Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Εμείς, ότι ναρκωτικά βρούμε μπροστά μας, για να αντέξουμε το γρίφο του Μάθου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Παππού μοίρασε μερικά λεξοτανήλ. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μυγάκι πολυ σήμερα στους δρόμους..... Η έκταση ενός τέτοιου θέματος είναι ανάλογη με το πόσο παλιοχαρακτήρας είναι ο δημιουργός του και αυτοί που σιγοντάρουν. Πιο συγκεκριμένα.... ΔΠν =Δείκτης παλιοχαρακτήρα εμπλεκόμενου ατόμου ν ΕΘ = Έκταση θέματος σε σελίδες Κ = Σταθερά που συνδέει ΔΠ και ΕΘ Ώστε: ΕΘ1,2,ν = ΔΠ1 * Κ * ΔΠ2 * Κ .......ΔΠν * Κ = ΔΠ1 * ΔΠ2 .......ΔΠν * Κν Εμείς έχουμε: ΔΠd_girl = 0.3 ΔΠmathο = 0.7 ΔΠinnova = 0.8 Κάτι τέτοια, με σκλαβώνουν.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Παντως να επισημανω κατι που δεν προσεξε κανεις αλλος. Το θεμα ανοιξε 19.11 και ο Θανασης ανανεωσε το status bar του 19.27. Αυτο σημαινει οτι πολυ ευκολα θα μπορουσε να ειναι τρολαρισμα! Λεεω εγω τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Παντως να επισημανω κατι που δεν προσεξε κανεις αλλος. Το θεμα ανοιξε 19.11 και ο Θανασης ανανεωσε το status bar του 19.27. Αυτο σημαινει οτι πολυ ευκολα θα μπορουσε να ειναι τρολαρισμα! Λεεω εγω τωρα! Να πας στη Νικολούλη. Ζητά κόσμο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Λες;; Τωρα που εχουμε κ αναδουλειες;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηλιας............... η ο χρηστος 666 ενας απο του δυο νομιζω......... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 κανα παπακι θα πηρε και μας δουλευει..:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 αντε να δωσω 1 στοιχείο. Ο κάτοχος του λαχταριστού 2κύλινδρου, κατοικεί σε............νησί ! Να, ρε μη βαράτε, αλήθεια λέω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 αντε να δωσω 1 στοιχείο. Ο κάτοχος του λαχταριστού 2κύλινδρου, κατοικεί σε............νησί ! Γκουχ, γκουχ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Καλά,θα αποκαλυφθώ.Πήρα RC8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 αντε να δωσω 1 στοιχείο. Ο κάτοχος του λαχταριστού 2κύλινδρου, κατοικεί σε............νησί ! Στο Καρπενήσι.................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Παντως να επισημανω κατι που δεν προσεξε κανεις αλλος. Το θεμα ανοιξε 19.11 και ο Θανασης ανανεωσε το status bar του 19.27. Αυτο σημαινει οτι πολυ ευκολα θα μπορουσε να ειναι τρολαρισμα! Λεεω εγω τωρα! 'Η ο απολύτως καλύτερος τρόπος για να ρίξει στάχτη στα μάτια όντας ένοχος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 \ Ούτε ο πρόεδρος του Εδεσαϊκού δεν θα μπορούσε να αναιρέσει μέσα σε 3 προτάσεις την αρχική του θέση τόσο εύγλωττα! :thumbsup: Ρε παλιοφιλοχοντικε ( Honda οχι χουντα) με λιγα λογια δινω 50-50 στον ΑΘαναση..... ΥΓ. Ρε Ηλια , μηπως πουλησες το XR μου και αγορασες κανενα χωματινο εσυ και μας δουλευεις ? Πες μου το XR υπαρχει ακομα ? Αναλογως πως το οριζεις το υπαρχει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 έχετε πολλά ν. μίλια ακόμη για να τον βρείτε. Ο Μαθό έχει ''στήσει'' ελεεινό ιστό.... :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Δεν βλέπω να γλιτώνουμε τις 69 σελίδες... :D Ας εφοδιαστούμε λοιπόν κατάλληλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Δεν βλέπω να γλιτώνουμε τις 69 σελίδες... :D Ας εφοδιαστούμε λοιπόν κατάλληλα Θα μου δώσεις ένα πακετάκι ποπ-κόρν ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Θα μου δώσεις ένα πακετάκι ποπ-κόρν ? Α να χαθείς γύφτε... Εσύ έχεις μηχανάκι να πας να πάρεις... Ακους εκεί να μου πάρεις τα ποπ κορν μου!!! DON'T TOUCH MY POP CORN!!! I KILL YOU!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Κάποιος μελετηρός πρέπει να κάνει μία σούμα με όλα τα στοιχεία που έχουμε. Και κάποιος φιλέσπλαχνος γνώστης να δώσει και κάτι παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Εγώ λέω να συγχωνεύσουμε την ζωντανή συζήτηση εδώ πέρα,μπας και βγούνε οι 69 σελίδες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Έφαγα 10 κιλά ,πατατάκια,πιτσίνια,ζολίτα,φυστίκια Αιγίνης,αράπικα,σαν-φιστικ,έβαλα 5 κιλά σε 1 μέρα,στούμπωσε ο πισινός και δεν βγαίνει τίποτα και ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! Αλήτες μηχανόβιοι,δεν ασχολούμαι άλλο ρε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Έφαγα 10 κιλά ,πατατάκια,πιτσίνια,ζολίτα,φυστίκια Αιγίνης,αράπικα,σαν-φιστικ,έβαλα 5 κιλά σε 1 μέρα,στούμπωσε ο πισινός και δεν βγαίνει τίποτα και ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! Αλήτες μηχανόβιοι,δεν ασχολούμαι άλλο ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Για να μπω κι' εγώ μπας και φτάσουμε τις 69 πρίν τα Χριστούγεννα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Τι ώρα είναι ? Δεν βρήσκω πουθενά το ρολόι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες