stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 καλησπερα κοιταζω να παρω ενα εντουρο και κοιταω κατα βαση τετραχρονα στα διχρονα ομως βλεπω την απλη συντηρηση που μπορει να γινει απο τον καθε χομπιστα και με την σημερινη οικονομια μου κλεινουν το ματι... γενικα αξιζει να παρω πχ ενα ktm 250exc διχρονο και να δωσω τοσα χρηματα σε μια τεχνολογια που δεν εχει πια μελλον?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 τι εννοεις ''δεν εχει μελλον''? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Μέλλον δεν έχουν γενικά οι ΜΕΚ , οπότε μην κολλάς σε αυτό . Αν το θέλεις απλά για βόλτες στο βουνό και μπορείς να το συντηρίσεις μόνος σου να το πάρεις το δίχρονο ,αν το θέλεις για να πηγαίνεις στη δουλεια σου πας σε τετράχρονο και φυσικά όχι "καθαρόαιμο". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Αν σκέφτεσαι και με οικονομικά κριτήρια, υπολόγισε ότι το δίχρονο μάλλον θα καίει κάτι παραπάνω. Ανάλογως λοιπόν τι χρήση θα κάνεις. Αν το θες για καθημερινή μετακίνηση, ίσως το κόστος καυσίμων να σου ακυρώνει τα κέρδη από τη συντήρηση (ανάλογα πάντα με τις αποστάσεις, τον κυβισμό, πώς οδηγάς, κλπ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.Έχω βρει ενα wr200 και σκεύτομαι να το πάρω.Θα του κάνω καθημερινή χρήση.Τι λέτε?Θα βγάλει προβλήματα και γενικά θα καίει πάρα πολύ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.Έχω βρει ενα wr200 και σκεύτομαι να το πάρω.Θα του κάνω καθημερινή χρήση.Τι λέτε?Θα βγάλει προβλήματα και γενικά θα καίει πάρα πολύ? θα καιει παρα πολυ για τα κυβικα του αλλα αμα το πηγαινεις σιγα που δεν γινεται θα καει λιγοτερο απο προβληματα δεν παιζει να βγαλει τιποτα αλλα πριν το παρεις να το ελεγξεις αμα γινεται επειδη ειναι και παλιο δεν ξερεις τι κρυβει αλλα για καθε μερα δεν λεει..ειδικα μεσα στην πολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damous T50 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Το έχω ελέγξει.Είναι οκ μοτερικά.Μέσα στη πόλη θα είναι κάπως ναι αλλά το βρήκα σε ιδιέτερα χαμηλή τιμή και σε περίοδο που χρειάζομαι μηχανή.Και είναι και έρωτας το άτιμο.Για αυτό το σκέφτομαι πάρα πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Το έχω ελέγξει.Είναι οκ μοτερικά.Μέσα στη πόλη θα είναι κάπως ναι αλλά το βρήκα σε ιδιέτερα χαμηλή τιμή και σε περίοδο που χρειάζομαι μηχανή.Και είναι και έρωτας το άτιμο.Για αυτό το σκέφτομαι πάρα πολύ! ακολουθα τον ερωτα σου τοτε και δεν θα το μετανιωσεις αρκει η αγαπη σου να εχει λαστιχα μοταρντ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Μια χαρούλα είναι για κάθε μέρα, κατανάλωση σε ταξίδι με 100χλμ και 6η καίει 5-6 λίτρα, μέσα στη πόλη λίγο παραπάνω, και αν το πηγαίνει τσίτα 1η-2η-3η μέσα στη πόλη μπορεί τα φτάσει και τα 9 λίτρα.. Σε χαλαρούς και οικονομικούς ρυθμούς μπορείς ναχεις κατανάλωση και 6 λίτρα μέσα στη πόλη, αλλά δεν έχει νόημα να πάρεις wr για να το πηγαίνεις έτσι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Ως πρώην ιδιοκτήτης δίχρονου έχω να σου πω τα εξής: Πρώτον σίγουρα καίει παραπάνω βενζίνη από κάτι άλλο στα ίδια κυβικά αλλά όχι από κάτι άλλο στα ίδια άλογα! Δεύτερον καίνε πολύ λάδι. Εγώ θυμάμαι επειδή έβαζα καλό συνθετικό μου έφευγε κανένα 50 στα λάδια αλλά έκανα και πολλά χιλιόμετρα. Τρίτων αναλόγος το τι πάρεις θα θέλει κάποια αλλαγή στα ελατήρια και κάποια στα πιστόνια αναλόγος με τις ώρες χρήσεις ή με τα χιλιόμετρα άμα δεν είναι καθαρό. Κάθε φορά θα πρέπει να αλλάζεις και φλάντζες και όλο αυτό έχει κάποιο κόστος. Τέλος σου εγγυώμαι ότι το δίχρονο θα σου δώσει δυνατές συγκινήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 δεν υπαρχει τεχνολογια που δεν εχει μελλον πχ οι λυχνιες που ειναι ο προγονος του τραντζιστορ υπαρχουν ακομα αλλα για ιδιαιτερες εφαρμογες ετσι και τα διχρονα εξαφανιστηκαν απο τον δρομο λογω ρυπων και καταναλωσης εξαρταται για το τι χρηση θελεις το μοτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 βρε ειχα διχρονο(cr250) απλα για εντουρο ειμαι σε διλλυμα παλια τεχνολογια-φτηνη συντηρηση vs τετραχρονο δυοτι θα ακουμπισω γυρω στα 7-8.500γιουρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Αν θελεις ενα εντουρο το οποιο θα το καβαλας για να βγαζεις γουστα και αν χρειαστει καμια φορα θα το πας σε δρομο τοτε πανε σε διχρονο, πολυ πιο απλος κινητηρας με λιγοτερα κινουμενα μερη, δεν απαιτει ιδιαιτερες γνωσεις προκειμενου να αλλαξεις ενα πιστονακι, απο καταναλωση δεν θα καιει υπερβολικα παραπανω, σκεψου οτι το δικο μου που ειναι 400 τετραχρονο σε κατασταση εκτος δρομου καιει 7-8 λιτρα στα 100, σε ενδεχομενη ανακατασκευη το κοστος ενος διχρονου ειναι το μισο απο ενα τετραχρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 βεβαια ...αλλα το τετραχρονο παταει αλιως στο χωμα... και εγω το θελω το μηχανακι για 70/30 αναλογια χωμα μετακινηση()υπαρχει και το παπι) γι αυτο κοιταω και για τετραχρονο το wr450f του 11 το βλεπω στα 10.000 μα καλα τοσο κλευτες ειναι? στην κατεμ πηγα και ειδα το 500exc απο 10.500 στα 8.500 και μοντελο 12 six dayς παρακαλω... και θα δοσω 1500 παραπανω για ενα μηχανακι με 50 κυβικα λιγοτερα(δεν ειναι το θεμα εκει) του 11??? ρε πατε καλα? δηλαδη το μοντελο του 2013 που μολις βγηκε θα μου το χρεωσεις ποσο 13.000?για ενα μηχανακι 450cc? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 τελικα ειναι τεχνολογια με θερμους υποστιρικτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 προσωπικα θα σε συμβουλευα να μην μπαινεις στο τρυπακι με τα κυβικα. Σκεψου και κατω απο 450 για εντουρο, ειδικα αμα ενδιαφερεσαι πιο πολυ για τεχνικα κομματια. Υποθετω ομως το εχεις στο μυαλο σου αυτο, ειπες οτι ειχες και cr, αρα δεν εισαι νεος στο χωρο... Τι εκανες; mx? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 αμα κανετε ενα ρισερτσ στο ιντερνετ θα δειτε οτι η διχρονη τεχνολογια μπορει να επανελθει αφου λογο της ρυπανσης εταιριες ναυτικων μηχανων θα κανουν οτι μπορουν για να την σωσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 προσωπικα θα σε συμβουλευα να μην μπαινεις στο τρυπακι με τα κυβικα. Σκεψου και κατω απο 450 για εντουρο, ειδικα αμα ενδιαφερεσαι πιο πολυ για τεχνικα κομματια. Υποθετω ομως το εχεις στο μυαλο σου αυτο, ειπες οτι ειχες και cr, αρα δεν εισαι νεος στο χωρο... Τι εκανες; mx? προσωπικα θα σε συμβουλευα να μην μπαινεις στο τρυπακι με τα κυβικα. Σκεψου και κατω απο 450 για εντουρο, ειδικα αμα ενδιαφερεσαι πιο πολυ για τεχνικα κομματια. Υποθετω ομως το εχεις στο μυαλο σου αυτο, ειπες οτι ειχες και cr, αρα δεν εισαι νεος στο χωρο... Τι εκανες; mx? ναι ημουν στην επαρχια και το κυκλοφορουσα κανονικα...[ηγαινα σχολειο με αυτο... αθανατες εποχες η βενζινη κατω απο το 1 ευρω.. και δεν το αποχωριζομουν... ναι εχεις δικιο το θεμα δεν ειναι τα κυβικα ομως να ξερεις οτι τα 250αρια τετραχρονα δουλευουνε σε τρομακτικο αριθμο στροφων και δεν αντεχουν καν να βγουν στην ασφαλτο ηρεμα... κατι που παρατηρησα η γιαμαχα δεν εχει καν στον καταλογο της το wrf και στα 250 και στα 450 τι εγινε το κοψανε απο ελαντα? φιμες λενε οτι στα κεντρικα γραφεια στην αττικη οδο εχουν απολυσει ακομα και τον θυρορο... αλλα παρ ολα αυτα φερνουνε τα yz??? τι γινετε 2 μετρα και 2 σταθμα? το yz μπορει να βγαλει με καποιον τροπο πινακιδες? αμα κανετε ενα ρισερτσ στο ιντερνετ θα δειτε οτι η διχρονη τεχνολογια μπορει να επανελθει αφου λογο της ρυπανσης εταιριες ναυτικων μηχανων θα κανουν οτι μπορουν για να την σωσουν αμα κανετε ενα ρισερτσ στο ιντερνετ θα δειτε οτι η διχρονη τεχνολογια μπορει να επανελθει αφου λογο της ρυπανσης εταιριες ναυτικων μηχανων θα κανουν οτι μπορουν για να την σωσουν http://www.kawasaki-bikers.gr/core/forum/viewtopic.php?f=34&t=9056 δια του λογου το αληθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
endurocross 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Φιλε μου το διχρονο ειναι σαφως πιο οικονομικο στη συντιριση και απο καταναλωση δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα οπως ηταν στα παλια διχρονα. Στα μοτοκρος ισως αλλα τα εντουρο ειναι οκ απο καταναλωση και ενα 450 τετραχρονο μη νομιζεις οτι καιει πολυ λιγοτερο. Τωρα για το λαδι και στο τετραχρονο καθε 10-15 ωρες λειτουργειας καλο ειναι να αλλαζουν αρα πανω κατω στα ιδια ειναι στα λαδια. Σε ενδεχομενη ζημια στον κινητηρα να ξερεις οτι το τετραχρονο θα κοστισει υπερδιπλα και ειτε διχρονο ειτε τετραχρονο καποια στιγμη θα θελει επισκευη για να μη σπασει γιατι στην ουσια ειναι αγωνιστικα μηχανακια. Αυτα τα μηχανακια δεν ειναι για να κυκλοφορεις οποτε κρατα το παπακι σου. Τα τετραχρονα ειναι πολυ ωραια οσων αφορα ροπη και γραμμικοτητα κινητηρα και τα διχρονα εχουν αυτη την καταπληκτικη αισθηση ελαφρια θα την ελεγα. Η γνωμη μου ειναι οτι αυτη η διαμαχη αναμεσα σε διχρονα και τετραχρονα παντα θα υπαρχει χωρις να σημαινει οτι καποιο ειναι καλυτερο απ'το αλλο, ειναι το τι θελεις, ωρες ωρες θα θελεις διχρονο και αλλες τετραχρονο. Η επιλογη ειναι δικια σου. Το μηχανακι που ανεφερες ειναι πολυ καλο οπως επισης να κοιταξεις και gas-gas k husqvarna. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω προτιμω τα τετραχρονα enduro γιατι εχουν δυναμη σε μεγαλυτερο φασμα στροφων σε σχεση με τα διχρονα, το ολο θεμα ειναι οτι τα πριονια 4Τ απαιτουν τυπικοτατη συντηρηση, τα διχρονα οτι και να ειναι ενα στροφαλο και ενα κυλινδροπιστονο εχουν, επειδη ολα τα πολιτικα "αγωνιστικα" ανα ενα διαστημα απαιτουν ελεγχο ή και αντικατασταση εξαρτηματων τα 4Τ εχουν μεγαλυτερη απαιτηση σε ανταλλακτηκα και εργασια, αρα μεγαλυτερο κοστος γενοκοτερα, βεβαια αν υπαρχει χρημα δεν τιθεται κανενα θεμα. @endurocross Ποσταρες ενω εγραφα και δεν διαβασα οσα εγραψες, πανω κατω τα ιδια εγραψα και γω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 από τον Ninjatasos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Φιλε μου το διχρονο ειναι σαφως πιο οικονομικο στη συντιριση και απο καταναλωση δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα οπως ηταν στα παλια διχρονα. Στα μοτοκρος ισως αλλα τα εντουρο ειναι οκ απο καταναλωση και ενα 450 τετραχρονο μη νομιζεις οτι καιει πολυ λιγοτερο. Τωρα για το λαδι και στο τετραχρονο καθε 10-15 ωρες λειτουργειας καλο ειναι να αλλαζουν αρα πανω κατω στα ιδια ειναι στα λαδια. Σε ενδεχομενη ζημια στον κινητηρα να ξερεις οτι το τετραχρονο θα κοστισει υπερδιπλα και ειτε διχρονο ειτε τετραχρονο καποια στιγμη θα θελει επισκευη για να μη σπασει γιατι στην ουσια ειναι αγωνιστικα μηχανακια. Αυτα τα μηχανακια δεν ειναι για να κυκλοφορεις οποτε κρατα το παπακι σου. Τα τετραχρονα ειναι πολυ ωραια οσων αφορα ροπη και γραμμικοτητα κινητηρα και τα διχρονα εχουν αυτη την καταπληκτικη αισθηση ελαφρια θα την ελεγα. Η γνωμη μου ειναι οτι αυτη η διαμαχη αναμεσα σε διχρονα και τετραχρονα παντα θα υπαρχει χωρις να σημαινει οτι καποιο ειναι καλυτερο απ'το αλλο, ειναι το τι θελεις, ωρες ωρες θα θελεις διχρονο και αλλες τετραχρονο. Η επιλογη ειναι δικια σου. Το μηχανακι που ανεφερες ειναι πολυ καλο οπως επισης να κοιταξεις και gas-gas k husqvarna. Φιλε μου το διχρονο ειναι σαφως πιο οικονομικο στη συντιριση και απο καταναλωση δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα οπως ηταν στα παλια διχρονα. Στα μοτοκρος ισως αλλα τα εντουρο ειναι οκ απο καταναλωση και ενα 450 τετραχρονο μη νομιζεις οτι καιει πολυ λιγοτερο. Τωρα για το λαδι και στο τετραχρονο καθε 10-15 ωρες λειτουργειας καλο ειναι να αλλαζουν αρα πανω κατω στα ιδια ειναι στα λαδια. Σε ενδεχομενη ζημια στον κινητηρα να ξερεις οτι το τετραχρονο θα κοστισει υπερδιπλα και ειτε διχρονο ειτε τετραχρονο καποια στιγμη θα θελει επισκευη για να μη σπασει γιατι στην ουσια ειναι αγωνιστικα μηχανακια. Αυτα τα μηχανακια δεν ειναι για να κυκλοφορεις οποτε κρατα το παπακι σου. Τα τετραχρονα ειναι πολυ ωραια οσων αφορα ροπη και γραμμικοτητα κινητηρα και τα διχρονα εχουν αυτη την καταπληκτικη αισθηση ελαφρια θα την ελεγα. Η γνωμη μου ειναι οτι αυτη η διαμαχη αναμεσα σε διχρονα και τετραχρονα παντα θα υπαρχει χωρις να σημαινει οτι καποιο ειναι καλυτερο απ'το αλλο, ειναι το τι θελεις, ωρες ωρες θα θελεις διχρονο και αλλες τετραχρονο. Η επιλογη ειναι δικια σου. Το μηχανακι που ανεφερες ειναι πολυ καλο οπως επισης να κοιταξεις και gas-gas k husqvarna. κοιτα εγω ειμαι αναμεσα σε ktm 450exc-500exc husaberg fe450-501 yamaha wr450f επισημαινω οτι κοιταω σε αυτον τον κιβισμο δυοτι δεν θελω να παρω κατι μικροτερο απο την στιγμη που θα το παρω καινουργιο ειχα 250αρι διχρονο,δεν μπορω να παρω καινουργιο 250-350 τετραχρονο ειναι κοροιδια σε 6 μηνες θα το δοσω για κατι αλλο... (το πρωτο και το δευτερο εχουν τα ιδια μοτερ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 τελικά αποκλείεις τα δίχρονα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 χμμμμμ...ναι ειναι λιγο βλακεια να δωσω 8ζεστα χιλιαρικα για διχρονο(ξανα!!!) καμια γνωμη για τα μπεργκ παντως θα ηταν ευπροσδεκτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
endurocross 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Κ τα χουζα ειναι πολυ ωραια μηχανακια αλλα ισως απαιτουν ακομα περισσοτερη συντηρηση. Προσωπικα θα σου προτεινα απο αυτα που εισαι αναμεσα το wrf η το exc. Και μια δικη μου προταση αφου μιλας για τετραχρονο καινουριο να κοιταξεις και το crf του 2013 το enduro ενοειται οχι το motocross. Μου φαινεται πολυ καλο και πολυ αναβαθμισμενο σε σχεση με τα προηγουμενα. Απο μεταπωληση (και ευκολια αλλα και λιγοτερη χασουρα) και τα 3 που σου ανεφερα τα πανε καλα σε περιπτωση που θα θες να το δωσεις. Α γιατι δεν κοιτας και το exc 350??? το οδηγησα και μονο θετικες εντυπωσεις μου αφησε. Πολυ ροπατο μοτερ με μεγαλη ελαστικοτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Κ τα χουζα ειναι πολυ ωραια μηχανακια αλλα ισως απαιτουν ακομα περισσοτερη συντηρηση. Προσωπικα θα σου προτεινα απο αυτα που εισαι αναμεσα το wrf η το exc. Και μια δικη μου προταση αφου μιλας για τετραχρονο καινουριο να κοιταξεις και το crf του 2013 το enduro ενοειται οχι το motocross. Μου φαινεται πολυ καλο και πολυ αναβαθμισμενο σε σχεση με τα προηγουμενα. Απο μεταπωληση (και ευκολια αλλα και λιγοτερη χασουρα) και τα 3 που σου ανεφερα τα πανε καλα σε περιπτωση που θα θες να το δωσεις. Α γιατι δεν κοιτας και το exc 350??? το οδηγησα και μονο θετικες εντυπωσεις μου αφησε. Πολυ ροπατο μοτερ με μεγαλη ελαστικοτητα. Κ τα χουζα ειναι πολυ ωραια μηχανακια αλλα ισως απαιτουν ακομα περισσοτερη συντηρηση. Προσωπικα θα σου προτεινα απο αυτα που εισαι αναμεσα το wrf η το exc. Και μια δικη μου προταση αφου μιλας για τετραχρονο καινουριο να κοιταξεις και το crf του 2013 το enduro ενοειται οχι το motocross. Μου φαινεται πολυ καλο και πολυ αναβαθμισμενο σε σχεση με τα προηγουμενα. Απο μεταπωληση (και ευκολια αλλα και λιγοτερη χασουρα) και τα 3 που σου ανεφερα τα πανε καλα σε περιπτωση που θα θες να το δωσεις. Α γιατι δεν κοιτας και το exc 350??? το οδηγησα και μονο θετικες εντυπωσεις μου αφησε. Πολυ ροπατο μοτερ με μεγαλη ελαστικοτητα. ναι φιλε το 350 excf μου θυμισε τ 400 με εργονομια 250 ενας λογος που κοιταω 45 ειναι οτι περαν απο την εμπειρια(αν και εχω 3 χρονια να ασχοληθω-3λυκειου-επαγγελματικη σχολη) απο 1,70 πηγα 1,87 και σχρδον 100κιλα οχι τοσο λαπας αλλα πλεον ειμαι πιο δεμενος πες μου για το crf τι γινετε,εκλεισε το θεμα με τις εδρες βαλβιδων ? το μπεργκ που λες το κοιταω επειδη πλεον με την ktm θα υπαρχουν ανταλακτικα και στο περιπτερο(ετσι νομιζω δλδ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες