Jump to content
themata

Kawasaki Z800 (2013)

Recommended Posts

Mακαρι να ειναι απο λευκο χαρτι το μηχανακι και να ειναι βελτιωμενο εκει που ποναει( πλαισιο, αναρτησεις, βαρος).Γενικα να εχει πιο sport στησιμο και οχι μονο ωραια εμφανιση. Καθε μερα θα παρακολουθω για καινουρια νεα μεχρι να βγει! Ειναι ο πρωτος ερωτας, αν και πλατωνικος δε ξεχνιεται. :wub:

Εχει μερικες φωτο παραπανω σε λεπτομερειες αν και ειναι μικρες.

Kawasaki Z800 2013

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μεγάλη κακία!! Κουκλί! Λίγο η εξάτμιση με χαλάει αλλά κατά τα άλλα τα σπάει εμφανησιακά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κουκλαρα ειναι αλλα ρε γαμωτο θα πω και ας πεσει φωτια να με καψει, σε αυτη την γωνια ετσι χαμηλα που κατεβηκε η μασκα...

7909357586_20d88ec084.jpg

μου θυμιζει λιγο.....

414511_1_b.jpg

θα πεσει φωτιααααααααααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κουκλαρα ειναι αλλα ρε γαμωτο θα πω και ας πεσει φωτια να με καψει, σε αυτη την γωνια ετσι χαμηλα που κατεβηκε η μασκα...

μου θυμιζει λιγο.....

414511_1_b.jpg

fire_rain.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να λέμε ρε παιδιά... Αγοράζεις Kaw(λ)asaki.... Αγοράζεις έρωτομηχάνημα! :)

Ε ρε να κάνουν και καμιά πλάκα να το βγάλουν και ψιλοντυμένο... Θα σπείρουν πόνο!

Τροποποιήθηκε από τον funk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου θυμιζει λιγο.....

414511_1_b.jpg

Εμένα η μάσκα μου θυμίζει κάτι μεταξύ 1ης και 2ης γενιάς του Ζ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θες δεν θες στο τελος 8α σε κανουν να παρεις Ζ ρε πουστη μου αυτοι στο σχεδιαστικο της καβα..... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Κακό" εργαλείο αλλά κακάσχημο ρε γμτ.......... Σαν ζουπηγμένη ακρίδα είναι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομολογω κ εγω πως δεν καταλαβαινω γιατι τελειωσε ο ανταγωνισμος...

πριν ακομα κυκλοφορησει καλα καλα...

:pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω συμφωνω οτι δεν βλεπω να χει τελειωσει ο ανταγωνισμος. Mηπως ξεχασαμε οτι ο αρχηγος της κατηγοριας ειναι το τριπλ 675 η οτι υπαρχει το φαιριγκατο φειζερ 800 το οποιο δινει κ πρακτικοτητα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο βόδια μπορεί να είναι ? Όσο πάνε,τα ανεβάζουν κυβικά (σώπα ρε φίλε,τι μας λές ?) .Με την σειρά της,σε 3-4 χρόνια,η σουζούκι θα βγάζει μόνο gsr800++,άμα ακολουθήσει και η Honda-γιαμάπα και βγάζουν μεγάλα street,ζήτω που καήκαμε.Τι μηχανή θα πάρει λοιπόν,ένας νέος αναβάτης που είχε πρίν 250αρακι ? Θα πάει να πάρει z800-gsr800 ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η kawasaki παίζει με το Z τα τελευταία χρόνια στην μεσαία κατηγορία προσφέροντας το Z750 σε όσους δε θέλουν 1000άρι αλλά δεν τους αρέσουν και οι αδειανές χαμηλές των των 600αριών όπως στο fazer. Ενδεχομένως το Z750 να είναι πιο ήπιο από ένα fazer 600 για έναν άπειρο χρήστη. Αντίστοιχα και το Z800, λογικά τα παραπάνω κυβικά πάνε να γεμίσουν τρύπες σε όλο το φάσμα των στροφών και όχι να γίνουν ιπποδύναμη στα κόκκινα.

Τα 800 κυβικά και στα δικύλινδρα και στα τετρακύλινδρα φαίνεται πως τείνουν να πάρουν μεγάλο κομμάτι της πίττας στα μεσσαία κυβικά ακριβώς γιατί δίνουν τη δυνατότητα καλύτερης κατανομής της δύναμης σε όλο το φάσμα των στροφών.

ΥΓ 1. Υποθέτω πάντα... :)

ΥΓ 2. Για τον άπειρο-νέο αναβάτη η Kawa έχει ολοκληρωμένη σειρά με δικύλινδρα street (ER-6n/f, Versys) που καλύπτει το κενό μεταξύ πχ Ninja 250 και Z750/800.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακάσχημο είναι. Δεν βρίσκω ουσιώδεις αλλαγές με το υπάρχον Ζ1000. Κάνανε όπως τα SS που κάθε χρόνο αλλάζουν μια γραμμή και το κάνουν νέο μοντέλο.

Πφφφφφ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα δεν μου αρεσουν τα αυτοκολλητα στα νεα μοντελα που ερχονται, το εχουν παρακανει, περα απο αυτα ειναι πολυ ομορφα ολα τα μοντελα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακάσχημο είναι. Δεν βρίσκω ουσιώδεις αλλαγές με το υπάρχον Ζ1000. Κάνανε όπως τα SS που κάθε χρόνο αλλάζουν μια γραμμή και το κάνουν νέο μοντέλο.

Πφφφφφ

Εχεις κανει θεο το NC και εχεις τοσο αρνητικη αποψη για το Ζ?

Δεν μας τα λες καλά.................................. :smoke:

"Κακό" εργαλείο αλλά κακάσχημο ρε γμτ.......... Σαν ζουπηγμένη ακρίδα είναι.....

Την επομενη φορα να τους στειλουμε τον σχεδιαστη του πρωτου Βαραντερο να δεις εκτρωμα που θα σχεδιάσει.................... :gathering:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ψαλίδι είναι αυτό ???

Καλά ρε παιδιά στην αρχή έκαναν την μαλακία στην Suzuki και τώρα η Kawa ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ψαλίδι είναι αυτό ???

Καλά ρε παιδιά στην αρχή έκαναν την μαλακία στην Suzuki και τώρα η Kawa ???

Κάτι πρέπει να αφήσουν για να το βάλουν στο R ντε!! :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα