Jump to content
ΚωσταςΤ

"Βολτουλα" εις τας Μεσολογγας αστραπη

Recommended Posts

Και επειδη μου την εδωσε ξεκινω να παω σε ενα παλιο φιλο και μηχανικο γνωστης αντιπροσωπειας δικυκλων στην Ν.Μακρη!

Mesologgi1.jpg

Πανω στο γεφυρι (οχι της Αρτας)

Mesologgi4.jpg

Η αφιξη και περι αυτης

Mesologgi5.jpg

Mesologgi8.jpg

Mesologgi19.jpg

Mesologgi6.jpg

Mesologgi10.jpg

Mesologgi11.jpg

Mesologgi14.jpg

Mesologgi20.jpg

Mesologgi16.jpg

Και η επ[ιστροφη

Mesologgi22.jpg

Mesologgi23.jpg

Mesologgi24.jpg

Mesologgi25.jpg

Διοδια Κορινθου

Mesologgi26.jpg

Αντε και στο επομενο ΑΜΗΝ.

Υ.Γ Θωμα ειχες δικιο και καλα κανεις που δεν σου αρεσει η Ε.Ο. Πατρων-Κορινθου.Σημερα συνηδειτοποιησα γιατι.Μιλαμε ειναι σαν τα μουτρα τους!(μην πω τιποτα χειροτερο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παντα τετοια!Σημερα εγινε η βολτουλα?

Σ'ευχαριστω πολυ.Σημερα βεβαιως βεβαιως :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να σε πετυχα 10-11 ηταν καπου αναμεσα στη διαδρομη :afro: Ομορφο το cbf σου να το χαιρεσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα έπρεπε να το γράψεις, να πιούμε κανένα καφεδάκι στο Ρίο τουλάχιστον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεχεχεχεχεχεχε! Αυτό είναι που λένε ….. καλόμαθε η γριά στα σύκα και… έφαγε και τα συκόφυλλα.

Τις λίμαξες τις βολτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να σε πετυχα 10-11 ηταν καπου αναμεσα στη διαδρομη :afro: Ομορφο το cbf σου να το χαιρεσαι!

Να σαι καλα...Σ'ευχαριστω!Σε εναν εκανα σημα γιατι ειχε μπλοκο προς Αθηνα εκεινη την ωρα!

Κώστα έπρεπε να το γράψεις, να πιούμε κανένα καφεδάκι στο Ρίο τουλάχιστον!

Εχεις απολυτο δικιο αλλα...

1.Η βολτα ηταν σφαιρα για να δω τον φιλο γιατι ειχαμε πολυ καιρο να μιλησουμε απο τοτε που δουλευε στην αντιπροσωπεια

2.Αργησα να ξεκινησηω απο το σπιτι.09¨44 και ημουν στο Ριο 12:00.Οποτε δεν ειχα και πολυ χρονο.Στην δε επιστροφη δεν ηθελα να με πιασει το βραδυ!

Την επομενη φορα ομως θα γινει αναγγελια φορουμιστικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος Κωστη!! Αν και η Εθνικη Κορινθου Πατρων, εχει χαβαλε!

Μια αρωτηξις! Ποσο ηταν το συνολικο των διοδιων;; Ή :lipssealed: καλυτερα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεχεχεχεχεχεχε! Αυτό είναι που λένε ….. καλόμαθε η γριά στα σύκα και… έφαγε και τα συκόφυλλα.

Τις λίμαξες τις βολτες

Ο,τι προλαβω φιλε Θωμα μεχρι τον Οκτωβριο.Αλλωστε τι διαλα πηρα την μηχανη και εβαλα "φεσι" στο κεφαλι μου;Θα την ξεσκισω την....(ξερεις ποια).

Και βασικα να σου πω την αληθεια ρωταω τον πατερα μου το πρωι "Να παω Μεσολογγι η να παω στην Αγ.Θεοδωρα στη Βαστα;" εξω απο την Μεγαλουπολη ειναι αυτο.Τελικα αποφασισα Μεσολογγι μιας και ειχα καιρο να δω τον φιλο.Τον επομενο μηνα ελπιζω στην αδεια μου να εχει καλο καιρο και να χτυπησω καμια Μεγαλουπολη!Ιδωμεν!

Ωραιος Κωστη!! Αν και η Εθνικη Κορινθου Πατρων, εχει χαβαλε!

Μια αρωτηξις! Ποσο ηταν το συνολικο των διοδιων;; Ή :lipssealed: καλυτερα;

Δεν το ειδα και για πολυ χαβαλε για να πω την αληθεια.Ευτυχως δεν ειχα ημουν εγκυος γιατι απο το ταρακουνημα θα σπαγανε τα νερα και θα γεννουσα στην μηχανη πανω γμ το φελεκι μου και τα μπαλωματα μου :wallbash:

15.40 ολα τα σκελη ολα τα διοδια μαζι εμ Α.Ο. και γεφυρα Ριου! :peep:

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο! τετοιες βολτες παντα να βλεπουμε! Κωστη....σε βλεπω και ευρωπη με την ταυλα που εχεις χχαχα!! ωραιος

ΥΓ: ρε πως τον λενε τον μηχανικο σου; γιατι ηταν και ο δικος μου με το cbr 125! Τασο ή Κωστα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο! τετοιες βολτες παντα να βλεπουμε! Κωστη....σε βλεπω και ευρωπη με την ταυλα που εχεις χχαχα!! ωραιος

ΥΓ: ρε πως τον λενε τον μηχανικο σου; γιατι ηταν και ο δικος μου με το cbr 125! Τασο ή Κωστα;

Αυτος ειναι και ο αποτερος σκοπος μου φιλε Βασιλη.

Τασο τον λενε.Μου εβαψε και ενα μερος της εξατμισης που ειχε πεσει αφου μου το εφερε απο κατι βαθουλωματα.Ευκαιριας δωθεισης βλεπεις καναμε και δουλεια και μου ειπε κι ενα δυο πραγματακια για την μηχανη αλλα ... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Κωστα.Στο ειπα κ απο κοντα οτι κανεις την χρηση που αξιζει σε αυτο το μηχανακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Κωστα.Στο ειπα κ απο κοντα οτι κανεις την χρηση που αξιζει σε αυτο το μηχανακι.

Γι αυτη την χρηση την πηρα φιλε Σπυρο!

ωραιος πολυ ωραιος

παντα τετοια

ΑΜΗΝ :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα καλημέρα και από μένα. Αν κάτσει για Μεγαλόπολη πάμε παρεούλα. Έχω καιρό να ανέβω Αρτεμήσιο.

Θα διαπιστώσεις ότι το μηχάνημα στρίβει κιόλας.

Και αν είναι και καθημερινή θα χτυπήσω και μια αναρωτική και τέλος. Φύγαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mesologgi1.jpg

Τί έγινε Κωστάκη? Το χτυπήσαμε το Nolan N85 βλέπω...... :vv:

Πώς σου φαίνεται? Ελπίζω να στο άφησε σε καλή τιμή, του τό 'πα στο τηλέφωνο μη σου κάνει καμμιά στραβή γιατί θα χεσθώμεν. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί έγινε Κωστάκη? Το χτυπήσαμε το Nolan N85 βλέπω...... :vv:

Πώς σου φαίνεται? Ελπίζω να στο άφησε σε καλή τιμή, του τό 'πα στο τηλέφωνο μη σου κάνει καμμιά στραβή γιατί θα χεσθώμεν. :lol:

Τα ιδια και με εσενα μου τα αφησε Κωστη.Δεν αλληλοαφοδευσαμε τελικως.Ολα καλα!Εντυπωσεις;Κααααλο ειναι :afro:

Σε μια φωτό σχεδόν φαίνεται το σπίτι της θείας μου! :D

Τι εγινε ρε παιδια;Ολοι Ριο μενετε;ααα την επομενη φορα θα βγαλω ανακοινωση νωριτερα!

Κώστα καλημέρα και από μένα. Αν κάτσει για Μεγαλόπολη πάμε παρεούλα. Έχω καιρό να ανέβω Αρτεμήσιο.

Θα διαπιστώσεις ότι το μηχάνημα στρίβει κιόλας.

Και αν είναι και καθημερινή θα χτυπήσω και μια αναρωτική και τέλος. Φύγαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλεξη κοιτα εδω http://www.mybike.gr...BC%CE%BF%CF%85/

Πωπω γουσταρω κοβω φλεβες.2 CBF δεκαρια :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ιδια και με εσενα μου τα αφησε Κωστη.Δεν αλληλοαφοδευσαμε τελικως.Ολα καλα!Εντυπωσεις;Κααααλο ειναι :afro:

Ευτυχώς μου βγήκε πολύ εντάξει η αγορά και των 2 κρανών το καλοκαίρι. :sweatdrop:

Το Nolan δοκιμάστηκε στην Πανελλήνια και αποδείχτηκε σωστό στο μέγεθος, πολύ καλό και δε με κουράζει καθόλου αφού έκανα 500 σερί χλμ στην επιστροφή χωρίς να νοιώθω άσχημα και να θέλω να το βγάλω από πάνω μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς μου βγήκε πολύ εντάξει η αγορά και των 2 κρανών το καλοκαίρι. :sweatdrop:

Το Nolan δοκιμάστηκε στην Πανελλήνια και αποδείχτηκε σωστό στο μέγεθος, πολύ καλό και δε με κουράζει καθόλου αφού έκανα 500 σερί χλμ στην επιστροφή χωρίς να νοιώθω άσχημα και να θέλω να το βγάλω από πάνω μου.

Τα ιδια ακριβως.Ειναι καλο κρανος για υτο εχει και 4 αστερια στην SHARP.

Εύγε και σε άλλα με υγεία ! :_thumbsup:

Να σαι καλα φιλε.Σ'ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όμορφες φώτο όμορφα μέρη,πάντα τέτοια φίλε,είναι τόσο όμορφη η χώρα μας που σε λίγα χλμ. εχεις

βουνό, θάλασσα τα πάντα....... :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραία βόλτα και πολύ όμορφη μηχανή!!θα συμφωνήσω για την εθνική κορίνθου-πατρών αλλά έχει και τα "καλά" της,αυτές τις καταπληκτικές πινακίδες που σου φτιάχνουν την διάθεση "ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 km ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ",τι να πεις??πιστεύω πως θα ξεπαγώσουν τα έργα τώρα με το ΕΣΠΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα