Jump to content
themata

Kawasaki Z800 (2013)

Recommended Posts

Παντως ετσι και δε στριβει και αυτο το Ζ θα γελασει και το καθε πικραμενο hornet, gsr, fz8 er-6n. :D

Ποτε εστριβαν τα z για να στριβει τωρα?

Με το ιδιο σιδερενιο πλαισιο-τσιχλα κ αυτο το σιδερενιο ψαλιδι?

Κλασσικη kawasaki..πομπωδης εμφανιση που υποσχεται πολλα ενω δινει λιγα..το er ειναι πιο τιμια προταση για μενα αν θες ντε κι'αμαν την συγκεκριμενη εταιρεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

<3 <3 <3 <3 <3............... :wub: :wub: :wub: ερωτευτηκα λεμεεε...!!! :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: Tι μοντελο ειναι αυτοοοοο??? Ρε εχουν ξεφυγει δεν παιζονται....

Τωρα οσον αφορα το μηχανικο θεμα δεν ξερω οπως και το αν πηγαινει καλα σε στροφες κτλπ.... Αλλα αποψη σχεδιασμου ειναι πανεμορφο..ας ελπισουμε οτι θα ναι σε οοοολα ετσι...

Τροποποιήθηκε από τον LefteGrimdeath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απογοητευτηκα διοτι περιμενα ενα μικρο Z1000 2010 και αντι αυτου ειδα ενα restyle του z750 2007

Eπισης θα ειναι ακομα πιο αβολο απο το Ζ750/1000 2007 ενω ο ευρωπαϊκος ανταγωνισμος εχει γινει πιο ανετος(και ομως)

Δηλαδη ή βγαλε ενα ακραιο SF ή κανε το πιο ανετο, αυτο πλεον ειναι πισω απο στησιμο και ειναι και τελειως αβολο για βολτες

Και ειμαι και kawasakiας, φαντασου να μην ημουν κιολας

Παντως οπως ειδατε η σχεδιαση πετυχε, θα το βλεπει νεος 18-25 και θα την βγαζει εξω να την χτυπαει στο πεζοδρομιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο, καλό χρυσό και άγιο αλλά Ζ είναι ένα. Και Ζ1000 ( και το SX :worshippy: ) είναι ένα και μοναδικό. Αυτό μαζί με το ZZR όλα τα λεφτά. Κρίμα που δεν έχουμε μία .. :ranting3: πλέον..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα είναι θέμα γούστου και ερεθισμάτων του καθενός.

Δική μου (και όχι απαραίτητα σωστή άποψη) είναι πως μιας και τα "γυμνά" παραπέμπουν στην αρχέγονη μορφή της μοτοσυκλέτας, πρέπει να έχουν διαχρονική εμφάνιση και στρόγγυλο φανάρι.

Κάτι τέτοιο θα έμπαινε χαλαρά στο γκαράζ μου:

XJR.jpg

Honda%20CB1300%2008.jpg

moto_guzzi_v7_clubman_racer.jpg

Το Ζ 800 όχι.

Ταυτόχρονα με τα z υπήρχε και το zrx. Αυτή η κατηγορία είναι retro naked και όχι απλά naked. Δεν είναι streetfighter το z καθώς αυτά είναι ουσιαστικά γυμνά supersport με τα οποία μοιράζοντε ουσιαστικά τα Hightech πλαισια, φρένα, στήσιμο κλπ. Παραδείγματα streetfighter είναι τα speedtriple, tuono, ktmduke Κλπ.Αν κάποιος κοιτάξει την εξέλιξη ειδικά του z1000, θα δει ότι ο στόχος σε κάθε νεότερη γενιά ήταν να είναι πιο άνετη, πιο φιλική, πιο χρηστική, με λιγότερους κραδασμούς, πιο γεμάτο χαμηλομεσαία εις βάρος της δύναμης ψηλά κλπ

Για μένα το ultimate retro naked είναι με διαφορά αυτό, που ήταν και το πιο ολοκληρωμένο....eddie lawson replica....

Πάντως

2002-Kawasaki-ZRX1200Rb.jpg

Πάντως από άποψη αισθητικής τα z από το 2003, που παρουσιάστηκαν είναι πολύ μπροστά και μπορούν να ανταγωνιστούν σχεδιαστικά οποιαδήποτε αντίστοιχη κατασκευή από οποιαδήποτε χώρα.

Απίστευτη αισθητική. Το gsr ακόμα και καλύτερο να είναι σαν μοτοσυκλέτα, αισθητικά είναι καρικατούρα μπροστά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Z800 2013 με ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ!!!

z800-4.jpg

Και το καλύτερο σχόλιο που διάβασα και κόντεψα να λούσω το πληκτρολόγιο με καφέ.....

Θα ανοιγεις το Ζ με το γκομενακι πανω και οπως θα ανεβαζει το στροφομετρο θα λες..."Κοιτα μμμΠαρες!!!" :lol: :lol: :lol:

:greece: :rotfl::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ανοιγεις το Ζ με το γκομενακι πανω και οπως θα ανεβαζει το στροφομετρο θα λες..."Κοιτα μμμΠαρες!!!" :lol: :lol: :lol:

:lol: :rotfl: :rotfl:

απλα ΘΕ-ΟΣ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο!!αλλα ταυτοχρονα και πολυ διαστημικο θα γεμισει ο τοπος παλι με αλλους τοσους μαγκες με ζελε και σαγιοναρα (τουλαχιστον στο συνολο ετσι ειναι) :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω περιμενω να δω τα specs για να το καρφωσω ή να το αφαιρεσω απο το μυαλο μου. Μαζι με ενα Ιταλικο και ενα Εγγλεζικο, το Ζ800 θα μου δημιουργησει σοβαρο προβλημα... Χμμμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπερβολικό το νέο μοντέλο,το πέτυχα στο φλοίσβο και το είδα από κοντά αλλά το 1000.Από άποψη εμφάνησης,πολύ χοντρό εκεί γύρω απ το τεπόζιτο και δν μ αρέσει που η μούρη πλάγιασε και άλλο..

Ωστόσο τα μέχρι τώρα ζεντ από άποψη εμφάνησης ,για τα γούστα μου ,σκίζουν.Μάλιστα όταν αποκτήσω εμπειρία και πάω για απεριορίστων σκοπεύω να πάρω ένα 750..(δεν ξέρω βέβαια τι παίζει μηχανικά και αποδόσεις,προβλήματα κλπ)

Πιστεύω τα μέχρι τώρα ζεντ ήταν πιο ισορροπημένα από άποψη εμφάνησης όγκων κλπ

Παράδειγμα..Rizoma_Kawasaki_Z750R-1.jpg

πολύ πιο όμορφη μούρη + η περιοχή γύρω απ το τεπόζιτο πιο ''στα μέτρα '' της μηχανής(η μούρη του καινούργιου είναι σαν ντισέπτιγκον:P)

Τροποποιήθηκε από τον xristos....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθετο στροφομετρο εχει και το sm630.να πω την αληθεια,δεν μου πολυαρεσει...προτιμω το παλιο καλο αναλογικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κουκλαρα ειναι αλλα ρε γαμωτο θα πω και ας πεσει φωτια να με καψει, σε αυτη την γωνια ετσι χαμηλα που κατεβηκε η μασκα...

7909357586_20d88ec084.jpg

μου θυμιζει λιγο.....

414511_1_b.jpg

θα πεσει φωτιααααααααααααααα

Ε καβασάκι είναι και τα δύο. Που είναι το θέμα ; Κουκλιά και τα δύο.

Πρόσεχε τι θα πείς, έτσι ; :D :D :D Γιατί έχω αυτό το παπί σε καβασάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

z800-4.jpg

όσο θα ανεβαίνει η μπάρα του στροφόμετρου,τόσο θα ανεβαίνει και ο μπροστινός τροχός... :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

z800-4.jpg

Πάντως είναι να αναρωτιέσαι αν αυτό (και γενικότερα τα πάνελ οργάνων των περισσότερων μηχανών) το σχεδίασε κάποιος που καβαλάει μηχανή ή κάνας πιτσιρικάς που είναι όλη μέρα μπροστά στο Νιντέντο.

Ρε παιδιά τα όργανα είναι εκεί για να μας πληροφορούν το τί γίνεται με μια ματιά, όχι για να χαζεύουμε κάνα δίλεπτο προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε τις μπάρες και τα νούμερα.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη το στροφομετρο θα λειτουργει και ως οργανο κλισης... Αλλη μια πρωτια απο τους τζαπαν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα να αποσύρουν την 750 τότε.. για να πουλήσει η 800!

Γιατί με την 750 στην μέση δεν θα πουλήσει μια.. γιατί κάποιος να προτιμήσει την 800 και όχι την 750 ή ακόμα και την 750R?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ κακια λεμε...!!!τα ευσημα μου στην kawa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα να αποσύρουν την 750 τότε.. για να πουλήσει η 800!

Γιατί με την 750 στην μέση δεν θα πουλήσει μια.. γιατί κάποιος να προτιμήσει την 800 και όχι την 750 ή ακόμα και την 750R?

γιατι το 750 το βλεπεις καθε 10 μετρα ισως; να παρει καποιος καινουργιο και 750; ας παρει το 800 αν του αρεσει φυσικα!

παντως εχει φτιαξει τρελα μηχανακια η καβα τα τελευτα 2 χρονια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν εχουν τεραστια διαφορα τιμης δεν βλεπω καποιο λογο να μην παρει καποιος την 800, οπως και στη ninja αν δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης της 250 με την 300, βεβαια εκει παιζουν και τα αλογα, η 250 καλυπτεται απο Α1 ενω η 300 οχι...

Εντιτ: βεβαια με τις 250 και 750 ξερουμε τα ελατοματα τους (αν υπαρχουν), στα καινουρια μοντελα ομως δεν ξερουμε

Τροποποιήθηκε από τον -Giorgos-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι κάνω παράθεση 3 ποστ και είναι όλα του Παναγιώτη, :0 είναι τυχαίο σας διαβεβαιώνω, αλλά ήταν αυτά που με εξέφρασαν περισσότερο (και ήθελα να τα γράψω).

"Κακό" εργαλείο αλλά κακάσχημο ρε γμτ.......... Σαν ζουπηγμένη ακρίδα είναι.....

Πετυχημένη παρομοίωση!

Νομίζω σχεδιαστικά καμμία σχέση με τον υπέροχο μεγάλο αδερφό Z1000SX :wub:

Σίγουρα είναι θέμα γούστου και ερεθισμάτων του καθενός.

Δική μου (και όχι απαραίτητα σωστή άποψη) είναι πως μιας και τα "γυμνά" παραπέμπουν στην αρχέγονη μορφή της μοτοσυκλέτας, πρέπει να έχουν διαχρονική εμφάνιση και στρόγγυλο φανάρι. Πες τα ντε...... (όλοι οι γέροι την ίδια άποψη έχουμε) :lol:

Κάτι τέτοιο θα έμπαινε χαλαρά στο γκαράζ μου: Συμφωνώ, κουκλί. :wub:

XJR.jpg

Κουκλάρα η Honda CB 1300 :wub: :wub:

Honda%20CB1300%2008.jpg

Πάντως είναι να αναρωτιέσαι αν αυτό (και γενικότερα τα πάνελ οργάνων των περισσότερων μηχανών) το σχεδίασε κάποιος που καβαλάει μηχανή ή κάνας πιτσιρικάς που είναι όλη μέρα μπροστά στο Νιντέντο. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Νομίζω αποδίδεις τα μέγιστα στον χαρακτηρισμό.

Ρε παιδιά τα όργανα είναι εκεί για να μας πληροφορούν το τί γίνεται με μια ματιά, όχι για να χαζεύουμε κάνα δίλεπτο προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε τις μπάρες και τα νούμερα......... Γι' αυτό άρεσε στην πιτσιρικαρία..... γιατί είναι εξοικειωμένοι με τις αμμμπάρες και δεν δίνουν τόση σημασία πλέον στην χρηστικότητα των πραγμάτων, αλλά περισσότερο στο look που είναι μόδα σήμερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα φωτα των φρενων σχηματιζουν ΖΖ ή μου φαινετε!?!?!? :shoot: :shoot:

ΕΡΩΤΑΑΑΑΣΣΣΣ!!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Τροποποιήθηκε από τον billakos13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ώρα της χολής :grin: :grin: : Kλασσικό υπέρ-πομπώδες design της Kawa TIΝΓΚΑ στις γωνίες το οποίο μετά απο 2-3 χρόνια μόλις θα το βλέπεις και θα είναι ήδη υπερ-ξεπερασμένο (για να μην πω την λέξη που αρχίζει απο "Ε")...

Καλά, και στο κλασσικό "εμετί" πράσινο της Kawa θα είναι ακόμα χειρότερο... :grin:

Ηονδα -> Σουτζούκι -> Γιαμάπα -> Καφασάκι

* trollface.jpg *

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα