Jump to content

Recommended Posts

Συγχαρητήρια!!! Μερακλίδικη δουλειά! Αναμένουμε για την επόμενη ανακατασκευή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

KawasakiGPZ900R_1.jpg

:worthy::clapping::yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

W4QPZMT.jpg

Απαπαπαπαπαπα, αυτό το μηχανάκι όχι μόνο έχει έρθει από την κόλαση, αλλά και ο ίδιος ο βελζεβούλ έχει αφήσει το σημάδι του πάνω του!

:pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχω λόγια είδα όλο το θέμα από την αρχή.. τα σέβη μου σε ανθρώπους με μεράκι και θέληση.. αυτο... εξαιρετική δουλειά..!

Τροποποιήθηκε από τον panos1995

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο!τίποτα άλλο!Μπράβο!

:cheers:

Bρε Δημητρη να τελειωσει πρωτα αυτη :mB_kalo_e:

KawasakiGPZ900R_1.jpg

:worthy::clapping::yahoo:

Καλα Κωστα ,πρεπει να πουλησω το σπιτι για να φτιαξω ενα τετοιο :crazy:

Απαπαπαπαπαπα, αυτό το μηχανάκι όχι μόνο έχει έρθει από την κόλαση, αλλά και ο ίδιος ο βελζεβούλ έχει αφήσει το σημάδι του πάνω του!

:pray:

Και λιγα λες :devil:

δεν έχω λόγια είδα όλο το θέμα από την αρχή.. τα σέβη μου σε ανθρώπους με μεράκι και θέληση.. αυτο... εξαιρετική δουλειά..!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρες Θοδωρή! Πώς πάει η ανακατασκευη; Καιρό εχουμε να ακούσουμε νέα!

Kαλημερα Στεφανε.Ελπιζω να ξεφαντωσες στο καρναβαλι ,μαζι με τη φοβερη παρεα σας Γιωργο,Γιαννη,Κοσμα και τα αλλα παιδια.Εχουν γινει αρκετα πραγματα στο Ζ,αλλα περιμενω το μοτερ απο το μηχανικο για να τα βαλω ολα μαζι.Δυστυχως οι ζημιες στο 1ο μοτερ ηταν πολλες,και ετσι φτιαχνω το 2ο.Ελπιζω μεσα στο μηνα να το εχω :bye:

Τροποποιήθηκε από τον vforever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή λες ότι την επόμενη φορά θα έρθεις Πάτρα καβάλα στο z???? :P Πέρα από την πλάκα, ελπίζω να μην έμπλεξες άσχημα με τα μοτέρ, περιμένω νεότερα όταν το δέσεις. Καλή συνέχεια, δε γράφω αλλά για να μείνει καθαρό το θέμα σου, καλημέρες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οφειλω να ομολογησω οτι η δουλεια που του εχεις ριξει δεν προκειται να την κανει αλλο ατομο πουθενα αλλου

Για αυτο :worthy::worshippy::respekt: :respekt:

Κανα δυο παρατηρησεις εχω να κανω.

1) κανα ηταν στο ντεποζιτο να χρησιμοποιησεις ηλεκτροποντα ή να το γεμισεις με συμπιεσμενο νερο (

)

2) Θα ηταν πιστευω καλυτερο το μπλε αλλα γουστα ειναι αυτα

3) Οσο για καποιο ποστ που γραφτηκε σχετικα με την βαφη οπλου να τονισω το εξης: Αυτην η διαδικασια ειναι σχετικα δυσκολη γιατι απαιτει μια συγκεκριμενη θερμοκρασια νερου για να πετυχει οπου μεσα σε αυτο διαλυεται φοσφορικο οξυ. Η διαδικασια αναλαμβανει να οξειδωσει το μετταλο το οποιο πρεπει να ειναι απολυτως καθαρο απο βρωμιες και λιπη και δημιουργει το ανωτερο στρωμα μεταλλου (επιφανεια) μια λεπτη στρωση οπου αντεχει στην διαβρωση. Το αποτελεσμα ποικιλει καθε φορα αναλογως την διαρκεια που παραμενει μεσα στο νερο (οσο πιο πολυ τοσο πιο σκουρο). Μετα την διαδικασια αυτη πρεπει να μπει σε απονισμενο νερο βρασμενο ωστε να σταματησει η διαδικασια και τελος ενα περασμα με λαδι συντηρησης οπλων για 24 ωρες ανα 6 ωρες περασμα. αυτο ισως το δοκιμασω εγω πανω στο μηχανακι σε επιλεγμενα κομματια μιας και ο μπρουτζος απαγορευεται να περασει τετοια διαδικασια

Τα νικελ σε ποιο καταστηματα πηγες? (μην απαντησεις εδωω αλλα με πμ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγο μπλε μπορει να κανω το δευτερο Ζ καλα να ειμαστε.Αυριο θα ψαξω να βρω την καρτα,γιατι θυμαμαι διευθυνση,αλλα οχι τηλεφωνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα