mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Το ότι τα μονοθέσια της F1 είναι γρήγορα το ξέρουμε όλοι. Αλλά πόσο γρήγορα; Συνήθως όταν βλέπουμε έναν αγώνα F1 δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις ταχύτητες που κινούνται. Θα σου πω ότι τα περισσότερα μονοθέσια τα 0-160-0 το κάνουν περίπου σε 5 δευτερόλεπτα! Η υψηλότερη ταχύτητα που έχει πιάσει ποτέ μονοθέσιο κατά την διάρκεια αγώνα είναι η Williams BMW του Antonio Pizzonia που κατά την διάρκεια του Ιταλικού Gran Prix το 2004, είχε πιάσει ταχύτητα 369.9 χλμ/ώρα. Εκτός αγώνα, το ρεκόρ το έχει η BAR Honda όταν το 2005 είχε πιάσει 413 χλμ/ώρα. Ας αφήσουμε όμως τους αριθμούς και ας δούμε στην πράξη την διαφορά ταχύτητας που έχουν τα μονοθέσια της Formula 1 σε σχέση με άλλα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα θα συγκρίνουμε δύο video από την θρυλική στροφή Eau Rouge της πίστας Spa Francorchamps στο Βέλγιο. Στο πρώτο video βλέπουμε το πως παίρνουν την στροφή μερικά αγωνιστικά αυτοκίνητα και στο δεύτερο το πως περνάνε τα μονοθέσια της Formula 1. Οκ, κλείστε το στόμα. Και εγώ αυτό έπαθα μόλις το είδα! Και ,τα βιντεο ειναι μαζι (το ενα πανω στο αλλο) ΥΓ Αυτοι το εκαναν να φαινεται ετσι, ωστε να φαινονται καλα οι διαφορες ! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Απιστευτο!!! Νομιζεις οτι ειναι σε αργη κινηση τα αγωνιστικα και σε γρηγορη τα F1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Να τους παω εγω μια βολτα με το FX με τα ντελ λορτο, τα κεντροφορια και το γιουσεκο, να κλασουν μπαμιεεεες!!! :_zeppelin: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Να είχαμε και ένα αντίστοιχο βιντεάκι από motoGP! Έτρεχαν ποτέ στο Spa? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εχω την εντυπωση οτι τα F1 στις στροφες ειναι πιο γρηγορα απο τις μηχανες στο motogp. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2012 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Εχω την εντυπωση οτι τα F1 στις στροφες ειναι πιο γρηγορα απο τις μηχανες στο motogp. Και καλα την εχεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 τα μαμημενα τα f1 οσο πιο γρηγορα τρεχουνε τοσο καλητερα κρατηματα εχουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Δεν υπάρχει τίποτα πιο γρήγορο στον κόσμο από τα μονοθέσια της F1 σε κλειστή διαδρομή. Απλά τίποτα. Είναι ακριβώς φτιαγμένα γι'αυτό τον σκοπό...και οι διαφορές είναι τόσο εντυπωσιακές που δεν χρειάζετε να κουράζετε καν το μυαλό σας. Στην στροφή εκεί στο ΣΠΑ....έχουνε 300 πραγματικά χ.α.ω. και δεν κλείνουνε το γκάζι...οι καλύτεροι πιλότοι όπως έρχοντε, ανεβαίνουνε τέρμα γκάζι, τέρμα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 απίστευτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Βεβαια, για να λεμε του στραβου το δικιο, στο πρωτο βιντεο, δεν πρεπει να ειναι αγωνιστικα τα αυτοκινητα, πιο πολυ κατι σαν Track day μου εκανε, μιας και ειχε καθε καρυδιας καρυδι εκει μεσα. Απο Caterham μεχρι Focus.. Οχι οτι παυει να ειναι εντυπωσιακο αυτο που βλεπουμε, ουτε μειωνει τις επιδωσεις των F1, απλα λεμε τωρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Απίστευτο! Πολύ εντυπωσιακό! Κρίμα που σπάνια βλέπουμε πλάνα από κάμερες την ώρα του αγώνα, όπου φαίνεται η πραγματική ταχύτητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 και σε slow motion πάλι πιο γλήγολα πάνε τα F1... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Εντυπωσιακό φυσικά! Απλά το πιο ακριβό άθλημα στον κόσμο. Όχι δε μειώνω τις επιδόσεις τους, απλά το περίμενα, αλλά και πάλι χάζεψα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Οντως ειναι εντυπωσιακο, αλλα εγω δεν πιστευω αυτο που βλεπω. Και εννοω ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που βλεπω. Δεν εχω μηχανηματα τηλεμετριας, αλλα εγω το κοβω τα F1 να πηγαινουν με τριπλασια η και τετραπλασια χιλιομετρα. Αυτα δεν γινονται. Μ αλλα λογια, θελω να πω οτι τo video ειναι πειραγμενο, η κατι αλλο συμβαινει, διοτι αυτη η εμφανης διαφορα, (κατα την αποψη μου παντα) δεν δικαιολογειται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Δεν είναι fake φίλε μου. Μιλάμε για μηχανήματα άλλου level Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 όσοι έχουν δει απο κοντά φ1 έχουν εντυπωσιαστεί -περισσότερο - με το φρενάρισμα τους .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 τεραστια διαφορα ταχυτητας.... εν τω μεταξυ, υπαρχει και διαφορα στις γραμμες που κρατανε, στο πρωτο πανε οσο πιο δεξια γινεται, ενω τα μονοθεσια φαινεται να πανε πιο πολυ προς τη μεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Οντως ειναι εντυπωσιακο, αλλα εγω δεν πιστευω αυτο που βλεπω. Και εννοω ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που βλεπω. Δεν εχω μηχανηματα τηλεμετριας, αλλα εγω το κοβω τα F1 να πηγαινουν με τριπλασια η και τετραπλασια χιλιομετρα. Αυτα δεν γινονται. Μ αλλα λογια, θελω να πω οτι τo video ειναι πειραγμενο, η κατι αλλο συμβαινει, διοτι αυτη η εμφανης διαφορα, (κατα την αποψη μου παντα) δεν δικαιολογειται. Με προχειρο υπολογισμο βαση google earth.... ετσι;; Η γωνια που καλυπτει ο φακος, δειχνει μια αποσταση 250 περιπου μετρων στην πιστα του Spa. Το μονοθεσιο που περναει, την καλυπτει σε 2 δευτερολεπτα +/- Η ταχυτητα του λοιπον, ειναι στα 300χλμ/ω με βαση τα παραπανω δεδομενα. Εαν η αποσταση ειναι μικροτερη και ο χρονος μεγαλυτερος, τοτε πηγαινει με λιγοτερα απο 300 ... επομενως το "ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΝΝΝΝΝΝΝ" που βλεπεις στο φακο, ΔΕΝ ειναι fast forward, αλλα η πραγματικοτητα... η οποια δικαιολογημενα ειναι "απιστευτη". :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Βεβαια, για να λεμε του στραβου το δικιο, στο πρωτο βιντεο, δεν πρεπει να ειναι αγωνιστικα τα αυτοκινητα, πιο πολυ κατι σαν Track day μου εκανε, μιας και ειχε καθε καρυδιας καρυδι εκει μεσα. Απο Caterham μεχρι Focus.. Οχι οτι παυει να ειναι εντυπωσιακο αυτο που βλεπουμε, ουτε μειωνει τις επιδωσεις των F1, απλα λεμε τωρα!! Ναι αυτο ξεχασα να το πω και εχεις δικιο, ειναι οντως track day ! Αλλα αμα παρατηρησεις (εκτος απο focus, mini κτλ) μπαινουν οντως αγωνιστικα αμαξια και οχι μονο. Κατι porsche, lotus, στο 0,52 ειναι sr3 rs, caterham (αμα ζυγιζει περιπου 500 κιλα και βγαζει 500 αλογα , η αναλογια κιλα/ιππων ειναι απλως τρομακτικη, θα πηγαινει δηλαδη σαν τις μοτοσυκλετες του Motogp ενα πραγμα) ειναι οντως αγωνιστικα και το τελευταιο αμαξι δεν ειναι καν αγωνιστικο ειναι υπερ-αυτοκινητο (και αμα φοραει κανενα αγωινιστικο κιτ ..... ) Μερικα απο αυτα μπαινουν στα παγκοσμια πρωταθληματα gt1 και gt3 (fia gt1 και fia gt3 ) Με αυτα που ειπα θελω να επισημανω οτι οι διαφορες ειναι χαοτικες ! Τα μονοθεσια της F1 μεσα στην πιστα ειναι απιαστα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Ναι εντυπωσιακά τα βίντεο. Τα F1 είναι απίστευτα γρήγορα όσο και απίστευτα ακριβά. Έχουν αεροδυναμική αιχμής, κινητήρες αιχμής, πλαίσια αιχμής, και απίστευτης τεχνολογίας λάστιχα φαρδιά σχεδόν όσο η μπάκα του πάγκαλου. Δεν είναι καθόλου παράδοξο λοιπόν να έχουν σε οποιαδήποτε στιγμή 2 και 3 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από οτιδήποτε συμβατικό. Η δε σύγκριση τους με το Motogp είναι απλά άδικη και άσχετη κατ εμέ Ι super 7s & exiges 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2012 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Η μαγκιά είναι να κάνουν μπάντες οι φόρμουλες και χωρίς κράνος άρα τώρα είναι φλώροι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες