Jump to content
TC-drift

Το μ@λ@κ@στηρι με το παπάκι...

Recommended Posts

Εγω που ζω? στον πλανητη Αρη? \

Μακαρι αν ηταν αυτα τα προβληματα μου.

Τελος παντων εγω δεν κολλαω με το που καποιοι ενοχλουνται με το σκηνικο αυτο. Κολλαω με ορισμενα σχολια τα οποια ειναι απλα τραγικα και δειχνουν τι πολιτισμενη σκ@τοφαρα ειμαστε.

Το σταματω εδω. Συγνωμη αν καποιος ενοχληθικε με τον ορο σκ@τοφαρα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε εσύ, Ηλία. Πες αυτό που σκέφτεσαι, μην αφήνεις το "θράσος" να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Μπορείς με την λογική σου και την επιχειρηματολογία σου, να δώσεις να καταλάβει ο άλλος το λάθος του ή έστω, αυτό που θεωρείς εσύ σωστό.

Προσωπικά έχω κουραστεί στην ζωή μου να έχω ανοχή σε ανθρώπους που μας θεωρούν δεδομένους και υποτακτικούς στις ορέξεις τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..........τότε να μπούνε όλοι οι υπόλοιποι σε μια ηχομονωμένη τρύπα γιατί ο κάγκουρας νομίζει πως όσο περισσότερο θόρυβο κάνει, τόσο μεγαλώνει το πουλί του............

Δεν νομίζω να εννοούσε αυτό ο φίλος. Απ όσο κατάλαβα , αυτό που ζητάει είναι μια ανθρώπινη ανοχή ακόμα και σε πράγματα που χαρακτηρίζονται ως παράνομα - παράτυπα θα έλεγα εγώ - και που καλώς η κακώς όλοι μας κάνουμε. Μπορεί η ρύθμιση του καρμπιρατέρ να υπερβαίνει τα νόμιμα db όπως τα υπερβαίνει και το νεογέννητο μωρό όταν κλαίει ή ο σκύλος που θα γαβγίσει ή η τηλεόραση της γιαγιάς από το διπλανό διαμέρισμα ή το B&D που θα χρησιμοποιήσει κάποιος για να φτιάξει κάτι στο σπίτι του. Φυσικά και το πρόβλημα που θίγεται στο συγκεκριμένο τόπικ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στον όρο " ανθρώπινη ανοχή " αλλά κατάλαβα πως το παιδί εκφράζει ένα παράπονο για την αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος από κάποιον γείτονα του και με βρίσκει σύμφωνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε εσύ, Ηλία. Πες αυτό που σκέφτεσαι, μην αφήνεις το "θράσος" να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Μπορείς με την λογική σου και την επιχειρηματολογία σου, να δώσεις να καταλάβει ο άλλος το λάθος του ή έστω, αυτό που θεωρείς εσύ σωστό.

Προσωπικά έχω κουραστεί στην ζωή μου να έχω ανοχή σε ανθρώπους που μας θεωρούν δεδομένους και υποτακτικούς στις ορέξεις τους.

Αλλες εποχες μπορει να το εκανα Νικο. Τωρα πλεον οχι και ειδικα εδω μεσα στο φορουμ.

Ειμαι πολυ ξενερωμενος-στεναχωρημενος με πολλες συμπεριφορες εδω μεσα που μια φασκουν και την αλλη αντιφασκουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε Ηλια συγνωμη που θα το πω κιολας αλλα αν θες κατι να το πρις ευθεως και οχι με σποντες . αν εχεις προβλημα με καποιους λυστο παρα να πετας μπιχτες . και οχι μονο εσυ αλλα ολοι οσοι το κανουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε Ηλια συγνωμη που θα το πω κιολας αλλα αν θες κατι να το πρις ευθεως και οχι με σποντες . αν εχεις προβλημα με καποιους λυστο παρα να πετας μπιχτες . και οχι μονο εσυ αλλα ολοι οσοι το κανουν.

Ο Ηλίας έχει και τα δίκια του, εδώ που τα λέμε.

Και ίσως και καλά να κάνει που δεν δίνει συνέχεια, από την στιγμή που ανήκει και στους συντονιστές.

Βέβαια δεν νομίζω ότι αυτό θα ήταν δικαιολογία για να τον φυμώσει, αλλά καλά κάνει που δεν δυναμιτίζει την κουβέντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις δικιο, αλλα πιστεψε με Στελιο (?), δεν θελω να το συνεχισω παραπανω γιατι θα χοντρυνει πολυ το πραγμα και απο τις δυο πλευρες..

Πιστευω οτι τα ''μηνυματα'' περνανε. Δεν χρειαζεται παραπανω. Και δεν πειραζει, προτιμω να λεω κατι και μετα ο αλλος που νομιζει οτι μου την ''λεει'' να με βγαζει λαλακα στο φορουμ, παρα να ασχοληθω παραπανω, γιατι τοτε θα βγουνε πολλα στην φορα. :)

Και οχι Νικολη δεν το λεω επειδη ειμαι στην ομαδα τον συντονιστων.. Ναι ειναι ενας μικρος παραγωντας αυτος, αλλα αν θελω τον κανω στην ακρη..

Εγω δεν θελω. , γιατι πολυ απλα δεν θα βγει κατι :)

Και φυσικα με αυτο, δεν εννοω οτι εγω εχω δικιο παντα.. προς θεου.. τα πιο κουλα απο εμενα θα τα ακουσεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικά με το θέμα:

Τώρα το καλοκαίρι εδώ στο χωριό που μένω έχουμε όλα τα παράθυρα/μπαλκονόπορτες ανοιχτά. Όποτε περνάει μια R1 που κυκλοφορεί εδώ στο χωριό κάτω από το σπίτι μου και βλέπω τηλεόραση ή μιλάω στο τηλέφωνο μέχρι να απομακρυνθεί δεν ακούω τίποτα. Και μένω και κοντά στην εθνική οδό ( ο Θεός να την κάνει) οπότε όποιον περνάει γρήγορα τον ακούω καλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ ενοχλητικο την ωρα που χαλαρωνεις ή κοιμασε να περναει ενα θορυβωδες οχημα και να στο χαλαει, αντε αν περασει μια φορα το καταπινεις αλλα οταν βλεπεις το ιδιο ατομο να περναει συνεχεια και να στα κανει πεπονια τοτε καποια στιγμη ξεσπας.

Η δευτερη αληθεια ειναι οτι και γω ως πιτσιρικας τα ιδια εκανα και δεν καταλαβαινα γιατι ολοι με εκραζαν στη γειτωνια μου, εδω και λιγα χρονια ομως το εχω καταλαβει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ ενοχλητικο την ωρα που χαλαρωνεις ή κοιμασε να περναει ενα θορυβωδες οχημα και να στο χαλαει, αντε αν περασει μια φορα το καταπινεις αλλα οταν βλεπεις το ιδιο ατομο να περναει συνεχεια και να στα κανει πεπονια τοτε καποια στιγμη ξεσπας.

Η δευτερη αληθεια ειναι οτι και γω ως πιτσιρικας τα ιδια εκανα και δεν καταλαβαινα γιατι ολοι με εκραζαν στη γειτωνια μου, εδω και λιγα χρονια ομως το εχω καταλαβει.

Όλοι περάσαμε από την ηλικία που η τετοστερόνη ήταν περισσότερη από την φαιά ουσία.

Απλά, ίσως κάποιοι να το είχαν σε διαφορετική αναλογία.

Καλό βέβαια , θα ήταν να μην γίνουμε και Σουηδία, γιατί ακούω συνέχεια για ενδοοικογενειακή βία και βιασμούς, λόγω της μεγάλης καταπίεσης από την υπερβολική politicaly correct ζωή που ζουν.

Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον μέσα από το βήμα που μας δίνουν κάποιοι ιστότοποι όπως αυτός εδώ, να δώσουμε και να πάρουμε τις εμπειρίες μας ο κάθε ένας από εμας.

Θεωρώ ότι στην Ευρώπη γενικότερα, δεν είναι περισσότερο έξυπνοι από εμάς έτσι ώστε μπορούν να δώσουν στην νεολέα τους τρόπους να κάνουν την Κ@υλα τους, ακόμη και επάγγελμα.

Απλά εμείς είμαστε κουτοπόνηροι.

Πίστα στον Πειραιά χαχαχαχαχαχα. Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα το πιο σπαστικό είναι ότι περνάνε τα supersport με το διαβολοθόρυβό τους και μου θυμίζουν πως δεν έχω μηχανή. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να εννοούσε αυτό ο φίλος. Απ όσο κατάλαβα , αυτό που ζητάει είναι μια ανθρώπινη ανοχή ακόμα και σε πράγματα που χαρακτηρίζονται ως παράνομα - παράτυπα θα έλεγα εγώ - και που καλώς η κακώς όλοι μας κάνουμε. Μπορεί η ρύθμιση του καρμπιρατέρ να υπερβαίνει τα νόμιμα db όπως τα υπερβαίνει και το νεογέννητο μωρό όταν κλαίει ή ο σκύλος που θα γαβγίσει ή η τηλεόραση της γιαγιάς από το διπλανό διαμέρισμα ή το B&D που θα χρησιμοποιήσει κάποιος για να φτιάξει κάτι στο σπίτι του. Φυσικά και το πρόβλημα που θίγεται στο συγκεκριμένο τόπικ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στον όρο " ανθρώπινη ανοχή " αλλά κατάλαβα πως το παιδί εκφράζει ένα παράπονο για την αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος από κάποιον γείτονα του και με βρίσκει σύμφωνο.

Ακριβώς αυτό, δεν θέλω παράσημο, ξέρω πως είχα άδικο αλλά ρε αδερφέ πες μια κουβέντα να κόψεις αντίδραση και άμα σου πω "α στα διάλα ρε κωλόγερα" οκ δίκαιο, πιάσε τα μπινελίκια και τα μπουκέτα. Θεωρώ αδιανόητο να προσεγγίζει κανείς έναν άνθρωπο με το "γαμώτοχστόσου" να ακούγεται από ένα τετράγωνο μακριά και ΑΚΟΜΑ χειρότερο να συνεχίζει έτσι όταν ο άλλος του μιλάει ήρεμα και ευγενικά.

Και επειδή είμαστε και υποανάπτυκτοι αδύναμοι άνθρωποι, αυτή η συμπεριφορά μόνο αντίδραση προκαλεί και διαιωνίζει μια διαμάχη. Εάν βρίσεις κάποιον νιώθει πως του επιτείθεσαι και θα αμυνθεί. Το να υποχωρήσει φαίνεται ως "ήττα". Εάν του μιλήσεις όμορφα νιώθει πως ένας άνθρωπος του ζήτησε ευγενικά να τον σεβαστεί και αυτό μπορεί να γίνει χωρίς κανένας από τους δύο να νιώθει πως του μίκρυνε το πουλάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις όλα τα δικια με το μέρος σου.

Απλά την άλλη φορα βάλε πρώτα τις φωνές γιατί με το νερό στη μούρη, αν σαβουριαζόταν και άνοιγε την άδεια κεφάλα του στη μέση ο τύπος, εσύ θα έτρεχες στα δικαστήρια και θα έφταιγες κιόλλας!

Το αυτό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αυτό...

Ο άλλος ανέβαινε την ανηφόρα με ψιλόβροχο, δευτέρα καρφωμένη, κρεμασμένος στο τιμόνι για να κάνει όλη την ανηφόρα παντιλίκι και τελικά θα τσακιστεί επειδή έφαγε ένα ποτήρι νερό στην μάπα (την ώρα που είχε τελειώσει το παντιλίκι και ήταν χαλαρός στο μηχανάκι).

Δεν πειράζει ρε παιδιά, ας τσακιστεί και απο αυτό μπας και βάλει μυαλό και γλυτωσει αργότερα τα χειρότερα και ας μου κάνει μήνυση. Έχω καλές γνώσεις δικονομίας, θα υπερασπιστώ κι εγώ στο δικαστήριο πως ΄΄τρομαγμένος΄΄ απο τον οχετό θορύβου, έγειρε το ποτήρι στην προσπάθεια μου να υπερασπίσω τα ώτα του τέκνου μου απο τον ιλιγγιωδη θόρυβο που εξέπεμπε η ΄΄παράνομης μετάτροπής΄΄ εξάτμιση στο μηχανάκι κυβικών 125 που το καβάλαγε ανήλικος χωρίς κράνος και δίπλωμα.

Αυτή η εκωφαντική εκπομπή θορύβου η οποία στιγμιαία με αναστάτωσε και μου προκάλεσε αυτή τη νευρική αντιδραση αυξάνοντας μου κατακόρυφα την έκκριση ανδρεναλίνης και άγχους ήταν και η αιτία που αναγκάστηκα να ακολουθήσω και μελλοντικά ιατροφαρμακευτική αγωγή για να επανέλθω σε φυσιολογική καθημερινή λειτουργία.

Μετά απο 15 χρόνια, 20 αναβολες, 18 εφέσεις και 10 ακυρώσεις μπορεί να πάρω και λεφτά για ψυχική οδύνη..

Δε χεζόμαστε ρε παιδιά και με το νόμιμο και με το σωστό. Αφού δεν έχει πατέρα αυτός και τα φιλαράκια του σοβαρό να του μαμήσει οτι έχει και δεν έχει ας φάει κάνα ποτήρι νερό στη μάπα μπας και στανιάρει λίγο..

Παλιά οι πατεράδες μας άμα είμασταν ηλίθιοι μας έχωναν και ένα χαστούκι να συνέλθουμε λιγάκι.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

........................... Έχω καλές γνώσεις δικονομίας, θα υπερασπιστώ κι εγώ στο δικαστήριο πως ΄΄τρομαγμένος΄΄ απο τον οχετό θορύβου, έγειρε το ποτήρι στην προσπάθεια μου να υπερασπίσω τα ώτα του τέκνου μου απο τον ιλιγγιωδη θόρυβο που εξέπεμπε η ΄΄παράνομης μετάτροπής΄΄ εξάτμιση στο μηχανάκι κυβικών 125 που το καβάλαγε ανήλικος χωρίς κράνος και δίπλωμα.

Αυτή η εκωφαντική εκπομπή θορύβου η οποία στιγμιαία με αναστάτωσε και μου προκάλεσε αυτή τη νευρική αντιδραση αυξάνοντας μου κατακόρυφα την έκκριση ανδρεναλίνης και άγχους ήταν και η αιτία που αναγκάστηκα να ακολουθήσω και μελλοντικά ιατροφαρμακευτική αγωγή για να επανέλθω σε φυσιολογική καθημερινή λειτουργία.

Μετά απο 15 χρόνια, 20 αναβολες, 18 εφέσεις και 10 ακυρώσεις μπορεί να πάρω και λεφτά για ψυχική οδύνη..

...................

Μ' αρέσεις....... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιά οι πατεράδες μας άμα είμασταν ηλίθιοι μας έχωναν και ένα χαστούκι να συνέλθουμε λιγάκι.

Ανα γεια σου ρε συ.Τωρα αν πιασεις τον μπαμπα και πεις το παιδακι σας καυλαντιζεται και ενοχλει 5 στενα με το μπρικι του μπορει και να σε βρισει γτ προκαλεσες ψυχολογικα προβληματα στον παιδι που ειναι πηγμενο και στρεσαρισμενο...

Γ@μω τους ψυχολογους μας εχουν σκισει οτι και να γινεται το ριχνουμε στην ψυχολογια και σε δικαιολογιες.Αντι να αναλαβει ο καθενας τι ευθυνες του (πιτσιρικαδες και προπαντων γονεις) το ριχνουμε σε ψυχολογικους παραγοντες.

Τροποποιήθηκε από τον jimmakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι ξεταπωτες και πολλες αφτερμαρκετ εξατμισεις ενοχλουν.

Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια επιδοσεων κλπ.

Οι εξατμισεις αυτες αγοραζονται ή ξεταπονωνται με σκοπο τη φασαρια για επιδειξη.

Με μια τετοια εξατμιση, με μια βολτα ΕΝΟΧΛΕΙΣ δεκαδες ή και εκατονταδες ανθρωπους.

Και δεν ειναι μονο η ενταση.

Οι μπασοι ηχοι (χαμηλης συχνοτητας) συντονιζονται συχνα με τα εσωτερικα μας οργανα π.χ. εντερο, εγκεφαλο με αναλογα αποτελεσματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα ετσι μου ειχαι φυγει μια φορα η εξατμηση απο το dt και δεν το ειχα καταλαβει και ειχα ξυπνησει το μισο χωριο ειναι και διχρονο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα ετσι μου ειχαι φυγει μια φορα η εξατμηση απο το dt και δεν το ειχα καταλαβει και ειχα ξυπνησει το μισο χωριο ειναι και διχρονο

:pray:

Μήπως χρειάζεσαι Ωρυλά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τη καταλαβα αυτη την "επιθεση" προς τους πιτσιρικαδες. Και εγω πιτσιρικι ειμαι εχω το μηχανακι μου την εξατμιση μου το κρανος μου τραβαω και εγω τους κοφτες μου οταν εχω κ@υλες αλλα δεν σημαινει οτι ειμαι και ο φονιας των μηχανων. Επειδη εδω τα περισσοτερα μελη ειναι 25+ σε ηλικια και δεν εχουν την ιδια κ@υλα που εχω και εχουν ολοι οι πιτσιρικαδες δεν χρειαζεται να μας-του ριχνετε μπιχτες. Οπως ενας ανθρωπος μεσης ηλικιας θα παραπονεθει για τον θορυβο απ'το κωλοφτιαγμενο GLX ετσι και ενας πιτσιρικας θα παραπονεθει για το κομπλεξ που εχει ενας μεγαλυτερος. Γι'αυτο σταματηστε να επιτιθεστε στα παιδια με τα παπια γιατι οπως και να εχει ολοι παιδια ειμασταν τις καγκουριες μας τις καναμε. Δεν λεω και εμενα με εκνευριζει καποιες φορες οταν μια εξατμιση μου σπαει τα αυτια (και οχι μονο) αλλα ενταξει θα το υποστω για 5 δευτερολεπτα. Εχει διαφορα το σκατοκαγκουρι με ενα GLX με τα λευτα του μπαμπα που δεν ξερει τιποτα απο μηχανες το παπακι του ειναι χωρις πλαστικα και ΓΥΦΤΙΚΟ με τον τυπα με το ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ μηχανακι του το κρανακι του (σε καποιες περιπτωσεις) που ξερει απο μηχανες και το εχει βελτιωσει προς το καλυτερο και οχι προς το γυφτικο που δεν βλεπεται. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η επίθεση είναι προς όλους όσους δε σέβονται το συνάνθρωπο. από τον πιτσιρικά με το παπί ως τον 40άρη με τη 1000άρα με τις ξετάπωτες.

και αν δε μπορείτε να αντιληφθείτε την επίθεση τότε μάλλον είστε από εκείνους που έχουν έλλειψη παιδείας και στην οικογένειά σας μάθατε την ίδια τακτική στ@@δισμού. Λίγο ο ένας λίγο ο άλλος, και η ζωή προχωρά, δε βαριέσαι αδερφέ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τη καταλαβα αυτη την "επιθεση" προς τους πιτσιρικαδες. Και εγω πιτσιρικι ειμαι εχω το μηχανακι μου την εξατμιση μου το κρανος μου τραβαω και εγω τους κοφτες μου οταν εχω κ@υλες αλλα δεν σημαινει οτι ειμαι και ο φονιας των μηχανων. Επειδη εδω τα περισσοτερα μελη ειναι 25+ σε ηλικια και δεν εχουν την ιδια κ@υλα που εχω και εχουν ολοι οι πιτσιρικαδες δεν χρειαζεται να μας-του ριχνετε μπιχτες. Οπως ενας ανθρωπος μεσης ηλικιας θα παραπονεθει για τον θορυβο απ'το κωλοφτιαγμενο GLX ετσι και ενας πιτσιρικας θα παραπονεθει για το κομπλεξ που εχει ενας μεγαλυτερος. Γι'αυτο σταματηστε να επιτιθεστε στα παιδια με τα παπια γιατι οπως και να εχει ολοι παιδια ειμασταν τις καγκουριες μας τις καναμε. Δεν λεω και εμενα με εκνευριζει καποιες φορες οταν μια εξατμιση μου σπαει τα αυτια (και οχι μονο) αλλα ενταξει θα το υποστω για 5 δευτερολεπτα. Εχει διαφορα το σκατοκαγκουρι με ενα GLX με τα λευτα του μπαμπα που δεν ξερει τιποτα απο μηχανες το παπακι του ειναι χωρις πλαστικα και ΓΥΦΤΙΚΟ με τον τυπα με το ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ μηχανακι του το κρανακι του (σε καποιες περιπτωσεις) που ξερει απο μηχανες και το εχει βελτιωσει προς το καλυτερο και οχι προς το γυφτικο που δεν βλεπεται. :winking:

το αν το μηχανακι ειναι εμφανησιακα καγκουρικο κ του λειπουν πλαστικα κτλ,δεν με αφορα.δεν με επηρρεαζει.μπορει να ειναι οσο ασχημο θελει.οσο καγκουρικο εμφανησιακα θελει.το να εχει εξατμιση(λες κ θα κερδισει κατι..),οπως κ το να μη φοραει κρανος(κ να του ερθει κατι στη μαπα κ να σκασει πανω μου,η πανω στην μοτο μου η σε καποιον ανθρωπο) ομως,με επηρρεαζει..

το ποσο δεν με ενδιεφεραν τα καγκουριλικια (καθε ειδους) οταν ημουν μικροτερος,δεν μπορω να στο αποδειξω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αν το μηχανακι ειναι εμφανησιακα καγκουρικο κ του λειπουν πλαστικα κτλ,δεν με αφορα.δεν με επηρρεαζει.μπορει να ειναι οσο ασχημο θελει.οσο καγκουρικο εμφανησιακα θελει.το να εχει εξατμιση(λες κ θα κερδισει κατι..),οπως κ το να μη φοραει κρανος(κ να του ερθει κατι στη μαπα κ να σκασει πανω μου,η πανω στην μοτο μου η σε καποιον ανθρωπο) ομως,με επηρρεαζει..

το ποσο δεν με ενδιεφεραν τα καγκουριλικια (καθε ειδους) οταν ημουν μικροτερος,δεν μπορω να στο αποδειξω..

Φιλε μου ζουμε στο 2012 στην Ελλαδα. Ο ελληνας ΔΕΝ προκειτε να φορεσει κρανος οτι και να πουμε. Παντως εγω πιστευω οτι αν πηγαινω με ενα σκουτερ η παπακι μες την πολη με 40 χλμ δεν νομιζω να γινει κατι τραγικο και αν συμβει θα υπαρξει χρονος αντιδρασης. Τωρα εαν εχεις r1 και δεν εχεις κρανος.. :doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου ζω κ εγω στην ελλαδα το 2012.κ φοραω κρανος ακομα κ για να παω στην γωνια.για πες μου για να ξερω.εγω τι ΔΕΝ ειμαι?ελληνας?η καγκουρας?

επισης,μιας κ θεωρεις οτι τα εχεις ψαξει αρκετα τα πραγματα..ποια ειναι η ταχυτητα κρουσης που αντεχει το ανθρωπινο κρανιο?

κ μια αλλη φιλοσοφικη ερωτηση(που την ειδα παλαιοτερα απο καποιο μελος εδω μεσα κ μου αρεσε κ την επαναλαμβανω τωρα)..φιλε μου,πιστευεις οτι η ασφαλτος γνωριζει,απο τι οχημα επεσες(η καλυτερα τι οχημα σε πεταξε κατω) οταν σκασει η μαπα σου πανω της με 40χλμ/ω.πιστευεις οτι αν σκασεις με 40χλμ/ω με παπιο,θα ειναι πιο μαλακη η ασφαλτος απο οτι οταν πεσεις με 40χλμ/ω με ρ1?

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα