Jump to content
ALX™

Γιατί τα παρατάει ο Stoner;

112 ψήφοι

1. 1. Γιατί τα παρατάει ο Stoner στα 27 του και νυν πρωταθλητής?

• Γιατί βαρέθηκε (?) (και θέλει ζωή φάρμας με γυναίκα και παιδί και ψάρεμα με καλάμι)
    • Γιατί αηδίασε με την Dorna και τους κανονισμούς
    • Γιατί έπεσε παντόφλα από την Αντριάνα (τώρα έχεις παιδί Casey, όσο έπαιξες με τα μηχανάκια,... έπαιξες!)
    • Γιατί θέλει να τα παρατήσει όσο ακόμα είναι στα high του να τον θυμούνται έτσι οι οπαδοί του.
    • Για άλλο λόγο (πες τον μας)
  2. 2. Αν δεν τα παρατούσε φέτος, θα άνοιγε το στοματάκι του όπως το άνοιξε φέτος, να κατηγορεί όλους και όλα? (Αρχή διοργάνωσης MotoGP - Dorna - άλλους συναθλητές του)?

• Nαι... (το έκανε και παλιότερα όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό, αλλά τώρα που δεν τους έχει ανάγκη, τα λέει εντελώς χύμα)
    • Όχι. (Έλεγε που και που κάτι, αλλά όχι πολλά και κράταγε πισινή μπας και....)
    • Σίγουρα... τώρα που δεν φοβάται τιμωρίες (και συμπεριφορά απέναντί του) βγάζει όση χολή γουστάρει (δικαίως και αδίκως).
    • Όχι. Αυτά που λέει τώρα τα έλεγε και άλλοτε.
  3. 3. Λέτε να προσπαθήσει να επιστρέψει μετά από 1 - 2 - 3 χρόνια?

• Σίγουρα! Δεν θα αντέξει χωρίς αγώνες
    • Μπορεί ναι, μπορεί όχι.
    • Μπααα... δε νομίζω... το έχει πάρει απόφαση να σταματήσει δια παντώς.

Recommended Posts

για εμενα ας μην ξανα ερθει! ειναι γαματος οδηγος αλλα κακος χαρακτηρας! μιλαει ασχημα γενικα, και οποιος του κλεινει τον δρομο του τραβαει και μια μπουνια! ελεος!

αμα δεν του αρεσει να σταματησει κανενα προβλημα! Αυστραλια και BBQ με μπριζολιτσες φρεσκιες καγκουρο! οταν εκανε παιδι αλλος πειρε το πουλι χαχαχ!

τωρα γιατι τα παραταει, εχει να κανει με dorna και κανονισμους που τα εχουν κανει μπουρτελο! αυτος μολις ειχε δει crt ειχε φρικαρει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tελικα θα τρεξει σημερα ο Stoner ή το κρατανε κρυφο για να μη χασουνε κανα φραγκο τα λαμογια του motogp? Για να ξερω αν θα κατσω να δω δηλαδη. Πολυ σωστα τα λεει ο ALX απο πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά... εσύ θα δεις τον αγώνα ΜΟΝΟ αν τρέξει ο Στόνερ? Δηλαδή τέλος του χρόνου που φεύγει, το κόβεις το "άθλημα"? Μη μου πεις ότι θα αρχίσεις να παρακολουθείς Australian open fishing circuit επειδή μόνο και μόνο θα συμμετέχει ο Στόνερ! :tooth:

Είπαμε... καλός χρυσός και άγιος (που λέει ο λόγος) αλλά άμα ήταν να κόψουμε το άθλημα για τον κάθε αναβάτη.... ώι ώι! Κι εμάς (τους Rossiκούς) θα μας λείψει ο Ρόσσι όταν σταματήσει, αλλά δεν θα κόψουμε τα GP γι' αυτόν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tελικα θα τρεξει σημερα ο Stoner Για να ξερω αν θα κατσω να δω δηλαδη.

Για να ξερεις δλδ αν θα δεις επικες μαχες μεχρι τελους και απανωτες προσπερασεις ε? :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια μην κολλατε τοσο πολυ με τον χαρακτηρα καθε οδηγου.Θεατες οδηγων αγωνων ειμαστε οχι κανενος REALITY SHOW.Εγω παντως εστιαζω παντα την προσοχη μου και την κριτικη μου στο οδηγικο σκελος,τα υπολοιπα μου φαινονται λιγο ΤΑΤΙΑΝΑ φαση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια μην κολλατε τοσο πολυ με τον χαρακτηρα καθε οδηγου.Θεατες οδηγων αγωνων ειμαστε οχι κανενος REALITY SHOW.Εγω παντως εστιαζω παντα την προσοχη μου και την κριτικη μου στο οδηγικο σκελος,τα υπολοιπα μου φαινονται λιγο ΤΑΤΙΑΝΑ φαση.

Σωστος. ΚΙ εγω που δεν γουσταρω τον Χορχη σαν ατομο και τον εκραζα παντα, τα τελευταια 2 χρονια με την σταθεροτητα-ανοδο-ωριμοτητα του με κερδισε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε ALX τι να κατσω να δω τον αντιπαθη Λορετζο να κανει περιπατο?Το γατακι ο Pedrosa δε με εμπνεει. Ας ανεβει του χρονου με το καλο ο Μαρκες και σε περιπτωση που ειναι καλος και ανταγωνιστικος μπορει να παρακολουθω που και που. Το 2013 παντως θα λαμψει η αληθεια, ειναι η χρονια της κρισης. Θα φανει ποιος ειχε δικιο εσεις ή εμεις που λεγαμε και λεμε οτι ο Rossi ειναι τελειωμενος. Ισως και μονο γι αυτο να δω μερικους αγωνες. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι εντάξει. Η ώρα της κρίσης για έναν αναβάτη στα 33-34. Τώρα θα κριθεί ο Rossi? Αφού κι ο ίδιος λέει πως είναι περίεργος να δει αν είναι ακόμα ανταγωνιστικός! (αν παίζει 5ος-6ος είπε, θα πάει αλλού. SBK ίσως)

Mεταξύ μας βέβαια, δεν πιστεύω να είναι 5ος-6ος, αλλά λέμε. Με Lorenzo και Pedrosa (προς το παρών) κι ίσως κάναν Μάρκες (αναλόγως πως θα πιάσει στα μεγάλα) ο Rossi έχει την δυνατότητα για βάθρα και νίκες. Μπορεί να μεγάλωσε πια, αλλά τη τέχνη του οδηγείν, την ξέρει καλά ακόμα. Αν ήταν άμπαλος και μεγάλος.... ΟΚ. Φεύγοντας ο Stoner, αφήνει το grid με λιγότερους "εξωγήινους", πράγμα που ευνοεί τους υπόλοιπους για μια θέση στο βάθρο. Λιγότεροι διεκδικητές, περισσότερες πιθανότητες για βάθρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες τα χρυσοστομε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες τα χρυσοστομε

E πως!... όταν ο άλλος χτυπάει μπουνιά πισώπλατα κάποιον επειδή του χάλασε το γρήγορο γύρο, ή νευριάζει όταν του κάνουν κοτσαδούρα και χτυπάει την ουρά της μοτοσυκλέτας του, σε επηρεάζουν όσο να ΄ναι με το ποιόν του κάθε αναβάτη.

Ο κόσμος ταυτίζεται με αθλητές ικανούς οι οποίοι όμως έχουν κι ένα ήθος. Όταν πχ κάποιος είναι @ρχιδι, μπορεί να λες "είναι παιχταράς ο π@υστης", αλλά τι να το κάνεις που είναι κωλοπαιδαράς?

Θέλοντας και μη δηλαδή, δεν τον χωνεύεις κι ας είναι ο καλύτερος. (κάτι που έκανε αρχικά ο Λορένθο με τις δηλώσεις του και τις αντιγραφές των σκετς του Rossi και ο κόσμος δεν τον χώνεψε εξαρχής. Αν και από πέρσι, μάλλον κατάλαβε τις μλκίες που έκανε κι έχει σοβαρευτεί αρκετά. Αποτέλεσμα, να δημιουργεί όλο και περισσότερους φαν.

Έτσι λοιπόν, πρέπει να είσαι πολύ "κρυοαίματος" για να καταφέρνεις να μην εστιάζεις ΚΑΙ σε αυτό τον τομέα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφωνω με αυτο που λες ΑLX για το ηθος γιατι ειναι πολυ υποκειμενικο. Πχ στο ποδοσφαιρο ολοι εβριζαν τον Καστιγιο γιατι ελεγαν οτι ηταν μεγαλος αλητης και ειναι αληθεια οτι ειναι οξυθυμος και ειχε κανει διαφορα. Τι να προτοθυμηθω "σκαρια" σε αντιπαλο ενω ηταν κατω στο εδαφος, εκτελεση φαουλ ενω ηταν ετοιμος να το εκτελεσει συμπαικτης του και ειχε σκοραρει κτλ. Λιγοι ομως ηξεραν τι κρυβοταν πισω απο αυτη την "ανηθικη" και αντισυναδελφικη συμπεριφορα του στο γηπεδο.

Και οι δυο γονεις του συγκεκριμενου αθλητη ειχαν καρκινο και πολλες φορες αντιπαλοι οπαδοι τους εβριζαν εν χορω. Δε θα κατσω εγω να γινω Τατιανα για να δω τι μπορει να κρυβεται πισω απο την οξυθυμη και ειρωνικη συμπεριφορα του Stoner. Moυ αρκει που εστω αυτα τα 2,5 τελευταια χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα, ειχα την τυχη να γνωρισω και να γινω οπαδος του πιο γρηγορου ολων των εποχων.

υγ ειμαι Παναθηναικος

Τροποποιήθηκε από τον Relentless

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καθενας διαχειριζεται διαφορετικα τις οποιοες αλλαγες γινονται στη ζωη του.

Ο Στονερ παντρευτηκε,εχει μια φαρμα στην Αυστραλια και σιγουρα ανυπομονει να τελειωσει το καθε πρωταθλημα για να γυρισει στην οικογενεια του.Κανεις μας δεν μπορει να τον κατηγορησει γι αυτο.

Επισης πρωταγωνιστει σε ενα αθλημα που υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να αποβει μοιραιο.

Μαλλον τα ζυγισε και αποφασισε οτι η οικογενεια του ειναι πανω απο τιτλους και αγωνες.

Λεφτα εχει πλεον να φανε και τα δισεγγονα του,οποτε τα μαζευει και επιστρεφει στην χωρα των Καγκουρο.

ΥΓ.Ισως καποιος οδηγος να επαιρνε διαφορετικη αποφαση,καποιοι ζουν και αναπνεουν για τους αγωνες και τις μηχανες.

Προσωπικα τους γουσταρω και τους σεβομαι απεριοριστα αλλα δεν μπορω να κατηγορησω τον Στονερ για την αποφαση του.

ΥΓ1.Θα ηθελα πολυ να δω "μονομαχια" Στονερ -Χοντα με Ροσσι - Γιαμαχα...θα βγαιναν τρελα γουστα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαφωνω με αυτο που λες ΑLX για το ηθος γιατι ειναι πολυ υποκειμενικο. ....

....Δε θα κατσω εγω να γινω Τατιανα για να δω τι μπορει να κρυβεται πισω απο την οξυθυμη και ειρωνικη συμπεριφορα του Stoner.

Σιγά ρε συ να μην του κάνουμε και ψυχανάλυση για να δούμε τον λόγο που συμπεριφέρεται έτσι σε ορισμένες φάσεις :tooth:

Ο καθένας κρίνεται από αυτά που κάνει. Τι με νοιάζει εμένα αν έχει ψυχολογικά προβλήματα? Αν έχει να πάει στο Δαφνί της Αυστραλίας να του τα λύσουν! Στα διάλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E πως!... όταν ο άλλος χτυπάει μπουνιά πισώπλατα κάποιον επειδή του χάλασε το γρήγορο γύρο, ή νευριάζει όταν του κάνουν κοτσαδούρα και χτυπάει την ουρά της μοτοσυκλέτας του, σε επηρεάζουν όσο να ΄ναι με το ποιόν του κάθε αναβάτη.

Ο κόσμος ταυτίζεται με αθλητές ικανούς οι οποίοι όμως έχουν κι ένα ήθος. Όταν πχ κάποιος είναι @ρχιδι, μπορεί να λες "είναι παιχταράς ο π@υστης", αλλά τι να το κάνεις που είναι κωλοπαιδαράς?

Θέλοντας και μη δηλαδή, δεν τον χωνεύεις κι ας είναι ο καλύτερος. (κάτι που έκανε αρχικά ο Λορένθο με τις δηλώσεις του και τις αντιγραφές των σκετς του Rossi και ο κόσμος δεν τον χώνεψε εξαρχής. Αν και από πέρσι, μάλλον κατάλαβε τις μλκίες που έκανε κι έχει σοβαρευτεί αρκετά. Αποτέλεσμα, να δημιουργεί όλο και περισσότερους φαν.

Έτσι λοιπόν, πρέπει να είσαι πολύ "κρυοαίματος" για να καταφέρνεις να μην εστιάζεις ΚΑΙ σε αυτό τον τομέα.

Ενώ ο Rossi που είχε καβαλήσει το καλάμι τις εποχές που κυριαρχούσε ήταν ωραίος; Η ιστορία με το Gibernau ήταν δείγμα καλού παιδιού; Το ότι δεν ήθελε τον Lorenzo στην ομάδα (με δική παραδοχή πλέον) είναι δείγμα μεγαλείου;

Και τέλος πάντων είναι δικαίωμα του καθενός να έχει προτιμήσεις στο χαρακτήρα κάθε οδηγού αλλά να μην εμπλέκει αυτές τις προτιμήσεις στις οδηγικές του ικανότητες.

Εγώ προσωπικά θεωρώ και τους 2 εγωιστές του κερατά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έκανε ο Rossi στον Gibernau?

Όλη αυτή η γκρίνια τότε επειδή τον "κάρφωσε" που καθάριζαν τη θέση εκκίνησης και έφαγε τον ποινή ο Rossi....και δεν του ξαναμίλησε για πολύ καιρό.

Τέλος πάντων όλα αυτά είναι στο παρελθόν.

Το θέμα είναι να βλέπουμε τον κάθε οδηγό για αυτό που είναι μέσα στην πίστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ1.Θα ηθελα πολυ να δω "μονομαχια" Στονερ -Χοντα με Ροσσι - Γιαμαχα...θα βγαιναν τρελα γουστα!!

Ποοο, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Έχεις πολύ δίκιο. Όντως θα είχε πολύ ενδιαφέρον αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.....

Είμαι εγώ το στραβόξυλο και ο περίεργος?

Με χαλάει πάρα πολύ που σε κάθε αγώνα βλέπω την γκόμενα του Stoner στα paddocks....

Αρχικά ως γκόμενα, μετά ως σύζυγος κοκ.

Σήμερα λοιπόν, ξενέρωσα πάρα πολύ όταν κάθισα να δω τον αγώνα από την Αμερική (Indianapolis).

Είναι δυνατόν?

Έσκασε μύτη η κυρία Stoner μαζί με το μωρό στην αγκαλιά? :shock::shock:

Πάμε καλά???? :wallbash:

[θεωρούσα τόσα χρόνια την κυρία Hakinen την μεγαλύτερη στρίγκλα......Να αναθεωρήσω?]

(και μετά διαβάζω πως δεν φταίει η παντόφλα που σταματάει.......)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.....

Είμαι εγώ το στραβόξυλο και ο περίεργος?

Με χαλάει πάρα πολύ που σε κάθε αγώνα βλέπω την γκόμενα του Stoner στα paddocks....

Αρχικά ως γκόμενα, μετά ως σύζυγος κοκ.

Σήμερα λοιπόν, ξενέρωσα πάρα πολύ όταν κάθισα να δω τον αγώνα από την Αμερική (Indianapolis).

Είναι δυνατόν?

Έσκασε μύτη η κυρία Stoner μαζί με το μωρό στην αγκαλιά? :shock::shock:

Πάμε καλά???? :wallbash:

[θεωρούσα τόσα χρόνια την κυρία Hakinen την μεγαλύτερη στρίγκλα......Να αναθεωρήσω?]

(και μετά διαβάζω πως δεν φταίει η παντόφλα που σταματάει.......)

Που το κακό, δεν καταλαβαίνω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που το κακό, δεν καταλαβαίνω;

Την ίδια απορία έχω κι εγώ, γιατί είναι κακό αυτό;

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και και να γινω οπαδος του πιο γρηγορου ολων των εποχων.

Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε εδω μεσα........... :lac:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μεγάλος Doohan παλιότερα είχε πει, σε συνέντευξή του, πως κάθε παιδί είναι και +1sec στον γύρο.

Φαντάζεστε πόσο πιο δύσκολο είναι να έχει και την οικογένεια στα paddocks.....

Και ακόμα χειρότερα τώρα με το νεογέννητο.....

Αυτό είναι το πρώτο σκέλος.

Το δεύτερο που μου βγάζει, είναι του αυστηρού ελέγχου.

Όπως λέμε και στο χωρίο μου, τι φοβάται η κυρία Stoner? Μη κλ@σει ο σύζυγος και δεν το ακούσει?

Και επιπλέον, ποια η λογική του να πηγαίνει η οικογένεια στο χώρο εργασίας του?

Αν εξαιρέσουμε οικογενειακές επιχειρήσεις, πάει κανείς από εμάς στη δουλειά του και κουβαλάει γυναίκα και παιδιά μαζί του?

Εντάξει, να πάει σε 3-4 αγώνες ανά έτος (όπως έχουν κάνει κι άλλες γυναίκες οδηγών αγώνων).

Αλλά εδώ έχει παραγίνει το κακό.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μεγάλος Doohan παλιότερα είχε πει, σε συνέντευξή του, πως κάθε παιδί είναι και +1sec στον γύρο.

Φαντάζεστε πόσο πιο δύσκολο είναι να έχει και την οικογένεια στα paddocks.....

Και ακόμα χειρότερα τώρα με το νεογέννητο.....

Αυτό είναι το πρώτο σκέλος.

Το δεύτερο που μου βγάζει, είναι του αυστηρού ελέγχου.

Όπως λέμε και στο χωρίο μου, τι φοβάται η κυρία Stoner? Μη κλ@σει ο σύζυγος και δεν το ακούσει?

Και επιπλέον, ποια η λογική του να πηγαίνει η οικογένεια στο χώρο εργασίας του?

Αν εξαιρέσουμε οικογενειακές επιχειρήσεις, πάει κανείς από εμάς στη δουλειά του και κουβαλάει γυναίκα και παιδιά μαζί του?

Εντάξει, να πάει σε 3-4 αγώνες ανά έτος (όπως έχουν κάνει κι άλλες γυναίκες οδηγών αγώνων).

Αλλά εδώ έχει παραγίνει το κακό.....

Ποιο κακό ρε άνθρωπε; Προσωπικό θέμα του Stoner είναι αυτό, ποιον θέλει να έχει μέσα στο paddock του.

Επειδή στηνόμαστε μπροστά σε μια τηλεόραση και γράφουμε και 5 μαλακίες σε ένα φόρουμ έχουμε και γνώμη τι θα κάνει ο καθένας στη ζωή του και τι σχέση έχει με την γκόμενα/γυναίκα του;

Εγώ πάντως τον είδα την ώρα που ήταν η γυναίκα (που τον παντοφλιάζει λέτε εσείς οι γνωστικοί) και το νεογέννητο στο γκαράζ να απογειώνεται, να διαλύει τον αστράγαλο του και την επόμενη μέρα να τρέχει φαρμακωμένος.

Τροποποιήθηκε από τον wolf31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλη αυτή η γκρίνια τότε επειδή τον "κάρφωσε" που καθάριζαν τη θέση εκκίνησης και έφαγε τον ποινή ο Rossi....και δεν του ξαναμίλησε για πολύ καιρό.

Τέλος πάντων όλα αυτά είναι στο παρελθόν.

Το θέμα είναι να βλέπουμε τον κάθε οδηγό για αυτό που είναι μέσα στην πίστα.

Αν θυμασαι τι ειχε γινει τοτε...........

Ο Ροσσι το χαβαλεδιασε με σκετσακι La Rapida κιετσ......

Ο Gib δεν ξαναμιλησε ΠΟΤΕ στον Γιατρο μετα τον αγωνα του Philip Island που παραπονιοταν οτι τον χτυπησε για να περασει.

Το προβλημα ειναι οτι αυτος οπως και κανενας αλλος δεν σηκωνει πλακες και ο Γιατρος ειναι ενα απιστευτο πειραχτηρι.

Ετσι λοιπον οσο τους παταγε ολους ,ενοχλουσε και μαλιστα πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θυμασαι τι ειχε γινει τοτε...........

Ο Ροσσι το χαβαλεδιασε με σκετσακι La Rapida κιετσ......

Ο Gib δεν ξαναμιλησε ΠΟΤΕ στον Γιατρο μετα τον αγωνα του Philip Island που παραπονιοταν οτι τον χτυπησε για να περασει.

Το προβλημα ειναι οτι αυτος οπως και κανενας αλλος δεν σηκωνει πλακες και ο Γιατρος ειναι ενα απιστευτο πειραχτηρι.

Ετσι λοιπον οσο τους παταγε ολους ,ενοχλουσε και μαλιστα πολυ.

Ο Γιατρός είναι μεγάλος όχι μόνο οδηγός αλλά και "ψυχολόγος" αντιπάλων...τους έσπαγε τα νεύρα και καλά έκανε.

Μην τον βγάλουμε όμως και παρθένα, εγωιστής είναι όπως σχεδόν όλοι οι πρωταθλητές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα