angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Εσπρεσσιέρα, 30 ευρουλάκια. Espresso/cappuccino freddo κτλ, (γιατί τέτοια έπινα και στο χωριό μου...) Τέλοσπάντων... Απλά τα έβαλα κάτω και ήθελα κάνα 30άρι το μήνα για καφέ.(1-1,5 ευρώ ο καφές σε πλαστικό) Επομένως συμφέρουσα αγορά και έγινα και barista γιατί είμαι και πολύ trendy! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Θα μας πεις με τον καιρό αν οντως συμφερει.οσοι το επιχειρησαν μετα απο καιρο την παράτησαν να σκονιζεται σε μια σκοτεινη γωνια της αποθηκης ή στην καλυτερη της κουζινας τους. κοινωνικο πειραμα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 και γω την έχω καταβρεί με ένα τέτοιο πράμα.αγοράζω το μισόκιλο εσπρέσο 5 ευρά από τον Δήμο(χωρίς μεσάζοντες και έτσι) και την βγάζω οικονομικότατα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Και εγώ σήμερα τσίμπησα από τα Lidl τα αδιάβροχα της Crivit για σκι που από πολλούς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Πόσα ευρωπαικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Μετά το φιλτράκι της βενζίνης έγινε και παραγγελία της αντλίας με ένα χρόνο εγγύηση (η μαμά έδινε 6 μήνες με τα 4πλάσια ++ λεφτά).Τέλος το χριστουγεννιάτικο δωράκι για το μωρό μου ειναι νέα αλυσιδογράναζα (μπρος πίσω γρανάζια καθώς είμαι της λογικής πάντα ομοιόμορφη αλλαγή) τα οποία θα μπουν μόλις πάρω και την νέα δισκόπλα σε σχήμα μαργαρίτας/ρότορα. Για πες απο που η τρομπα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 ebay Bill, σου στέλνω πμ με λινκ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 τη δευτερα παρελαβα αυτα http://www.mybike.gr/uploads/emoticons/thumbsup.gif' alt=':thumbsup:'> http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sec9f6f9586d2/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Joey-Waterproof-Shoe/SubProducts/Alpinestars-Joey-Waterproof-Shoe-0001 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Gigabyte GeForce GT 630 2GB DDR3 GV-N630-2GI (Εγγύηση: 3 έτη) η προηγούμενη (256mb) απλά "έφαγε τα ψωμιά της", δηλαδή αναγκαία αντικατάσταση -> και λόγο αυτού αναβάθμιση !!!ωρέ !!! θα λιώσωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το πολυτιμοτερο αντικειμενο που ειχα στις βαλιτσες πριν απο καμια βδομαδα στην επιστροφη απο δεκαημερες διακοπες: Σκληρος δισκος εξωτερικος μεταχειρισμενος 2ΤΒ με 139 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ MACGYVER +2 ταινιες που γυρισε το 1994. Χωρις υποτιτλους βεβαια αλλα δεν με χαλαει καθολου!!! I love it!!!!! Edit: Οι γεννηθεντες μετα το 1982-83 ισως και να μην καταλαβουν τι και πως. Οι παλαιοτεροι ομως!!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 από τον FOURNARIS 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 μη το λες...και οι γεννηθέντες το σωτήριο έτος 1986 έχουμε μεγαλώσει με τον κύριο Macgyver!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Φέρτε μου ένα συνδετήρα να σας φτιάξω βόμβα. Τώρα όμως :D 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Εξοπλισμος επιβιωσης 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Θυμάσαι το αεροπλάνο με τα μπαμπού και την duct tape? Πωωω είχα ξεκινήσει να κάνω σχεδια να φτιάξω και εγώ ένα. Μέχρι που το πήρε πρέφα ο πατέρας μου, όταν τον ρώτησα αν μπορεί να με πάρει μέσα στο αεροδρόμιο, για να πάρω ένα φτερό αεροπλάνου. Αν δεν το χρειάζονται φυσικά. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Gigabyte GeForce GT 630 2GB DDR3 GV-N630-2GI (Εγγύηση: 3 έτη) η προηγούμενη (256mb) απλά "έφαγε τα ψωμιά της", δηλαδή αναγκαία αντικατάσταση -> και λόγο αυτού αναβάθμιση !!! ωρέ !!! θα λιώσωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!! Πόσο πήγε το μαλλί? Εγώ πήρα την GT650 Ti με 135€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 59κάτικαι.... http://www.bestprice.gr/item/2153181763/gigabyte-geforce-gtx-650-ti-1gb 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετα απο 6 χρονια που εβγαλε το Fujitsu Siemens και αφου πλεον δεν μπορουσα να κανω πολλα πραγματα, μπηκε στο καλαθι αγορων αυτο. Core i7-4700HQ στα 2.4 Νvidia 740m 2Gb dedicated 8GB Ram 1TB HDD 17" Οθονη Και αφου το μαραφετι υποστιριζει και 2ο σκληρο δισκο, ειπα να βαλω και εναν SSD 120GB στην λιστα. Συνολο ολος ο χαβαλες μολις 850 ευρω μαζι με μεταφορικα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 τούμπανο η τιμή του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 τούμπανο η τιμή του. Επρεπε να το ψαψ\ξω λιγο στο εξωτερικο για μερικες εβδομαδες. Εδω για κατι αντιστοιχο εφταντα τα 900 ευρω χωρις τον SSD δισκο. Τουλαχιστον σε εταιριες που κοιτουσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Λογικό το ακούω με τέτοια specs.Εδώ ότι laptop και να πάρεις κοστίζει πολλά και δε κάνει για πολλά.... καλορίζικο,φαίνεται πολύ καλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Συνολο ολος ο χαβαλες μολις 850 ευρω μαζι με μεταφορικα. 850 ευρω μακρυα απο το πορτοκαλί ονειρο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 59κάτι και.... http://www.bestprice...-gtx-650-ti-1gb Α μια χαρά σου βγήκε τότε! Εγώ έβαλα αυτή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 850 ευρω μακρυα απο το πορτοκαλί ονειρο σου Μπα, το ιδιο κοντα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Καταλαβα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Καταλαβα.... Λαθος καταλαβες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Ειδα και εγω "και αφου υποστηριζει δευτερο δισκο" και σκεφτηκα, θα πεταξει πανω καναν 1Τ να το γεμισει στις .....ταινιες! Και βλεπω 120Gb, και ξενερωσα.. Μου θυμισες την εποχη που πηγαινα γυμνασιο!!! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες