Chris_Stig 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Kαλησπερα σας......πριν μερικες ημερες ανεβαινοντας την Μεσογειων σταματησα σε ενα βενζιναδικο να γεμισω το cbf ........μαμ οπως λεει και ο γιος μου και βλεπω μπροστα μου αυτο το ducati.... Moυ εκανε τρομερη εντυπωση και μου θυμισε τις παλιες ρετρο μηχανες που βλεπαμε σε ταινιες.... (Παρ ολο που ειμαι 32 χρονων δεν τις θυμαμαι στο δρομο...ή ισως δεν τις ειχα προσεξει ποτε) Πηγαινοντας κοντα ειδα οτι ειναι σημερινης τεχνολογιας και μετα απο συζητηση με τον ιδιοκτητη που ειπε οτι εχουν παραχθει μονο 1000 τεμαχια και ενας ειναι αυτος..... Καθησα την χαζεψα και αφου πηρα την εγκριση του τις μοιραζομαι μαζι σας.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Πανεμορφο, στην ουσια ενα Ducati GT 1000 ειναι με το μοτερ του Multistrada 1000DS και ηλεκτρονικο ψεκασμο αλλα με τελειως vintage look. DUCATI PAUL SMART 1000 Limited Edition The new Ducati Paul Smart 1000 L.E. is inspired by the 1974 Super Sport 750 and is a tribute to the 750 "Imola" bike that the English racer Paul Smart took to victory in the 1972 Imola 200. On a cloudy day in April 1972, Paul Smart of Kent, England, tested the new Taglioni designed race bike. It was a momentous event in motorcycling history. On that day, Smart rode a new untested Ducati 750 twin to a historic surprise victory at the Imola 200, beating all comers. In the same race the Italian racer Bruno Spaggiari, also riding a Ducati 750, crossed the finish line in second place for a Ducati sweep of the event. Inspired by these results, Engineer Taglioni decided to introduce production motorcycles with the styling and the latest technological solutions of the 750 "Imola". It was the beginning of the modern Ducati racing era and the emergence of the big-bore twin, sport bike dynasty. Descendants of that historic race bike led the way to the production 750SS, Hailwood's Isle of Man winning 900SS, contemporary SuperSports and eventually the Superbikes of today. The 1974 Super Sport 750 is clearly the crown jewel of any classic motorcycle collection. Often referred to as the original Superbike, it was the first Ducati to combine all the performance of Smart's race bike with a new elegant and trend setting design. The bike boasted beautifully styled components like the "round case" Bevel Drive twin engine, equipped for the first time with Engineer Fabio Taglioni's Desmodromic valve actuation system. The development of the Ducati Desmodromic system started in the late 50's and continues to evolve to this day. Every street and racing engine Ducati produces still utilizes the Desmodtromic system; it remains a significant factor in Ducati's performance advantage. The SuperSport 750 boasted an elegantly styled fairing and bodywork painted in the now famous Metallic Silver colour, complimented by a frame painted in Sea Green. Viewed from any angle the bike always seems in harmony with itself and its street environment. In its day it was "the" ultimate sport bike. After more than thirty years Ducati reintroduces the same essential lines that represent the very essence and pinnacle of beauty in the renaissance of sport motorcycles. The new Ducati Paul Smart 1000 Limited Edition features unmistakeable styling, accentuated by the rounded lines of the fairing and fuel tank. The new exhaust system, in black chromed and sanded stainless steel, has distinctive stacked twin silencers positioned on the right-hand side of the bike. The unique steel tube swingarm is characterized by an elliptical "GP" style right leg, which accommodates the placement of the new exhaust system. The advanced air-cooled Desmo 1000 DS engine delivers the perfect balance of torque and horsepower performance. The exclusive character of the Paul Smart 1000 Limited Edition, of which only 2000 will be produced, is underlined by the use of top-level fully-adjustable Öhlins suspension and by the Metallic Silver fairing and Sea Green frame colours, as on the 1974 Super Sport 750. Περισσοτερες info εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 για πολυ ρομαντικους παντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Και πολύ φραγκάτους επίσης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Paul Smart, ααααχχχ τι μου θύμησες τώρα... έρωτας απ την πρώτη γκαζιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Κουκλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 νταξ απλα πανεμορφη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 παιδια η μηχανη ακουει στο ονομα ducati paul smart! την εχει ενας φιλος μου, (αλλα σχεδον ποτε δεν την βγαζει βολτα), εχει παιδια εναν ηχο....αφηστε...παρακαλαμε να φυγει απο την γειτονια το συντομοτερο μολις μπει μπροστα! βεβαια αυτο το μηχανακι το παντρεύεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Ααααααααααααααααα! Νομίζω και εγώ την έχω δει στο πρατήριο !!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 πωωωωωω ρε φιλε.... για πολυ ρομαντικους με "λεπτα" αισθηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Εχω γυρω στις 10 ατακες αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει ποια να γραψω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Κατι τετοια ειχε μεχρι προσφατα πριν κλεισει ο Βαρογλου στην Νικαια Βαρογλου και Αλημπατες ειχανε μονο αρχαια μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris_Stig 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Γι αυτο και παντα ρωταω και μοιραζομαι τις αποριες μαζι σας γιατι ποτε καμια δεν μενει αναπαντητη.....Ειστε ολοι απιστευτοι...ευχομαι να χαρηκατε τις φωτο οσο και εγω ασχετα που δεν ειμαι ducatakias.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 επιπλο το εργαλειο λεμε! ονειρωξη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Φυσικα και την πηρε με δηλωμενα λεφτα ο αγαπητος σε ολους μας βενζινάς !! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Θα συμφωνησω με τον Gee παντως, οτι παρολο που ειναι στολιδι, ειναι για πολυ ρομαντικους μοτοσικλετιστες! Θ προτιμουσα να ειχα στο Garage μου το "απλο" GT 1000 Sport. Παντως αυτη η κλασσικη διαχρονικοτητα που βγαζουν μερικα Ducati σε συνδιασμο με την κομψη φινετσα τους, ειναι για μενα η μαγεια της Μηχανοκινησης! Απο τις λιγες εταιριες, που με κατι τοσο απλο σχεδιαστικα, εχουν καταφερει οχι απλως να μιλαει στην καρδια σου, αλλα να μοιαζει με μοντελο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Στην Εκο δεν ειναι?ενας μπαρμπας νομιζω ειναι.που για να μην την αφησει απο τα ματια του βαριεται να σου ερθει να σου βαλει και βενζινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρέπλικα του παλιού Paul Smart με σύχρονη τεχνολογία (όσο μπορεί να λέγεται ένα διβάλβιδο και αερόψυκτο δλδ...) Το παλιό Paul Smart είχε ένα τμήμα του ντεπόζιτου διάφανο για να βλέπεις πόση βενζίνη έχει μέσα. Το καινούριο -δυστυχώς- δεν το έχει αυτό. Το παλιό>>> Ωραίο, κόσμημα, χάζεμα με τις ώρες (αρκεί να μην πάρει μπρός ή να είσαι κουφός) Στον δρόμο δεν έχω ιδέα πως συμπεριφέρεται. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες