Jump to content
George_®

ΚΑΤΑΝΤΙΑ...!!!Τζαμπα μαγκες....ειμαστε!!!

Recommended Posts

εχεις δικιο το εχω παρατηρησει και γω!!και γω σπαζομαι που πληρωνω π.χ 13,20 ευρω τη γεφυρα ριο - αντιριο αλλα τι να κανω....

στα αμαξια δε εχει παρατηρηθει να πηγαινουν πισω απο τα φορτηγα τα οποια εχουν αρκετη ωρα να περασουν μεχρι να πεσει η μπαρα!!!!

ενταξει το καταλαβαινω νταβατζιλικι και ισως αυτο να το κανω και εγω καποια στιγμη αλλα παντα πισω απο αυτους που πληρωνουν η θα κατεβω και θα σηκωσω την μπαρα μονος μου.για οσους δεν γνωριζουν αν την σπρωξεις με τα χερια πανω σηκωνεται.

αλλα εχω την εντυπωση οτι οι μηχανες χωρανε να περασουν απο τη μπαρα ακομα και οταν αυτη ειναι κατεβασμενη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπάρχουν πολλοί :kaaaala: στους δρόμους και τζάμπα μάγκες.

Αν έρθει ένας που πάει τάπα και πέσει πάνω μου (δεν με νοιάζει αν σκοτωθεί) θα του πάρω και τα νεφρά στα δικαστήρια μετά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Tranter δυστυχως δεν μου κανει καθολου εντυπωση αυτο που γραφεις...ειναι γνωστο οτι σε αυτη την χωρα εχουμε περασει την μ@λ@κι@ και την ψευτομαγκια για μαγκια.

Και για να προλαβω καποιους για να μην παρεξηγηθω (ειμαι και νεο μελος) , ειναι τελειως διαφορετικο το να κανω μαλακιες και αλητειες στους δρομους (οπως φανταζομαι εχουμε κανει ή κανουμε ολοι μας) και τελειως διαφορετικο να θετουμε σε κινδυνο ΚΑΙ τις ζωες των αλλων (περα απτην δικη μας) με αυτα που κανουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ντροπη και καταντια! αλλα οπως ειπε και ο βικτωρ δεν προκειτε να αλλαξουν καποιοι.

παντως σε ενα αναλογο περιστατικο που συνεβει σε φιλο, σταματησε να πληρωσει σε διοδια και διπλα του σταματαει μια αλλη μηχανη με πρωτη και ετοιμος να φυγει. με το που πληρωνει ο φιλος και αρχιζει να ξεκιναει εφυγε και εκεινος.

κατακριτεο και αυτο, αλλα τουλαχιστον δεν εθελε καποιον σε κινδυνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....κ σταματησα εγκαιρα καθως εαν συνεχιζαμε θα τρωγαμε την μπαρα στο κεφαλι η΄στον ανεμοθωρακα της μοτο!

.

.. ή και στο λαιμό!! :shock:

Μέχρι τώρα νόμιζα ότι οι μοτοσυκλετιστές κινδυνεύουμε από τα αυτοκίνητα.

Τώρα έχουμε και μοτοσυκλέτες στην επίθεση αγένειας, οδηγικής αγραμματοσύνης και γαϊδουριάς.

Έχω πάψει πια, βλέποντας ένα σωρό αχαρακτήριστους τύπους, να νιώθω εκ προϊμίου μοτοσυκλετιστικώς αλληλέγγυος με κάθε μοτοσυκλετιστή. Θέλει ψάξιμο πια για να βρεις ποιός αξίζει και ποιός καροϊδεύει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι αν κατσει καποιος διπλα μου και περιμενει να πληρωσω για να φυγει ξερεις τι θα του εκανα???θα του ζηταγα μιζα, δηλαδη ποσο κανει το διοδιο 1.70 πχ θα του ελεγα δωσε μου τα 0.70 να περασεις τζαμπα μαζι μου.χαχαχχαχαχαχαχ!!!απορω πως δεν το εχουν σκεφτει ακομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτε δεν πληρωνω διοδια αλλα παντα με σεβασμο σε αυτον που πληρωνει... Κοινως,θα περασει πρωτα απο αυτος και μετα θα περασω τρενακι απο πισω του ωστε να μη του δημιουργησω προβλημα ουτε να τον αγχωσω (οπως εκανα παλια που δεν ηξερα και περνουσα απο το πλαι μαζι του).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περασε την μπαρα πρωτος απο εμας με συνεπεια η μπαρα να πεσει αφου το φωτοκυταρο ειδε οχημα να περνα.

υπαρχει το ενδεχομενο να μην ηξερε την εξελιξη αυτη. Νομιζω και εγω αντιστοιχα με την μηχανη, εχω περασει πρωτος απο το αυτοκινητο (τερμα δεξια) αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι θα πεσει η μπαρα αφου περασω. Ελπιζω να μην δημιουργησα κανενα προβλημα.

Το να επιλεξεις να μην πληρωσεις διοδια επισης το δεχομαι αρκει να το κανεις αντρικια!!καθαρα!!

Να κατεβεις,να πεις ΔΕΝ πληρωνω,να η πινακιδα μου να κ τα στοιχεια μου!!δεν γουσταρω να πληρωσω διοιτι...διοτι..διοτι... :rtfm:

Δυστυχως ετσι οπως εχει γινει η νομοθεσια με τα διοδια ... πρεπει να περνας κρυφα.

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης για οσους δεν θελουν να πληρωνουν διοδια υπαρχει και η παλαια εθνικη!!!εχει και πιο ωραια διαδρομη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πω την αληθεια, και εγω περναω ετσι τα διοδια, ΑΛΛΑ, περιμενω τον αλλον να πληρωσει και φευγω μαζι του, οχι πριν απο αυτον, γιατι όντως η μπαρα κατεβαίνει και μπορει να γινει τιποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης για οσους δεν θελουν να πληρωνουν διοδια υπαρχει και η παλαια εθνικη!!!εχει και πιο ωραια διαδρομη....

Αν ταξιδεψεις ποτε απο την παλαια εθνικη θα σταματησεις να την λες εθνικη! Προφανως αν υπηρχε εναλλακτικος δρομος της εθνικης δεν θα υπηρχε ουτε κινημα κατα των διοδιων ουτε γκρινιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....πάντα εις βάρος αυτού που πληρώνει.

Αντίστοιχα κι εγώ δεν πληρώνω φόρους αλλά δεν πρόκειται να γίνει ατύχημα. Μόνο κάτι συντάξεις κόβονται ... α και ένα κράτος πάει για χρεωκόπία .....

αλλά εγώ είμαι μάγκας και στην τελική αυτο μετράει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το ότι φεύγουν πριν ξεκινήσει αυτός που πλήρωσε, θα συμφωνήσω. Για το ότι κρύβουν τα στοιχεία τους θα διαφωνήσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκηνικό μπροστά μου:

Πούλμαν με την ειδική κάρτα πήγε να περάσει από την ειδική λωρίδα. Από πίσω πήγε να χωθεί ένας φτωχομπινές και τον αποκαλώ έτσι γιατί είχε bmw 520 την καινούρια και το να τσιγκουνευτεί 2 €, τον θεωρώ φτωχομπινέ και νεόπλουτο με την κακή έννοια. Το πούλμαν πέρασε και η μπέμπα ένιωσε την δύναμη του να πέφτεις πάνω σε μπάρα! Τα διόδια του βγήκαν κάνα 1500άρι συν το πρόστιμο.

Αν αυτός δεν είναι τζάμπα μάγκας, τότε ποιος είναι?

Και το κακό με τα διόδια έχει παραγίνει και από τις 2 πλευρές. Και το κράτος το γάμησε με τα διόδια που για να πας και να έρθεις Σαλονίκη-Αθήνα θέλεις πάνω από ένα πενηντάρικο.

Αν δεν θέλεις να πληρώσεις, πηγαίνεις, σηκώνεις την μπάρα, περνάς, και είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες. Το να εκμεταλλευτείς το ότι κάποιος μαλάκας θα βρεθεί να πληρώσει και να χωθείς, είναι βλαχοκαγκουριά και φλωριά.

Γι'αυτό και εσύ που χώθηκες στον Γιώργο, που παίζει να είσαι και από εδώ μέσα και να κρύβεσαι, είσαι βλαχοκάγκουρας και φλώρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....πάντα εις βάρος αυτού που πληρώνει.

Αντίστοιχα κι εγώ δεν πληρώνω φόρους αλλά δεν πρόκειται να γίνει ατύχημα. Μόνο κάτι συντάξεις κόβονται ... α και ένα κράτος πάει για χρεωκόπία .....

αλλά εγώ είμαι μάγκας και στην τελική αυτο μετράει!!!

Τον δρομο τον έχουμε πληρώσει κάμποσες φορες δεν είμαστε μαγκες... :kaaaala: είμαστε.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον δρομο τον έχουμε πληρώσει κάμποσες φορες δεν είμαστε μαγκες... :kaaaala: είμαστε.

Φαντάζομαι έχεις έτοιμη την οικονομοτεχνική μελέτη γι' αυτό που λες. Η νοοτροπία του τζαμπατζή λέει ότι αποφασίζω εγώ τι πρέπει να πληρώσω και τι όχι.

Τεσπα κυρίως η μομφή μου είναι γι' αυτόν που περνάει δίπλα σ' αυτόν που πληρώνει. Για μένα αυτό είναι απλώς αηδιαστικό. Αν θέλεις κατέβα και κάνε υπεύθυνη δήλωση για τους λόγους που δεν πληρώνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι άλλο πράγμα να είσαι παραβάτης του ΚΟΚ (δηλ. παράνομος), κάνοντας αιφνιδίως σφήνα από δεξιά την ώρα που ο άλλος ξεκινάει από τα διόδια και είναι άλλο πράγμα να αρνείσαι ευθαρσώς την πληρωμή κάποιου διοδίου, σταματώντας, δείχνοντας την πινακίδα σου και απαιτώντας να ανοίξει η μπάρα.

Το σφηνώνομαι, περνάω, γράφω στα παπάρια τους άλλους και ... όποιον πάρει η μπάρα δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μοναδικη περιπτωση που δεν θα πληρωσω θα ειναι αν δεν εχω λεφτα, αν δεν εχω ομως δε θα ταξιδεψω, για μερικα ευρω δεν θα σκοτωσω την αξιοπρεπεια μου, βγαζω λιγα χρηματα απο τη δουλεια μου αλλα αυτο δεν θα ειναι ποτε δικαιολογια, εμαθα απο μικρος να πληρωνω για τα γουστα μου, με ξενα παπαρια ποτε κανεις δεν εγινε αντρας.. ειμαι και γω αγανακτησμενος με ολο τον φοροεισπρακτικο μηχανισμο του παρακτατους αλλα για 2 ευρω ρεζιλι δεν θα γινω. Καλο μεσιμερι..

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δικιο εχεις! επειδη δηλαδη εβαλαν εναν νταβατζη ιδιώτη εγινε αυτοματος σωστο και ποσο μαλλον και νομιμο; και φυσικα σε μια τιμη ακριβή που θα ανεβει αλλο τοσο...ε οχι...θα περναω δωρεαν για παντα αμα ειναι ετσι!

πληρωνω τελη κυκλοφοριας πανακριβα, που ουσιαστικα τα τελη κυκλοφοριας ειναι μια υπηρεσια που ποτε δεν την λαμβανεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάζομαι έχεις έτοιμη την οικονομοτεχνική μελέτη γι' αυτό που λες. Η νοοτροπία του τζαμπατζή λέει ότι αποφασίζω εγώ τι πρέπει να πληρώσω και τι όχι.

Τεσπα κυρίως η μομφή μου είναι γι' αυτόν που περνάει δίπλα σ' αυτόν που πληρώνει. Για μένα αυτό είναι απλώς αηδιαστικό. Αν θέλεις κατέβα και κάνε υπεύθυνη δήλωση για τους λόγους που δεν πληρώνεις.

OK λεμε την εξυπνάδα μας στο mybike...

Αν νομιζεις πως δεν σε κλέβει το κρατος ειναι δεκτο. δεν θα κατσω να κανω συζήτηση, ουτε "στην είπα".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά όταν πάω σε διόδια ή κάθομαι δίπλα στο αυτοκίνητο περιμένοντας να πληρώσει για να φύγουμε μαζί ή περνάω την στιγμή που σηκώνεται η μπάρα (και δεν έχει προλάβει καν να πάρει τα ρέστα πίσω ο οδηγός , λάθος γιατί πάλι πέφτει η μπάρα) ή πληρώνω...

Πάντως θα συμφωνήσω ότι αυτοί οι δρόμοι έχουν πληρωθεί στο 10πλάσιο. Δεν γίνεται η εθνική καρμανιόλα κορίνθου πατρών να μην είναι έτοιμη όταν φτιάχνεται εδώ και 20 χρόνια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις και ο καθένας κοιτάει αυτήν που τον βολεύει.

Το βλέπω για :lock: και αυτό το θέμα δυστυχώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα