Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

εγώ με το 990....όταν οδήγησα το 1190...νόμιζα ότι έριχνα άγκυρα όταν φρέναρα... ;) βέβαια είναι χωμάτινα τα φρένα μου με αρκετό βύθισμα!

Δεν ξερω για το R , αλλα στην κανονικη εκδοση δεν ειχε βαθυ βυθισμα στο φρεναρισμα. Πολυ θετικο τουλαχιστον για εμενα. Φανταζομαι πως στο R θα εχει ενα πιο αισθητο βυθισμα λογο μεγαλυτερης διαδρομης.

ΚΤΜ εκανε το θαυμα της. 5.8l/100 :drool:

Πιστευω πως ηταν καιρος μετα απο 87 χρονια υπαρξης του LC8 να κανουν και κατι για να την καταναλωση. Με βαση τα παραπανω και το ντεποζιτο λοιπον, μιλαμε για μια αυτονομια γυρο στα 400χλμ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγώ πάντως το 990 δε το αλλάζω....το λέμε αρκετοί έχετε υπ'όψην... :peep:

Aλλο το ενα αλλο το αλλο.Το 990 παιζει σε καθαροαιμο τερεν.Το καινουργιο κοντραρει με το gs.Θα αγοραστει και απο οικογενειαρχες και οχι αποκλυστικα απο καγκουροτρελαμενους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να καταλάβω....με λες καγκουροτρελαμένο;;;;; :shock: γιατί θα έχεις και δίκιο αν το εννοείς! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πάτε και κάνετε test ride ρε με ΚΤΜ;;

Δε ξέρετε οτι θα σας μείνει στο δρόμο;;; :wallbash:

Υ.Γ. Αν το επόμενο μηχανάκι μου δεν είναι KTM θα βάλω φωτιά στο σπίτι μου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να καταλάβω....με λες καγκουροτρελαμένο;;;;; :shock: γιατί θα έχεις και δίκιο αν το εννοείς! :crazy:

κατεμακηδες....

doctor.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Τι πάτε και κάνετε test ride ρε με ΚΤΜ;;

Δε ξέρετε οτι θα σας μείνει στο δρόμο;;; :wallbash:

Υ.Γ. Αν το επόμενο μηχανάκι μου δεν είναι KTM θα βάλω φωτιά στο σπίτι μου :P

γι'αυτό κάνουμε test ride και δε το αγοράζουμε...μη μας μείνει και είναι δικό μας! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πάντως το 990 δε το αλλάζω....το λέμε αρκετοί έχετε υπ'όψην... :peep:

αν οσοι το λετε δεν μπαινετε συχνα χωμα (που εκει δεν ξερω πως εχουν τα πραγματα) η γνωμη μου ειναι πως κανετε λαθος.Διασκεδασα πολυ περισσοτερο απ'οτι με το 950 κ το 990

Επισης αυτο που ξεχασαμε κ εγω κ ο Στεφ να γραψουμε και μας ενοχλησε πολυ και τους δυο ,ειναι η απειρη ζεστη που εκπεμπει ο κινητηρας.Στα φαναρια ζεματιζε τα μπουτια μου και το κομματι του αστραγαλλου στο δεξι ποδι παροτι φορουσα φαρδυ τζιν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστος αν και ειμαι της αποψης πως αν ηθελα κατι πιο ασφαλτινο θα πηγαινα σε SMT.;Oπως αναφερθηκε το εβγαλαν για να κοντραρει τα "μπασταρδα" οπως GS κλπ....μπασταρδα λογω οτι δεν ειναι adv και τα πλασαρουν ετσι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης αυτο που ξεχασαμε κ εγω κ ο Στεφ να γραψουμε και μας ενοχλησε πολυ και τους δυο ,ειναι η απειρη ζεστη που εκπεμπει ο κινητηρας.Στα φαναρια ζεματιζε τα μπουτια μου και το κομματι του αστραγαλλου στο δεξι ποδι παροτι φορουσα φαρδυ τζιν.

Oντως... και ελεγα κατι ξεχασα κατι ξεχασα. Η ζεστη χτυπαει ακριβως στο πλαι και στην πισω πλευρα των ποδιων. Και αυτο 6 το απογευμα με οχι τρελο καυσωνα και χωρις να εχουμε πετυχει καποιο τρελο μποντιλιαρισμα.

Φανταζομαι πως καλοκαιρι στα φαναρια θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα σε αυτο τον τομεα. Νομιζω πως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε μάλλον δε κατάλαβες τι εννοούσα :) δε σύγκρινα κάτι....σε adv θεωρώ μονόδρομο το 990.....το 1190 το έκαναν πιο πολύ GS....κι αν ήθελα κάτι ασφάλτινο και όχι adv θα έπαιρνα smt για να είμαι μέσα σε όλα στο δρόμο ;)

Τροποποιήθηκε από τον parachuter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε μάλλον δε κατάλαβες τι εννοούσα :)

Ναι , εκανα μια αλλαγη. Νομιζα μιλουσες για το SMT :wallbash::crazy:

To edit παει συννεφο.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα το ειχα ξεχασει τοσο καιροοοο !!!!

Ειδα τωρα τα καινουργια ποστ εδω, ειδα και τεσσερα 1190( τριβαλιτσα ,φωρτομενα με κατι ωραιες βαλιτσες τετραγωνες αλουμινιου επανω ) στις Δαλματικες ακτες αυτες τις μερες και γυρισα τρελαμενος, γαμωτο !! :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Καγκουρα, αφιερωσες τα 2/3 του κειμενου σου, για να γραψεις αν σηκωνεται με 3η, με 4η, ποση ωρα μπορεις να το κρατησεις, τι ζυγισμα εχει στην σουζα, και ποσο "γκτουπ" κανει οταν το ριχνεις απο την σουζα...

Για το αν και ποσο φορτωνεται το μηχανακι, κουβεντα.. Για ανεμοκαλυψη, αυτονομια επισης. Για θεση οδηγησης, ανεση σελας να μην το σχολιασω καν...

Τουριστικο μηχανακι οδηγησες ρε, δωσε καμια πληροφορια στον κοσμο!!! Καγκουρα...

Υ.Γ: Τσαμπικο, και το TC να εβγαζες, παλι του Gee θα φαινοταν πιο παιχνιδιαρικο... με 5.8λ/100 καταναλωση, δεν γ@μησε ποτε κανεις! :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το αν και ποσο φορτωνεται το μηχανακι, κουβεντα.. Για ανεμοκαλυψη, αυτονομια επισης. Για θεση οδηγησης, ανεση σελας να μην το σχολιασω καν...

Τουριστικο μηχανακι οδηγησες ρε, δωσε καμια πληροφορια στον κοσμο!!! Καγκουρα...

το αν φορτωνεται προφανως κ δεν το ξερω...ανεμοκαλυψη ειπα οτι μεχρι τα 175 ηταν καλα για λιγο που κουνηθηκα ,αυτονομια επισης δεν μπορω να ξερω.Θεση οδηγησης πολυ καλη ,αρχοντικη ,οσο για ανεση σελας δεν ενιωσα οτι εκατσα σε καναπε ,αλλα δεν με ενοχλησε κιολας (το r εχει αλλη σελα απο το κανονικο - πιο σκληρη)

στο κατω κατω τι να πω εγω απο αυτα ρε???οτι κ να οδηγουσα ανετο κ με καλη ανεμοκαλυψη θα μου φαινοταν.ασε που αν χωραει κ μια μικρη βαλιτσα επανω του θα νομιζω οτι μπορω να φορτωσω ολο μου το σπιτι.. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν οσοι το λετε δεν μπαινετε συχνα χωμα (που εκει δεν ξερω πως εχουν τα πραγματα) η γνωμη μου ειναι πως κανετε λαθος.Διασκεδασα πολυ περισσοτερο απ'οτι με το 950 κ το 990

Ναι γιατί από δεξιά είναι το ψυγείο λαδιού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και σε γενικές γραμμές συμφωνούμε με αυτά που κατάλαβα και εγώ (Test ride BMW R1200 GS (lc) vs KTM 1190 Adventure) θα διαφωνήσω για δύο θέματα. Το πρώτο είναι η κατανάλωση. Παρά τις ενδείξεις στο οργανάκι (και εγώ κάτι "χαμηλά" εξάρια έβλεπα) το μηχανάκι στεγνό το πήρα, του έβαλα δέκα ακριβώς λίτρα, και μετά από 120 (καγκουρο)χιλιόμετρα, θεόστεγνο το επέστρεψα. Το δεύτερο είναι η ανεμοκάλυψη, ανεπαρκής για τα δικά μου γούστα (και το 1.84). Για την ζέστη, τα ίδια και χειρότερα, και ήταν και Μάιος.

Χάμπο, μην μασάς φίλε, το δικό σου είναι εξαιρετικό, κράτα το και κάνε την διαφορά ΤΑΞΙΔΙΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Καγκουρα, αφιερωσες τα 2/3 του κειμενου σου, για να γραψεις αν σηκωνεται με 3η, με 4η,

Ετσι πρεπει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι πρεπει!!!

K το σκεφτηκα οτι πρεπει να παμε μαζι για ενα test ride καπου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι και γρηγορο τελικα

:2guns:

Βασικα ειναι εμμετικα γρηγορο για τετοια κατηγορια :ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα