NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Μονοδρομος -traction - φρενα και ενα σχεδον νεο μοτερ... ολα αυτα πολυ καλα ακουγοντε να δουμε και οι δοκιμες τι θα δειξουν ... να δουμε και τιμη βεβαια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agios 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Η τιμή είναι και το πιο σημαντικό. Γιατί από καλά μηχανάκια υπάρχουν και άλλα με τιμή όμως ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 κ υστερα λενε το δικο μου κακασχημο !!! χμμμ με αλλη μαπα ισως να το κοιταζα, αλλα για μενα απλα δεν, κ ασχετο, σμρ ειδα ενα καπο 1200 ρε παιδια τι θερμοσιφωνας ειναι αυτος που εχει για εξατμιση ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 κ υστερα λενε το δικο μου κακασχημο !!! χμμμ με αλλη μαπα ισως να το κοιταζα, αλλα για μενα απλα δεν, κ ασχετο, σμρ ειδα ενα καπο 1200 ρε παιδια τι θερμοσιφωνας ειναι αυτος που εχει για εξατμιση ? Πρώτον, το Tiger είναι κ@υλα. Δεύτερον το κάπο έχει τον ομορφότερο θερμοσίφωνα από τους εργοστασιακούς άλλων ευρωπαίων όπως gs1200 lc / ktm1190. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Η μούρη του είναι εμετική. Απ' το ντεπόζιτο και πίσω οκ, όχι κάτι ανέλπιστο και αξιοθαύμαστο για να φέρει τον τίτλο "νέο εντελώς". Συμφωνω 1000% γι αυτο εαν ηθελα να παρω στρομα θα κοιτουσα στοκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 http://www.suzuki-vs...m/en/index.html Αρκετό υλικό στο πιο πάνω link. Βλέποντας και τ'αλλα χρώματα, πιστευω το κόκκινο ήταν το χειρότερο χρώμα που μπορουσαν να διαλέξουν για την προβολή του νεου V-Strom 1000. Το μαυρο και το άσπρο δείχνουν ομορφότερα...ναι ακόμη και η μούρη. Αλλά όπως έχω ξαναποστάρει στο θεμα, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Επίσης περιμενουμε να μάθουμε τιμή. Κατα τ'αλλα δείχνει να έχουν κάνει ουσιαστικές προσθηκες ενισχύοντας τον τουριστικό χαρακτήρα της σειράς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) 12-13000 στην Γαλλια.(13-14000 στην Ελλαδα) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 από τον ΩΡΙΩΝ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Μονοδρομος -traction - φρενα και ενα σχεδον νεο μοτερ... ολα αυτα πολυ καλα ακουγοντε να δουμε και οι δοκιμες τι θα δειξουν ... να δουμε και τιμη βεβαια.. Να συμπληρώσω....πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και επιτέλους το πρώτο γιαπωνέζικο μηχανάκι με το χειριστήριο του καντράν στο αριστερό γκριπ. Πάντως στο μηχανάκι ρίξανε αρκετή δουλειά.Χαθηκε να προσπαθούσαν λίγο περισσότερο στην εμφάνιση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Μία βαριοπούλα μπροστά και γίνεται πιο όμορφο... και η έμπνευση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Πέρα ότι δεν μου αρέσει το μπροστινό μέρος και εμένα κάτι μου λέει ότι θα έχει και λιγότερη προστασία από τον αέρα σε σχέση με το 650, μου φαίνεται πολυ στενή η μούρη του μπροστά και αν ισχύει το θεωρώ μέγα λάθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 100 ιπποι ροδα 228 κιλα γεματο.Μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Μενει να μαθουμε την Τιμη του λοιπον. Αν κοστιζει κατω απο 13500 ευρω τοτε θα ειναι μια πολυ καλη και πανω απο ολα τιμια επιλογη για καποιον τουριστα μοτοσυκλετιστη που το κυριο μελλημα του ειναι τα ταξιδια και οχι οι επιδοσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 16000$ η τιμή στις ΗΠΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 16000$ η τιμή στις ΗΠΑ. FUCKIN' LOL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) 12000-13000 ευρώ στη Γαλλία ,όπως προαναφέρθηκε και κοντά στις 10000 λίρες στη Βρετανία . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 άψογο το εργαλείο! δείχνει να έχει κορυφαίο φινίρισμα και ποιότητα κατασκευής! υ.σ.χειριστήρια για τις ενδείξεις στο αριστερό γκρίπ έχει και το τελευταίο 650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Πέρα ότι δεν μου αρέσει το μπροστινό μέρος και εμένα κάτι μου λέει ότι θα έχει και λιγότερη προστασία από τον αέρα σε σχέση με το 650, μου φαίνεται πολυ στενή η μούρη του μπροστά και αν ισχύει το θεωρώ μέγα λάθος. Φοβάμαι πώς (θα) έχεις δίκιο Γιώργη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Μου αρέσει πολύ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ αν εχει -μόνο- 100 άλογα στον τροχό, τότε δεν θα μπορεσει να συναγωνιστει ΚΤΜ-GS-CrossTourer όπως δλδ το Super Tenere και θα το "φαει" το μαύρο χώμα... δεν αναφέρομαι στην ικανότητα ενός οδηγού με τους 100 ίππους στο δεξί γκριπ αλλά στην απόδοση των κινητήρων και πόσο αυτό μετράει στο Ελλάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 δεν αναφέρομαι στην ικανότητα ενός οδηγού με τους 100 ίππους στο δεξί γκριπ αλλά στην απόδοση των κινητήρων και πόσο αυτό μετράει στο Ελλάντα +1000 Απο'κει και πέρα, αν η τιμή βγεί όσο εκτιμάται (και κατα κάτιτις τσιμπημένη στο Ελλάντα), πλησιάζει επικίνδυνα στην επόμενη κατηγορία (1200cc). Το πιθανότερο είναι ο υποψήφιος αγοραστής "να δώσει κατι παραπάνω" (εφόσον έχει φτάσει σε τέτοια budget) και θα πάει για τα προαναφερθέντα. Ιδωμεν.. Προς το παρόν μένω στο αγαπημένο μου DL650! Υ.Γ. Εχει διαβάσει/ακούσει κανει αν ειναι made in Japan το νεο 1000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Ωραίο φαίνεται,αν έχει και μια τιμή 11-12 χιλιάδες θα πουλήσει καλά.Αν φτάσει σε επίπεδα GS-KTM,την πάτησε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agios 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Με 12000 χιλιάρικα όμως , υπάρχει το versys 1000 που ξηρίζει , το capponord 1200 το απλό που είναι πιο δυνατό και όμορφο , και με 2 χιλιάρικα ακόμα μπαίνεις στα χωράφια του απλού ΚΤΜ , δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι η τιμή είναι κελεπούρι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Το Versys 1000 μπορεί να είναι χειρότερο. Ήδη είναι πάτος σε πωλήσεις. Το Capo 1200 το απλό δεν έχει 12. Έχει 13.500. Για το ΚΤΜ έχεις δίκιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=15307 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Το Versys 1000 μπορεί να είναι χειρότερο. Ήδη είναι πάτος σε πωλήσεις. Το Capo 1200 το απλό δεν έχει 12. Έχει 13.500. Για το ΚΤΜ έχεις δίκιο. Το ΚΤΜ στα 15900 δεν ξεκινάει ή κάνω λάθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 11.865,68 ευρώ όπως βγαίνει από την μετατροπή,θεωρώ ότι εδώ ο ξεφλούδας αντιπρόσωπος θα το τιμολογήσει γύρω στο 13.000 ευρώ χαλαρά,το οποίο αν το κοστολογήσει τόσο πρέπει να είσαι προσωπική μου γνώμη καμμένος να το αγοράσες την στιγμή που υπάρχουν καλύτερα μηχανάκια στην κατηγορία του,εκτός αν κάνει την έκπληξη και το φέρει σε τιμή σοκ που δεν το νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες