Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Mακαρι να ειναι απο λευκο χαρτι το μηχανακι και να ειναι βελτιωμενο εκει που ποναει( πλαισιο, αναρτησεις, βαρος).Γενικα να εχει πιο sport στησιμο και οχι μονο ωραια εμφανιση. Καθε μερα θα παρακολουθω για καινουρια νεα μεχρι να βγει! Ειναι ο πρωτος ερωτας, αν και πλατωνικος δε ξεχνιεται. Εχει μερικες φωτο παραπανω σε λεπτομερειες αν και ειναι μικρες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Μεγάλη κακία!! Κουκλί! Λίγο η εξάτμιση με χαλάει αλλά κατά τα άλλα τα σπάει εμφανησιακά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Πρώτον τη θέλω,δεύτερον το τρίτο και τρίτον το πρώτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 κουκλαρα ειναι αλλα ρε γαμωτο θα πω και ας πεσει φωτια να με καψει, σε αυτη την γωνια ετσι χαμηλα που κατεβηκε η μασκα... μου θυμιζει λιγο..... θα πεσει φωτιααααααααααααααα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 κουκλαρα ειναι αλλα ρε γαμωτο θα πω και ας πεσει φωτια να με καψει, σε αυτη την γωνια ετσι χαμηλα που κατεβηκε η μασκα... μου θυμιζει λιγο..... θα πεσει φωτιααααααααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Την θέλω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι να λέμε ρε παιδιά... Αγοράζεις Kaw(λ)asaki.... Αγοράζεις έρωτομηχάνημα! :) Ε ρε να κάνουν και καμιά πλάκα να το βγάλουν και ψιλοντυμένο... Θα σπείρουν πόνο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 από τον funk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 κουκλαρα ειναι αλλα ρε γαμωτο θα πω και ας πεσει φωτια να με καψει, σε αυτη την γωνια ετσι χαμηλα που κατεβηκε η μασκα... μου θυμιζει λιγο..... θα πεσει φωτιααααααααααααααα Εμένα η μάσκα μου θυμίζει κάτι μεταξύ 1ης και 2ης γενιάς του Ζ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 θες δεν θες στο τελος 8α σε κανουν να παρεις Ζ ρε πουστη μου αυτοι στο σχεδιαστικο της καβα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 :wub: :wub: :wub: :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Και κάπου εδώ μας τελείωσε ο ανταγωνισμός... Χαιρετίσματα Απο δω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 "Κακό" εργαλείο αλλά κακάσχημο ρε γμτ.......... Σαν ζουπηγμένη ακρίδα είναι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Από που βγήκε το συμπέρασμα ότι τελείωσε ο ανταγωνισμός?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Από που βγήκε το συμπέρασμα ότι τελείωσε ο ανταγωνισμός?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Εσύ το ανέφερες άρα από εσένα περίμενα απάντηση..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Ψαξτο λιγο και θα καταλαβεις μονος σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 ομολογω κ εγω πως δεν καταλαβαινω γιατι τελειωσε ο ανταγωνισμος... πριν ακομα κυκλοφορησει καλα καλα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Και εγω συμφωνω οτι δεν βλεπω να χει τελειωσει ο ανταγωνισμος. Mηπως ξεχασαμε οτι ο αρχηγος της κατηγοριας ειναι το τριπλ 675 η οτι υπαρχει το φαιριγκατο φειζερ 800 το οποιο δινει κ πρακτικοτητα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Πόσο βόδια μπορεί να είναι ? Όσο πάνε,τα ανεβάζουν κυβικά (σώπα ρε φίλε,τι μας λές ?) .Με την σειρά της,σε 3-4 χρόνια,η σουζούκι θα βγάζει μόνο gsr800++,άμα ακολουθήσει και η Honda-γιαμάπα και βγάζουν μεγάλα street,ζήτω που καήκαμε.Τι μηχανή θα πάρει λοιπόν,ένας νέος αναβάτης που είχε πρίν 250αρακι ? Θα πάει να πάρει z800-gsr800 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Η kawasaki παίζει με το Z τα τελευταία χρόνια στην μεσαία κατηγορία προσφέροντας το Z750 σε όσους δε θέλουν 1000άρι αλλά δεν τους αρέσουν και οι αδειανές χαμηλές των των 600αριών όπως στο fazer. Ενδεχομένως το Z750 να είναι πιο ήπιο από ένα fazer 600 για έναν άπειρο χρήστη. Αντίστοιχα και το Z800, λογικά τα παραπάνω κυβικά πάνε να γεμίσουν τρύπες σε όλο το φάσμα των στροφών και όχι να γίνουν ιπποδύναμη στα κόκκινα. Τα 800 κυβικά και στα δικύλινδρα και στα τετρακύλινδρα φαίνεται πως τείνουν να πάρουν μεγάλο κομμάτι της πίττας στα μεσσαία κυβικά ακριβώς γιατί δίνουν τη δυνατότητα καλύτερης κατανομής της δύναμης σε όλο το φάσμα των στροφών. ΥΓ 1. Υποθέτω πάντα... :) ΥΓ 2. Για τον άπειρο-νέο αναβάτη η Kawa έχει ολοκληρωμένη σειρά με δικύλινδρα street (ER-6n/f, Versys) που καλύπτει το κενό μεταξύ πχ Ninja 250 και Z750/800. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Κακάσχημο είναι. Δεν βρίσκω ουσιώδεις αλλαγές με το υπάρχον Ζ1000. Κάνανε όπως τα SS που κάθε χρόνο αλλάζουν μια γραμμή και το κάνουν νέο μοντέλο. Πφφφφφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 εμενα δεν μου αρεσουν τα αυτοκολλητα στα νεα μοντελα που ερχονται, το εχουν παρακανει, περα απο αυτα ειναι πολυ ομορφα ολα τα μοντελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Κακάσχημο είναι. Δεν βρίσκω ουσιώδεις αλλαγές με το υπάρχον Ζ1000. Κάνανε όπως τα SS που κάθε χρόνο αλλάζουν μια γραμμή και το κάνουν νέο μοντέλο. Πφφφφφ Εχεις κανει θεο το NC και εχεις τοσο αρνητικη αποψη για το Ζ? Δεν μας τα λες καλά.................................. "Κακό" εργαλείο αλλά κακάσχημο ρε γμτ.......... Σαν ζουπηγμένη ακρίδα είναι..... Την επομενη φορα να τους στειλουμε τον σχεδιαστη του πρωτου Βαραντερο να δεις εκτρωμα που θα σχεδιάσει.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Τι ψαλίδι είναι αυτό ??? Καλά ρε παιδιά στην αρχή έκαναν την μαλακία στην Suzuki και τώρα η Kawa ??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Τι ψαλίδι είναι αυτό ??? Καλά ρε παιδιά στην αρχή έκαναν την μαλακία στην Suzuki και τώρα η Kawa ??? Κάτι πρέπει να αφήσουν για να το βάλουν στο R ντε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες