CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 μετά από το προδέρμ θα πρέπει να του δώσουμε σπόρια και μπεγλέρι για την υπομονη........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Συμφωνώ με τους προηγούμενους. Προσωπική μου γνώμη, κάνε ένα διάλογο με τον εαυτό σου για να βγάλεις άκρη. Ερωτήσεις του ναι/οχι, απλά πράγματα. 1) Θέλω μηχανή τώρα; Αν ναι, παίρνω κάτι άλλο και παίζει να μου περισσέψει και κανα φράγκο. 2) Θέλω ντε και καλα το wolf; Αν ναι, περιμένω να τα μαζέψω και παίρνω μια πάπια να κάνω τη δουλειά μου στο ενδιάμεσο. Μη σε φοβίζουν τόσο τα παραπάνω κυβικά. Το μόνο που πρέπει να φοβάσαι είναι η δική σου κακή διάθεση/απερισκεψία/κλπ (αν και όταν σε πιάνει, συμβαίνει σε όλους μας από καιρό σε καιρό) όταν οδηγάς και αυτό είναι κακός σύμβουλος για όλους, είτε οδηγάνε R1 και GSX-R 1000, είτε οδηγάνε "φτιαγμένο" 70άρι παπάκι. Πίστεψέ με, αν κάποιος θέλει να φάει το κεφάλι του μπορεί να το φάει και με 40Km/h. Είδα ατύχημα με αναβάτη με Suzuki Freewind στον επαρχιακό δρόμο Χαλκιδικής με κίνηση και διερχόμενα οχήματα, τον έκλεισε αμάξι κατά την προσπέραση, φρέναρε από τα 80 στα 60, βρήκε η μπροστινή στο αμάξι, έπεσε, συρθηκε κάτω, σηκώθηκε και μετά από 2 ώρες ξεκούραση ανέβηκε στη μηχανή και πήγε σπίτι του το παιδί. Τον είδα σήμερα και τα λέγαμε, απλά είχε πρησμένο πόδι για 3 μέρες γιατί του το μάγκωσε το μαρσπιέ όταν δίπλωσε και το στραμπούληξε λίγο. Ένας άλλος φίλος έπεσε με πάπια σε χωματόδρομο σε νησί (και πόσο να πήγαινε εκεί, καμιά 30άρα;) και ξύπνησε στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάται πώς βρέθηκε εκεί, με γδαρμένα χέρια/πόδια, εγκαύματα στην κοιλιά από το σύρσιμο και 15 ράμματα στο κεφάλι. Η διαφορά που έκρινε το αποτέλεσμα στα παραπάνω ατυχήματα δεν ήταν τα κυβικά, αλλά το πόσο συνειδητοποιημένος ήταν ο καθένας. Ο ένας φορούσε κρανάκι/μπουφάν και δεν άνοιξε τέρμα στην προσπέραση για την πιθανότητα που κάτι θα γίνει και έπεσε μέσα. Ο άλλος πήγαινε άνετος για μπάνιο με το μαγιώ. Αν έχεις τη διάθεση και την ικανότητα στο πίσω μέρος του μυαλού σου να τρέχεις συνεχώς μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης, δε θα έχεις πρόβλημα. Απλά καποια μηχανάκια είναι λιγότερο ή περισσότερο βολικά για κάθε δουλειά και ίσως να ζοριστείς στο χειρισμό σε κάποια πράγματα, αλλά όσο παρατηρείς, μαθαίνεις και πειραματίζεσαι ελεγχόμενα (για να είσαι ασφαλής), δε θα έχεις πρόβλημα. Αν σκέφτεσαι έτσι, μπορείς να πάρεις και μια R6 και να μην κινδυνεύεις σοβαρά, ακόμα κι αν το θες μόνο για μέσα στην πόλη. Η διαφορά είναι ότι μέχρι να τη μάθεις και να την πας στη δουλειά για την οποία είναι φτιαγμένη θα κάνεις πολύ καιρό να τη χαρείς, αλλά δεν θα πέσεις ντε και καλά. Εν ολίγοις, τα κυβικά παίζουν ρόλο στο πόσο εύκολο είναι να γίνει κάτι για κάποιον που έχει την προδιάθεση, αλλά δεν μεταμορφωνουν έναν συνετό οδηγό σε αυτόχειρα Προσωπικά, δίπλωμα έβγαλα στα 28 και ξαναοδήγησα μοτο στα 31 και μισό που πήρα το FMX. Πάντα ήθελα ένα chopperaki μέχρι 500-600cc (και άρα ιαπωνικό). Κατέληξα με ένα motard (ψόφιο μεν για τα δεδομένα της κατηγορίας, που μου έκοψε τα γόνατα δε την πρώτη φορά που άνοιξα τη 2α σε ένα ισιάδι), γιατί απλά έτυχε και το πήρα σχεδόν τσάμπα από φίλο. Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή και όσο το μαθαίνω τόσο περισσότερο θέλω να το καβαλάω. Μιλάμε σε βαθμό που θα θυσιάσω άλλα πράγματα μόνο και μόνο για να πηγαίνω παντού με τη μηχανή. Να πηγαίνεις μόνο βόλτες στη γειτονιά σου και σε άδεια parking πολυκαταστημάτων μέχρι να το μάθεις; Να φοράς μπουφάν μες στο κατακαλόκαιρο και στέρηση air-condition αντί να πας με το φιλαράκι που έχει αμάξι; Χαλκιδική με σακίδιο στην πλάτη φωρτομένος σα γαϊδούρι γιατί δεν έχεις ακόμα βαλιτσάκια; Να είσαι έξω με φίλους και να κυκλοφοράς με σακκίδιο για τα συμπράγκαλα (μπουφάν, κράνη, γάντια, κλειδαριές, κλπ); Το ίδιο πράγμα αλλά σε παραλία πηγαίνοντας για μπάνιο; Να κουβαλάς έξτρα κράνος όποτε είναι να πάρεις 2ο άτομο; Να βγαίνεις για βράδυ και από τις 11 το βράδυ ως τις 6 το πρωί να έχεις πιει μόνο 2 ελαφριά ποτά (αραιωμένα με Coca cola) και μια μπύρα με κενά 90 λεπτών το καθένα από το επόμενο (ο χρυσός κανόνας: άμα δεν κατουρήσεις το προηγουμενο, μη παραγγέλνεις άλλο) και με ένα red bull ενδιάμεσα καλού κακού, ώστε να μην επηρρεάσεις την οδήγησή σου; Να κόψεις μέρες από τα μπάνια σου γιατί προτιμάς να ρίξεις τα λεφτά σε καινούρια λάστιχα για όταν πιάσουν οι βροχές; Όλα αυτά είναι πραγματάκια που έχω κάνει, μονο και μόνο γιατί δε θέλω να κατεβαίνω από τη σέλα. Και να φανταστείς ότι δεν είναι το μηχανάκι που ήθελα. Αλλά έγινε το μηχανάκι που θέλω, τόσο που αν αξιωθώ ποτέ να πάρω κάτι άλλο/μεγαλύτερο/καλύτερο/απλά διαφορετικό, το FMX δε γουστάρω να το δώσω γιατί είναι τίμιο, διασκεδαστικό και καλή "δασκάλα", κι ας έχει ένα σωρό άλλα μειονεκτήματα απέναντι σε άλλα μοντέλα και τύπους μοτοσυκλέτας. Άρα, νομίζω ότι κάθε μηχανάκι έχει να σου δώσει κάτι, και αν είσαι και νέος αναβάτης αυτά που έχεις να μάθεις είναι τόσο πολλά που θα είσαι απασχολημένος για πολύ καιρό. Καλά κάνεις και κολλάς στο Wolf και θες να πάρεις αυτό που γουστάρεις. Απλά μη νομίζεις ότι δε θα περάσεις καλά αν αποφασίσεις να βιαστείς και πάρεις κάτι άλλο :) 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 εγώ θα σου απαντήσω λαμβάνοντας υπόψην και την υπογραφή σου. η υπομονή αν και... τελειώνει σε ήττα κερδίζει πάντα...(έχει υποθεί απο μοναχό του αγ ορους) και έχε υπόψην σου οτι υπάρχει και Αγία Υπομονή..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Πριν από δύο μήνες είχα φάει σκαλωμα με τον λύκο. Αν και είχα το μαρούλι σκέφτηκα λογικά και αγόρασα κάτι που μου άρεσε και μου άφησε μερικά ευρώ στην άκρη. Το αποτέλεσμα είναι να ξεχάσω, χ τον λύκο γιατί και τώρα οδηγώ δίκυκλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 γούτσου,γούτσου !!! ( Για να μην ξεχνιόμαστε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Γιώργαρε συνονόματε πάνω κάτω είμαστε το ίδιο και αναφέρομαι στην ηλικία (29 και εγώ),είναι η πρώτη μηχανή και κατέληξα με το ίδιο σκεπτικό στην ίδια κατηγορία κυβισμού-μηχανής και φυσικά ενώ πήγαινα για YBR 250, βγήκε ο λύκος και έφαγα σκάλωμα-έρωτα οπότε αποφάσισα να πάρω τον λύκο όταν μπορέσω... Έκανα υπομονή και τον πήρα τελικά.Βέβαια, ήμουν σε καλύτερη κατάσταση γιατί ήδη αρκετούς μήνες μαζεύαμε λεφτά με την γυναίκα μου πλέον(με την ευκαιρία να πω ότι χτες παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο )υπολογίζοντας περισσότερα χρήματα για καινούργιο YBR, αλλά τελικά με την τιμή του λύκου, έφταναν τα χρήματα και τον αγοράσαμε μετρητά. Δώσαμε 300 προκαταβολή και 3300 στην παραλαβή, ενώ σε 2 μέρες ήρθε κιόλας! Γενικά, σταθήκαμε τυχεροί στην επιλογή και το timing. Αυτό που μπορώ να σου πω σαν κλείσιμο απ' τα παραπάνω είναι ότι εγώ,όπως και έκανα, θα έπαιρνα αυτό που γουστάρω κάνοντας υπομονή μέχρι να βρω κάποιον τρόπο τελικά.Τέλος, όσον αφορά τον τρόπο πάντα προσπαθώ να τα παίρνω όλα μετρητά όταν έχω την δυνατότητα, παρά να μπλέκω με δόσεις,τόκους,τράπεζες κτλ χωρίς να είναι απόλυτο αυτό που λέω προς Θεού! Μακάρι να βρεις λύση σύντομα! :) Υ.Γ.: Την χρηματοδότηση του Γκοργκόλη που έχει στο site του, την έψαξες μήπως και σε καλύπτει ή και αυτή έπεσε σε αδιέξοδο; Φιλε Γιωργο, στα ιδια ημουν! δεν ξερεις ποσους μηνες εκανα υπομονη! Ειναι κουραση δεν λεω! Ο Σαββας λεει να παρεις ενα παπι, ισως να ειναι καλη ιδεα για να μεταφερθεις απο το Α στο Β! αλλα ξερω πως σκευτεσε. Να δωσω 500 ευρω να παρω ενα παπι, γιατι να μην τα δωσω στην νεα μου μηχανη; Και σε αυτο ειμαι υπερ και εγω! καλυτερα μια και εξω τον Λυκο, παρα παρε παπι, δωσε παπι, 500-, 400+ κλπ! Οποτε υπομονη λιγο ακομη, κατσε με ηρεμία και χαλαρωση και δες ποιος εμπορος προσφερει τι! και εναν εναν βγαζε τους οφ, απο την λιστα σου! πρεπει να οργανωθεις! η αποκτηση νεας μηχανης ειναι μεγαλο αγχος γνωριζω, προσφατα πειρα μια! ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ! και καλυτερα για εμενα ξανα λεω στον Λυκο! ΥΓ: Βιο ανθοσπαρτο σας ευχομαι απο την καρδια μου, να ειστε ευτυχισμενοι με το Λυκακι σας χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) εεε οχι και -παιδα.Δηλαδη εμεις τι ειμαστε εμβρυα;;;;; Κωστακη να μη τα λέμε συνέχεια αγόρι μου, τα έχουμε πει παμπολες φορές. Και ο Σάββας και εγώ και μερικοί άλλοι, εμπίπτουμε στους κανόνες και τις διατάξεις της απεριορίστου χρόνου διάρκειας, χρυσής εγγυησης των προ του 1970 παραχθέντων μοντέλων. Που σημαίνει έχει νεύρα πολλά αλλά δεν σπάει δεν χαλάει δεν στραβογυρναει δεν χρήζει ποτέ ψυχολογικής υποστήριξης, και μας προσμετράτε το 50% του διανυόμενου χρόνου λειτουργίας. :vv: Από το 1970 και εντεύθεν οι εγγυησεις είναι ορισμένου χρόνου, μπακιρενιες, και ο διανυόμενος χρόνος προσμετράτε στο 100% γιατί το προηγούμενο καθεστώς κρίθηκε ασύμφορο. :sopase: Καθώς καταλαβαίνεις παππούλη σύμφωνα με την εγκεκριμένη έκπτωση του 50% εγώ είμαι γύρω στα 24 και ο Σάββας γύρω στα 25. :grin: Και επειδή εμάς σε αυτή την ηλικία το αίμα μας βράζει κρατήσου στη δεξιά πλευρά του δρόμου στις βολτες και μη μπαίνεις μπροστά μας μη μας ξεφύγει καμιά γκαζια και σε περάσουμε από πάνω γιατί στην ηλικία σου γερόντιο τα κόκαλα κολλάνε δύσκολα. :tooth: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2012 από τον naftilos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Α χα χα χα χα χα χα χα δεν μπορώ ο Θωμάς ξαναχτύπησε ! Συγγνώμη φίλοι μου αλλά ........ :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Κωστακη να μη τα λέμε συνέχεια αγόρι μου, τα έχουμε πει παμπολες φορές. Και ο Σάββας και εγώ και μερικοί άλλοι, εμπίπτουμε στους κανόνες και τις διατάξεις της απεριορίστου χρόνου διάρκειας, χρυσής εγγυησης των προ του 1970 παραχθέντων μοντέλων. Που σημαίνει έχει νεύρα πολλά αλλά δεν σπάει δεν χαλάει δεν στραβογυρναει δεν χρήζει ποτέ ψυχολογικής υποστήριξης, και μας προσμετράτε το 50% του διανυόμενου χρόνου λειτουργίας. :vv: Από το 1970 και εντεύθεν οι εγγυησεις είναι ορισμένου χρόνου, μπακιρενιες, και ο διανυόμενος χρόνος προσμετράτε στο 100% γιατί το προηγούμενο καθεστώς κρίθηκε ασύμφορο. :sopase: Καθώς καταλαβαίνεις παππούλη σύμφωνα με την εγκεκριμένη έκπτωση του 50% εγώ είμαι γύρω στα 24 και ο Σάββας γύρω στα 25. :grin: Και επειδή εμάς σε αυτή την ηλικία το αίμα μας βράζει κρατήσου στη δεξιά πλευρά του δρόμου στις βολτες και μη μπαίνεις μπροστά μας μη μας ξεφύγει καμιά γκαζια και σε περάσουμε από πάνω γιατί στην ηλικία σου γερόντιο τα κόκαλα κολλάνε δύσκολα. :tooth: Ποσο γουσταρω φιλε Θωμα να σε διαβαζω.Εσαι θεος ΤΕΛΟΣ!!!Αν ειναι να παω απο εναν αξιοσεβαστο ανθρωπο οπως εισαι εσυ ε χαλαλι σου τοτε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Φιλε Γιωργο, στα ιδια ημουν! δεν ξερεις ποσους μηνες εκανα υπομονη! Ειναι κουραση δεν λεω! Ο Σαββας λεει να παρεις ενα παπι, ισως να ειναι καλη ιδεα για να μεταφερθεις απο το Α στο Β! αλλα ξερω πως σκευτεσε. Να δωσω 500 ευρω να παρω ενα παπι, γιατι να μην τα δωσω στην νεα μου μηχανη; Και σε αυτο ειμαι υπερ και εγω! καλυτερα μια και εξω τον Λυκο, παρα παρε παπι, δωσε παπι, 500-, 400+ κλπ! Οποτε υπομονη λιγο ακομη, κατσε με ηρεμία και χαλαρωση και δες ποιος εμπορος προσφερει τι! και εναν εναν βγαζε τους οφ, απο την λιστα σου! πρεπει να οργανωθεις! η αποκτηση νεας μηχανης ειναι μεγαλο αγχος γνωριζω, προσφατα πειρα μια! ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ! και καλυτερα για εμενα ξανα λεω στον Λυκο! ΥΓ: Βιο ανθοσπαρτο σας ευχομαι απο την καρδια μου, να ειστε ευτυχισμενοι με το Λυκακι σας χαχαχα Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Να 'σαι καλά! Συμφωνούμε λοιπόν! Υπομονή και όλα θα γίνουν, παρά να πάρει κάτι με σκοπό να το δώσει σε λίγο κτλ γιατί μπορεί να στραβώσει η δουλειά και στο τέλος να φύγουν πιο πολλά λεφτά έτσι! Βέβαια, εννοείται ότι αν δεν γίνεται αλλιώς και πρέπει να αποκτηθεί μεταφορικό μέσο οκ. Αλλιώς μια και έξω αυτό που ερωτεύεται ο καθένας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Και μη στεναχωριεσαι πανω απο ολα! Με 2000-2500 χιλιαρικα βρισκεις..... ....και Africa και Transalp! :rotfl: Case closed,next please... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaiTak 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Υπομονη και επιμονη το καλιτερο αγαθο ολων Σκεπου οτι οι εποχες ειναι δυσκολες και μεινε μακρια απο τραπεζες και να σκεφτεσε θετικα οταν και οποτε δεις τα δυσκολα σκεψου οτι εχεις κιολας τα λεφτα για το wolfaki (125) :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: ολα καλα θα πανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Το βίντεο τα λέει όλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Γουτσου γουτσου γουτσου και ξανάμανα γουτσου γουτσου γουτσου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Ά ρε Θωμά....μόνο εσύ με καταλαβαίνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Ά ρε Θωμά....μόνο εσύ με καταλαβαίνεις Όχι ακριβώς, απλά μόνο αυτός ο τρελός είναι συνδεδεμένος τέτοια μέρα και ώρα! :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Μήπως να πήγαινες για το 125; Και μπορείς να το αγοράσεις ντούκου στα 2000 και θα έχεις και λύκο. Και εγώ στα 27 μου πήρα το λύκο (στα 26 είχα το απεριόριστο δίπλωμα), τα ζύγισα τα έβαλα κάτω και προχώρησα. Δεν είναι καλή ιδέα να μπλέξεις με τράπεζες τέτοιες εποχές. Ναι οκ θα χάσεις κάτι σε μεταπώληση (κανά 500άρι, 600άρι;;;;) αν κάποια στιγμή θες κάτι μεγαλύτερο και πιο άνετο αλλά τι να κάνεις.. Αλλιώς κοιτάς κάτι σε cbf250 που και σκυλί είναι και μικρότερη χασούρα θα έχεις στη μεταπώληση. Ο μόνος λόγος που δεν πήγα σε cbf250 αλλά σε λύκο είναι ότι 1ον μου άρεσε πολύ περισσότερο ο λύκος, 2ον στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα να πάρω καινούργιο και 3ον τα cbf που έβρισκα πέρυσι ήθελαν αρκετά μαζέματα σε τιμές 2000+ οπότε και έφαγαν άκυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Ειλικρινά αη λαβ γιου ολ καργα για την στήριξη και το ενδιαφέρον. Είναι όντως δύσκολο να έχεις μαζέψει τα πάντα για να καβαλήσεις να έχεις κάνει ετοιμασίες και πρόγραμμα χρημάτων όλο το καλοκαίρι (να μη το ευχαριστιέσαι δηλαδή όπως θα θελες) και να σε φρενάρει η νέα πραγματικότητα της αγοράς......γιατί με έπιασε αδιάβαστο η κατάσταση. πέρυσι ήταν μια χαρά και δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα με τις χρηματοδοτήσεις όπως ενημερώθηκα. Τέλος πάντων η υπομονή είναι αρετή όσο και να με στεναχωρεί η καθυστέρηση. Θα κάνω 2-3 κινήσεις εντός εβδομάδας και μετά θα ενημερώσω για το αν θα πάω τελικά σε λύκο ή σε καμιά προσωρινή λύση τύπου σκούτερ ή πάπιας για να κάνω τις βασικές μου μετακινήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Τελικά ο λύκος θα περιμένει κι αλλο. Σήμερα με σχόλασαν και από την άλλη μου δουλειά (εκεί που είχα 2) και πλέον θα τα βγάλω πέρα ξεκινώντας από το 0. Κοιτάζω σοβαρά εναλλακτικές για μηχανάκι κάτω των 1000ευρώ να μπορώ να κάνω τη βασική μου μετακίνηση. Ίσως δανειστώ μηχανάκι (Honda Astrea Grand) ίσως όμως καταλήξω και σε αγορά ενός μικρού σε κυβισμό και χρήματα όπως αυτό της αγγελίας μιας και ο A7XBilly δίνει εγγυήσεις για την κατάστασή του :) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2559972/ Το πιο δυνατό σενάριο είναι το δανεικό για όσο καιρό μπορέσω. Να κρατήσω και το έξτρα 1000άρικο στην άκρη. Σαν τελευταία επιλογή που παίζει εξίσου είναι να πάρω ένα Yamaha MT-03 μεταχειρισμένο αν καταφέρω και βγάλω άκρη με το οικονομικό. Θα σας ενημερώσω ξανά μετά το Σαββατοκύριακο που θα κάνω κάποιες ακόμα κινήσεις. Εργασιακά βέβαια δε θα κάτσω στα αυγά μου και κατά 99% θα ανοίξω ξανά το μαγαζί με τις επισκευές σε laptop που έκανα 2 χρονιές πριν φύγω για το στρατιωτικό μου. Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω άλλο. Υπομονή και συνετές κινήσεις γιατί τα λάθη αυτή τη περίοδο δε συγχωρούνται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Τελικά ο λύκος θα περιμένει κι αλλο. Σήμερα με σχόλασαν και από την άλλη μου δουλειά (εκεί που είχα 2) και πλέον θα τα βγάλω πέρα ξεκινώντας από το 0. Κοιτάζω σοβαρά εναλλακτικές για μηχανάκι κάτω των 1000ευρώ να μπορώ να κάνω τη βασική μου μετακίνηση. Ίσως δανειστώ μηχανάκι (Honda Astrea Grand) ίσως όμως καταλήξω και σε αγορά ενός μικρού σε κυβισμό και χρήματα όπως αυτό της αγγελίας μιας και ο A7XBilly δίνει εγγυήσεις για την κατάστασή του :) http://www.car.gr/cl...s/view/2559972/ Το πιο δυνατό σενάριο είναι το δανεικό για όσο καιρό μπορέσω. Να κρατήσω και το έξτρα 1000άρικο στην άκρη. Σαν τελευταία επιλογή που παίζει εξίσου είναι να πάρω ένα Yamaha MT-03 μεταχειρισμένο αν καταφέρω και βγάλω άκρη με το οικονομικό. Θα σας ενημερώσω ξανά μετά το Σαββατοκύριακο που θα κάνω κάποιες ακόμα κινήσεις. Εργασιακά βέβαια δε θα κάτσω στα αυγά μου και κατά 99% θα ανοίξω ξανά το μαγαζί με τις επισκευές σε laptop που έκανα 2 χρονιές πριν φύγω για το στρατιωτικό μου. Τέλος πάντων μην σας ζαλίζω άλλο. Υπομονή και συνετές κινήσεις γιατί τα λάθη αυτή τη περίοδο δε συγχωρούνται. Ό,τι και αν πάρεις,όποτε το πάρεις,να το χαρείς όσο δεν πάει γιατί το έχεις ανάγκη αδερφέ!Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα(εργασιακά και μη)! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Κοιτάζω σοβαρά εναλλακτικές για μηχανάκι κάτω των 1000ευρώ να μπορώ να κάνω τη βασική μου μετακίνηση. Ίσως δανειστώ μηχανάκι (Honda Astrea Grand) ίσως όμως καταλήξω και σε αγορά ενός μικρού σε κυβισμό και χρήματα όπως αυτό της αγγελίας μιας και ο A7XBilly δίνει εγγυήσεις για την κατάστασή του :) http://www.car.gr/cl...s/view/2559972/ Σε περίπτωση που αγοράσεις κάτι με περίπου 1000 ευρώ όπως λες. βρίσκεις και το CBR το 125, λιγότερο αργό από 50αρι, οικονομικό και φαντάζομαι πιο αξιόπιστο.Αλλά δεν ξέρω σε τί κατάσταση μπορείς να βρεις με τόσα λεφτά, αυτό πάντως το ελέγχεις. Πάντως αν έχεις τη δυνατότητα να δανειστείς κάτι προσωρινά είναι και αυτή μια λύση πιστεύω πολύ καλή. Άντε με το καλό ό,τι αποφασίσεις! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Τελικά ο λύκος θα περιμένει κι αλλο. Υπομονή και συνετές κινήσεις γιατί τα λάθη αυτή τη περίοδο δε συγχωρούνται. Έτσι! Εκει που πριν δυσανασχετούσες που δεν σου ενέκριναν χρηματοδότηση, τώρα θα καταριόσουν με το χρέος να τρέχει. Υπομονή. Μεγάλη υπόθεση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 Έτσι ακριβώς. Δεν είναι καιροί να χρωστάει κανείς αυτοί. Παπάκι και μια χαρά επί του παρόντος αν και προσωπικά θα προτιμούσα σκουτεράκι ούτε άγχος ούτε ταχύτητες ούτε τίποτα. 4χρονο 125άρι και πάει παντού στην Αττική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 Ακούω γνώμες :) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2628939/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ακούω γνώμες :) http://www.car.gr/cl...s/view/2628939/ αυτο καιει πιο πολυ και απο το ερ ρε. αμα θες παπι δες και το δικο μου.σε λιγο καιρο θα το δωσω... ασε που το παπι μετα το δινεις και νερο.ολο και κανενας μικρος η κανενας για τη δουλεια του θα βρεθει να το παρει. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2012 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες