Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολύχρονος Τζόνη μου να σε χαιρόμαστε να τα 1000σεις και πολλά πολλά ξυσίματα με το καινούργιο Π !!!! ( αλήθεια το Π, BT016 φοράει και αυτό ?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον Hokori Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Α να χαθείς παλιόγερε :lol: Στο Π θα βάλω S20R, ακούω πως είναι καλύτερα στα πλακάκια Σ' ευχαριστώ παππού για τις ευχές! Ανταποδίδω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Πολυχρονος με υγεία και διαδρομές :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Πολυχρονος και παντα υγεια!! :) Oσο για το Π εχουν βγει καινουρια μοντελακια με ροδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Πολυχρονος με υγεία και διαδρομές :) Αχα.....Βλέπω πως με κωλοτούμπα του σήμερα, γιορτάζεις και εσύ αγαπητέ. Σ' ευχαριστώ πολύ gkourv, καλές βόλτες με την κουκλάρα σου!! Πολυχρονος και παντα υγεια!! :) Oσο για το Π εχουν βγει καινουρια μοντελακια με ροδες Ευχαριστώ πολύ Κοσμά!! Άντε να σε δούμε και με ένα μεγάλο μοτόρι! Ενδιαφέροντα τα εργαλεία που παρέθεσες, βγαίνουν και σε τιτάνιο/ανθρακόνημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χρόνια πολλά πολύχρονος και ότι επιθυμείς!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χρόνια πολλά και καλά! με πολλά και όρθια χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 κοίτα πως σε προσέχω βρε, με τρία ποδαράκια να στηρίζεσαι καλύτερα όταν θέλεις να ανέβεις στον ζούζουρα, αν δε, κουραστείς από τις πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες, έχει και σκαμνάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Λέω κι εγώ Π,Π, τι εννοούν; Γιάννη πολύχρονος φίλε και με υγεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χρόνια πολλά πολύχρονος και ότι επιθυμείς!!! Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Όταν με το καλό κατέβω στην αγαπημένη μου Κρήτη, θα κανονίσουμε (και με μερικούς άλλους εκεί γύρω, βλ. gkourmoul1 κοκ) καμιά βολτούλα για καφέ στο Μπαλί!! Πάντα όρθιος και χαμογελαστός Γιώργη! Χρόνια πολλά και καλά! με πολλά και όρθια χιλιόμετρα! Μιχάλη σ' ευχαριστώ πολύ. Και εσύ πάντα όρθιος και χαμογελαστός! κοίτα πως σε προσέχω βρε, με τρία ποδαράκια να στηρίζεσαι καλύτερα όταν θέλεις να ανέβεις στον ζούζουρα, αν δε, κουραστείς από τις πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες, έχει και σκαμνάκι. Μήτσο, κανόνισε να σου ρίξω το τρίτο πόδι στο ξεροκέφαλό σου :lol: Λέω κι εγώ Π,Π, τι εννοούν; Γιάννη πολύχρονος φίλε και με υγεία! Αλήτες βρε Νικόλα, αλήτες..... Τι να περιμένω από δαύτους :lol: Σ' ευχαριστώ για τις ευχές. Να ΄σαι πάντα καλά. Και να κάνεις και καμιά σούζα. Ταιριάζει στο μηχανάκι σου. Εμείς επιβάλλεται να βρεθούμε κάποια στιγμή. Πρέπει να το κανονίσουμε Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 χρονια πολλα φιλε γεματα υγεια!!! οτι επιθυμεις και να εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου γτ ολο αποριες εχω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Xρόνια σας πολλά αγαπητέ! Κερασμένες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χρονια πολλα και καλα. Να εισαι παντα γερος και Kawasakiκος... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χρόνια πολλά Γιάννη κι ευτυχισμένα! Σχετικά με το Π αν θέλεις μπορώ να σου στείλω ένα κρύσταλλο να το μετατρέψεις σε βοηθητικό τραπεζάκι να ακουμπάς τις μπύρες και τα εργαλεία όταν μαστορεύεις τα μοτόρια σου. Ευγένιος Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) χρονια πολλα φιλε γεματα υγεια!!! οτι επιθυμεις και να εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου γτ ολο αποριες εχω!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ Alex!! Να ΄σαι και εσύ καλά και πάντα όρθιος με το μηχανάκι! Xρόνια σας πολλά αγαπητέ! Κερασμένες!! Έσβησα τα μπριζολίδια γιατί θα σκάσει μύτη κανένας klab και δε θα μείνει τίποτα όρθιο εδώ μέσα :lol: Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλές βόλτες με το λυκάκι σου και πάντα χαρούμενος!! Χρονια πολλα και καλα. Να εισαι παντα γερος και Kawasakiκος... :) Καλές βόλτες εκεί στα ξένα. Χωρίς κραδασμούς και πολλά γκάζια. Πότε είπαμε θα χτυπήσεις SX? :D Σ' ευχαριστώ πολύ!! Χρόνια πολλά Γιάννη κι ευτυχισμένα! Σχετικά με το Π αν θέλεις μπορώ να σου στείλω ένα κρύσταλλο να το μετατρέψεις σε βοηθητικό τραπεζάκι να ακουμπάς τις μπύρες και τα εργαλεία όταν μαστορεύεις τα μοτόρια σου. Ευγένιος Ευγένιε, σ' ευχαριστώ πολύ. Και εσύ να 'σαι καλά και καλές βόλτες με το εργαλείο σου, είτε στην άσφαλτο είτε στα βουνά. Άσε τους να λένε.....Ζηλεύουν..... Με θέλουν με π γιατί μόνο τότε θα μπορούν να με προσπεράσουν :lol: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Να κεράσω το κάτι τις μου? για αργότερα.... και για πολύ αργότερα..... Και τέλος, καμιά πενηνταριά για να επιστρέψετε σπίτια σας με ασφάλεια, αλήτες μηχανόβιοι, που θα έχετε πιει τον πώλο σας και θα θέλετε να ανέβετε στα μηχανάκια...... Κάτι άλλο περιμένατε εεεε??? :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) τι είναι το Π βρε παιδιά? μπερδεύτηκα... παπί? Οπως και να χει πολύχρονος και πάντα καλοτάξιδος!! Εντιτ: βάλε στα κεράσματα κάτι και για μας τα κοριτσάκια pls! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 τι είναι το Π βρε παιδιά? μπερδεύτηκα... παπί? Οπως και να χει πολύχρονος και πάντα καλοτάξιδος!! Εντιτ: βάλε στα κεράσματα κάτι και για μας τα κοριτσάκια pls! Π: δεν αναφέρονται στα γνωστά π της Πάτρας (πας πούστης Πατρινός κοκ), αλλά στα π που χρησιμοποιούν τα παππούδια..... Δεν πειράζει, τους περιμένω στην γωνία βρε :lol: Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάρα μου. Να ΄σαι πάντα καλά και να κάνεις ωραίες διαδρομές με τη μοτοσυκλέτα σου. Και αν δε βρεις κάποιον από την παρέα μας να παίξεις..... θα στείλω στα κοριτσάκια της παρέας κάτι πιο ιδιαίτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χρονια πολλα ρε Γιανναρε, ο,τι επιθυμεις!! Μην βαλεις S20R στο Π, δεν φτουρανε χιλιομετρικα! Να σαι καλα και παντα στριφτερος!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χρόνια πολλά Γιάννη να τα εκατοστήσεις! Πολύχρονος Τζόνη μου να σε χαιρόμαστε να τα 1000σεις και πολλά πολλά ξυσίματα με το καινούργιο Π !!!! ( αλήθεια το Π, BT016 φοράει και αυτό ?? Φίλε με φρίκαρες για τα καλά, βλέπω "πολύχρονος Τζόνη" και "με το καινούριο Π", λέω τι έγινε ρε, έγινα τόσο γνωστός; Γιατί φρίκαρα; 1ον Επειδή με λένε και εμένα Γιάννη(Τζόνης στο username). 2ον Επειδή χθές έβαλα ως mybike το "π" με 3,14cc. 3ον Και επειδή αύριο έχω γενέθλια, 7 Οκτωβρίου! Σου λέω σκάλωσα για τα καλά μέχρι να καταλάβω τι γίνετε, διαβολική σύμπτωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Γιανναρε πολυχρονος να τα 100στησεις, και να δινεις χρωμα με της γνωσεις σου στο φορουμ........ και παρε κανενα μοτορι της προκοπης βρε αδερφε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χμμμμμ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ Γιαννάκη !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! και συντομα να απαρνηθεις τους πρασινους για ενα κ8 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χρόνια πολλά και από μένα, Γιάννη. Σου εύχομαι να κάνεις το tour που διάβασα πριν χρόνια στο ΜΟΤΟ: Αθήνα - Αγκυρα - Αθήνα σε ένα σαββατοκύριακο με το "αδελφό" Kawasaki GTR 1400. Παρασκευή αναχώρηση από Αθήνα, Κυριακή αργά το βράδυ πίσω στο Σύνταγμα. Η βενζίνη είναι ένα θέμα, βέβαια. Είχα πάει στην Τουρκία με τη μοτοσυκλέτα το 2007 και θυμάμαι ότι φουλάραμε στους Κήπους, διότι η βενζίνη στην Τουρκία ήταν πανάκριβη. Αυτά το 2007. Σήμερα είμαστε εμείς ακριβότεροι.... Anyway, καλά χιλιόμετρα και υγεία, να έχεις. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χρονια πολλα ρε Γιανναρε, ο,τι επιθυμεις!! Μην βαλεις S20R στο Π, δεν φτουρανε χιλιομετρικα! Να σαι καλα και παντα στριφτερος!! Σ' ευχαριστώ Παναγιώτη. Να 'σαι καλά και ευτυχισμένος με την Ιταλίδα σου Επειδή είμαι Bridgestonάκιας και θέλω καλή πληροφόρηση από τα εμπρός λάστιχα στο π (για να στρίβω καλά πάνω στα πλακάκια), θα βάλω S20R. Είμαι απολύτως βέβαιος :lol: Χρόνια πολλά Γιάννη να τα εκατοστήσεις! Σ' ευχαριστώ συνονόματε!! Καλές βόλτες και εσύ με το π-cc σου!! :D :lol: Γιανναρε πολυχρονος να τα 100στησεις, και να δινεις χρωμα με της γνωσεις σου στο φορουμ........ και παρε κανενα μοτορι της προκοπης βρε αδερφε.. Γεια σου βρε Βαγγέλη!!! Να ΄σαι πάντα καλά, σ' ευχαριστώ. Πάντα όρθιος με την αγγλιδούλα σου!! Έχω πάρει μηχανάκι της προκοπής βρε. Και μάλιστα ό,τι πρέπει για την Ελλάδα του 2012: το 250άρι το YBR!!! Εγκρίνεις? :lol: Χμμμμμ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ Γιαννάκη !!!! Μωρή κρυφή...... Που παίζεις με τα χρωματάκια.... Σ' ευχαριστώ μωρή. Να ΄σαι καλά και κάποια στιγμή να πάρεις ένα καθαρό να ησυχάσουμε από τις ταρζανιές σου!!! :lol: Υ.Γ.: Πρέπει να φτιάξουμε κάτι...Να το προγραμματίσουμε παρακαλώ.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! και συντομα να απαρνηθεις τους πρασινους για ενα κ8 Σπύρο, αν ήθελα κάτι, θα ήταν ένα νέο μηχανάκι, 1441cc που μόλις κυκλοφόρησε. Αλλά no money no honey. Έτσι κι αλλιώς είμαι ακόμα ερωτευμένος με το μηχανάκι μου!! Busa, αποκλείεται να έπαιρνα. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ανταποδίδω, ευχόμενός σου να αποκτήσεις αυτό που εσύ ποθείς, γρήγορα και χωρίς κόπο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες