Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

Στεφ πολυ απολυτο σε βρισκω και κακως.Το οτι δεν βολευει εσενα η ζελατινα στην χαμηλη θεση δεν σημαινει τιποτα απο τα δυο.Μπορει να βολευει καποιον με υψος 1.65 και μπορει να βολευει αν πας εκτος δρομου ωστε να εχεις καλυτερο οπτικο πεδιο.

Δεν εχουν σχεδιαστει ολα τα μηχανακια του κοσμου και τα εξαρτηματα τους για σενα ρεεεεεε :uglystupid2:

Αντι να το κραζουμε εμεις και να το υπερασπιζεσαι εσυ το μηχανακι σου γινεται το αντιθετο ρε μπαγλαμα...

Γιώργη, άδικο δεν έχεις. Έχω όμως ένα ύψος που είναι λίγο πολύ ο μέσος όρος. Δεν ξέρω πως θα ήταν αν ήμουν 190. μιλάμε όμως για την δική μου εμπειρία με αυτή την μηχανή.

Ε τώρα για το άλλο, να το υποστηρίζω δηλαδή, δεν βρίσκω κάτι κακό στο να λέμε και τα στραβά που υπάρχουν μπρε. Είπαμε είναι και γαμω τα μηχανάκια όταν δεν είναι στο συνεργείο :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στεφανικα όπως είπες και εσύ το ύψος σου είναι κάπου στον μέσο όρο. Αν ήμουν ktm θα προσπαθούσα να καλύψω αναβάτες από 1.70 έως 1.90 , άρα λογικά δεν έχεις λόγο να βάζεις την ζελατίνα στην χαμηλότερη θέση. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αρνητικό που δεν σε καλύπτει στο τέρμα κάτω.

Αυτό προσπαθώ να πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφανικα όπως είπες και εσύ το ύψος σου είναι κάπου στον μέσο όρο. Αν ήμουν ktm θα προσπαθούσα να καλύψω αναβάτες από 1.70 έως 1.90 , άρα λογικά δεν έχεις λόγο να βάζεις την ζελατίνα στην χαμηλότερη θέση. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αρνητικό που δεν σε καλύπτει στο τέρμα κάτω.

Αυτό προσπαθώ να πω.

Νταξ, ισως και να εχετε δικιο φιλτατοι :grin: Λογικο ειναι να μην μπορει μια ζελατινα να καληψει τους παντες και σε ολες της θεσης. Δεν αντιλεγω.

Αχαχαχαχαχαχα!!!! Καλώς όρισες στον κόσμο των βαρέων θωρηκτών με την απροσπέλαστη θωράκιση.

Ορισμένοι εξ ημών των ιδίων έχουμε βρει τη λύση σε αυτό το μικρό, μικρότατο πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να παρακαλέσεις πολύ δια να μοιραστούμε μαζί σου αυτή τη γνώση γατάκι!!

Ξερω ξερω. Ξυλωμα για το καλοκαιρι :secret::grin:

Μολις εκανα και το 2ο γεμισμα. Οντως ο υπολογιστης δειχνει σχεδον σωστα την καταναλωση. Με νορμαλ ρυθμους 5.5λ/100 σε επαρχιακο . Παρα πολυ καλα για τοσα κυβικα μηχανη. :_thumbsup:

Χα!! Μέχρι να το συνηθίσεις και να μάθεις να το οδηγείς προκάνω να έρθω να σε πατήσω μαλήτη αλλιά μηχανομοτοσακοβιε με το μπυροκοίλι

Εγω απο σεβασμο και μονο θα καθομαι σκουπα :crazy:

Στέφ η ζελαντινα "μαγκώνει" και σε οποιοδήποτε σημείο στο ενδιάμεσο.Κάνε τις δοκιμές σου αν έχεις όρεξη

Με στροβιλισμούς θέμα δεν είχα όμως η ζελατίνα ειναι όντως λαθος σχεδιασμένη αφού στη χαμηλή θέση, βράδυ ο προβολέας κάνει μια αντανάκλαση που σκάει ακριβώς στο κάτω μέρος του ματιου σου και σου αποσπά την προσοχή.

Στεφ, αυτο πραγματικα δεν το γνωριζα. Ειχα την εντυπωση πως ειναι μονο οι δυο σκαλες που κουμπωνει. Θα το δοκιμασω την επομενη φορα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να παίζει αφαίρεση της ζελατίνας ως λειτουργική λύση. Θυμάμαι τι νεκρό ζωύφιο έπαιζε μετά από κάθε ανοικτό κομμάτι εθνικής επάνω της οπότε χίλιες φορές να βράσω λίγο παραπάνω παρά να πρέπει να καθαρίζω μπουφάν και κράνος κάθε 100 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, ενώ τώρα με το Κ1300 είσαι καλύτερα ... :crazy: :grin:

Να σηκώνεσαι όρθιος στα μαρσπιε να παίρνεις τον αέρα σου, να τεντώνεσαι κι ας την ζελατινα στη θέση της. :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να παίζει αφαίρεση της ζελατίνας ως λειτουργική λύση. Θυμάμαι τι νεκρό ζωύφιο έπαιζε μετά από κάθε ανοικτό κομμάτι εθνικής επάνω της οπότε χίλιες φορές να βράσω λίγο παραπάνω παρά να πρέπει να καθαρίζω μπουφάν και κράνος κάθε 100 χλμ.

Νταξ, συνηθισμενος ειμαι με αυτο. Καλυτερα λιγο αερας και ας φερνω και μια φαρμα ζωηφια μαζι ρε :grin:

Ναι, ενώ τώρα με το Κ1300 είσαι καλύτερα ... :crazy: :grin:

Να σηκώνεσαι όρθιος στα μαρσπιε να παίρνεις τον αέρα σου, να τεντώνεσαι κι ας την ζελατινα στη θέση της. :yawn:

Καλα τα λεει ο φιλος μαγιονεζας... ε μουσταρδας ηθελα να πω :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξύπνα Στέφ , αγόρασες on off :crazy: . Κοίτα να χαρείς τις αρετές του πρωτού ξενερώσεις με τα μειονεκτήματά του αν και με τέτοια μοτεράκλα δύσκολα ξεκαυλώνεις. Πρέπει να είναι απόλυτο το εργαλείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο 1.90 που ειμαι εγω οι στροβυλισμοι με τερμα επανω την ζελατινα ξεκινανε απο το πιο χαμηλο μερος του κρανους κ επανω!αρα η γνωμη ειναι πως απο 1.85 κ πανω παμε στην touring ζελατινα!η αληθεια ειναι πως υπαρχουν λεπτομερειες που δεν εχουν προσεξει(μεγαλο κουλαδι ο δοκιμαστης),αλλα ειναι λεπτομερειες!μεχρι στιγμης στα 8700χλμ που εχω κανει ο μονος λογος που πηγα συνεργειο περα του service ειναι ενα πιπακι εξαερωσης που πεταγε λιγο λαδακι,η κορνα που μου εκανε κολπακια μεχρι που κοπηκε το καλωδιακη,γιατι ηταν κοντο κ ενα ρυθμισμα-σφιξιμο που ηθελε το τιμονι!ε κ κατι μικροανακλησεις για κατι βιδες στο σταντ κ για την οξυγονωση του ρεζερβουαρ!αυτα προς το παρον κ ελπιζω να μην εχουμε αλλα!επισης η ΚΤΜ εκανε επεκταση εγγυησης για 12 μηνες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο 1.90 που ειμαι εγω οι στροβυλισμοι με τερμα επανω την ζελατινα ξεκινανε απο το πιο χαμηλο μερος του κρανους κ επανω!αρα η γνωμη ειναι πως απο 1.85 κ πανω παμε στην touring ζελατινα!η αληθεια ειναι πως υπαρχουν λεπτομερειες που δεν εχουν προσεξει(μεγαλο κουλαδι ο δοκιμαστης),αλλα ειναι λεπτομερειες!μεχρι στιγμης στα 8700χλμ που εχω κανει ο μονος λογος που πηγα συνεργειο περα του service ειναι ενα πιπακι εξαερωσης που πεταγε λιγο λαδακι,η κορνα που μου εκανε κολπακια μεχρι που κοπηκε το καλωδιακη,γιατι ηταν κοντο κ ενα ρυθμισμα-σφιξιμο που ηθελε το τιμονι!ε κ κατι μικροανακλησεις για κατι βιδες στο σταντ κ για την οξυγονωση του ρεζερβουαρ!αυτα προς το παρον κ ελπιζω να μην εχουμε αλλα!επισης η ΚΤΜ εκανε επεκταση εγγυησης για 12 μηνες!

Ναι ρε μαστορα, εσυ εχεις ομως το μηχανακι 1 χρονο και κουβεντα δεν μας εχεις πει. Περιμενεις να κανουμε πρωτα την μαλακια , να το αγορασουμε και μετα λες τα κακα του :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάνναρε οπότε είναι έτοιμο για την ταξιδάρα μας :rolleyes::punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο ετοιμο Αντωνη δεν γινεται!ελα κ φτανουν οι μερες!!κ το δικο σου το το τουμπανακι ετοιμο το ειδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι έτσι να γουστάρουμε :mB_kalo_e: .Την Δευτέρα πάει για λαδάκια και είμαστε πανέτοιμοι :_thumbsup: .

ΣΚΟΠΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ -ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ

:worshippy::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ, συνηθισμενος ειμαι με αυτο. Καλυτερα λιγο αερας και ας φερνω και μια φαρμα ζωηφια μαζι ρε :grin:

Δι αυτούς που είναι κάτοχοι της μόνης αλήθειας και του απαυγάσματος της γνώσης το εμπόδιο αυτό έχει υπερπηδηθεί. Και ασφαλώς χωρίς την αφαίρεση του ανεμοθωρακα κάτι το οποίο θα αλλοίωνε την οπτική τελειότητα ενός πραγματικά κομψού δίτροχου που πάντως δεν είναι ΚΤΜ.

Καλα τα λεει ο φιλος μαγιονεζας... ε μουσταρδας ηθελα να πω :crazy:

Ναι ναι αυτό, έχω κατά νου κάποιον που προσπαθούσε να δροσίζετε κατ αυτόν τον τρόπο και ενθυμούμε αρκετά καλά την κατάληξη του :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθησα και διάβασα μονομιάς όλο το θρεντ...

Μετά άκουσα ότι η εταιρία στην οποία δουλεύω, τον επόμενο μήνα εντάσεται στο άρθρο 99...

Γαμώ ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά άκουσα ότι η εταιρία στην οποία δουλεύω, τον επόμενο μήνα εντάσεται στο άρθρο 99...

Γαμώ ε;

Πτώχευση? Η το κατάλαβα λάθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ναι

Σκέψου να το μαθενες σου έσκαγες τα λεφτά. Χειρότερα θα ήταν. Θα μιλήσουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμώ ε;

Ησουν ετοιμος να ψωνισεις 1190 και συναιβει αυτο το πακετο...?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα