Μοτοσυκλέτα
    • Το ίδιο
  3. 3. Είστε Adrenaline Junkie, τι θα διαλέγατε για να πάρετε την δόση σας?

• Lamborghini Superleggera
    • Aprilia RSV4

Recommended Posts

Υποθέτω θα έχει ξαναπαίξει τέτοιο θέμα αλλά δεν βαριέσαι, αφού λύσαμε το αν τα MEGA ON/OFF στρίβουν στον δρόμο για να δούμε τι κάνουν και τα αυτοκίνητα.

Φανερή δημοσκόπηση.

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άλλο είναι να έχεις 1000 κυβικα σε δυο τροχούς και άλλο είναι να έχεις 4.400 κυβικά σε τέσσερις τροχούς.... η διαφορά είναι φανερή....

Να ρωτήσω έχει δει κανείς σας κανά βίντεο hayabusha vs bugati veyron? Πιστεύω πως θα είναι ενδιαφέρουσα κόντρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλα ερωτηματα με πολλες αλυτες αποριες κατ εμε....Παρ ολο που εχω περασει και απο τα 2 σταδια ακομα με ενθουσιαζουν και τα 2....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε φίλε, γιατί μας περιορίζεις τόσο στην τελική επιλογή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα το οποίο δεν τελειώνει με τίποτα.Πάντα θα βρίσκουμε θετικά-αρνητικά κ.ο.κ

Απλά είναι διαφορετική η αίσθηση που σου δίνει το καθένα.

Άλλο πράμα να οδηγείς στα όρια μια Μ5.Όπως επίσης άλλη η αίσθηση της 1000rr.

Είναι και το θέμα τιμής στη μέση που σου λέει ότι μια Μ5 θέλει 120000 για να την αποκτήσεις ενώ με 12000 έχεις μια μηχανή η όποια θα σου ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη.

Είμαι φαν και των 2 γιατί πολύ απλά το καθένα μ'ενθουσιάζει με τον δικό τυο διαφορετικό τρόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφώς άλλο του να άλλο το άλλο . Κατ εμέ γουστάρω πιο πολύ τη μηχανή αλλα επειδή είσαι τελείως απροστάτευτος στο δρόμο αναγκαστικά οδηγαω και τον κουβα . Άλλη αίσθηση γενικά και φυσικά καμία ομοιότητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα αυτοκίνητα παραγωγής υστερούν σε όλα σχεδόν έναντι μιας μηχανής, ακόμα και τα supercars. Βέβαια ασφάλεια και άνεση για κάποιους είναι σημαντική.

Αν πάμε όμως σε φόρμουλες (αν τις θεωρείς αυτοκίνητα) τότε καμία μηχανή δεν έχει ελπίδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα εξαρτωνται απο το τι αυτοκινητα. Αμα το φυσσας υπαρχουν τετρατροχα που ειναι πιο απολαυστικα απο οποιαδηποτε μοτοσυκλετα. Αλλα αν το μπατζετ σου ειναι μεχρι 20,000 ευρω...με αυτα τα χρηματα εχεις επιδοσεις φεραρρι (τουλαχιστον στην ευθεια)

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά πιστεύω ότι τα αυτοκίνητα υπερτερούν έναντι των μοτοσυκλετών μόνο σε συγκεκριμένους δρόμους με κλειστές στροφές διότι έχουν το πλεονέκτημα της πλαγιολίσθησης και της γρηγορότερης εναλλαγής πορείας (για τα Sάκια). Γενικότερα οι μηχανές είναι γρηγορότερες λόγω κυρίως του γκαζιού και όχι της δυνατότητας να μπαίνουν με περισσότερα χιλιόμετρα στις στροφές (δεν την έχουν πάντα).

Σαν οδηγός, οδηγάω πολύ γρηγορότερα με το αυτοκίνητο παρά με την μηχανή, εκτός και έχει πολύ κίνηση...

Με την μηχανή κάνω τους χρόνους που κάνω με το αμάξι, αλλά ρισκάρω πολλά και δεν το απολαμβάνω... (δεν είμαι το ίδιο έμπειρος οδηγός όσο στα κουτιά).

Με το αυτοκίνητο μπορώ να πλαγιολισθαίνω όλη την ώρα χωρίς να αγχώνομαι. Η μηχανή λίγο να μου γλιστρήσει γίνομαι κίτρινος... και ξενερώνω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο γρήγορα οδηγαω συνήθως το αυτοκίνητο μου γιατί αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ανάμεσα σε ss μηχανή και supercar πιστεύω ότι υπερτερεί το αυτοκίνητο διότι είναι πιο εξελιγμένο και κουβαλάει περισσότερη τεχνολογία πάνω του. Βέβαια ξεφεύγει και η τιμή αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Τροποποιήθηκε από τον Stathispsaltis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο γρήγορα οδηγαω συνήθως το αυτοκίνητο μου γιατί αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ανάμεσα σε ss μηχανή και supercar πιστεύω ότι υπερτερεί το αυτοκίνητο διότι είναι πιο εξελιγμένο και κουβαλάει περισσότερη τεχνολογία πάνω του. Βέβαια ξεφεύγει και η τιμή αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Με τέτοια σωματοδομή ρε μεγάλε, είναι γεγονός ότι δεν κάνεις για μοτοσυκλέτα.......εκτός αν......

diver-wearing-hard-weight-belt.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι αραγε σε συζητηση αυτοκινηταδων δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ να μιλανε για στροφες, εννοω τεχνικη, γραμμες κτλ κτλ?

Γιατι ολο για ευθειες μιλανε και ποιο ητανε μπροστα στα 100χλμ/ω?

Γιατι αραγε ολοι ονειρευονται να παρουν μια φερραρι?

Γιατι αγοραζουν αυτοκινητα 150-200-250 ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΑΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ OPEL KADETT ΠΟΥ ΕΙΧΕ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι αραγε σε συζητηση αυτοκινηταδων δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ να μιλανε για στροφες, εννοω τεχνικη, γραμμες κτλ κτλ?

Γιατι ολο για ευθειες μιλανε και ποιο ητανε μπροστα στα 100χλμ/ω?

Γιατι αραγε ολοι ονειρευονται να παρουν μια φερραρι?

Γιατι αγοραζουν αυτοκινητα 150-200-250 ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΑΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ OPEL KADETT ΠΟΥ ΕΙΧΕ?

Αυτό δεν είναι σύγκριση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας....αλλά οδηγού και αναβάτη.

Όσο για τις γραμμές θα σε στεναχωρήσω αλλά είναι πολλοί μηχανόβιοι που είναι μόνο για τα φανάρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα για την πιστα μετραει κ κατα 99% ο οδηγος.

Γενικοτερα μετραει ο οδηγος αλλα ειδικα στην πιστα..πες μου ποιος ειναι ο οδηγος να σου πω ποιος θα κερδισει..

Ολα καλα ειναι,λεφτα να'χεις

Τροποποιήθηκε από τον Safetis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πρώτο απάντησα ότι να΄ναι ,στο δεύτερο γιατί έχω μόνο μηχανή και στο τρίτο σαφώς Lamborghini Superleggera και μετά παίρνω όσα rsv γουστάρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο φαν της μηχανής να είμαι σαν το αυτοκίνητο δεν έχει.. Άλλη φάση. Γούστα είναι αυτά, ο καθένας ότι θέλει.. Αλλά να λέμε την αλήθεια με το αμάξι είσαι ΕΝΤΕΛΏΣ πιο ασφαλής, μία στραβή να κάνεις πάνω στην μηχανή πάει συναντάς τον Άγιο Πέτρο.. ενώ με την μηχανή έχεις περισσότερη αδρεναλίνη (έτσι πιστεύω)..Αλλά όταν κάποιος αποκτήσει οικογένεια αναγκαστικά θα πάει σε αμάξι.

Επίσης.. Η τελευταία δημοσκόπηση είναι κάπως άκυρη. Το RSV4 το βρίσκεις με 10 χιλιάρικα την lamborghini όμως για να την πάρεις χρειάζεται να δουλεύεις 2 ζωές..βασικά όποια μηχανή θες μπορείς να την κάνεις δικιά σου.. (εκτός από την Panigale :uglystupid2: ) Προσωπική γνώμη? Το αμάξι όπως και να το κάνουμε είναι πολύ μπροστά.. το καθένα όμως έχει τα υπέρ και τα μείον του :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι προσπαθουμε να συγκρινουμε τωρα δν καταλαβα,τι σχεση μπορει να εχει ενα μοτο με ενα αυτοκινητο? η απαντηση ειναι καμια και θα σας πω το γιατι εχω ενα cbr 1000 07 το οποιο ειναι περιπου στα 180 τροχο εχω και ενα s3 (1800) το οποιο ειναι 310 τροχο αλλη αισθηση το ενα αλλη το αλλο,οταν θα κατεβω απο το 1000 και θα παω στο αμαξι ειναι σαν να οδηγαω cinquetsento οσο αφορα το γκαζι αλλα απο εκει και περα δεν μπορω να το εξηγησω απλα αλλη αισθηση που για μενα ειναι πολυ καλυτερη αυτη της μοτο,οχι οτι το αμαξι παει πισω και αυτο αν ξερεις καθοτι εχει 4κινηση με haltex μπορεις να εχεις ενα πλατυ χαμογελο μετα το τελος της βολτας.αν το παρουμε απο την αλλη το 1000 το πηρα ετοιμο (εξατμισεις μρσπιεδες και τετοια) 5.500 εβω το αμαξι εχει ξεπερασει τα 30000 μαζι με την αγορα του φυσικα η οποια ηταν 20000 το 2007 και ας μην ξεχναμε οτι ενα αμαξι στα επιπεδα του δικου μου δεν ειναι και κανα τερας δυναμης με τα σημερινα δεδομενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωμη μου:

Κορυφαιο αυτοκινητο>Κορυφαιο μηχανακι

Μεσο αυτοκινητο<Μεσο μηχανακι

Πιο ευκολα οδηγεις σβελτα αυτοκινητο, παρα μηχανακι

+ Η βελτιωση του μεσου αυτοκινητου σε σχση με 10 χρονια πριν θεωρω οτι ειναι πιο μεγαλη απο την αντιστοιχη της μεσης μοτο...

Και μιας και ημαστε στο γενικο vs του τιτλου, θα πω πως δεν εχω ακουσει κανεναν να λεω, πηγα για βολτα 2 τα ξημερωματα με το αμαξι, ή χωθηκα στον ταδε χωματοδρομο με το τζιπακι, να δω που βγαζει, ουτε τι ωραια που μυριζει εδω, εδω το πιανει ψυχρα κοκ... Αλλα ουτε εχω ακουσει να λενε, το δαγκωσα, εγινα λουτσα απο τη βροχη, που να σε βαλω δεν εχω πατηρακια, , αυτο μενει σπιτι κοκ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μεγαρα κ σερρες ποσο γυριζουν τα αυτοκινητα?

Μιλαω για αγονες?

http://www.fastestlaps.com/tracks/megara.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
1:07? Έλα έλα που είσαι ρε GTR να την γυρίσεις σε μισό λεπτό :clapping: :clapping: :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τέτοια σωματοδομή ρε μεγάλε, είναι γεγονός ότι δεν κάνεις για μοτοσυκλέτα.......εκτός αν......

diver-wearing-hard-weight-belt.jpg

Μπα μη σε ξεγελάει το nick μου. Στην πραγματικότητα είμαι ολίγον τι τουμπανάκος!

Λόγω :boxing::shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να "δυναμιτίσω" την κατάσταση...

Εάν είχε λίγο τελικές το σκούτερ θα ήταν μεγαλύτερη η διαφορά.

Και αντί το σκούτερ, εάν είχαμε ένα 250 street ίσως να είχαμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Πάντως το βίντεο μου θυμίζεις όταν είχα το hd200 όπου μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση πως σε μερικές στροφές έμπαινα με πιο πολλά χιλιόμετρα (όντως και εντελώς άπειρος) σε σχέση με το αυτοκίνητο.

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα