Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 λατρευω θαψιμο σε μοντελα που δεν εχουν βγει καν :greece: Μα ρε συ Αγγελε, γιατί να μην μπορούμε να πούμε την γνώμη μας δηλαδή για ένα μηχανάκι του οποίου τα specs υπάρχουν στην διάθεση μας καθώς και φωτογραφίες του ώστε να μπορούμε να κάνουμε την όποια σύγκριση με το προηγούμενο? Και γιατί το να εκφράζει κάποιος τη γνώμη του, αυτομάτως αυτό συνεπάγεται θάψιμο? (μιλάω για εμενα μιας και το έκραξα και εγώ σε προηγούμενο post!) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 ΑΣΧΗΜΟ! Δυστυχώς (ή ευτυχώς, για να μην μας μπαίνουν ιδέες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Βλέπω ότι μετά το Τενερέ 1200, ακολουθεί και η ΚΤΜ με εξάτμιση..."θερμοσίφΟΥΝα". Τι κακό είναι αυτό ρε παιδάκι μου? Αδυνατώ να πιστέψω ότι τις φτιάχνουν έτσι χάριν προχό σχεδιασμού. Μάλλον παίζει πολύ στριμοκώλ με τις προδιαγραφές ρύπων και θορύβου και αναγκάζονται να φτιάχνουν τελικά σαν καζάνια. Κατά τ΄ αλλα, δεν μου λέει κάτι (από τις φωτό τουλάχιστον) Στην ίδια κατηγορία (τουλάχιστον για το R) θα πήγαινα κατευθείαν στο Ντούκο αν ήθελα τέτοια μοτό αυτή τη στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Κι εμένα δε μ' αρέσει αισθητικά η τόσο ογκώδης εξάτμιση. Αλλά θυμηθείτε στο τωρινό μοντέλο και τα παράπονα των διπλών τελικών στην ουρά που έψηναν τον κώλο του/της συνεπιβάτη/δος. Πάντως περισσότερο με προβληματίζει η διαδρομή των λαιμών από το κάτω μέρος του κινητήρα στις εκτός δρόμου διαδρομές (πέτρες - βράχια). Θα υπάρχει, θα μου πεις, ποδιά στα εξτρα αλλά και πάλι θεωρώ πιο σωστό σε adventure μηχανάκια να διέρχονται οι εξατμίσεις από το πλάι των κυλίνδρων και ΟΧΙ από κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 χμμμμ.... σα να αρχίζει να μου αρέσει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 αυτο θa ελεγα κι εγω raven... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 χμμμμ.... σα να αρχίζει να μου αρέσει! Ελα ρε τωρα....μην χαλας το τοπικ........Πες κατι και εσυ,ξερω 'γω δεν σου αρεσει το πορτοκαλι πλαισιο,δεν παει μια,ειναι βαρυ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 η εξατμιση θυμιζει την μονη που ετρεχε στο ντακαρ,αλλα εχει φαει 10 πιτσες.αντιστοιχη ολοσωμη και τελικο εβγαζε η gpr για 950/990.με ακραπα το θεμα θα στρωσει.η ποδια θεωρω θα ειναι στανταρ.απο την αλλη........................silance στο ακρωατηριο,το θηριο ξυπνησε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 t Ελα ρε τωρα....μην χαλας το τοπικ........Πες κατι και εσυ,ξερω 'γω δεν σου αρεσει το πορτοκαλι πλαισιο,δεν παει μια,ειναι βαρυ....... ΤΙ μπουρούχα είναι πάλι αυτό;; Τι εξέτμιση είναι αυτή; σκέτη αντιγραφή από ΤζιΕς!!! Πάλι μαλακία έκανε η ΚΤΜ!! (ντάξει καλά τα πήγα; :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Μα ρε συ Αγγελε, γιατί να μην μπορούμε να πούμε την γνώμη μας δηλαδή για ένα μηχανάκι του οποίου τα specs υπάρχουν στην διάθεση μας καθώς και φωτογραφίες του ώστε να μπορούμε να κάνουμε την όποια σύγκριση με το προηγούμενο? Και γιατί το να εκφράζει κάποιος τη γνώμη του, αυτομάτως αυτό συνεπάγεται θάψιμο? (μιλάω για εμενα μιας και το έκραξα και εγώ σε προηγούμενο post!) :) ο καθενας λεει οτι γουσταρει και καλο ειναι να λεμε τι γνωμη μας το σχολιο ηταν γενικο για ολο το θεμα γι αυτο δεν παραθεσα και ειδικα το ποστ σου παρ' αυτα πιανει και το δικο σου ποστ το σχολιο πραμα που δε συμαινει οτι δεν επρεπε να το γραψεις εσυ και οσοι το 'θαψατε' και μπορει να εχετε και δικιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 κανα 15αρι χηνες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 η εξατμιση θυμιζει την μονη που ετρεχε στο ντακαρ,αλλα εχει φαει 10 πιτσες θεικο σχολιο ασχετο βγαινει λαστιχο 19 μπροστα και 17/170 πισω? ή παλι μια επιλογη για τους ΚΤΜαδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 θεικο σχολιο ασχετο βγαινει λαστιχο 19 μπροστα και 17/170 πισω? ή παλι μια επιλογη για τους ΚΤΜαδες? Nα ένα σοβαρό σχόλιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πράγματι κρύβει καλύτερα τον όγκο του σε σχέση με το παλιό. Η σχεδίαση δεν βασίζεται πλέον στους περιορισμούς του Ντακάρ [επίπεδη θέση οδήγησης+βενζίνη χαμηλα = λειτουργικότητα] αλλά στην αισθητική. Καλύτερο λοιπόν το ζύγισμα των όγκων ανάμεσα στο μπροστά και το πίσω μέρος της μοτό και περισσότερο μέταλλο ορατό. Επίσης μετακινώντας το βάρος του συστήματος εξάτμισης χαμηλά ίσως να εξουδετερώνεται η μετακίνηση του βάρους της βενζίνης ψηλά ωστέ να μην χαθεί η αέρινη αίσθηση για το βάρος του που είχε γίνει το σήμα κατατεθέν των 950/990. Είναι έξυπνοι ο Αυστριακοί αλλά είναι και πονηροί. Με αυτό τον χρωματισμό φωτογραφισμένο σε λευκό φόντο η θέση οδήγησης μοιάζει όσο επίπεδη είναι και των 960/990. Ω ρε μάνα μ' τι ψαλιδάρα είναι αυτή!!! Έχει αυτά τα εξωτερικά νεύρα που θα μαζεύουν λάσπη [α λα 690SM] αλλά στο μάτι είναι εντυπωσιακό, και το δίχως άλλο ελαφρύτερο λόγω καλύτερης διάταξης. Ο Αιγαιοπλόος έχει δίκιο για την διαδρομή των εξατμίσεων, είναι οφθαλμοφανές ότι έχει χάσει απόσταση από το έδαφος επιπλέον. Μετρήστε πόσο εξέχει το μηχανάκι από την καμπάνα του συμπλέκτη και κάτω. Δεν νομίζω να έχει μετακινηθεί ψηλότερα... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 αυτο θa ελεγα κι εγω raven... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Νομίζω συνδυάζει τις ανέσεις του SMT με κάποια στοιχεία από το adv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Προφιλ ειναι πολυ ωραιο μηχανακι, και συμφωνω απολυτα σε οσα ειπε ο Tzoutz. Ομως το φαναρι ειναι λιγο περιεργο αισθητικα. Πρεπει να το δεις απο κοντα, ολοκληρωμενο για να εκφερεις αποψη αν ειναι ομορφο ή ασχημο. Υ.Γ: Εδινε που εδινε τσαι με την 21" μπροστα, τωρα θα γινεται πανηγυρι μεγαλο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Τελικά το τελικό δεν το γλίτωσε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Προφιλ ειναι πολυ ωραιο μηχανακι, και συμφωνω απολυτα σε οσα ειπε ο Tzoutz. Ομως το φαναρι ειναι λιγο περιεργο αισθητικα. Πρεπει να το δεις απο κοντα, ολοκληρωμενο για να εκφερεις αποψη αν ειναι ομορφο ή ασχημο. Υ.Γ: Εδινε που εδινε τσαι με την 21" μπροστα, τωρα θα γινεται πανηγυρι μεγαλο!! ένα μειονέκτημά του είναι η έλειψη telelever! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ένα μειονέκτημά του είναι η έλειψη telelever! Η πατεντα ανηκει στην bmw ρεεεεε................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ας το ονομάσει η ΚΤΜ κατελέβερ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ωραια εξατμηση !και ευτιχος ειναι πολυ μικρη!!!!!!!!!μα καλα κοντρες βαζουνε πιο θα φτιαξει πιο ογοδες εξατμηση? bmw vs ktm πι θα επικρατισει?αντε και στο επομενο μοντελο βαλτε ενα φουγαρο σαν αυτα που εχουν τα εργοστασια με προδιαγραφες ρυπον μαλιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μια Χαρα φάτσα έχει το βάρος με χαλάει μόνο περίμενα κάτι πιο ελαφρύ με πιο εντούρο διαθέσεις τουλάχιστον στο r μοντέλο Η δε εξατμίσεις είναι η καινουρια μόδα μάλλον Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον DOCORTHO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 έχω αρχίσει και πιστεύω τα τελευταία χρονια, ότι επίτηδες κάνουν τις εργοστασιακές εξατμίσεις σαν ανάποδα γαμώτο, ώστε να τα τσεπώνουν μετά και από την αγορά κάποιας after market, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια κακογουστιά σε ολους τους κατασκευαστές... και αν σκεφτείς ότι πριν κάμποσα χρόνια υπήρχε ένα τελικό που ταίριαζε σε 2-3 μηχανάκια, ενώ τώρα για ένα μηχανάκι βγαίνουν 5-6 τελικά... πολύ θεωρία συνωμοσίας, αλλα σίγουρα το έχουν σκεφτεί και κάπως έτσι οι κύριοι του marketing!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες