Jump to content
ALX™

Γιατί τα παρατάει ο Stoner;

112 ψήφοι

1. 1. Γιατί τα παρατάει ο Stoner στα 27 του και νυν πρωταθλητής?

• Γιατί βαρέθηκε (?) (και θέλει ζωή φάρμας με γυναίκα και παιδί και ψάρεμα με καλάμι)
    • Γιατί αηδίασε με την Dorna και τους κανονισμούς
    • Γιατί έπεσε παντόφλα από την Αντριάνα (τώρα έχεις παιδί Casey, όσο έπαιξες με τα μηχανάκια,... έπαιξες!)
    • Γιατί θέλει να τα παρατήσει όσο ακόμα είναι στα high του να τον θυμούνται έτσι οι οπαδοί του.
    • Για άλλο λόγο (πες τον μας)
  2. 2. Αν δεν τα παρατούσε φέτος, θα άνοιγε το στοματάκι του όπως το άνοιξε φέτος, να κατηγορεί όλους και όλα? (Αρχή διοργάνωσης MotoGP - Dorna - άλλους συναθλητές του)?

• Nαι... (το έκανε και παλιότερα όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό, αλλά τώρα που δεν τους έχει ανάγκη, τα λέει εντελώς χύμα)
    • Όχι. (Έλεγε που και που κάτι, αλλά όχι πολλά και κράταγε πισινή μπας και....)
    • Σίγουρα... τώρα που δεν φοβάται τιμωρίες (και συμπεριφορά απέναντί του) βγάζει όση χολή γουστάρει (δικαίως και αδίκως).
    • Όχι. Αυτά που λέει τώρα τα έλεγε και άλλοτε.
  3. 3. Λέτε να προσπαθήσει να επιστρέψει μετά από 1 - 2 - 3 χρόνια?

• Σίγουρα! Δεν θα αντέξει χωρίς αγώνες
    • Μπορεί ναι, μπορεί όχι.
    • Μπααα... δε νομίζω... το έχει πάρει απόφαση να σταματήσει δια παντώς.

Recommended Posts

Εμένα πείτε με ρομαντικό, πείτε με όπως θέλετε, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε να μην παίζουν όλοι στα ίσια σε ένα αγώνισμα.

Με λίγα λόγια, δεν γουστάρω να χάνει ένας αναβάτης αγώνες από τραυματισμό κι ας έχει όφελος ο "δικός μου" αναβάτης. Ποτέ δεν μου άρεσε κάτι τέτοιο. Όπως σιχαινόμουνα γκολ (και νίκες) της ΑΕΚ από μαϊμουδιάρικα πέναλτι (είτε από λάθος του διαιτητή είτε εσκεμμένα) έτσι και στα GP. Ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν δεν είχα ευχηθεί να χτυπήσει κάποιος αναβάτης και να χάσει αγώνες για να κερδίσει πιο εύκολα το πρωτάθλημα ο Rossi (όταν απειλούταν τουλάχιστον από κάποιον)

Το 2010 που έτρεχε τραυματισμένος σε όλη τη χρονιά (ώμο και πόδι) ξενέρωνα που δεν μπορούσε να τα δώσει όλα και πιο πολύ ξενέρωνα με τους αντιRossiκούς που σύγκριναν τις επιδόσεις του (και την βαθμολογία του...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) με τον Lorenzo όταν έτρεχε τραυματισμένος κι έχοντας χάσει 4 αγώνες με το σπασμένο του πόδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμένα πείτε με ρομαντικό, πείτε με όπως θέλετε, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε να μην παίζουν όλοι στα ίσια σε ένα αγώνισμα.

Με λίγα λόγια, δεν γουστάρω να χάνει ένας αναβάτης αγώνες από τραυματισμό κι ας έχει όφελος ο "δικός μου" αναβάτης. Ποτέ δεν μου άρεσε κάτι τέτοιο. Όπως σιχαινόμουνα γκολ (και νίκες) της ΑΕΚ από μαϊμουδιάρικα πέναλτι (είτε από λάθος του διαιτητή είτε εσκεμμένα) έτσι και στα GP. Ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν δεν είχα ευχηθεί να χτυπήσει κάποιος αναβάτης και να χάσει αγώνες για να κερδίσει πιο εύκολα το πρωτάθλημα ο Rossi (όταν απειλούταν τουλάχιστον από κάποιον)

Το 2010 που έτρεχε τραυματισμένος σε όλη τη χρονιά (ώμο και πόδι) ξενέρωνα που δεν μπορούσε να τα δώσει όλα και πιο πολύ ξενέρωνα με τους αντιRossiκούς που σύγκριναν τις επιδόσεις του (και την βαθμολογία του...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) με τον Lorenzo όταν έτρεχε τραυματισμένος κι έχοντας χάσει 4 αγώνες με το σπασμένο του πόδι.

+100

Έλεος δηλαδή να ελπίζεις να τραυματιστεί ο αντίπαλος για να πάρει το δικό σου πουλέν νίκες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απολαμβανεις που ενας αναβατης (ανεξαρτητα που ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης) επεσε κ διελυσε τον αστραγαλο του?

Η απολυτη ντροπη για καποιον που καβαλαει μοτοσυκλετα κ κινδυνευει καθημερινα...

Καλυτερα πηγαινε αγορασε τον πρωταθλητη κ ασχολησου με την σουπερ-λιγδα λεω εγω...

Δεν απολαμβανω τον τραυματισμο του! αλλα την τιμωρια του που θα χασει αγωνες και το πρωταθλημα κατ'επεκταση! δεν θα ηθελα να χτυπισει ετσι ασχημα, και καθολου δηλαδη! αλλα δεν μιλαγε ποτε ωραια για κανεναν! Αλλα τον παραδεχομαι που βγηκε και 4ος με διαλυμενο αστραγαλο πραγματικα κατόρθωμα!

και δεν ειναι η απολυτη ντροπη, τι σχεση εχω εγω, με εναν επαγγελματια αγωνιζομενο; δεν υπαρχει πραγματικη συμπωνια, γιατι απλα δεν κανουμε το ιδιο πραγμα! ειναι ακυρο να τα συγκρινεις! ειναι ο κίνδυνος της δουλειας του απλα...

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Stoner Θυσίασε τα παιδικά του χρόνια για να γίνει αυτό που έγινε...οπότε υπάρχει κορεσμός. Μετά ήρθε η κόρη και έκανε οικογένεια,κάτι που του έλειπε όσο τίποτα άλλο + το πούλημα τις αγωνιστικής του οικογένειας (DUCATI) για τον Γιατρό.Όλα αυτά τον αηδίασαν και τέλος... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί, ο Rossi κι όλοι οι υπόλιποι δεν θυσίασαν τα παιδικά τους χρόνια? Ξέρεις από τι ηλικία πχ έτρεχε ο Rossi σε αγώνες? (mini bikes κιετσ?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα αυτή είναι η διαφορά μεταξύ τους. Αν ρωτήσεις τον Rossi, θα σου πει ότι δεν θεωρεί ότι θυσίασε κάτι. Πάντα έκανε αυτό που γούσταρε και για αυτό θα τρέχει όσο βλέπει οτι αντέχει και είναι ανταγωνιστικός.

Από την άλλη ο Stoner, βλέπει όλη την ζωή του για την προετοιμασία ως πρωταθλητή ως θυσία. Για αυτό και μόλις πέτυχε το όνειρό του, την κάνει από το άθλημα ώστε να ευχαριστηθεί άλλες πτυχές της ζωής του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη η σιγουρια που εκφραζετε ωρες ωρες....

Ειναι λες και εχετε κολληταρι τον ροσσι και απεναντι σας να μενει ο στονερ :kaaaala:

Θελω καμια μερα να γυρισει -με wildcard- πανω σε πχ Ducati ( :shades:) ωστε να βουλωσει μερικα στοματακια

Ακου εκει "βλέπει όλη την ζωή του για την προετοιμασία ως πρωταθλητή" :rotfl: :rotfl:

@ALX Και τι παει να πει οτι τρεχει απο μικρος ?

Και ο στονερ απο "σκατο" τρεχει. Ξερεις ποσους αγωνες εχει τρεξει σε dirt track και φυσικα σε ποσους εχει νικησει? πριν οι γονεις του πουλησουν οτι ειχουν πισω τους και πανε στην αγγλια ωστε να αναδειχθει το ταλεντο του

Αυτο σιγουρα δε το εκανε απο αγγαρεια και σιγουρα δεν του το επεβαλαν οι γονεις του !

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσεις γιατί ενώ κοροϊδεύεις τα γραφόμενά μου, στο ίδιο σου post γράφεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Αυτο σιγουρα δε το εκανε απο αγγαρεια και σιγουρα δεν του το επεβαλαν οι γονεις του !

Απο που προκύπτει το "σίγουρα"; Μήπως τον έχεις εσύ κολλητάρι; :kaaaala:

Το αν θα τρέξει ως wildcard και φέρει ένα καλό αποτέλεσμα, που διάολο κολλάει με αυτά που συζητάμε πριν; :crazy:

Και τέλος, όταν φεύγεις απο την Αυστραλία για να πας στην Αγγλία, έχωντας πουλήσει τα πάντα, χάνοντας τις δουλειές και γενικώς κάνοντας μια τόσο τεράστια αλλαγή στην ζωή της οικογένειά σου, για ποιό λόγο νομίζεις οτι το έκαναν; Για να τον δουν τον Στονερ να τρέχει στο τοπικό πρωτάθλημα; Θα τα έκαναν όλα αυτά αν δεν έβλεπαν οτι το παιδί έχει στόφα πρωταθλητή;

Άντε χαχανούλη, που την είδες και έξυπνος.... :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσεις γιατί ενώ κοροϊδεύεις τα γραφόμενά μου, στο ίδιο σου post γράφεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Απο που προκύπτει το "σίγουρα"; Μήπως τον έχεις εσύ κολλητάρι; :kaaaala:

Το αν θα τρέξει ως wildcard και φέρει ένα καλό αποτέλεσμα, που διάολο κολλάει με αυτά που συζητάμε πριν; :crazy:

Και τέλος, όταν φεύγεις απο την Αυστραλία για να πας στην Αγγλία, έχωντας πουλήσει τα πάντα, χάνοντας τις δουλειές και γενικώς κάνοντας μια τόσο τεράστια αλλαγή στην ζωή της οικογένειά σου, για ποιό λόγο νομίζεις οτι το έκαναν; Για να τον δουν τον Στονερ να τρέχει στο τοπικό πρωτάθλημα; Θα τα έκαναν όλα αυτά αν δεν έβλεπαν οτι το παιδί έχει στόφα πρωταθλητή;

Άντε χαχανούλη, που την είδες και έξυπνος.... :lipssealed:

Για τα γραφομενα εχω καλους δασκαλους ! :mB_kalo_e:

Οσο για τα wildcard, δεν ξερω αν προσεξες αυτο: :shades:. Tωρα ο καθενας καταλαβαινει οτιδηποτε και μερικες φορες οτι του συμφερει :lipssealed:

Μπορει οι γονεις του να πιστεψαν σε αυτον και αμα γουσταρεις περιμεναν να τους τα ξεπληρωσει ο Στονερ, αλλα πιστευω οτι οταν εισαι παιδι δεν ξερεις τι συμβαινει απλα κανεις αυτο που αγαπας

Τωρα αμα εχει κερδισει 2 τιτλους μοτογπ και αλλες ποσες διακρισεις (μεταλλια ,κυπελλα κλπ) οταν ηταν πιτσιρικι στα dirt track , εχοντας μαζεψει παρα πολλα λεφτα και θα μπορουσε ΠΟΛΥ περισσοτερα ακομη και ξαφνικα αποχερεταει αυτο που αγαπα και παει για αλλα..... Ναι εχει στοφα πρωταθλητη!!

ΥΓ το απογευμα που θα βγεις για καφε με τον ροσσι , ζητα του ενα αυτογραφο για μενα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ το απογευμα που θα βγεις για καφε με τον ροσσι , ζητα του ενα αυτογραφο για μενα crazy.gif

Πες μου διεύθυνση να στο στείλω, αν και θα περιμένεις λίγο παραπάνω. Στα αγωνιστικά 3ήμερα., δεν βγαίνουμε για καφέ, βλέπεις λόγω δουλειάς....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Stoner Θυσίασε τα παιδικά του χρόνια για να γίνει αυτό που έγινε...οπότε υπάρχει κορεσμός. Μετά ήρθε η κόρη και έκανε οικογένεια,κάτι που του έλειπε όσο τίποτα άλλο + το πούλημα τις αγωνιστικής του οικογένειας (DUCATI) για τον Γιατρό.Όλα αυτά τον αηδίασαν και τέλος... :thumbsdown:

Απο το ΜΟΤΟ ε?,αυτα που εγραψε ο Καραχαλιος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PANTOFLA_ANGELO.JPG

...ειδικά τώρα που τραυματίστηκε κιόλας να δεις τι θα άκουσε στο σπίτι :tooth:

..."στα 'λεγα εγώ.... πήγες και τσακίστηκες... θα έχω άντρα σακάτη στο τέλος... :tooth:

Συγνώμη... αλλά όταν είσαι στην κορυφή με δυνατότητες για παραπέρα σε δόξα και σε χρήμα, δεν τα παρατάς για να πας για ψάρεμα, εκτός κι αν είσαι χέστης. Χέστης δεν είναι με την καμία γιατί τις μοτοσυκλέτες τις πάει μπούνια.... άρα κάτι άλλο μεσολάβησε. Αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Γάμος => γυναίκα => παιδί => τέλος καριέρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φτασαμε στην 6η και οδευουμε προς την 7η, τωρα το καταλαβες ? :tooth:

To καταλαβαμε , ειναι χλεμπονιαρης και σταματαει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πρόλαβε να πάει για αγώνα στην Αυστραλία κι ο "ψαράς" ξαναχτύπησε! :D Φωτό μετά τον φετινό αγώνα! ("Τσιμπάει" εκεί στην Αυστραλία! :online2long: )

stoner.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι μπορει,

Εαν με το φτωχο μου μυαλο σκεφτω σε τι κατηγοριοποιημενα ποσοστα ανηκουν αυτοι οι ανθρωποι (1-2%) του παγκοσμιου πληθυσμου. Δηλαδη εαν φυγει ενας τετοιος αναβατης ποσο ευκολο θα ηταν να αναπληρωθει το κενο (Ροσσι κατσε για καμμια 10χρονια ακομα χεχεχεχε)?

Το περιεργο για μενα παντα με το φτωχο μου μυαλο ειναι πως και δεν συνεχιζει για ακομα 1-2 χρονιες??

Για αυτο και εβαλα την επιλογη αλλο λογο, ητοις να γινει λιγο ντορος οτι ενας τετοιος αναβατης φευγει μπας και αλλαξουν καποια πραγματα με τους κανονισμους χαχαχαχα θεωρια συνομοσιας. Υπερθεματιζοντας ακομα και αυτη η υπεροπτικη συμπεριφορα πιστευω οτι ειναι μια καλη σκηνικη υποκρισια.

Σιγουρα φευγει μια ταλενταρα απο το χωρο που πιστευω εαν συνεχιζε θα εφτανε πολυ κοντα στους Ροσσι, Ντουχαν κτλπ απο αποψη τιτλων, διακρισεων.

Κριμα θα χασουμε επικες μαχες, κριμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O πολυπρωταθλήτης που τα κονομάει και που και καλά τρέχει, παρά υπερφορτωμένο πορτοφόλι του, συνεχίζει να κάνει ένα σπορ που μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο. Το γραφείο του πάει με 300χλμ/ω είτε αυτό λέγεται ducati είτε yamaha. Συνεχίζει να ρισκάρει το κεφάλι του, σε αντίθεση με τον χέστη τον φίλο σου

Xεστης οπως το ειπες . Και να συμπληρωσω να ξερναει και να εχεις αναγουλες . Δεν ειναι οτι και οτι να θες να ξερνας και προσπαθεις να μην χεστεις πανω σου κατα την διαρκεια του αγωνα, εχωντας φαει κατι που σε πειραξε το πρηγουμενο βραδυ. Αυτο και οτι μπορει να σε "ριξει" κατα την διαρκεια του αγωνα (βλεπε εφετος στο καταρ , arm pump και μ@λακιες)

Δεν ειναι 51 λεπτα αλλα θα σου παρει ενα 5λεπτο να το διαβασεις....

"Αν η ζωή σου και η προσωπική ευτυχία καθορίζεται από τα αποτελέσματα που φέρνεις και τις σχέσεις σου με αυτούς που καθορίζουν την συμμετοχή σου στους αγώνες, τότε μιλάμε για μια εξαιρετικά ασταθή ισορροπία, και τα πράγματα μπορούν από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνουν πολύ δυσάρεστα. Τα χτυπήματα για τον Stoner, από αυτούς που θεωρούσε την ευρύτερη οικογένειά του, δεν άργησαν να έρθουν, και από την ομάδα του και από το κοινό του. Κι αυτό ήταν κάτι πολύ βαρύ για κείνον. Βλέπετε, μαζί με την έλευση των μεγάλων χορηγών πέρασε και η εποχή των gentlemen, όπου οι συμφωνίες γινόταν προφορικά, με ένα χαμόγελο και μια χειραψία. Κατόπιν, και η ομάδα και ο αναβάτης έμεναν πιστοί και στήριζαν ο ένας τον άλλο, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου κάποια άλλη ομάδα πρόσφερε περισσότερα χρήματα. Αλλά δεν είναι πια έτσι. Οι πιέσεις που δέχθηκε ο Stoner και ο τρόπος που τον αντιμετώπισε η Ducati μόλις φάνηκε πως ο Rossi ήταν διαθέσιμος να καβαλήσει Ιταλική μοτοσυκλέτα, ήταν σοκ για κείνον. Όπως ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του, θεωρούσε πως ήταν οικογένειά του η Ducati, κι αυτή η οικογένειά του τον απογοήτευσε, παρατώντας τον για ένα άλλο παιδάκι που θεωρούσε πως ήταν πιο άξιο. Μέχρι τώρα, αυτή η πλευρά δεν έχει δικαιωθεί, και μόλις στον προηγούμενο αγώνα ο Rossi κατάφερε να τερματίσει μπροστά από τον Stoner.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Η “μυστηριώδης" ασθένειά του, η δυσανεξία στην λακτόζη, τον ταλαιπώρησε πολύ, μέσα σε μια ατμόσφαιρα αμφισβήτησης τόσο από την ομάδα του όσο και από το κοινό των αγώνων. Η λακτόζη είναι ένα σάκχαρο που βρίσκεται κυρίως στο γάλα, αλλά και στα γαλακτοκομικά. Αν ο οργανισμός έχει ανεπαρκή επίπεδα του ενζύμου που μεταβολίζει την λακτόζη σε γλυκόζη και γαλακτόζη, στο πεπτικό του σύστημα, παρουσιάζονται συμπτώματα όπως φούσκωμα στο στομάχι, κράμπες, αέρια, διάρροια, ναυτία και εμετός. Μαζί με την εξάντληση που φέρνουν όλα αυτά, δεν δημιουργούν και την καλύτερη κατάσταση για έναν αγωνιζόμενο... Πως να νιώθει όμως αυτό το "παιδί"- αγωνιζόμενος όταν η "οικογένειά" του δεν τον πιστεύει πως είναι άρρωστος; Κι ένας άνθρωπος που έχει συνηθίσει όλη του τη ζωή να βασίζεται τόσο πολύ στην οικογένειά του, που δεν έχει απογαλακτιστεί από την στήριξή της, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί αυτό. Σαν τις ίδιες τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που οδηγεί, ο Stoner απαιτεί προσεκτική κι ευγενική "συντήρηση", καθώς φαίνεται πως είναι συναισθηματικά εύθραυστος. "

«Υπάρχουν πολλοί, πολλοί διαφορετικοί λόγοι, αλλά κατά βάση είμαι εγώ που χάνω το πάθος μου για τους αγώνες και την χαρά του αθλήματος. Οπωσδήποτε θα ευχαριστηθώ την φετινή χρονιά, αλλά θεωρώ ότι αν συνεχίσω θα ήταν ένα λάθος από την πλευρά μου. Δεν θα ήταν σωστό για την Honda, για τους μηχανικούς μου, για όλους, αν δεν έδινα το 110% των δυνατοτήτων μου»

«Η γέννηση της κορούλας μου δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου αυτή. Έπαιξε μικρό ρόλο, την διευκόλυνε σίγουρα, αλλά δεν είναι ο λόγος που πήρα την απόφασή μου. Όσο για το μέλλον, θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο. Δοκίμασα το V8, είναι αλήθεια, αλλά αυτό ήθελα να το κάνω εδώ και 3-4 χρόνια, δεν σημαίνει κάτι… Το αν θα είμαι γρήγορος ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα. Άλλωστε, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο στο κοντινό μέλλον»

«Λατρεύω τις μοτοσυκλέτες, είμαι κοντά τους ολόκληρη την ζωή μου και αν συνέχιζα να κάνω αυτό που κάνω, φοβάμαι ότι θα έχανα εντελώς το πάθος μου για αυτές και δεν θα ήθελα να είμαι κοντά σε καμία για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αυτό με φόβιζε…»

«Δεν θα χαράμιζα το ταλέντο μου, αλλά την ζωή μου αν συνέχιζα!», απάντησε αποστομωτικά ο Αυστραλός! «Ξέρω ότι μπορώ να βγω εκεί έξω ακόμα κι αν δεν το διασκεδάζω, πετυχαίνοντας τα ίδια αποτελέσματα και δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ανταγωνιστική μου φύση θα υπερίσχυε του πάθους μου που έφθινε! Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το θέλω… πώς να το εξηγήσω! Ίσως είμαι ο μοναδικός νεαρός αναβάτης που αποσύρεται, ενώ έχει πολύ καλές προοπτικές μπροστά του, αλλά από την άλλη γνωρίζετε ότι λέω πάντοτε την αλήθεια. Σε όλες μου τις δηλώσεις στα media»

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά το τέλος του αγώνα στην Valencia, βγήκε η κάτωθι πινακίδα.... :lol:

34597332.jpg

Τίτλοι τέλους λοιπόν για τον Stoner.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...γιατι ειναι εξυπνο παληκαρι !....εχει κανει την γκαβλα του ...εχει κανει το πακετο ...εχει γραψει ιστορια ...και φυσικα γιατι καθε αγωνας ειναι μια μαχη ζωης και θανατου ...και οσο πιο γρηγορα κατεβεις απ το τρενο ... τοσο περισσοτερο θα μπορεσεις να ζησεις !!!

.. απο μενα ...ειναι πρωτος μάγκας!!!!

Ετσι, στην τελικη σταματαει γιατι ετσι του γουσταρει!!!!!! Ολα τα αλλα ειναι φουμαρα και ευκαιρια για gossip....

Δυστιχως θα λειψει ακομη ενας αξιος αναβατης απο την κατηγορια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να γιατί τα παρατάει.

Ποιος θα του δώσει άδικο;

newego_LARGE_t_77761_228782.JPG

Ναι καλά! Κι άλλοι είχαν γυναίκα και παιδιά, αλλά δεν αποσύρθηκαν από τους αγώνες! (και μη μου πει κανένας ότι δεν ήταν τόσο καλοί σύζυγοι και μπαμπάδες σαν τον Stoner!)

Τους πραγματικούς λόγους ίσως δεν τους μάθουμε ποτέ.

Ίσως και να είναι πολλοί λόγοι μαζί κι ένας εξ αυτών όντως και το παιδί. Όμως για να είναι ΜΟΝΟ το παιδί, το κόβω ολίγον τι χλωμόΝ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα