tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 Πως το καταλαβες ωρε αυτο ? Κοιτώντας; :P Το πλαίσιο του παλιού. Και η σέλα του παλιού. Ίσως θα έπρεπε να ήμουν πιο ακριβολόγος και να γράψω ότι η νέα σέλα δεν μοιάζει να επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση μπρος πίσω, κάτι το οποίο ήταν σήμα κατατεθέν των 950/990. Στην όρθια στάση δεν είναι απαραίτητο να διαφέρει η εργονομία, εκτός αν έχουν αλλάξει τη θέση των μαρσπιέ και του τιμονιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 voila! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Αχ λετε να πεσουν οι τιμες των 990/950.????? :wub: :wub: :wub: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 σιγουρα.....κρυφοΚΤΜακια.... :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 σιγουρα.....κρυφοΚΤΜακια.... :mB_kalo_e: Χονδα να μην ειναι κι ολα καλα ειναι.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 αλλες φωτο δεν παιζουν?πολυ ωραιο εργαλειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 το έχω γράψει ξανά και θα το ξαναγράψω, είσαι η KTM και έχεις το κορυφαίο μηχάνημα της κατηγοριας και ομολογουμένως ένα πολύ πετυχημένο μοντέλο γενικότερα (950/990), και αντί να κρατήσεις την ίδια συνταγή (που προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, πιστεύω και πολλούς άλλους) και να κοιτάξεις απλά να την βελτιώσεις στα σημεία (κατανάλωση π.χ), πας και μου ανεβάζεις κυβικά, άλογα, καταφέρνεις να το ασχημύνεις, και γενικά ακολουθείς τον δρόμο που χάραξαν οι ..."πολλοί", η KTM είσαι την τύχη μου μέσα............ Φάουλ με τον δούκα που χάλασε ένα ιστορικό μηχανάκι από το III και μετά, φάουλ και με το νέο Adv, προσωπική μου άποψη πάντα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 150 ιπποι ........check 235 kgr.......check drive by wire ....check traction .......check Toν 21 με τις ακτινες και το street λαστιχο τι α@@δια τον θελει ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Αχ λετε να πεσουν οι τιμες των 990/950.????? :wub: :wub: :wub: Ωραία...οπότε δεν ανησυχώ που σε κάθε facelift ή αλλαγή ενός αγαπημένου μοντέλου αυτή είναι και η δική μου πρώτη σκέψη; :P Πάντως στις φωτο που έχω δει https://www.google.gr/search?q=ktm+adventure+1190+2013&hl=el&client=firefox-a&hs=Jzb&sa=X&rls=org.mozilla:el:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=TYhZULP4Haqj4gSk5YHQCQ&ved=0CB0QsAQ&biw=1280&bih=633 εμένα μου αρέσει αρκετά,μιλώντας καθαρά για την εξωτερική του εμφάνιση...διατηρεί έναν ευθύ ktm χαρακτήρα με εμφανή τα σημάδια ανανέωσης/φρεσκάδας.Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν αποτελώ μέτρο σύγκρισης γιατί δύσκολα ένα νέο μοντέλο με απωθεί πολύ εμφανισιακά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Mη βιάζεστε να το κρίνετε. Μια χαρά όμορφο φαίνεται. Δε νομίζω να έχει 21'' τροχό μπροστά. Και στη τελική ποιός χώμα να πάει με 1290cc και 235kg? Και πολύ το 950/990 για χώμα. Σε ένα καλύτερο SMT μου πάει πιο πολύ. Στη κατηγορία MultiStrada 1200 Δε με χαλάει, πάντως. Και δε βλέπω (ελπίζω!) να πέφτουν κι άλλο οι τιμές των 950/990. Ήδη με 6000 το παίρνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Τώρα εγώ ως άσχετος να ρωτήσω. Εάν κατάλαβα καλά, είναι πιο βαρύ, και πιο πολύστροφο? Δεν ξέρω, μπορεί αυτό το Αντι-χόπινγκ-κουπλούνγκ να τα αλλάζει όλα, αλλά μάλλον για στροφή στην άσφαλτο μου κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 μονόδρομος συμπλέκτης είναι...σαφώς για άσφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 To DUKE 690 '12 το ειδα απο κοντα και μου αρεσε πολυ, αυτο ομως ειναι εκτρωμα, κανει το versys 1000 να φαινεται αγωνιστικο μηχανακι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 voila! Πάντως ο όγκος του στο μάτι είναι μικρότερος από του απερχόμενου μοντέλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 λατρευω θαψιμο σε μοντελα που δεν εχουν βγει καν :greece: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Μπα, φτάσανε το βεστρομ στα 150 άλογα............. Ίδιο είναι....... Με μπουρι θερμοσιφωνα αντιγραφη απο Τιγρη/BMW 800αρι ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Για να πεσουν οι τιμες στα 950/990 δεν το βλεπω. Επεσαν στο 950 οταν βγηκε το 990; (ενταξει, ψιλοεπεσαν, αλλα ελαχιστα και μετα απο αρκετο καιρο) Αρα για ποιο λογο να πεσουν και τωρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Μήπως ξέρουμε εάν θα βγαίνει, σε μία έκδοση, μόνο ; Μήπως θα υπάρχει και κάτι άλλο ; Ίσως σε πιο χωμάτινο, ή κάτι τέλος πάντων ; Λέω εγώ, τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 προσπαθουν να φτασουν το multistrada αλλα μπα ουτε στο μικρο του δαχτιλακι δεν το φτανουν !!!!!!χαχαχα.παντως ειναι απεσιο κατα την γνωμη μου το 950 και το 990 adenture ηταν θειικα μηχανακια μπροστα σε αυτο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ktm/ktm_1100_adventure%2013.htm Είναι αλήθεια άραγε ; Τα κιλά δεν τα περίμενα τόσα πολλα......Και όμως είναι αλήθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Εγώ πάντως αν ήθελα να πουλήσω μηχανή που την έλεγαν "adventure" δεν θα έβαζα λάστιχα δρόμου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 To θεμα υπαρχει ηδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Σορρυ αλλα δεν το είχα δει ας μεταφερθεί εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 3 με 7 Οκτωβρίου στην Ιντερμοτ 2 εκδόσεις Adventure 1190 (πιο street με τροχους 120/70-19 και 170/60-17) και Adventure 1190 R. (off road με τροχούς 90/90-21 και 150/60-18) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 To R ειναι πολυ Sexy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες