Jump to content
4kings

Suzuki vstrom 1000 (2014)

Recommended Posts

Μονοδρομος -traction - φρενα και ενα σχεδον νεο μοτερ... ολα αυτα πολυ καλα ακουγοντε να δουμε και οι δοκιμες τι θα δειξουν ... να δουμε και τιμη βεβαια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η τιμή είναι και το πιο σημαντικό. Γιατί από καλά μηχανάκια υπάρχουν και άλλα με τιμή όμως ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ υστερα λενε το δικο μου κακασχημο !!! χμμμ με αλλη μαπα ισως να το κοιταζα, αλλα για μενα απλα δεν, κ ασχετο, σμρ ειδα ενα καπο 1200 ρε παιδια τι θερμοσιφωνας ειναι αυτος που εχει για εξατμιση ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ υστερα λενε το δικο μου κακασχημο !!! χμμμ με αλλη μαπα ισως να το κοιταζα, αλλα για μενα απλα δεν, κ ασχετο, σμρ ειδα ενα καπο 1200 ρε παιδια τι θερμοσιφωνας ειναι αυτος που εχει για εξατμιση ?

Πρώτον, το Tiger είναι κ@υλα. Δεύτερον το κάπο έχει τον ομορφότερο θερμοσίφωνα από τους εργοστασιακούς άλλων ευρωπαίων όπως gs1200 lc / ktm1190. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μούρη του είναι εμετική. :puke:

Απ' το ντεπόζιτο και πίσω οκ, όχι κάτι ανέλπιστο και αξιοθαύμαστο για να φέρει τον τίτλο "νέο εντελώς".

Συμφωνω 1000% γι αυτο εαν ηθελα να παρω στρομα θα κοιτουσα στοκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.suzuki-vs...m/en/index.html

Αρκετό υλικό στο πιο πάνω link.

Βλέποντας και τ'αλλα χρώματα, πιστευω το κόκκινο ήταν το χειρότερο χρώμα που μπορουσαν να διαλέξουν για την προβολή του νεου V-Strom 1000.

Το μαυρο και το άσπρο δείχνουν ομορφότερα...ναι ακόμη και η μούρη.

Αλλά όπως έχω ξαναποστάρει στο θεμα, τα γούστα είναι υποκειμενικά. Επίσης περιμενουμε να μάθουμε τιμή.

Κατα τ'αλλα δείχνει να έχουν κάνει ουσιαστικές προσθηκες ενισχύοντας τον τουριστικό χαρακτήρα της σειράς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

12-13000 στην Γαλλια.(13-14000 στην Ελλαδα)

suzuki-anteprima-2014-68.jpgcxzfdd.gif

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονοδρομος -traction - φρενα και ενα σχεδον νεο μοτερ... ολα αυτα πολυ καλα ακουγοντε να δουμε και οι δοκιμες τι θα δειξουν ... να δουμε και τιμη βεβαια..

Να συμπληρώσω....πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και επιτέλους το πρώτο γιαπωνέζικο μηχανάκι με το χειριστήριο του καντράν στο αριστερό γκριπ.

Πάντως στο μηχανάκι ρίξανε αρκετή δουλειά.Χαθηκε να προσπαθούσαν λίγο περισσότερο στην εμφάνιση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία βαριοπούλα μπροστά και γίνεται πιο όμορφο...

thumb.jpg

και η έμπνευση

08_Hypermotard_Nose.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα ότι δεν μου αρέσει το μπροστινό μέρος και εμένα κάτι μου λέει ότι θα έχει και λιγότερη προστασία από τον αέρα σε σχέση με το 650, μου φαίνεται πολυ στενή η μούρη του μπροστά και αν ισχύει το θεωρώ μέγα λάθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μενει να μαθουμε την Τιμη του λοιπον.

Αν κοστιζει κατω απο 13500 ευρω τοτε θα ειναι μια πολυ καλη και πανω απο ολα τιμια επιλογη για καποιον τουριστα μοτοσυκλετιστη που το κυριο μελλημα του ειναι τα ταξιδια και οχι οι επιδοσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

12000-13000 ευρώ στη Γαλλία ,όπως προαναφέρθηκε και κοντά στις 10000 λίρες στη Βρετανία .

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άψογο το εργαλείο! δείχνει να έχει κορυφαίο φινίρισμα και ποιότητα κατασκευής!

υ.σ.χειριστήρια για τις ενδείξεις στο αριστερό γκρίπ έχει και το τελευταίο 650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα ότι δεν μου αρέσει το μπροστινό μέρος και εμένα κάτι μου λέει ότι θα έχει και λιγότερη προστασία από τον αέρα σε σχέση με το 650, μου φαίνεται πολυ στενή η μούρη του μπροστά και αν ισχύει το θεωρώ μέγα λάθος.

Φοβάμαι πώς (θα) έχεις δίκιο Γιώργη. :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει πολύ ΑΛΛΑ

ΘΕΩΡΩ αν εχει -μόνο- 100 άλογα στον τροχό, τότε δεν θα μπορεσει να συναγωνιστει ΚΤΜ-GS-CrossTourer όπως δλδ το Super Tenere και θα το "φαει" το μαύρο χώμα...

δεν αναφέρομαι στην ικανότητα ενός οδηγού με τους 100 ίππους στο δεξί γκριπ αλλά στην απόδοση των κινητήρων και πόσο αυτό μετράει στο Ελλάντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αναφέρομαι στην ικανότητα ενός οδηγού με τους 100 ίππους στο δεξί γκριπ αλλά στην απόδοση των κινητήρων και πόσο αυτό μετράει στο Ελλάντα

+1000

Απο'κει και πέρα, αν η τιμή βγεί όσο εκτιμάται (και κατα κάτιτις τσιμπημένη στο Ελλάντα), πλησιάζει επικίνδυνα στην επόμενη κατηγορία (1200cc). Το πιθανότερο είναι ο υποψήφιος αγοραστής "να δώσει κατι παραπάνω" (εφόσον έχει φτάσει σε τέτοια budget) και θα πάει για τα προαναφερθέντα.

Ιδωμεν..

Προς το παρόν μένω στο αγαπημένο μου DL650!

Υ.Γ. Εχει διαβάσει/ακούσει κανει αν ειναι made in Japan το νεο 1000?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο φαίνεται,αν έχει και μια τιμή 11-12 χιλιάδες θα πουλήσει καλά.Αν φτάσει σε επίπεδα GS-KTM,την πάτησε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 12000 χιλιάρικα όμως , υπάρχει το versys 1000 που ξηρίζει , το capponord 1200 το απλό που είναι πιο δυνατό και όμορφο , και με 2 χιλιάρικα ακόμα μπαίνεις στα χωράφια του απλού ΚΤΜ , δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι η τιμή είναι κελεπούρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Versys 1000 μπορεί να είναι χειρότερο. Ήδη είναι πάτος σε πωλήσεις.

Το Capo 1200 το απλό δεν έχει 12. Έχει 13.500.

Για το ΚΤΜ έχεις δίκιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Versys 1000 μπορεί να είναι χειρότερο. Ήδη είναι πάτος σε πωλήσεις.

Το Capo 1200 το απλό δεν έχει 12. Έχει 13.500.

Για το ΚΤΜ έχεις δίκιο.

Το ΚΤΜ στα 15900 δεν ξεκινάει ή κάνω λάθος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

11.865,68 ευρώ όπως βγαίνει από την μετατροπή,θεωρώ ότι εδώ ο ξεφλούδας αντιπρόσωπος θα το τιμολογήσει γύρω στο 13.000 ευρώ χαλαρά,το οποίο αν το κοστολογήσει τόσο πρέπει να είσαι προσωπική μου γνώμη καμμένος να το αγοράσες την στιγμή που υπάρχουν καλύτερα μηχανάκια στην κατηγορία του,εκτός αν κάνει την έκπληξη και το φέρει σε τιμή σοκ που δεν το νομίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα