Jump to content
marinos1234

Απορια για τις αγγελιες του car.gr

Recommended Posts

Και δεν είναι ο μόνος!Πάντως εγώ όταν βλέπω τόση παπάντζα και μπλα μπλα,στρίβω!Ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς τους εμπόρους όντως ψάχνουν τα μηχανάκια που τους φέρνουν προς πώληση κ επιλέγουν ποια θα αγοράσουν με βάση την ποιότητα(μην αρχίσετε πάλι το θάψιμο...όλο και κάποιοι τέτοιοι σωστοί επαγγελματίες θα υπάρχουν!),όλη αυτή η υπερβολή στην περιγραφή με απωθεί.

η λιτη περιγραφη σε μια αγγελια κερδιζει περισσοτερο τον υποψηφιο αγοραστη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συμφωνώ.Και ακόμα περισσότερο οι καλές/σωστές φωτο!

ναι και να τη δεις απο κοντα κοντα κοντα..γιατι υπαρχει κι εκει απατη(καμια φορα...)αλλιως ειναι στη φωτο,αλλιως με το φως της μερας...χαχα.Εγω προτιμω πλεον για να ειμαι ησυχος,οπως ειπαν και καποια αλλα μελη, το καινουργιο και ετσι τελιωνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η λιτη περιγραφη σε μια αγγελια κερδιζει περισσοτερο τον υποψηφιο αγοραστη

Εγώ πάλι βλέποντάς το ως αγοραστής προτιμώ να βλέπω μια πιο λεπτομερή περιγραφή της μηχανής, και έτσι και ως πωλητής τώρα έχω βάλει αναλυτικά το τι έχει αλλάξει στην μηχανή και σε τι φάση είναι. Δεν νομίζω πως θα απωθήσει μια καλή περιγραφή κάποιον αγοραστή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι δύο σωστά τα λέτε..μια λιτή περιγραφή δε σημαίνει ότι δε θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για το προς πώληση όχημα!Αυτό που απωθεί είναι συνήθως μια περιγραφή με πολύ και άκυρο μπλα μπλα που υμνεί τη μηχανή με υπερβολικό και αστείο πολλές φορές τρόπο!Και επειδή αυτό το κάνουν κυρίως οι έμποροι,απορώ...δεν καταλαβαίνουν ότι 1.αν πας από κοντά και το δεις,θα απογοητευτείς,2.ακόμα κι αν το αγοράσει κάποιος,με τη δύναμη που έχουν πλέον τα διαδικτυακά fora η δυσφήμιση γι'αυτούς μεσομακροπρόθεσμα θα είναι μεγάλη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι βλέποντάς το ως αγοραστής προτιμώ να βλέπω μια πιο λεπτομερή περιγραφή της μηχανής, και έτσι και ως πωλητής τώρα έχω βάλει αναλυτικά το τι έχει αλλάξει στην μηχανή και σε τι φάση είναι. Δεν νομίζω πως θα απωθήσει μια καλή περιγραφή κάποιον αγοραστή.

αν ενδιαφερεται για τη μηχανη, εσυ γραφεις εκτος απο τα βασικα (χλμ,μοντελο,κλπ) "σε εξαιρετικη κατασταση,φουλ εξτρα,δεκτος καθε ελεγχος..." ερχεται τη βλεπει, την ελεγχει,και τελιωνει το θεμα.Λεω, δεν ξερω.Αγορασα 5 μεταχειρες,ολες απο ιδιωτες...Τι με τραβηξε στις αγγελιες τους?Η τιμη, το μοντελο,τα χλμ,οι φωτο.Τα βασικα δλδ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδιά ψάχνω για adia κυκλοφορίας για το DT50 δεν ξέρει τίποτα για να βρουme

εσυ πρεπει να εισαι ο λεγομενος---"εντελως ακυρος"---

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεσσαλονίκη: Του πούλησε ξένη μηχανή και του πήρε 1000 ευρώ

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος 46χρονου για «Απάτη με υπολογιστή». Όπως προέκυψε, στις 07-11-2013, έπεισε 50χρονο να του καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως αντίτιμο για την αγορά μοτοσικλέτας, για την οποία ο 46χρονος είχε αναρτήσει σχετική αγγελία πώλησης σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, χωρίς ωστόσο αυτή να περιέλθει ουδέποτε στην κατοχή του 50χρονου.

ΕΔΩ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, άμα είσαι κορόϊδο με πατέντα, πάντα υπήρχαν και πάντα υπάρχουν οι επιτήδειοι να σε ξεγελάσουνε.

Είναι δυνατόν να δίνεις έτσι αέρα-πατέρα προκαταβολές σε αγνώστους χωρίς να έχεις τίποτα στα χέρια σου? Πόσο μλκας πρέπει να είσαι? :fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλαξαν μερικώς από σήμερα οι μοτοαγγελίες στο car.Δεν επιλέγεις μάρκα και μετά γράφεις με το πληκτρολόγιο τον τύπο/μοντέλο της μηχανής.Τώρα επιλέγεις μέσα από μια λίστα τη μάρκα και δίπλα υπάρχει μια άλλη στήλη που έχει όλους τους προσφερόμενους σε αγγελίες τύπους/μοντέλα,όπως ακριβώς συμβαίνει και στις αναζητήσεις αυτοκινήτων του car...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλαξαν μερικώς από σήμερα οι μοτοαγγελίες στο car.Δεν επιλέγεις μάρκα και μετά γράφεις με το πληκτρολόγιο τον τύπο/μοντέλο της μηχανής.Τώρα επιλέγεις μέσα από μια λίστα τη μάρκα και δίπλα υπάρχει μια άλλη στήλη που έχει όλους τους προσφερόμενους σε αγγελίες τύπους/μοντέλα,όπως ακριβώς συμβαίνει και στις αναζητήσεις αυτοκινήτων του car...

Το είδα κι εγώ. Πάλι καλά, γιατί έβλεπες κάτι Honda Sadoou, Yamaha feizer, TNTIEM900 και λοιπές ομορφιές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω παντως προσωπικα προτιμω ιδιωτες για νταραβερι γτ πας βλεπεις τι περνεις και πανω απο ολα βλεπεισ τον πρωην ιδιοκτητη.Αν σκασει κανα τυπας περιεργος και σου αρχισει τα μα μου τοτε μαλλον εχεισ θεμα.Αν ερθει ενας σωστος τυπος τοτε προσωπικα νοιωθω καλυτερα και θετικα.ΟΤι πουλησα το κανα σε εμπορο που το πηρε χαμηλοτερα απο οτι μπορουσα να το δωσω αλλα οι καυλες πλερωνονται και σε ιδιωτη που δεν με πεδεψε καθολου αλλα του δωσα μεχρι και service manual.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή η εξέλιξη στο car.gr αλλά άμα έχεις κανά μοντέλο που δεν έχουν προβλέψει στην λίστα τι γίνεται;

EDIT: και αμέσως αμέσως βρήκα λάθη, π.χ. στην κατηγορία VT250 Spada, δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία VT250F, έχει δύο VT250F και κανένα Spada.

Στα Bros, πετάει και ένα VT250 Spada, το οποίο όμως δεν βγαίνει στα...spada.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή η εξέλιξη στο car.gr αλλά άμα έχεις κανά μοντέλο που δεν έχουν προβλέψει στην λίστα τι γίνεται;

Υπάρχει ακόμα η επιλογή για extra κείμενο, οπότε μπορείς να το γράψεις εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει ξεφύγει ο κόσμος ρε φίλε..

Και εμένα μου έχει τύχει να μου το κάνουν αυτό.. Πολύ σπαστικό... Ο λόγος δεν ξέρω ποιος είναι.. Μάλλον δεν έχουν κατασταλάξει στο οτι θέλουν να πουλήσουν το μηχανάκι τους, δεν εξηγείται διαφορετικά..

Ελλαδάρα ρεεε :greece:

ειναι απλο πιστευω.. το βαζει ο αλλος επδ σκεφτεται ιιιιιιιιιισως να το πουλησει, τωρα αμα σ λεει ας πουμε 3 χιλιαρικα και πας και του πεις "οκ στα δινω" μετα μπορει να κατσει και να σκεφτει οτι γ να ειπες ναι ανετα θα το δινε και λιγο παραπανω.. οποτε γιατι να το δωσει? ανωριμο μεν.. αλλα λογικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα