Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

http://shop.ktm.com/gr_el/powerparts/airfilter/dust-protection-kit-for-intake-system.html?model=1190+Adventure+EU&type=Travel&year=2013

ΑΛΑΡΜ αυτό τί σου λέει??????

Την ακούσανε με τη σκόνη τελικά ή μου φαίνεται??

Στεφ. Αυτό υπάρχει ήδη κάποιο καιρό σαν προϊόν. Φιλτράρει τα πολλά στα Ram air, κάτι σαν τις καλσες τις unifilter.

Δεν λύνει το πρόβλημα, αφού το θέμα δεν είναι τόσο το φίλτρο αλλά η στεγανοποιηση του φιλτροκουτιου.

Αν δεν κάνω λάθος έχει βγει ήδη φίλτρο της rottweiler που καταργεί εντελώς το φιλτροκουτι και κουμπώνει αμέσως πάνω στους χωανες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κατοστάρικο για να βάλεις το ένα, τρακοσάρι για να βάλεις το άλλο, σαρανταρι για το τρίτο, ρε σείς, μήπως πήρατε caterham και το φτιάχνετε σιγά-σιγά;

:crazy:

Το πήρα "κούτα" σου λέει μετά:

epcp_1108_02_z%2B2011_caterham_7_superlight_r400%2Bparts.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις παρει τον ασΚημο αδερφο του.... :crazy:

Μια χαρα ομορφο ειναι :wub:

Στεφ παίζει να είναι αυτή η νέα ακράπα που λέγαμε?

Αν ναι ΤΗ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!

Δεν εχω ιδεα Στεφ. Πλεον εξατμισεις εχει με 350-400 ευρω. Αν κανουν καλυτερη η χειροτερη δουλεια δεν το γνωριζω. Απλα βρισκω την τιμη της ακραπας τσιμπιμενη σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα ομορφο ειναι :wub:

Εσενα δεν σε παιρνω σοβαρα υπ'οψην μου.. Εχεις 3 ζευγαρια γυαλια μυωπιας... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τιμή κανα 300άρι...

Ε ναι, δεν ειπα οτι θα ειναι φθηνο. Ειπα οτι εχει βγει και κουμπωνει αν δεν κανω λαθος και στον νεο δουκα 1290.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι, δεν ειπα οτι θα ειναι φθηνο. Ειπα οτι εχει βγει και κουμπωνει αν δεν κανω λαθος και στον νεο δουκα 1290.

και στο RC αλλά υποτίθεται ότι το βάζεις για να ανεβάσεις απόδοση, όχι για καλύτερο φιλτράρισμα...

Τουλάχιστον στο RC (έχει βγει μια έκδοση για ram-air) είναι μούφα...

Στο superduke 990 το οποίο έχει γίνει απίστευτο πειραματόζωο, κάτι φιλτρόκουτα motohooligan και τα ελληνικά τα DNA αργότερα που έβγαλαν αντίστοιχα, έκαναν τρομερή δουλειά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ποιοτητα κατασκευης εχει μεγαλη διαφορα απο το multi; Παντως ειναι πανεμορφο το KTM!

Εισαι από τους λίγους που τους αρέσει αυτό το μηχανάκι.

Η περισσότεροι μου λένε πόσο χάλια είναι και πόσο πιο όμορφο είναι το 990.

Περι ορέξεως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 1190 μου αρέσει και μένα περισσότερο, βασικά είναι πανέμορφο. Το 990 καθόλου, ούτε ζωγραφιστό :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και καταπιάτσικα με το μηχανάκι του Στέφανου (Alarm) βοήθώντας τον για κάτι tips που ήθελε να του βάλει,είχα την χαρά να το δω από πολύ-πολύ κοντά.

Η ποιότητα ξεχειλίζει από παντού,όσο και να προσπαθούσα να πιάσω αδιάβαστους τούς κατασκευαστές του,δεν τα κατάφερα. Και μιλάμε για ποιότητα βιδών-παξιμαδιών, πλαστικών,πίρων, σινεμπλόκ επενδεδυμένων καλωδίων και..και..,αυτά δλδ που βλέπεις με το μάτι και τα πιάνεις με το χέρι....απλώς άπαιχτοι.

Η σύγκριση που κάνω είναι με μια busa-φίλου,που πρόσφατα ασχολήθηκα μαζί της.Μακράν μπροστά το κατέμι.

Τώρα,στον ανταγωνισμό με άλλα ευρωπαϊκά,θέλω να πιστεύω ότι και τα άλλα δεν υστερούν αλλά δεν << τα έχω δει>> από τόσο κοντά,ώστε να εκφέρω γνώμη.

Είναι και ομορφούλικο το άτιμο.. :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι χρωματισμοι που εχει επιλεξει η ΚΤΜ το θαβουν παντως το μηχανακι σχεδιαστικα...Λιγο ασπρο εχει το R και φαινεται αλλο μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περι ορέξεως...

Το μηχανακι ειναι πανεμορφο ενταξει αυτο φαινεται κ δεν ειναι μονο δικια μου αποψη νομιζω! Απλα ρωταω για την ποιοτητα κατασκευης γιατι ειπωθηκε κατι σε αντιθεση με το Moulti! Δυο ΚΤΜ ειχα στην κατοχη δουκες και οι δυο ενας με το μαυρο μοτερ και ενας με το γκρι μοτερ high flow και απο ποιοτητα κατασκευης στα πλαστικα ηταν κορυφαια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περι ορέξεως...

Το ιδιο και σε εμενα. Ειναι καγκουρικο μοτοσακο το 990 . Αυτο δεν κανει πιο ασχημο το 1190. Οπως το ειπες , περι ορεξεως...

Μιας και καταπιάτσικα με το μηχανάκι του Στέφανου (Alarm) βοήθώντας τον για κάτι tips που ήθελε να του βάλει,είχα την χαρά να το δω από πολύ-πολύ κοντά.

Η ποιότητα ξεχειλίζει από παντού,όσο και να προσπαθούσα να πιάσω αδιάβαστους τούς κατασκευαστές του,δεν τα κατάφερα. Και μιλάμε για ποιότητα βιδών-παξιμαδιών, πλαστικών,πίρων, σινεμπλόκ επενδεδυμένων καλωδίων και..και..,αυτά δλδ που βλέπεις με το μάτι και τα πιάνεις με το χέρι....απλώς άπαιχτοι.

Η σύγκριση που κάνω είναι με μια busa-φίλου,που πρόσφατα ασχολήθηκα μαζί της.Μακράν μπροστά το κατέμι.

Τώρα,στον ανταγωνισμό με άλλα ευρωπαϊκά,θέλω να πιστεύω ότι και τα άλλα δεν υστερούν αλλά δεν << τα έχω δει>> από τόσο κοντά,ώστε να εκφέρω γνώμη.

Είναι και ομορφούλικο το άτιμο.. :wub:

Αυτα τα ειδε ο Γιαννης, γιατι εγω δεν ειχα ιδεα τι εχει το μηχανακι πανω. Εμενα με ενδιαφερει να παιρνει μπρος και να τσουλαει :tooth:

Οι χρωματισμοι που εχει επιλεξει η ΚΤΜ το θαβουν παντως το μηχανακι σχεδιαστικα...Λιγο ασπρο εχει το R και φαινεται αλλο μηχανακι!

Μα το "R" ασπρο/μαυρο βγαινει ρε συ.

Misc-KTMAdventure1190R-Cudby-061.jpg

Kαι το απλο βγαινει και σε γκριζακι.

13_KTM_Adventure_1190_16.jpg

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι περισσότεροι μου λένε πόσο χάλια είναι και πόσο πιο όμορφο είναι το 990.

Περι ορέξεως...

Αν θελησεις βοηθεια Στεφ να ξεπερασεις τον "πονο σου",σού κανω τραμπα την Γερμανιδα μερικες μερες και μου δινεις το "ασχημο" να παω κανα γυρο...(τι γυρο...θα δειξει :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θελησεις βοηθεια Στεφ να ξεπερασεις τον "πονο σου",σού κανω τραμπα την Γερμανιδα μερικες μερες και μου δινεις το "ασχημο" να παω κανα γυρο...(τι γυρο...θα δειξει :grin: )

file.jpg

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη γελάς καθόλου όλο κατι τετοια περιεργα ακούω λεμεεε.

Γύρους με το 1190 επιτέπεται να κάνει μόνο ο Παπασούζας και μόνο σε περιοδους που δεν έχει νηστεία!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γύρους με το 1190 επιτέπεται να κάνει μόνο ο Παπασούζας και μόνο σε περιοδους που δεν έχει νηστεία!!!!!

Με τρωει που με τρωει ... δεν με αφηνεται κι εσεις ν αγιασω :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Alarm

http://shop.ktm.com/gr_el/powerparts/exhaust/street/akrapovic-slip-on-silencer-44.html?model=1190+Adventure+EU&type=Travel&year=2013

Βγήκε όντως καινούργια ή είναι η παλιά και μας κοροϊδευουν??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Alarm

http://shop.ktm.com/...ravel&year=2013

Βγήκε όντως καινούργια ή είναι η παλιά και μας κοροϊδευουν??

Αα δεν το ξερω. Δεν το παρακολουθω το θεμα με την ακραπα. Ειναι πολυ ακριβη για τα γουστα μου :D

Προεχουν αλλα πραγματακια πριν παω σε εξατμιση :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αα δεν το ξερω. Δεν το παρακολουθω το θεμα με την ακραπα. Ειναι πολυ ακριβη για τα γουστα μου :D

Προεχουν αλλα πραγματακια πριν παω σε εξατμιση :)

Σαν τί αν επιτρέπεται??

Υ.Γ. Και για μένα δεν είχε προτεραιότητα αλλά με τρώει ο κwλ0ς μου τελευταία.

Τροποποιήθηκε από τον Stefanakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα