GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 yaris η micra και απο εμενα...polo μακρια,το ειχε φιλος και μπορω να σου πω οτι ηταν αρκετα ζημιαρικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Getz από μένα. Άθραυστο, χαμηλό κόστος συντήρησης, χαμηλή κατανάλωση. Απέφυγε τα οχήματα από εταιρίες ενοικιάσεων. Θα σου στοιχίσει λίγο παραπάνω αλλά θα είναι πολύ πιο σύγχρονο από όσα έχεις αναφέρει. Polo/ibiza ΞΕΧΑΣΕ τα. Άπειρα προβλήματα και πανάκριβα στην επιδιόρθωσή τους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 starlet απο εμενα .. εγω ειμαι κατοχος ενος ep-82 του 1990 και δεν εχει ζητησει τιποτα περα απο το σερβις του ... και με 20 € ( τιμη βενζινας 1.7€) κανω 200 χλμ απροβληματιστα και εχω και καμια 10αρια ακομα πριν να μεινω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Polo/ibiza ΞΕΧΑΣΕ τα. Άπειρα προβλήματα και πανάκριβα στην επιδιόρθωσή τους Σταύρο άλλος ένας και το getzάκι τίμιο. τα i10 είναι κατώτερης ποιότητας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω παντως σε αφτη την κατηγορια θα κοιταγα ΜΟΝΟ το Opel Corsa. Εχει ακριβοτερα ανταλλακτικα απο τα αλλα, ομως ειναι μακραν το καλυτερο. Παρολ αυτα απο τις επιλογες σου ψηφιζω yaris Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2012 από τον koutsi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έχουμε Seat Ibiza Mk3 στην οικογένεια.Συγκεκριμένα το 1.2 και αυτή τη στιγμή είναι ένα βήμα πριν απο τα 100.000 χιλιόμετρα Τηρούμε κατα γράμμα το πρόγραμμα συντήρησης και δεν μπορώ να πώ πως είναι ζημιάρικο αυτοκίνητο.Εκτός απο ένα μόνιμο πρόβλημα με τα silent block λόγω σχεδιαστικόυ ελαττώματος,που θα σε κάνει να τα αλλάζεις κάθε 50.000 περίπου χιλιόμετρα με μια επιβάρυνση της τάξης των 200-250 ευρώ αν θυμάμαι καλά,το μόνο που χάλασε είναι ένας αισθητήρας στην εξάτμιση (130 ευρώ).Κατα τ'άλλα τίποτα.Offtopic αυτό. Παρ'όλα αυτά δε σου το προτείνω και εγώ.Αν και έχει καλή οδική συμπεριφορά,αρκετά καλούς χώρους,και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,έχει αδύναμο και πολύ θορυβώδη κινητήρα,έχει σκληρή και άβολη ανάρτηση και δεν είναι και ιδιαίτερα οικονομικό απο κατανάλωση. Εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για το Honda Jazz,αν εξαιρέσεις κάποια θεματάκια με την οδική του συμπεριφορά.Αν βρείς σε αυτά τα χρήματα,για κοίταξε το! Και αν κινήσαι εκτός πόλης,ψάξε για ντίζελ,αν και δεν νομίζω να βρείς σε αυτά τα χρήματα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2012 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Κάτοχος Yaris 1.0 2001 (αγοράστηκε καινούριο). Μετά από 11 χρόνια και 163.000km πέρα από μια καμμένη λάμπα τρίτου στοπ φέτος, δεν χρειάστηκε τίποτα πέρα από την προβλεπόμενη συντήρηση. Ενοείτε ότι ακόμα φοράει το μαμά δίσκο-πλατό, αμορτισέρ κ.λ.π Για χρήση εντός πόλης και κοντινά ταξιδάκια δεν θα χρειαστείς κάτι παραπάνω, για μακρύτερα θα πρέπει να διαθέτεις είτε υπομονή και να ταξιδεύεις με 120km είτε να το ζορίσεις και να έχεις τα αντίστοιχα αποτελέσματα σε κατανάλωση. Στα ανηφορικά κομμάτια τις προσπεράσεις τις ξεχνάς για ταχύτητες άνω των 60km... Από τους τελευταίους των μοϊκανών όσον αφορά την αξιοπιστία μια που τα πρώτα χρόνια το αυτοκίνητο ήταν made in Japan (νομίζω κάπου στο facelft πήγε η παραγωγή Γαλλία). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Τα ταξίδια με ταχύτητα πάνω από 120 δεν με ενδιαφέρουν γιατί πολύ απλά το οδικό δίκτυο της Κρήτης είναι χάλια αλλά με προβληματίζει (στο yaris αλλά και στα άλλα μικρά) η αργή επιτάχυνση που σε περίπτωση που χρειαστεί να προσπεράσω δημιουργεί πρόβλημα. Δυστυχώς όμως πρέπει να συμβιβαστώ επειδή είμαι φοιτητής και δεν έχω εισόδημα και αν πάρω κάτι πάνω από 1,2-1,3 θα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με το τεκμήριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 To Yaris το 1.0 αν δεν κανω λαθος ειναι τρικυλινδρο. Αν εχει οντως το ιδιο μοτερ με το Aygo ειναι αρκετα σπιρτοζικο και πιστευω πως απο τα αλλα 1000ρια, στανταρ θα εχει καλυτερες επιταχυνσεις. Επισης απο την συμβιωση μου με ενα Swift 1.0 του '93 π ειναι κ αυτο 3κυλινδρο ειχα αριστες εντυπωσεις για το δουλεμα του, αρκει να μην εχεις εξωπραγματικες απαιτησεις. Εχω κανει κ ταξιδι με 120-150(στις κατηφορες) αλλα εχω κυκλοφορησει κ στην πολη με καταναλωση γυρω στα 5λ. Πολυ καλο για τα λεφτα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα ταξίδια με ταχύτητα πάνω από 120 δεν με ενδιαφέρουν γιατί πολύ απλά το οδικό δίκτυο της Κρήτης είναι χάλια αλλά με προβληματίζει (στο yaris αλλά και στα άλλα μικρά) η αργή επιτάχυνση που σε περίπτωση που χρειαστεί να προσπεράσω δημιουργεί πρόβλημα. Δυστυχώς όμως πρέπει να συμβιβαστώ επειδή είμαι φοιτητής και δεν έχω εισόδημα και αν πάρω κάτι πάνω από 1,2-1,3 θα έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με το τεκμήριο Μια και το αναφέρεις, να σου πω ότι πριν 2 χρόνια ερχόμενος από Σητεία (ξέρεις, εκεί πάνω στα βουνά με τον άθλιο στενό όλο στροφές δρόμο), μ' ένα ταπεινό Citroen C2 1.1 των 62HP νομίζω, κόλλησα πίσω από ένα Audi A6 V8 που πήγαινε κι αυτός σβέλτα, αλλά μετά μερικές στροφές με άφησε να τον περάσω γιατί δεν άντεχε την πίεση..... Τα λάστιχα του C2 στριγγλίζανε σε κάθε στροφή, αλλά αυτό το πλήρωσα όταν φτάνοντας Αθήνα είδα ότι λείπανε αρκετά τακούνια απ' το πέλμα!!! Ευτυχώς ήταν η ώρα τους για αλλαγή, αν και θα μου κρατάγανε ακόμα λίγο. Και επί τη ευκαιρία, ΑΝ σ' ενδιαφέρει σε 2πορτο, το C2 έχει βγει μια χαρά και καθόλου ζημιάρικο όπως θυμόμαστε παλιότερα τα Γαλλικά. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Και επί τη ευκαιρία, ΑΝ σ' ενδιαφέρει σε 2πορτο, το C2 έχει βγει μια χαρά και καθόλου ζημιάρικο όπως θυμόμαστε παλιότερα τα Γαλλικά. Μέχρι 3000 τιμή (πρόσθεσα ένα 500αρικο) λίγα κυβικά και να μην πηγαίνω Κ.Τ.Μ. (κάθε Τετάρτη μάστορα), αυτά με ενδιαφέρουν. Οικογένεια παιδιά σκυλιά γατιά (βασικά σκυλιά και γατιά υπάρχουν :P) για την επόμενη 10ετία δεν θα υπάρχουν άρα δεν με ενδιαφέρει αν είναι 2πορτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Ως γαλλόφιλος θα σου πρότεινα γαλλικό, κυρίως για την οδική συμπεριφορά και επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις συνδυάζεται καλά με την άνεση. Έχω το clio mk2 1.2 που έγραψες στην αρχή ότι σε ενδιαφέρει. Πλέον έχω 90.000 χλμ και σου παραθέτω εντυπώσεις. Αρνητικά: 1) Ακριβή αγορά. Για εμένα τα άξιζε τα λεφτά του ωστόσο. 2) Ποιότητα κατασκευής χαμηλότερη των προσδοκιών μου. Φανάρια που κιτρινίζουν (τα κάνεις με ειδικές αλοιφές που βρίσκεις στο εμπόριο και όλα οκ), πλαστικά εντός που τρίζουν (όχι όσο στο Saxo που είχα πιο πριν), και δεν έχει γενικά την στιβαρότητα που θα βρεις στο Corsa π.χ. (για μένα όχι group VAG, δηλαδή μακριά από Polo, Ιbiza κ.λ.π.) 3) Σχετικά μέτριοι χώροι. Θετικά: 1) Δε μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα πέρα από μια καμμένη λάμπα στο φανάρι. 2) Αν σου αρέσουν τα στροφιλίκια, θα το ευχαριστηθείς. Ζύγισμα και επικοινωνία πολύ καλά έως άριστα και άνετη ανάρτηση παράλληλα. Στις Σέρρες (ναι το έβαλα πίστα για χαβαλέ και ας είναι 1.2) ακολουθούσα και άγχωνα Civic 1.4 με αλλαγμένα ελατήρια - αμορτισέρ στις στροφές , αλλά στην ευθεία έκλαιγα με μαύρο δάκρυ... :(. Βασικά το πήρα γιατί είχα ξετρελαθεί με ένα Clio 182 που είχα δανεικό από φίλο για ένα μήνα (παρουσιάστηκε και μου το άφησε να το προσέχω), με συμπεριφορά ποίημα και ωραίες επιδόσεις αλλά πού λεφτά για αγορά και συντήρηση 2λιτρου, πόσο μάλλον τώρα με την κρίση. 3) Με 38,5 λίτρα καθαρό ντεπόζιτο (με τη ρεζέρβα 40) μου άναψε λαμπάκι ρεζέρβας στα 735 περίπου χλμ, δηλαδή 5.24 λίτρα μικτή (πόλη 30% - εγνατία 70%). Σε εγνατία (χωρίς πόλη μέσα) είδα 4,5 λίτρα :vv: Τέλος αν και δεν είμαι φαν των ιαπωνικών και δε μου έχει βγάλει προβλήματα κανένα από τα γαλλικά που έχουν περάσει από τα χέρια μου (όλα με σωστή συντήρηση), αν δε σε ενδιαφέρουν τα στροφιλίκια και θες να κάνεις τη δουλειά σου πάνε σε ιαπωνικό. Συνήθως είναι σκυλιά μαύρα και δε χαλάνε με τίποτα. Οι γαλλίδες είναι πιο ευαίσθητες, δυστυχώς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Για μια ακόμα φορά έχω μία απορία για κάτι που δεν έχει σχέση με μοτοσικλέτες αλλά ίσως εδώ θα έχω πιο πολλές απαντήσεις από ότι σε αυτοκινητο-φόρουμ. Το μικρό αυτοκινητάκι στο budget μου (για το οποίο είχα φτιάξει το θέμα) που βρέθηκε τελικά είναι ένα picanto 1.0 LX (1ης γενιάς 04-07) έχει ελαστικά 155/70 r13 ,έχω δει άλλα picanto στην έκδοση LE με 165/60/ r14 .Υπάρχει κάποια διαφορά στις σχέσεις του κιβωτίου (στα γρανάζια) σε αυτές τις εκδόσεις ; Αν όχι με τις 14αρες ζάντες (και το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων) υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά στην επιτάχυνση (προς το χειρότερο) ; Η άνεση με τα ελαστικά με προφίλ 60 σε τι επίπεδο βρίσκεται ; Έχω ένα σετ ζάντες 14'' που μάλλον ταιριάζουν στο picanto και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να τις βάλω όταν θα κάνω την επόμενη αλλαγή ελαστικών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 σαν ακτινα ροδας το 155/70-13 και το 165/60-14 ειναι σχεδον το ιδιο... εχει ελαχιστα ποιο φαρδυ πελμα μονο σχεσεις κιβωτιου εχει τις ιδιες σε ολες τις εκδοσεις γενικα πολυ καλο μικρο το πικαντο... το ειχα ενα μηνα σαν αντικαταστασης... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggD 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Micra/yaris/getz Τα προτιμάνε όλες οι σχολες οδήγησης Εγώ αγόρασα πριν ένα χρόνο περίπου μικρά 05 μοντέλο 4000ευρώ με 92.00χλμ0 και δεν το μετάνιωσα,είναι οικονομικό με 12 λίτρα βγάζω 150χλμ άνετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Micra/yaris/getz Τα προτιμάνε όλες οι σχολες οδήγησης Εγώ αγόρασα πριν ένα χρόνο περίπου μικρά 05 μοντέλο 4000ευρώ με 92.00χλμ0 και δεν το μετάνιωσα,είναι οικονομικό με 12 λίτρα βγάζω 150χλμ άνετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Μιας και δεν αναφερθηκε... Εχω ενα φιατ πουντο αγορασμενο το 2002, μοντελο 2001. 1200 κυβικα. Το πηρα με 12500 χλμ, τωρα εχει 130000 χλμ. Το χειμωνα κινειται ελαχιστα, γυρω στις 3000 χλμ, τα υπολοιπα τα κανει καλοκαιρι, αθηνα θεσσαλονικη κυριως. Με οικογενεια, σκυλο, μπαγκαζιερα οροφης, σωστο στεϊσον. Ιπποδυναμη δεν εχει, 65 ιππ ειναι αλλα κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σερβις σε εξουσιοδοτημενο παντα, και το μονο που μου εβγαλε ειναι η ηλεκτροκινηση του τιμονιου στις 60000 χλμ, κοστος 240 ευρω. Αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καταρχάς μην πάρεις σε αυτά τα κυβικά που λες. Αυτοκίνητα 1000-1150 κιλών με 60 άλογα, είναι ως και επικίνδυνα. Αυτοί οι κινητήρες περιορίζουν πολύ την δυναμικότητα και την χρηστικότητα του αυτοκινήτου. Με το αμάξι θα θες να πας και καμία εκδρομούλα, δεν το παίρνεις μόνο για την πόλη. Θα θες να βάλεις και την κοπέλα και κανά φίλο ίσως και καμία αποσκευή. Με αυτά τα μοτερ θα έχεις ενοχλητικά υποτονικότατες επιδόσεις. Επίσης αυτά τα μοτερ σαφώς θα είναι πιο πιεσμένα και καταπονημένα από τα ελαφρώς μεγαλύτερα 1400. Αυτά τα αμαξώματα γενικά θέλουν 1400 κυβικά πλην κάποιων καλών 1200αριών. Η αδελφή μου έχει το ibiza 2003, 1400 κυβικά με τα 80κάτι άλογα. Σπορτίβικη συμπεριφορά, εξαιρετικό σασμάν και γεμάτο αν και οριακό μοτερ. Το πιο αρνητικό για μένα είναι τα σκληρά πλαστικά στο ταμπλό. Αξιοπιστία στα 100.000+, δεν έχει βγάλει τίποτα σημαντικό. Έχω οδηγήσει και Fabia 2006 με το τρικίλυνδρο 75άρι μοτέρ. Πολύ ποιοτικότερα πλαστικά και ελαφρώς πιο ευρύχωρο. Συντηρητικός σχεδιασμός και πολύ μαλακό στήσιμο και μέτριο τιμόνι. Το μοτέρ είναι τραγικό. Τραχύ, θορυβώδες, υποτονικό. Δεν σηκώνει αυτό το αμάξωμα. Corsa 2004 1.2 75 άλογα. Αυτό είναι πιο ελαφρύ από τα προηγούμενα και το μοτέρ είναι πραγματικά πολύ καλό και εύστροφο. Το αμάξι είναι πιο απολίτιστο από τα άλλα 2, μειωμένη ποιότητα κύλισης αλλά σβέλτο και ευχάριστο. Με το μοτέρ αυτό έβγαζε σταθερά τα 190 στο κοντέρ και γενικά μπορούσες και να κινήσε σβέλτα και να προσπερνάς με ασφάλεια. Το fabia συγκριτικά με τίποτα πάνω από 165 και επιταχύνσεις απλά δεν. Σε ταξίδι τάπα και τα 2, το corsa έκαψε 9lt/100km και το fabia 11lt/100km. Το τρικίλυνδρο απλά ψηλά υποφέρει. Το corsa το είχε η γυναίκα και δεν είχε βγάλει τίποτα. Έχω οδηγήσει και ένα smart forfour αλλά με diesel μοτέρ. Το συγκεκριμένο μοιράζεται το σασί και πολλά μέρη με το mitsubishi colt. Το καλύτερο από όλα τα παραπάνω. Εξαιρετικός και μοντέρνος σχεδιασμός μέσα και έξω. Πολύ καλό σασί, ζυγισμένο και ευχάριστο. Αυτό που ήταν χάλια ήταν το τιμόνι. Ηλεκτρικό αλλά πολύ βαρή και χωρίς να έχει καμία αίσθηση και με προβληματική επαναφορά στο κέντρο. Ακόμα και στην Ευθε'ια ήθελε συνεχείς διορθώσεις και κούραζε. Το 1.500 τούρμπο ντίζελ με τα 95 άλογα εδώ, έδινε ρέστα και φτερά στο αυτοκίνητο. Κατανάλωση πάλι τάπα 7lt/100km. 1)SMART 2)IBIZA 3)CORSA 4)FABIAΑ βρήκες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ibiza του 2003 με 16V μοτέρ έχει ένα φιλαράκι. Το οδηγάω συχνά και πραγματικά στρίβει πολύ καλά. Έχει και 95 άλογα εάν θυμάμαι καλά. Άψογο αυτοκινητάκι. Μόνο που καίει λαδάκια, όπως και οι περισσότεροι 1400άρηδες κινητήρες του ομίλου VW που σέβονται το εαυτό τους..... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Kia picanto rules. Πήραμε ένα πέρυσι για την αδερφή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ξαναδιαβάζοντας το ποστ #36 βλέπω πως δεν διευκρινίζω πως το έχω αγοράσει το picanto , τώρα το διευκρινίζω ότι είμαι ένα ευχαριστιμένος κάτοχος (ως τώρα) ενός picanto οπότε θα παρακαλούσα όποιος μπορεί να μου απαντήσει σχετικά με τους τροχούς (post #36). Οι εντυπώσεις μου από το θηρίο :P είναι καλές , + έχει - ικανοποιητική επιτάχυνση (νομίζω καλή για 1000 κυβικά) - χαμηλή κατανάλωση (δεν έχω μετρήσει ακριβώς), - κανονική ζώνη στη κεντρική θέση του πίσω καθίσματος - πίσω δισκόφρενα (νομίζω ότι πριν λίγα χρόνια δεν ήταν std στην κατηγορία του) - καλή οδική συμπεριφορά για την κατηγορία του - έχει αρκετά μικρό χώρο αποσκευών λόγω μικρών διαστάσεων όχι και τόσο καλή παθητική ασφάλεια Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες